kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ωραιος
για να μην σου κανω σποιλερ το βιβλιο δεν τελειωνει ετσι.Mr Robot φαινεται να ειναι το Next big thing μετα τη φοβερη 1η σαιζον.
Το Wayward Pines επισης πολυ ωραιο αλλα με μουφα τελος. Καλο θα ηταν αν το συνεχιζανε μιας και ειχε υψηλα νουμερα κ εχει ζητηση (αν κ ειπαν απ την αρχη οτι θα ειναι μονο 10 επ).
Μαν, γιατί να το κατεβάσεις; Κατέβασε καλύτερα το pop corn time και δες το streaming, σαν το youtube ένα πράγμα.το true detective το πρωτο γαμησε !!!! το δευτερο θελω την αποψη σας,αξιζει να το κατεβασω να το δω ? ειμαι αναποφασιστος γιατι απο τα λιγα που διαβασα δεν συγκρινεται με το πρωτο
για να μην σου κανω σποιλερ το βιβλιο δεν τελειωνει ετσι.
Η σειρα τελειωσε ετσι ωστε να συνεχιστει αν παρει πρασινο φως.
το true detective το πρωτο γαμησε !!!! το δευτερο θελω την αποψη σας,αξιζει να το κατεβασω να το δω ? ειμαι αναποφασιστος γιατι απο τα λιγα που διαβασα δεν συγκρινεται με το πρωτο
Yποτιτλους, ποιοτητα εικονας, ηχου;Μαν, γιατί να το κατεβάσεις; Κατέβασε καλύτερα το pop corn time και δες το streaming, σαν το youtube ένα πράγμα..
Αυτοκτονησαν απο βαρεμαρα οι θεατες του;Το under the dome γιατι κοπηκε ;
Γιατί πιο χάλια δεν γινόταν.Το under the dome γιατι κοπηκε ;
αυτη πως παιρνει ρολους ηθελα να ξεραΤο under the dome γιατι κοπηκε ;
Ειδα κι εγω Mr Robot. Πολυ καλο αρχικα, αλλα στα 2 τελευταια επισοδεια το γαμησε το θεμα. Εχασαν το μετρο, σιγα μη γαμησουν και το συμπαν 2-3 μαλακες. Ουτε που θα ξεκινησω 2η σεζον μαλλον...
Σκεφτομαι να αρχισω Archer.
Η ολη φαση της ακραιας αναρχιας και διαγραφης χρεων κ λοιπες παρωχημενες μαλακιες ειναι το μονο που με χαλαει κ εμενα στη σειρα, αλλα κατ τ αλλα γαμαει.
Γιατι το κανετε αυτο μερικοι, δεν μπορω να καταλαβω.Το ξεκίνησα
Είμαι ακόμη στο επεισόδιο 3 αλλά πές μου κάτι
Ο mr Robot και ο Eliot είναι το ίδιο πρόσωπο έτσι?
Φάση Fight Club?
Γιατι το κανετε αυτο μερικοι, δεν μπορω να καταλαβω.
Σε εχει φαει η αγωνια και δεν μπορεις να περιμενεις; Χανεται η ουσια, χωρις ανατροπες.