Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 290K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Ειδα τα τρια πρωτα επισοδεια του Fear the Walking Dead. Καλο κι αφηστε αυτους που λενε οτι ειναι αργο ή βαρετο να λενε. Αναπτυσσει τους χαρακτηρες ωραια κατα τη γνωμη μου. Ωραια σκηνοθεσια, μουσικη και πιστευω οτι παιζει πιο μεγαλο ρολο ο Κιρκμαν στο σεναριο/σκηνοθεσια. Ελπιζω να εξελιχθει στη σειρα με ζομπι που οντως θα ηθελε να δημιουργησει ο Κιρκμαν (αλλα την προηγουμενη την ανελαβαν "επαγγελματιες" για να πωληθει στο ευρυ κοινο)! Το πρεζακι παιζει λιγο ασχημα σε ορισμενες σκηνες, αλλα δε γαμιεται. Ενα αλλο θετικο ειναι οτι προς το παρον οι πρωταγωνιστες σπανια ειναι κλινικα καθυστερημενοι στις επιλογες τους (οπως γινεται στο 99% των εργων με καταστροφες).  :thumbsup: απο μενα.
Αυτο εγινε μετα την δευτερη σεζον αλλα τωρα διαβαζω τους ξαναφερανε.
Παντως να πουμε για το TWD το εξης.Στα κομιξ δεν δινει εξηγηση πως ξεκινησε ο ιος οποτε ουτε στο FTWD να περιμενετε καποιο στοιχειο για το πως ξεκινησε.Εχει να κανει με τις πρωτες μερες που ξεκινησε ο ιος(οπου υπαρχει ακομη πολιτισμος)και ειναι αρκετα ωραια σειρα.Αν και στα σημεια με τον πρεζακια βαριεμαι του θανατα ορισμενες φορες.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αυτο εγινε μετα την δευτερη σεζον αλλα τωρα διαβαζω τους ξαναφερανε.
Παντως να πουμε για το TWD το εξης.Στα κομιξ δεν δινει εξηγηση πως ξεκινησε ο ιος οποτε ουτε στο FTWD να περιμενετε καποιο στοιχειο για το πως ξεκινησε.Εχει να κανει με τις πρωτες μερες που ξεκινησε ο ιος(οπου υπαρχει ακομη πολιτισμος)και ειναι αρκετα ωραια σειρα.Αν και στα σημεια με τον πρεζακια βαριεμαι του θανατα ορισμενες φορες.
Πολυ σωστος κρινοντας εκ του αποτελεσματος, δε ξερω λεπτομερειες. Η πρωτη σεζον Τhe Walking Dead μου αρεσε πολυ, μετα το γαμησε στη σαπουνοπερα και τη γκρινια. Καπου στην αρχη της τριτης σεζον το παρατησα και απ'οτι βλεπω απο ματιες που ριχνω συνεχισε γτπ... Τι εννοεις τους ξαναφερανε? Οτι η 6η σεζον θα βελτιωθει επειδη θα ρωτανε και τον Κιρκμαν και σια που και που τη γνωμη τους?

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Πολυ σωστος κρινοντας εκ του αποτελεσματος, δε ξερω λεπτομερειες. Η πρωτη σεζον Τhe Walking Dead μου αρεσε πολυ, μετα το γαμησε στη σαπουνοπερα και τη γκρινια. Καπου στην αρχη της τριτης σεζον το παρατησα και απ'οτι βλεπω απο ματιες που ριχνω συνεχισε γτπ... Τι εννοεις τους ξαναφερανε? Οτι η 6η σεζον θα βελτιωθει επειδη θα ρωτανε και τον Κιρκμαν και σια που και που τη γνωμη τους?
κατι τετοια εχω διαβασει στο imdb.
Γενικα υποσχονται 'περισσοτερο'σε ολους τους τομεις(δραση,ζομπι,μαχες κτλ.)
Τσεκαρε και το τρειλερ δεν φαινεται ασχημο

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Οσο ξεκαθαρο και να ειναι, ειναι ξενερωμα να στο επιβεβαιωνουν

