Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.418
Πόντοι
206
Όποιος γουστάρει κατασκοπικα με δολοφονίες, τρομοκρατία κλπ δείτε αυτές τις σειρές:
- Slow Horses
- Days of Jackal
- Black Doves ( πολύ καινούρια σειρά στο Netflix)

Το Dune Prophecy το τελείωσα προχτές, γάμησε η σειρά, προφανώς δεν είναι για άτομα που δεν μπορούν να συγκρατήσουν πολύπλοκες υποθέσεις, με δολοπλοκίες, διάφορες οικογένειες κλπ.
Είναι φάση Games of Thrones που μπερδεύει πολλούς χαρακτήρες.

Daku2025

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
879
Πόντοι
81
Όποιος γουστάρει κατασκοπικα με δολοφονίες, τρομοκρατία κλπ δείτε αυτές τις σειρές:
- Slow Horses
- Days of Jackal
- Black Doves ( πολύ καινούρια σειρά στο Netflix)

Το Dune Prophecy το τελείωσα προχτές, γάμησε η σειρά, προφανώς δεν είναι για άτομα που δεν μπορούν να συγκρατήσουν πολύπλοκες υποθέσεις, με δολοπλοκίες, διάφορες οικογένειες κλπ.
Είναι φάση Games of Thrones που μπερδεύει πολλούς χαρακτήρες.
Θα ηθελε πολυ να ειναι got

Babatunde

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2024
Like
57
Πόντοι
0
The Sopranos
The Wire
Οι 2 καλύτερες σειρές όλων τον εποχων

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.418
Πόντοι
206
Το ξεκίνησα.
Χαλαρό στην αρχή και ξαφνικά ξεσπάει τέτοιος πανικός που νιώθεις ότι είσαι μέσα σε μάχη και δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει το βέλος.
Πολύ καλό γυρισμένο.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.916
Πόντοι
6.256
Silo season 2,πιο ενδιαφερουσα η πρωτη σεζον.Στο τελος αφηνονται υπονοιες για το πως ξεκινησε η καταστροφη και κατεληξαν εκει:confused::confused::confused::coffee:

Happyghost

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις τελείωσα την σειρά Dexter. Έχει να κάνει με ένα δολοφόνο ο οποίος δουλεύει στην αστυνομία και ακολουθεί τον δικό του κώδικα και σκοτώνει όσους κρίνει ότι το αξίζουν.Ηταν πολύ ωραία σειρά και είχε και πολύ καλό χιούμορ σας την προτείνω αν σας αρέσουν τέτοιου είδους σειρές.

Happyghost

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι καινούργιος και δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε εδώ ερωτήσεις οπότε πείτε μου να το σβήσω αν είναι . Θα ήθελα αν ξέρει κανείς καμιά ωραία σειρά να μου προτείνει που να έχει σχέσει με πολύτιμους στα αρχαία χρόνια όπως το vikings

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.532
Πόντοι
481
Νομίζω η έκπληξη της σεζόν. Από το πουθενά, χωρίς πολύ διαφήμιση, χωρίς φίρμες στο καστ, αλλά με καλούς ηθοποιούς, γνωστές φάτσες που δίνουν δυνατές ερμηνείες. Ο Πίτερ Μπεργκ που το έχει σκηνοθετήσει είναι παλιός ηθοποιός που το γύρισε στη σκηνοθεσία από ένα σημείο κι έπειτα και είναι εξαιρετικός ως σκηνοθέτης. Έχει γυρίσει κάποιες πολύ καλές ταινίες με τον Γουόλμπεργκ τα τελευταία χρόνια που αξίζουν. Lone Survivor, Patriot's Day, Deepwater Horizon.
Αξίζει.

Mr. Bright

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2024
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους!
Ξεκινησα σειρες τα τελευταια δυο χρονια οποτε ειδα παλιοτερα show σχετικα προσφατα.
Γελασα απιστευτα με big bang theory και κολλησα σε αρρωστημενο βαθμο με το the office (την αμερικανικη εκδοση).
Δεν τρελαθηκα με how I met your mother (το βαρεθηκα στο 2ο σιζον) και δεν εχω δει απο την αρχη τα φιλαρακια.
Τι προτεινετε σε netflix και amazon prime για να λιωσω στο γελιο;; Διαβαζω σε ξενα foroums για brouklyn nine nine και good place . Τα ξεκινησα και τα βρηκα κρυοκωλα απο τα πρωτα επεισοδια.
Καποια προταση;;

Το ιδιο και σε drama. Απολαυσα suits, better cal saul και breaking bad. Αλλο;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom