Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.250
- Πόντοι
- 3.656
Κι εγω ετσι διαβαζω...Πρεπει να ναι αρκετα καληΠολλά καλά λόγια, το έχω υπόψιν
Κι εγω ετσι διαβαζω...Πρεπει να ναι αρκετα καληΠολλά καλά λόγια, το έχω υπόψιν
οχι εχει ακομαΈχει τελειώσει; Γιατί δεν βλέπω σειρές αν δεν έχουν κάνει τον τελευταίο κύκλο. Μια φορά την πάτησα με το cobra kai και μας έχουν πρήξει τα αρχιδια
για να περανει η ωρα ειναι ταμαμτο περιμενα λιγο καλυτερο , αλλα οπως ειπες περναει η ωρα , καλουτσικο ειναι
Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό απουσίας Βatman,ή ο Colin καταφέρει και το πάρει πάνω τουΚι εγω ετσι διαβαζω...Πρεπει να ναι αρκετα καλη
Θα περιμένω τότε γιατί μέχρι να βγάλουν καινούργιο κύκλο ξεχνάω τι έγινε στους παλιούςοχι εχει ακομα
γιαυτο υπαρχουν τα recap στο γιουτιουμπιΘα περιμένω τότε γιατί μέχρι να βγάλουν καινούργιο κύκλο ξεχνάω τι έγινε στους παλιούς
Δεν το ήξερα αυτό αλλά θα το κοιτάξω. Κακομαθα γιατί τις αγαπημένες μου σειρές Son's of Anarchy και Breaking bad τις είδα back to backγιαυτο υπαρχουν τα recap στο γιουτιουμπι
και μενα μαρεσει να τις βλεπω μαζεμενες αλλα οταν τις τελειωνεις και δεν υπαρχει κατι να τραβαει το ενδιαφερον τι;Δεν το ήξερα αυτό αλλά θα το κοιτάξω. Κακομαθα γιατί τις αγαπημένες μου σειρές Son's of Anarchy και Breaking bad τις είδα back to back
Αφού είδες το breaking bad,δες οπωσδήποτε το better call SaulΔεν το ήξερα αυτό αλλά θα το κοιτάξω. Κακομαθα γιατί τις αγαπημένες μου σειρές Son's of Anarchy και Breaking bad τις είδα back to back
Το έχω δει και έχω καραγουσταρειΑφού είδες το breaking bad,δες οπωσδήποτε το better call Saul
Το έχω δει και έχω καραγουσταρει
Επανάληψη το Lostκαι μενα μαρεσει να τις βλεπω μαζεμενες αλλα οταν τις τελειωνεις και δεν υπαρχει κατι να τραβαει το ενδιαφερον τι;
Δες και το Weeds να γουσταίρνεις κι άλλο.Το έχω δει και έχω καραγουσταρει
ΌχιΈχει τελειώσει; Γιατί δεν βλέπω σειρές αν δεν έχουν κάνει τον τελευταίο κύκλο. Μια φορά την πάτησα με το cobra kai και μας έχουν πρήξει τα αρχιδια
Τα έχω δει όλα.Ειδε κανεις το Penguin?
Την παραγωγη του bbc την εχεις δει?(Με Καμπερμπατς και Φριμαν)φανταζομαι σιγουρα θα χει αναφερθει , μαρεσει πολυ το elementary (η συγρονη εκδοχη του σερλοκ χολμς), breaking bad , better call saul , dexter , prison break , και απο πιο παλιες το X files
δυστυχως οχι ακομηΤην παραγωγη του bbc την εχεις δει?(Με Καμπερμπατς και Φριμαν)
Eξαιρετικηδυστυχως οχι ακομη
Δεν νομιζω οτι παιζει καποια εμφανιση batman στη σειρα καθολου.Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό απουσίας Βatman,ή ο Colin καταφέρει και το πάρει πάνω του