Εγω οταν διαβασα αυτα το παρατησα :P

Νταξ δεν ηταν το χειροτερο σποιλερ στο θρεντ. Νομιζω τον τιτλο τον εχει αυτος ο μαλακας που ειχε σπολεριασει ολο το τελευταιο επεισοδιο του 4 κυκλου στο game of thrones  :jerking:

περίμενε υπάρχει διαφορά απο σπόιλερ σε σπόιλερ
εγώ είπα μια θεωρία δική μου και ζήτησα επιβεβάιωση γιατί εμένα δε με χαλάει να μου την επιβεβαιώσουν
αλλά οι θεωρίες δεν είναι σπόιλερ
άσχετο το αν έπεσα μέσα :P
θυμάστε επι εποχές λοστ πόσε θεωρίες βγάζαμε?
δλδ αν εγώ έλεγα και για το GOT , χωρίς να έχω διαβάσει βιβλία, ότι μαντεύω πως στο γάμο οι Λάνιστερς θα κανονίσουν να σκοτωθούν οι Σταρκς, ε δε φταίω! δε θα ήταν σπόιλερ!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
περίμενε υπάρχει διαφορά απο σπόιλερ σε σπόιλερ
εγώ είπα μια θεωρία δική μου και ζήτησα επιβεβάιωση γιατί εμένα δε με χαλάει να μου την επιβεβαιώσουν
αλλά οι θεωρίες δεν είναι σπόιλερ
άσχετο το αν έπεσα μέσα :P
θυμάστε επι εποχές λοστ πόσε θεωρίες βγάζαμε?
δλδ αν εγώ έλεγα και για το GOT , χωρίς να έχω διαβάσει βιβλία, ότι μαντεύω πως στο γάμο οι Λάνιστερς θα κανονίσουν να σκοτωθούν οι Σταρκς, ε δε φταίω! δε θα ήταν σπόιλερ!
Πρέπει να είσαι η ψυχή των πάρτυ!!!!!! :2funny:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ακριβως για αυτόν τον λόγο δεν σε καλούν!!!! :2funny:  party pooper

Μιλησε και η "μπουρδελιάρα"!

είμαι 27 δεν κάνουμε πάρτι πλέον  :P
σε κλαμπ και ιστορίες , δε παω, δε μου αρέσουν, τα σιχαίνομαι
ούτε σε μπουρδέλο έχω πάει ποτέ μου, οπότε ο χαρακτηρισμός , άστοχος  :cheesy:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
είμαι 27 δεν κάνουμε πάρτι πλέον  :P
σε κλαμπ και ιστορίες , δε παω, δε μου αρέσουν, τα σιχαίνομαι
ούτε σε μπουρδέλο έχω πάει ποτέ μου, οπότε ο χαρακτηρισμός , άστοχος  :cheesy:
Δεν σε καλούν αλλά δεν στο λένε. :2funny:

Στο Μπουρδελοφόρουμ όμως είσαι οπότε είσαι και εσύ μπουρδελιάρα (αντε, με την καλή εννοια το λέω)  :grin:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν σε καλούν αλλά δεν στο λένε. :2funny:

Στο Μπουρδελοφόρουμ όμως είσαι οπότε είσαι και εσύ μπουρδελιάρα (αντε, με την καλή εννοια το λέω)  :grin:

