Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Mr Robot φαινεται να ειναι το Next big thing μετα τη φοβερη 1η σαιζον.

Το Wayward Pines επισης πολυ ωραιο αλλα με μουφα τελος. Καλο θα ηταν αν το συνεχιζανε μιας και ειχε υψηλα νουμερα κ εχει ζητηση (αν κ ειπαν απ την αρχη οτι θα ειναι μονο 10 επ).

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Mr Robot φαινεται να ειναι το Next big thing μετα τη φοβερη 1η σαιζον.

Το Wayward Pines επισης πολυ ωραιο αλλα με μουφα τελος. Καλο θα ηταν αν το συνεχιζανε μιας και ειχε υψηλα νουμερα κ εχει ζητηση (αν κ ειπαν απ την αρχη οτι θα ειναι μονο 10 επ).
για να μην σου κανω σποιλερ το βιβλιο δεν τελειωνει ετσι.
Η σειρα τελειωσε ετσι ωστε να συνεχιστει αν παρει πρασινο φως.

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
το true detective το πρωτο γαμησε !!!! το δευτερο θελω την αποψη σας,αξιζει να το κατεβασω να το δω ? ειμαι αναποφασιστος γιατι απο τα λιγα που διαβασα δεν συγκρινεται με το πρωτο

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
το true detective το πρωτο γαμησε !!!! το δευτερο θελω την αποψη σας,αξιζει να το κατεβασω να το δω ? ειμαι αναποφασιστος γιατι απο τα λιγα που διαβασα δεν συγκρινεται με το πρωτο
Μαν, γιατί να το κατεβάσεις; Κατέβασε καλύτερα το pop corn time και δες το streaming, σαν το youtube ένα πράγμα.

Πάντως εγώ ξεκίνησα το πρώτο επεισόδιο και βαρέθηκα στο μισάωρο επειδή έγινε πολύπλοκο και μετά θα βαριόμουνα να κρατάω ονόματα.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
για να μην σου κανω σποιλερ το βιβλιο δεν τελειωνει ετσι.
Η σειρα τελειωσε ετσι ωστε να συνεχιστει αν παρει πρασινο φως.

2η σαιζον με τα μικρα τα μαλακισμενα ομως να παιζουν? Μου φαινεται θα ειναι της πουτσας αν κ προσωπικα δε πιστευω να βγαλουν αλλη...

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

Ειμαι 6ο επ (θα τα παρω σερι τωρα τα 3 τελευταια) κ εχω πορωθει, γαμαει ασχημα! Απ'οτι εχω διαβασει κι εγω, η 2η δε συγκρινεται με την 1η κυριως λογω ερμηνειων (Ο Μακοναχι οντως δινει ρεστα), το στορυ πρεπει να ειναι καλο κ σ αυτην. Εγω την εχω κατεβασει ηδη να τη δω μολις τελειωσω την πρωτη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το under the dome γιατι κοπηκε ; :jerking:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
, post: 6522488"]
[/quote]
Μπορείς επίσης να το δεις απευθείας online από εδώ:

[URL unfurl="true"]http://greekdocumentaries1.blogspot.gr/2015/06/true-detective-season-2-hd-tv-series.html[/url]

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ειδα κι εγω Mr Robot. Πολυ καλο αρχικα, αλλα στα 2 τελευταια επισοδεια το γαμησε το θεμα. Εχασαν το μετρο, σιγα μη γαμησουν και το συμπαν 2-3 μαλακες. Ουτε που θα ξεκινησω 2η σεζον μαλλον...

Σκεφτομαι να αρχισω Archer. :cheesy:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Το under the dome γιατι κοπηκε ; :jerking:
αυτη πως παιρνει ρολους ηθελα να ξερα
MV5BMTQwNjM5NzQ1MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMDU0MjAxMDE@._V1_.jpg

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Ειδα κι εγω Mr Robot. Πολυ καλο αρχικα, αλλα στα 2 τελευταια επισοδεια το γαμησε το θεμα. Εχασαν το μετρο, σιγα μη γαμησουν και το συμπαν 2-3 μαλακες. Ουτε που θα ξεκινησω 2η σεζον μαλλον...

Σκεφτομαι να αρχισω Archer. :cheesy:

Η ολη φαση της ακραιας αναρχιας και διαγραφης χρεων κ λοιπες παρωχημενες μαλακιες ειναι το μονο που με χαλαει κ εμενα στη σειρα, αλλα κατ τ αλλα γαμαει.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Η ολη φαση της ακραιας αναρχιας και διαγραφης χρεων κ λοιπες παρωχημενες μαλακιες ειναι το μονο που με χαλαει κ εμενα στη σειρα, αλλα κατ τ αλλα γαμαει.

Το ξεκίνησα
Είμαι ακόμη στο επεισόδιο 3 αλλά πές μου κάτι
Ο mr Robot και ο Eliot είναι το ίδιο πρόσωπο έτσι?
Φάση Fight Club?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το ξεκίνησα
Είμαι ακόμη στο επεισόδιο 3 αλλά πές μου κάτι
Ο mr Robot και ο Eliot είναι το ίδιο πρόσωπο έτσι?
Φάση Fight Club?
Γιατι το κανετε αυτο μερικοι, δεν μπορω να καταλαβω.
Σε εχει φαει η αγωνια και δεν μπορεις να περιμενεις; Χανεται η ουσια, χωρις ανατροπες.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Γιατι το κανετε αυτο μερικοι, δεν μπορω να καταλαβω.
Σε εχει φαει η αγωνια και δεν μπορεις να περιμενεις; Χανεται η ουσια, χωρις ανατροπες.

Αν το μάντεψα κιόλας σωστά, σιγά την ανατροπή  :P

tetnik9

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
το Mr Robot είναι πολύ καλή σειρά κατά την άποψη μου, από τις καλύτερες των 2-3 τελευταίων χρόνων. Το true detective η 2η σεζόν δεν αξίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom