yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Στο επεισοδιο 3 του from νομιζω οτι ελυσα το μυστηριο γιατι δεν μπορουν να φυγουν απο το χωριο.
Να το πω;;
Να το πω;;
Ειδα το πρώτο επεισόδιο χθες. Πολυ καλο φαίνεται, τρομερή φωτογραφία, η σαπιλα της Gotham γαμαει και απίστευτος Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του Πιγκουίνου!Το penguin το έχει δει κανείς;
Το έχουμε αναφέρει μόνο 5-6 φορές.Το penguin το έχει δει κανείς;
γαμαει το From....Στο επεισοδιο 3 του from νομιζω οτι ελυσα το μυστηριο γιατι δεν μπορουν να φυγουν απο το χωριο.
Να το πω;;
κονομησες......@Νίπλης αυτη εδω την εχεις δει; μου την ειχε προτεινει ο @celebre
Taxi (TV Series 1978–1983) 7.7 | Comedy
Το πανε πολυ καλα στην 3 σεζον.. πηγαν να το χασουν λιγο στην δευτερη, τωρα ομως νομιζω εαν συνεχισουν ετσι, για πιο λοστ θα μιλαμε μετα.γαμαει το From....
εχω αρχισει και το snowpiercer τωρα πολυ καλο και αυτο
δωσε του χρονο ειναι πολυ καλο....Το πανε πολυ καλα στην 3 σεζον.. πηγαν να το χασουν λιγο στην δευτερη, τωρα ομως νομιζω εαν συνεχισουν ετσι, για πιο λοστ θα μιλαμε μετα.
snowpiercer ειδα λιγο και το αφησα, δεν μ αρεσε.
Οχι, τελος αυτη η σειρα απο εμενα.δωσε του χρονο ειναι πολυ καλο....
μια μαλακια ειναι , μονο η Τζενιφερ αξιζει σαν μουνι και μονοδωσε του χρονο ειναι πολυ καλο....
Οχι, τελος αυτη η σειρα απο εμενα.
Για πες, έχω δει μέχρι το 4 επεισόδιο της 3 σεζόν,Στο επεισοδιο 3 του from νομιζω οτι ελυσα το μυστηριο γιατι δεν μπορουν να φυγουν απο το χωριο.
Να το πω;;
Δεν το λεω γιατι θα φαω κραξιμο! απλα προσεξα κατι και το γυρισα πισω και το ξανα γυρισα και νομιζω οτι καταλαβα..Για πες, έχω δει μέχρι το 4 επεισόδιο της 3 σεζόν,
εκεί που γύρισε το ασθενοφόρο στο χωριό
Καλύτερα να μείνουμε με την αγωνία.Δεν το λεω γιατι θα φαω κραξιμο! απλα προσεξα κατι και το γυρισα πισω και το ξανα γυρισα και νομιζω οτι καταλαβα..
ετσι με μια φορα που το βλεπεις δεν το καταλαβαινεις.
Άρα δεν κατάλαβες τίποτα και γράφεις ότι το έλυσες, ενώ δεν έλυσες τίποτα.Δεν το λεω γιατι θα φαω κραξιμο! απλα προσεξα κατι και το γυρισα πισω και το ξανα γυρισα και νομιζω οτι καταλαβα..
ετσι με μια φορα που το βλεπεις δεν το καταλαβαινεις.
Τρελές μάχες στα πρώτα δύο επεισόδια της 2ης σεζόν, που άνετα συγκρίνεται με ταινίες.Ξεκινησε και ο δευτερος κυκλος Special Ops: Lioness καλο δειτε το.