foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δε θυμάμαι εάν έχει αναφερθεί, αλλά επειδής έτσι κι αλλιώς η μνήμη μου θέλει ένα ψιλοφρεσκάρισμα, έχουμε γνώμη για το www.imdb.com/title/tt1489428/]"Justified"[/url];
Δε θυμάμαι εάν έχει αναφερθεί, αλλά επειδής έτσι κι αλλιώς η μνήμη μου θέλει ένα ψιλοφρεσκάρισμα, έχουμε γνώμη για το www.imdb.com/title/tt1489428/]"Justified"[/url];
Γούστα είναι αυτά.το να ξημεροβραδιαζεται καποιος μπροστα στην οθονη του υπολογιστη του βλεποντας ντουζινες απο αμερικανικες σειρες ειναι το νεο must μαλλον....
Γούστα είναι αυτά.
Ψάξε στο λινκ της υπογραφής μου και δώσε προσοχή τις εκδόσεις επεισοδίων υπάρχουν.Ερώτησις: Ψάχνω για υπότιτλους για το "Breaking Bad" και μου βγαίνουν ΟΛΟΙ ασυγχρόνιστοι πλην της 1ης σεζόν. Έχουμε καμιά ιδέα/άποψη/λύση γενικότερα;
Για όσους ενδιαφέρονται ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς The Borgias ..
Οπαδός του Σπάρτακου οφείλω να ομολογήσω ότι είναι 2 επίπεδα κάτω από τη πρώτη σεζόν και από το Gods of the Arena!!! Δεν υπάρχει ένας κακός τη προκοπής, είναι για γέλια ο άντρας της Ειλιθίας, ο Σπάρτακος δεν πείθει με τη καμία, άσε που μου θυμίζει μία δημοσιογράφο του σταρ...Ο Κροίξος δε παίζει σχεδόν καθόλου..
Σεπτέμβρη μάλλον.Το american horror story (season 2) ξέρετε πότε θα βγεί?
Εγώ πάλι τον βρίσκω μια χαρά τον νέο Σπάρτακο.
Το παλεύει και γι' αυτό κερδίζει πόντους. Πάντως του χρόνου θα έχουμε ως κακό τον Ιούλιο Καίσαρα.
Δηλαδή ΠΑΛΙ θα γαμήσουν οι Αμερικάνοι ένα ιστορικό γεγόνος;;;;;;;; Ο Καίσαρας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ. Ο ΚΡΑΣΣΟΣ ΕΧΕΙΕγώ πάλι τον βρίσκω μια χαρά τον νέο Σπάρτακο.
Το παλεύει και γι' αυτό κερδίζει πόντους. Πάντως του χρόνου θα έχουμε ως κακό τον Ιούλιο Καίσαρα.