Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 291K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
το να ξημεροβραδιαζεται καποιος μπροστα στην οθονη του υπολογιστη του βλεποντας ντουζινες απο αμερικανικες σειρες ειναι το νεο must μαλλον.... :think:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
το να ξημεροβραδιαζεται καποιος μπροστα στην οθονη του υπολογιστη του βλεποντας ντουζινες απο αμερικανικες σειρες ειναι το νεο must μαλλον.... :think:
Γούστα είναι αυτά.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ερώτησις: Ψάχνω για υπότιτλους για το "Breaking Bad" και μου βγαίνουν ΟΛΟΙ ασυγχρόνιστοι πλην της 1ης σεζόν. Έχουμε καμιά ιδέα/άποψη/λύση γενικότερα;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Ερώτησις: Ψάχνω για υπότιτλους για το "Breaking Bad" και μου βγαίνουν ΟΛΟΙ ασυγχρόνιστοι πλην της 1ης σεζόν. Έχουμε καμιά ιδέα/άποψη/λύση γενικότερα;
Ψάξε στο λινκ της υπογραφής μου και δώσε προσοχή τις εκδόσεις επεισοδίων υπάρχουν.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Για όσους ενδιαφέρονται ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς  The Borgias ..

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Οπαδός του Σπάρτακου οφείλω να ομολογήσω ότι είναι 2 επίπεδα κάτω  από τη πρώτη σεζόν και από το Gods of the Arena!!! Δεν υπάρχει ένας κακός τη προκοπής, είναι για γέλια ο άντρας της Ειλιθίας, ο Σπάρτακος δεν πείθει με τη καμία, άσε που μου θυμίζει μία δημοσιογράφο του σταρ...Ο Κροίξος δε παίζει σχεδόν καθόλου..

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 17

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για όσους ενδιαφέρονται ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς  The Borgias ..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και σε 2 μέρες το Thrones  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και πρέπει να πω πως ΔΥΣΤΥΧΩΣ το Σπάρτακος είναι πιο κάτω από τη πρώτη σεζόν. Ίσως φταίει πως ο νέος ηθοποιός δεν πείθει τόσο πολύ. Παρόλα αυτά σε σχέση με κάτι άλλες μαλακίες που τις "πουλούσαν" ως υπερπαραγωγές απλά ΓΑΜΕΙ

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ξεκινησα σημερα το last man standing.
αγαπω πολυ το melissa&joy
και βλεπω τελευταια και cougar town.

(κοπυ πειστ απαντηση μου απο αλλου.μη τα ξαναγραφω!)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οπαδός του Σπάρτακου οφείλω να ομολογήσω ότι είναι 2 επίπεδα κάτω  από τη πρώτη σεζόν και από το Gods of the Arena!!! Δεν υπάρχει ένας κακός τη προκοπής, είναι για γέλια ο άντρας της Ειλιθίας, ο Σπάρτακος δεν πείθει με τη καμία, άσε που μου θυμίζει μία δημοσιογράφο του σταρ...Ο Κροίξος δε παίζει σχεδόν καθόλου..
:thumbsup:

Και παρολα αυτα γαμει !!!!!!!!!!!!!  :rockon:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Εγώ πάλι τον βρίσκω μια χαρά τον νέο Σπάρτακο.
Το παλεύει και γι' αυτό κερδίζει πόντους. Πάντως του χρόνου θα έχουμε ως κακό τον Ιούλιο Καίσαρα.

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Το american horror story (season 2) ξέρετε πότε θα βγεί?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Το παλεύει και γι' αυτό κερδίζει πόντους. Πάντως του χρόνου θα έχουμε ως κακό τον Ιούλιο Καίσαρα.

Πιστευω οτι του λειπει η εμβαθυνση στους χαραχτηρες(οπως το σφυροκοπημα της Lucy Lawless στα τεσσερα πχ που δεν το "εμβαθυνει" αρκετα  ;))

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δηλαδή ΠΑΛΙ θα γαμήσουν οι Αμερικάνοι ένα ιστορικό γεγόνος;;;;;;;; Ο Καίσαρας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ. Ο ΚΡΑΣΣΟΣ ΕΧΕΙ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

(και έτσι όπως κυλάει η ιστορία της σειράς ο Κράσσος πρέπει να εμφανιστεί στη 4η σεζόν και όχι στη 3η)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom