Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 290K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αν το μάντεψα κιόλας σωστά, σιγά την ανατροπή  :P
Δεν ξερω για το συγκεκριμενο, αλλα τουλαχιστον για το fight club, ηταν μεγαλη ανατροπη.
Κατσε δες την σειρα, και μην ρωτας πολλα.  :birdman:

Giorgos 1972

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
Ειδικα προς τον ναυαρχο. (δεν ξερω αν εχει αναφερθει πριν ) αλλα αρχισα να βλεπω αυτη τηην σειρα. ΠΟλη καλη , με καλη πλοκη και παραδοξα εχει σωστα την ορολογια του ΠΝ

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ξερω για το συγκεκριμενο, αλλα τουλαχιστον για το fight club, ηταν μεγαλη ανατροπη.
Κατσε δες την σειρα, και μην ρωτας πολλα.  :birdman:

και στην έκτη αίσθηση ήταν, μετά όμως άρχισαν να το κάνουν παντού και έπαψε να είναι
έτσι κι εδώ ...  :sunglasses:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Το ξεκίνησα
Είμαι ακόμη στο επεισόδιο 3 αλλά πές μου κάτι
Ο mr Robot και ο Eliot είναι το ίδιο πρόσωπο έτσι?
Φάση Fight Club?

μεσα εισαι, ομολογω εμενα δε μου ειχε περασει απο το μυαλο. Αλλα εχεις ενα αβανταζ γτ εχεις δει πολλους να σπαμμαρουν περι ομοιοτητας με fight club οποτε δε θελει κ πολυ  :P

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Ειδικα προς τον ναυαρχο. (δεν ξερω αν εχει αναφερθει πριν ) αλλα αρχισα να βλεπω αυτη τηην σειρα. ΠΟλη καλη , με καλη πλοκη και παραδοξα εχει σωστα την ορολογια του ΠΝ
Ευχαριστω φιλε,το εχω δει.Οντως,σωστη ορολογία και προσομοίωση με το ΠΝ αλλα...Σε μια σεζόν θα ηταν καλύτερο..Μετα πλατειασε και το παρατησα..Αν σου αρεσει,δες και το απείρως καλύτερο "The Last Resort".Ιδιο στυλ,navy και μια σεζον που δεν ηθελα να τελειώσει...

Giorgos 1972

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
εννοειται το εχω δει(ως γνησιο τεκνο του ΠΝ) αλλα αποτομο σταματημα...μαλλον μηδενικες τηλεθεασεις

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μεσα εισαι, ομολογω εμενα δε μου ειχε περασει απο το μυαλο. Αλλα εχεις ενα αβανταζ γτ εχεις δει πολλους να σπαμμαρουν περι ομοιοτητας με fight club οποτε δε θελει κ πολυ  :P
Ρε φιλε, πως καποιος δεν το εχει δει το εχεις σκεφτει; Το καποιος ισως να θελει να το δει, και δεν γουσταρει να ξερει, το εχεις σκεφτει;
Ας προσεχουμε τι λεμε.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

ειλικρινά δεν είδα πουθενά κανένα σχόλιο για ομοιοτητα περι φάιτ κλαμπ
μόνο ένα σχόλιο παραπάνω είδα, με αφορμή αυτό διάβασα την περίληψη στο imdb , με έψησε, είδα τα 2 πρώτα, και στο 3 μου ήρθε ότι μοιάζει, δατς ολ

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ρε φιλε, πως καποιος δεν το εχει δει το εχεις σκεφτει; Το καποιος ισως να θελει να το δει, και δεν γουσταρει να ξερει, το εχεις σκεφτει;
Ας προσεχουμε τι λεμε.