ε σωνει και καλα δε με καλούν
ξέρεις εσύ 30άρηδες να κάνουν πάρτι?
αλλά και να έκαναν και να με καλούσαν, δε θα πήγαινα  :cheesy:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ειδα τα τρια πρωτα επισοδεια του Fear the Walking Dead. Καλο κι αφηστε αυτους που λενε οτι ειναι αργο ή βαρετο να λενε. Αναπτυσσει τους χαρακτηρες ωραια κατα τη γνωμη μου. Ωραια σκηνοθεσια, μουσικη και πιστευω οτι παιζει πιο μεγαλο ρολο ο Κιρκμαν στο σεναριο/σκηνοθεσια. Ελπιζω να εξελιχθει στη σειρα με ζομπι που οντως θα ηθελε να δημιουργησει ο Κιρκμαν (αλλα την προηγουμενη την ανελαβαν "επαγγελματιες" για να πωληθει στο ευρυ κοινο)! Το πρεζακι παιζει λιγο ασχημα σε ορισμενες σκηνες, αλλα δε γαμιεται. Ενα αλλο θετικο ειναι οτι προς το παρον οι πρωταγωνιστες σπανια ειναι κλινικα καθυστερημενοι στις επιλογες τους (οπως γινεται στο 99% των εργων με καταστροφες).  :thumbsup: απο μενα.
Eιδα δυο επεισοδια. Οντως αρκετα καλη, αν και δεν εχει την καταιγιστικη δραση που ειχε το walking dead τουλαχιστον σε ενα μεγαλο μερος του. Αυτο δεν σημαινει πως ειναι κακο φυσικα. Αρκετα καλο το βρηκα.
Οσο για το πρεζακι, πρεπε να καταλαβουμε οτι ο ρολος του ειναι ενος, πρεζακι, με χαμηλη αυτοεκτιμηση, σε στερηση.
Παντως αναπληρωνει ενα τεραστιο κενο που ειχε αφησει το walking dead. Πως στο πουτσο εφτασαν μεχρι εκει τα πραγματα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Eιδα δυο επεισοδια. Οντως αρκετα καλη, αν και δεν εχει την καταιγιστικη δραση που ειχε το walking dead τουλαχιστον σε ενα μεγαλο μερος του. Αυτο δεν σημαινει πως ειναι κακο φυσικα. Αρκετα καλο το βρηκα.
Οσο για το πρεζακι, πρεπε να καταλαβουμε οτι ο ρολος του ειναι ενος, πρεζακι, με χαμηλη αυτοεκτιμηση, σε στερηση.
Παντως αναπληρωνει ενα τεραστιο κενο που ειχε αφησει το walking dead. Πως στο πουτσο εφτασαν μεχρι εκει τα πραγματα.

αυτή είναι η ουσία της σειράς?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ελεγε καποιος στο ιντερνετ οτι το πρεζακι ειναι συμβολισμος της εξαρτησης της συγχρονης κοινωνιας απο την τεχνολογια. :P Γενικα κι εμενα μ'αρεσει και προτιμω λιγη και καλη δραση και αναπτυξη χαρακτηρων και υποθεσης στο ενδιαμεσο. Αλλα το γαμανε οι τυποι. Καπου σου λεει "7 μερες αργοτερα..." και σου πηδαει 7 μερες απο ακριβως αυτο που υποτιθεται θελει να σου δειξει. Πώς επεσε ο πολιτισμος. Επισης στο τελος του τεταρτου επισοδειου αναπτυσσει ενα πολυ κακο κονσεπτ το οποιο ελπιζω να μη το συνεχισει τοσο απλοϊκα και παιδιαστικα οσο το αρχισε. Θα καταλαβεις. Σημερα νομιζω πρεπει να ανεβει και το 5ο επισοδειο.

Επισης:
http://[URL unfurl="true"]www.hawtcelebs.com/wp-content/uploads/2015/08/alycia-debnam-carey-at-fear-the-walking-dead-summer-tca-tour-in-beverly-hills_8.jpg[/img[/URL]]
:wanker:

neronas

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Παίδες προσωπική μου άποψη είναι ότι το true detectives 2 τα σπάει, το blindspot αφήνει υποσχέσεις αλλά το μέγιστο, ατμοσφαιρικό είναι το boardwalk empire Κόπολα είναι αυτός...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
εν τω μεταξυ ο 1ος κυκλος του fear the walking dead εχει μονο 6 επεισοδια! :headbang:
Το 2016 παλι..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εν τω μεταξυ ο 1ος κυκλος του fear the walking dead εχει μονο 6 επεισοδια! Banging Head Against a Wall
Το 2016 παλι..

ναι αλλα καπακι ξεκιναει το μεγαλο αδερφακι του με εκτο κυκλο

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Κάποιος να μου στείλει παρακαλώ λινκ να κατεβάσω fear the walking dead 1η season γιατί στο torrentz δε βρίσκω τίποτα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Walking Dead η καλύτερη όλων των εποχώνε. Άντε να δεις κάτι άλλο όταν έχεις δει αυτή την τελειότητα.

[youtube=700,500]xv3cj_1xH3I[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom