Δεν ξερω για το συγκεκριμενο, αλλα τουλαχιστον για το fight club, ηταν μεγαλη ανατροπη.Αν το μάντεψα κιόλας σωστά, σιγά την ανατροπή
Κατσε δες την σειρα, και μην ρωτας πολλα.
Δεν ξερω για το συγκεκριμενο, αλλα τουλαχιστον για το fight club, ηταν μεγαλη ανατροπη.Αν το μάντεψα κιόλας σωστά, σιγά την ανατροπή
Δεν ξερω για το συγκεκριμενο, αλλα τουλαχιστον για το fight club, ηταν μεγαλη ανατροπη.
Κατσε δες την σειρα, και μην ρωτας πολλα.
Το ξεκίνησα
Είμαι ακόμη στο επεισόδιο 3 αλλά πές μου κάτι
Ο mr Robot και ο Eliot είναι το ίδιο πρόσωπο έτσι?
Φάση Fight Club?
Ευχαριστω φιλε,το εχω δει.Οντως,σωστη ορολογία και προσομοίωση με το ΠΝ αλλα...Σε μια σεζόν θα ηταν καλύτερο..Μετα πλατειασε και το παρατησα..Αν σου αρεσει,δες και το απείρως καλύτερο "The Last Resort".Ιδιο στυλ,navy και μια σεζον που δεν ηθελα να τελειώσει...Ειδικα προς τον ναυαρχο. (δεν ξερω αν εχει αναφερθει πριν ) αλλα αρχισα να βλεπω αυτη τηην σειρα. ΠΟλη καλη , με καλη πλοκη και παραδοξα εχει σωστα την ορολογια του ΠΝ
Ρε φιλε, πως καποιος δεν το εχει δει το εχεις σκεφτει; Το καποιος ισως να θελει να το δει, και δεν γουσταρει να ξερει, το εχεις σκεφτει;μεσα εισαι, ομολογω εμενα δε μου ειχε περασει απο το μυαλο. Αλλα εχεις ενα αβανταζ γτ εχεις δει πολλους να σπαμμαρουν περι ομοιοτητας με fight club οποτε δε θελει κ πολυ
μεσα εισαι, ομολογω εμενα δε μου ειχε περασει απο το μυαλο. Αλλα εχεις ενα αβανταζ γτ εχεις δει πολλους να σπαμμαρουν περι ομοιοτητας με fight club οποτε δε θελει κ πολυ
Ρε φιλε, πως καποιος δεν το εχει δει το εχεις σκεφτει; Το καποιος ισως να θελει να το δει, και δεν γουσταρει να ξερει, το εχεις σκεφτει;
Ας προσεχουμε τι λεμε.
ρε φίλε, αν δεν το έχεις δει, μη δίνεις βάση στα σχόλια μου, και δες το ανυποψίαστος , τόσο απλά
άλλωστε απ'ότι κατάλαβα δίνεται η απάντηση σχετικά νωρίς
Άποψη έχει κάποιος για την καινούργια αυτή σειρά;
Ευπρόσδεκτη είναι κάθε γνώμη, το όλο concept μου φαίνεται ενδιαφέρον.διδυμο αδερφακι του the walking dead
δεν εχει τοσο πολλη δραση με το πρωτο,δειχνει πως ξεκιναει η αποκαλυψη ακολουθωντας μια οικογενεια,λειπουν οι χαρακτηρες δρασης προς το παρον
εγω το βλεπω ευχαριστα
Ολοι οι οπαδοι του walking dead της αηδιας το βρηκαν βαρετο στο imdb. Οποτε δε μπορει, κατι θα κανει σωστα. Κατεβαζω ηδη. Παιζει και ο καραμουναρος η Kim Dickens.διδυμο αδερφακι του the walking dead
δεν εχει τοσο πολλη δραση με το πρωτο,δειχνει πως ξεκιναει η αποκαλυψη ακολουθωντας μια οικογενεια,λειπουν οι χαρακτηρες δρασης προς το παρον
εγω το βλεπω ευχαριστα
Τρομερη ερμηνεια απο τον Mads Mikkelsen....
Πολυ ωραια σειρα...
οχι κ πολυ νωρις
εγώ το κατάλαβα/υποψιάστηκα στην αρχή του 3ου επεισοδίου
στο 4ο νομίζω είναι πια αρκετά ξεκάθαρο