ρε φίλε, αν δεν το έχεις δει, μη δίνεις βάση στα σχόλια μου, και δες το ανυποψίαστος , τόσο απλά
άλλωστε απ'ότι κατάλαβα δίνεται η απάντηση σχετικά νωρίς

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.868
Πόντοι
5.975
Άποψη έχει κάποιος για την καινούργια αυτή σειρά;  :think: :think: :think:

77472015372944344803.jpg

www.imdb.com/title/tt3743822/]http://www.imdb.com/title/tt3743822/[/url]

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Άποψη έχει κάποιος για την καινούργια αυτή σειρά; 

διδυμο αδερφακι του the walking dead
δεν εχει τοσο πολλη δραση με το πρωτο,δειχνει πως ξεκιναει η αποκαλυψη ακολουθωντας μια οικογενεια,λειπουν οι χαρακτηρες δρασης προς το παρον
εγω το βλεπω ευχαριστα

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.868
Πόντοι
5.975
δεν εχει τοσο πολλη δραση με το πρωτο,δειχνει πως ξεκιναει η αποκαλυψη ακολουθωντας μια οικογενεια,λειπουν οι χαρακτηρες δρασης προς το παρον
εγω το βλεπω ευχαριστα
Ευπρόσδεκτη είναι κάθε γνώμη, το όλο concept μου φαίνεται ενδιαφέρον.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.912
Πόντοι
1.756
Τρομερη ερμηνεια απο τον Mads Mikkelsen....
Πολυ ωραια σειρα...

Συνημμένα

• hannibal__tv_series_facebook_cover_by_knightryder1623-d670u0j.jpg
    hannibal__tv_series_facebook_cover_by_knightryder1623-d670u0j.jpg
    46,9 KB · Εμφανίσεις: 91

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
εγω το βλεπω ευχαριστα
Ολοι οι οπαδοι του walking dead της αηδιας το βρηκαν βαρετο στο imdb. Οποτε δε μπορει, κατι θα κανει σωστα. :grin: Κατεβαζω ηδη. Παιζει και ο καραμουναρος η Kim Dickens.

http://[URL unfurl="true"]www.thenewpotato.com/wp-content/uploads/2015/08/kim-dickens-2015-3.jpg[/img[/URL]]

Ετων 50 παρακαλω στην παραπανω φωτο και στη σειρα.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τρομερη ερμηνεια απο τον Mads Mikkelsen....
Πολυ ωραια σειρα...

συμφωνω. η 3η σεζον που προβληθηκε ηταν και η τελευταια. Φοβερη εικονα-σκηνοθεσια-ατμοσφαιρα, και πολυ mindfuck καταστασεις

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
"Narcos" από Netflix. Η ζωη του Πάμπλο Εσκομπαρ με πρωταγωνιστη τον Wagner Moura που επαιζε στo "Tropa de elite". Το ειδα προσφατα και είναι πολύ καλο. 10 επεισοδια, περιμενουμε και το δευτερο κυκλο.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
εγώ το κατάλαβα/υποψιάστηκα στην αρχή του 3ου επεισοδίου
στο 4ο νομίζω είναι πια αρκετά ξεκάθαρο

Οσο ξεκαθαρο και να ειναι, ειναι ξενερωμα να στο επιβεβαιωνουν

Εγω οταν διαβασα αυτα το παρατησα :P

Νταξ δεν ηταν το χειροτερο σποιλερ στο θρεντ. Νομιζω τον τιτλο τον εχει αυτος ο μαλακας που ειχε σπολεριασει ολο το τελευταιο επεισοδιο του 4 κυκλου στο game of thrones  :jerking:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ειδα τα τρια πρωτα επισοδεια του Fear the Walking Dead. Καλο κι αφηστε αυτους που λενε οτι ειναι αργο ή βαρετο να λενε. Αναπτυσσει τους χαρακτηρες ωραια κατα τη γνωμη μου. Ωραια σκηνοθεσια, μουσικη και πιστευω οτι παιζει πιο μεγαλο ρολο ο Κιρκμαν στο σεναριο/σκηνοθεσια. Ελπιζω να εξελιχθει στη σειρα με ζομπι που οντως θα ηθελε να δημιουργησει ο Κιρκμαν (αλλα την προηγουμενη την ανελαβαν "επαγγελματιες" για να πωληθει στο ευρυ κοινο)! Το πρεζακι παιζει λιγο ασχημα σε ορισμενες σκηνες, αλλα δε γαμιεται. Ενα αλλο θετικο ειναι οτι προς το παρον οι πρωταγωνιστες σπανια ειναι κλινικα καθυστερημενοι στις επιλογες τους (οπως γινεται στο 99% των εργων με καταστροφες).  :thumbsup: απο μενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom