You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ξένες σειρές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 288K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
PUTANIKOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
είδα δύο σεζόν του under the dome
μου θύμιζε μια αποτυχημένη εκδοχή lost γι αυτό και συνέχισα
ξεκίνησα να δω τη 3η και στις 2-3 πρώτες ατάκες έβαλα τα γέλια και δεν άντεξα άλλο
Μονο η ιστορια ειχε καποιο ενδιαφερον. Τους χαρακτηρες δεν τους αντεχα. Το παρατησα και εγω στην αρχη του δευτερου κυκλου.
Την σεζον που μας περασε ειδα τον πρωτο κυκλο του better call saul, δεν εχω καταλαβει ακομα αν μου αρεσε η οχι αλλα μου αρκουσε που ημουνα παλι στο ιδιο περιβαλλον με το breaking bad με το ιδιο στυλ γυρισματος και με τον Σαουλ παλι πρωταγωνιστη, παντως εχουν τεθει οι βασεις για δυνατο δευτερο κυκλο...περιπου ετσι ειχε λειτουργησει και το under the dome για μενα, με το που τελειωσα το breaking bad οταν ειδα τον χανκ πρωταγωνιστη σε καινουργια σειρα, συν τις ιστοριας του στηβεν κινγκ το ξεκινησα χωρις πολλη σκεψη. μια σεζον ομως μου αρκει...
oz,παλιό αρκετά και δεν παίζει σε καλή ποιότητα για κατέβασμα αλλά εμένα με πόρωσε...
Το εβλεπα οταν ειχε πρωτοξεκινησει αλλα δεν το συνεχισα..
SOPRANOS?
Λοιπον αυτο σκεφτομουνα, παιζω αναμεσα σε sopranos και the shield, το δευτερο το ειχα ξεκινησει πριν μερικα χρονια αλλα το αφησα για χαρη του ντεξτερ..
Τωρα θα βαλω να δω το The Stand μινι σειρα 4 επεισοδιων της μιαμισης ωρας.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.934
- Πόντοι
- 1.406
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Μην επιχειρήσετε να δείτε Under the Dome και Dominion
under the dome βλεπω μετρια σειρα παρολαυτα εχω κολλησει μ αρεσει και ο τριτος κυκλος καλυτερα γιατι θυμιζει τις ταινιες με εξωγηινη εισβολη που ελεγχουν ανθρωπους
πλακα εχει
vagosofarmakotsoutsounos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
μετα το band of brothers ειναι η καλυτερη πολεμικη και οχι μονο σειρα αξιζει να την δειτε
[URL unfurl="true"]http://gamatotv.org/m/group/comments?groupId=6165333%3AGroup%3A10347281[/url]
να και το τρειλερ www.youtube.com/watch?v=XV2-Bwt42Jo]https://www.youtube.com/watch?v=XV2-Bwt42Jo[/url[/video]]
[URL unfurl="true"]http://gamatotv.org/m/group/comments?groupId=6165333%3AGroup%3A10347281[/url]
να και το τρειλερ www.youtube.com/watch?v=XV2-Bwt42Jo]https://www.youtube.com/watch?v=XV2-Bwt42Jo[/url[/video]]
gataki_kittie
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα στην παρεα, εβλεπα το Homeland σε live streaming site, σταματησα στον 4ο κυκλο,εχει κανεις ιδεα τι απεγινε?
gataki_kittie
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
Παρακαλώ!Ευχαριστω πολυ ταυρε μου!!
Οδηγός για το πρόγραμμα Φθινοπώρου/Χειμώνα στο
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Βρήκα ένα ωραίο σάιτ που μετράει το χρόνο του κάθε επεισοδίου και βλέπεις πόσο καιρό έχεις φάει μπροστά από την οθόνη για να δεις σειρές.
Βέβαια διαπίστωσα πως έχω κάει πλήρως αλλά εντάξει.
Τελειώνω και το anger management καλή σειρά μου φαίνεται μέχρι τώρα.
Περιμένω πως και πως το Legends of Tomorrow
Και για τους λάτρεις των ιαπωνικών καρτούν ξεκίνησε το νέο dragonball με akira Toriyama ξανά στο τιμόνι. Μετά τα δύο έργα Battle of Gods και Ressurection of Frieza, αποφάσισε να ξεκινήσει πάλι τη σειρά.
Έχει περάσει ένας χρόνος μετά την νίκη επί του Maijin Buu και η ζωή συνεχίζεται με νέους αντιπάλους.
Ουσιαστικά η νέα σειρά ακυρώνει το Dragonball Gt, άλλα δεν γαμιέται είναι ωραίο να βλέπεις τον Goku να αποκτά Godlly powers
Ολα τα επεισόδια μπορείτε να τα βρείτε από το απλό, το Z, το Gt τις ταινίες και το Super
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τυπε,εισαι αναρχοσκυλο?
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
όχι τύπε.Καμία μα καμία σχέση. Η σειρά απλά γαμάει.τυπε,εισαι αναρχοσκυλο?
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
όχι τύπε.Καμία μα καμία σχέση. Η σειρά απλά γαμάει.
που την βλεπεις?υπαρχει σε τορρεντ?
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
που την βλεπεις?υπαρχει σε τορρεντ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις