Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Δε συγκρίνεται η πρώτη σεζόν με τη δεύτερη στο true detective!
θα συμφωνησω...καμμια σχεση η 2η σιζον με την πρωτη...η πρωτη ειχε ανεβασει πολυ τον πηχη....ειδα τα 4 πρωτα επισοδεια...λειπει κ η σκοτεινη ατμοσφαιρα,λειπει κ αυτο το πρωτογονο μυστηριο...λειπουν οι αινιγματικοι χαρακτηρες,λειπουν ερμηνειες σαν του Μακοναχυ για παραδειγμα...θα την ολοκληρωσω,αλλα δεν νομιζω να ξανακατσω να ξαναδω εαν υπαρξει 3η σιζον...

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
οι λατρεις της εναλλακτικης ιστοριας να δουν το πιλοτικο του Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΚΑΣΤΡΟ
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
επικο βιβλιο...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δε συγκρίνεται η πρώτη σεζόν με τη δεύτερη στο true detective! Πολύ αδιάφορο έχει γίνει και δεν ενθουσιάζει κανέναν!

Εγώ μόλις ολοκλήρωσα αυτήν την πάρα πολύ γνωστή σειρά και απορώ πώς ήμουν τόσο μαλάκας και δεν την είχα δει τόσο καιρό!
URL]

Σε ότι αφορά μάχες, γκόμενες, ωμή βία και δέσιμο με τους χαρακτήρες το game of thrones το τρώει λάχανο στο χαλαρό!  :rockon:

πες τα!!! τόσο καιρό τα λεω!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

baselmann

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
θα συμφωνησω...καμμια σχεση η 2η σιζον με την πρωτη...η πρωτη ειχε ανεβασει πολυ τον πηχη....ειδα τα 4 πρωτα επισοδεια...λειπει κ η σκοτεινη ατμοσφαιρα,λειπει κ αυτο το πρωτογονο μυστηριο...λειπουν οι αινιγματικοι χαρακτηρες,λειπουν ερμηνειες σαν του Μακοναχυ για παραδειγμα...θα την ολοκληρωσω,αλλα δεν νομιζω να ξανακατσω να ξαναδω εαν υπαρξει 3η σιζον...
Σωστός. Ο Κόλιν Φάρελ ως Ray Velcoro κάτι πηγέ να κάνει αλλά ο Rust Cohle της 1η σεζόν είναι αξεπέραστος.
Πάντως το τελευταίο επεισόδιο προχθές ήταν καλό κι έσωσε κάπως την κατάσταση.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Κάθησα και είδα όλο το keeping up with the Kardashians
έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα
αλλά η Kim...  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

PUTANIKOS

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Προσπαθω να βρω καποια σειρα να ασχοληθω αυτες τις μερες και δεν βρισκω. Τις βασικες σειρες τις εχω δει σχεδον ολες. Διαβασα καπου σε ενα σαιτ μια λιστα με και καλα τις καλυτερες σειρες, ενταξει οι περισσοτερες ηταν οντως δυνατες αλλα τις εχω δει, πηγα να ξεκινησω το veronica mars, για το πουτσο τελειως, ειδα την πρωτη σαιζον του chuck αλλα πολυ παιδικο. Εχουν ξεκινησει καποιες καινουργιες τωρα οπως Zoo, Minority report, stitchers, waywαrd pines, mr.robot. οι τελευταιες δυο ειναι καλες. Γενικα δεν βρισκω κατι, εχω στο σκληρο την σουηδικη εκδοση του wallander ισως ασχοληθω με αυτο. εχετε καποια καλη να προτινετε;

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Μην επιχειρήσετε να δείτε Under the Dome και Dominion
  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

PUTANIKOS

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μην επιχειρήσετε να δείτε Under the Dome και Dominion
  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Το dominion το ειχα ξεκινησει παραλληλα με το constantine αλλα δεν ειδα πανω απο δυο επεισοδια. Το under the dome ειδα την πρωτη σαιζον, γενικα εχω ενα κολλημα με τον στιβεν κινγκ. καλουτσικο ηταν αν και σε μερικα σημεια βαρετο, καπου ειχα διαβασει οτι το ειχαν προγραματισει για μια σαιζον αλλα επειδη ειχε επιτυχια το συνεχισαν.

Τωρα παιζονται και προχωρημενες σαιζον απο hell on wheels και falling skies. Μου αρεσαν πολυ στην αρχη αλλα μετα απο 3 σαιζον τις βαρεθηκα...

Γενικα κολλαω με τις αστυνομικες σειρες, οι καλυτερες του ειδους ειναι οι σκανδιναβικες κατα την γνωμη μου οπως το forbrydelsen και το the bridge.
πιο πισω εχει γραφτει για το luther πολυ καλη και αυτη..

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Το dominion το ειχα ξεκινησει παραλληλα με το constantine αλλα δεν ειδα πανω απο δυο επεισοδια. Το under the dome ειδα την πρωτη σαιζον, γενικα εχω ενα κολλημα με τον στιβεν κινγκ. καλουτσικο ηταν αν και σε μερικα σημεια βαρετο, καπου ειχα διαβασει οτι το ειχαν προγραματισει για μια σαιζον αλλα επειδη ειχε επιτυχια το συνεχισαν.

Τωρα παιζονται και προχωρημενες σαιζον απο hell on wheels και falling skies. Μου αρεσαν πολυ στην αρχη αλλα μετα απο 3 σαιζον τις βαρεθηκα...

Γενικα κολλαω με τις αστυνομικες σειρες, οι καλυτερες του ειδους ειναι οι σκανδιναβικες κατα την γνωμη μου οπως το forbrydelsen και το the bridge.
πιο πισω εχει γραφτει για το luther πολυ καλη και αυτη..

είδα δύο σεζόν του under the dome
μου θύμιζε μια αποτυχημένη εκδοχή lost γι αυτό και συνέχισα
ξεκίνησα να δω τη 3η και στις 2-3 πρώτες ατάκες έβαλα τα γέλια και δεν άντεξα άλλο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Προσπαθω να βρω καποια σειρα να ασχοληθω αυτες τις μερες και δεν βρισκω. Τις βασικες σειρες τις εχω δει σχεδον ολες. Διαβασα καπου σε ενα σαιτ μια λιστα με και καλα τις καλυτερες σειρες, ενταξει οι περισσοτερες ηταν οντως δυνατες αλλα τις εχω δει, πηγα να ξεκινησω το veronica mars, για το πουτσο τελειως, ειδα την πρωτη σαιζον του chuck αλλα πολυ παιδικο. Εχουν ξεκινησει καποιες καινουργιες τωρα οπως Zoo, Minority report, stitchers, waywαrd pines, mr.robot. οι τελευταιες δυο ειναι καλες. Γενικα δεν βρισκω κατι, εχω στο σκληρο την σουηδικη εκδοση του wallander ισως ασχοληθω με αυτο. εχετε καποια καλη να προτινετε;
oz,παλιό αρκετά και δεν παίζει σε καλή ποιότητα για κατέβασμα αλλά εμένα με πόρωσε...  :rockon:

sexusplexusnexus

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μεχρι το 5ο επεισοδιο ηταν καλυτερος ο πρωτος κυκλος. μετα ο δευτερος γαμησε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom