Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Μου φαινεται λιγο αδιαφορος στον φακο ο νεος Σπαρτακος. Ο Andy whitfield ειχε ξεχωριστη παρουσια :rockon:

Ασε που ο νεος ειναι ολιγον λαπας...

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
15
Like
2.131
Πόντοι
2.477
Για το νέο Σπάρτακο έχει κανείς άποψη? νομίζω κάποια επεισόδι έχουν παιχτεί στην Αμερικη

(κρίμα που πέθανε ο αρχικός πρωταγωνιστής...πολύ κρίμα)

Ηδη στις 10/2 επαιξε το τριτο επεισοδιο!Προσωπικα στο πρωτο επεισοδιο δεν μου ελεγε κατι και σε καμια περιπτωση δεν καταφερε να συναγωνιστει τον αρχικο πρωταγωνιστη!Απορουσα με ποια κριτηρια τον επελεξαν!Αλλα τωρα στο τριτο επεισοδιο κατι παει να κανει!Βγαζει ενα μονομαχο που λενε!!!!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Λογικό είναι ρε παιδιά να μας φαίνεται διαφορετικός σε όλα τα θέματα.
Ο Άντυ ήταν πιο φουσκωγμένος, πιο έμπειρος υποκριτικά κια ο ρόλος σχεδόν ήταν γραμμένος για εκείνον.
Ο νέος δεν με χαλάει καθόλου προς το παρόν. Φαίνεται πως προσπαθεί. Αν στην επόμενη σαιζόν(που λογικά θα πάρει) φουσκώσει παραπάνω
πιστεύω θα τα πάει ακόμα καλύτερα.

kakuta

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οι ξενες σειρες ποτε δεν με τραβουσαν ιδιαιτερα,παροτι εχω ξεκινησει καμποσες κατα καιρους.Με ενοχλει που για να γεμισουν τον τηλεοπτικο χρονο καταφευγουν σε φτηνα τεχνασματα,οπως πολλες ερωτικες,βιαιες σκηνες ή σε σεναρια με δεκαδες  χαρακτηρες των οποιων οι ιστοριες  δεν εχουν να πουν κατι το ιδιαιτερο.

Προτιμω χιλιες φορες να δω μια ταινια(υπαρχουν απειρες καλες που δεν εχω δει) απο το να ασχολουμαι επι μηνες με μια συγκεκριμενη ιστορια που ξετυλιγεται με ρυθμο χελωνας.

Υπαρχουν βεβαια καποιες ελαχιστες που με εχουν συγκινησει,οπως το prison break και το 24.Απο κωμωδιες μου αρεσαν μονο τα φιλαρακια και λιγο το how i met your mother.Το χιουμορ ολων των υπολοιπων μου φαινεται τουλαχιστον γελοιο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οι ξενες σειρες ποτε δεν με τραβουσαν ιδιαιτερα,παροτι εχω ξεκινησει καμποσες κατα καιρους.Με ενοχλει που για να γεμισουν τον τηλεοπτικο χρονο καταφευγουν σε φτηνα τεχνασματα,οπως πολλες ερωτικες,βιαιες σκηνες ή σε σεναρια με δεκαδες  χαρακτηρες των οποιων οι ιστοριες  δεν εχουν να πουν κατι το ιδιαιτερο.

Προτιμω χιλιες φορες να δω μια ταινια(υπαρχουν απειρες καλες που δεν εχω δει) απο το να ασχολουμαι επι μηνες με μια συγκεκριμενη ιστορια που ξετυλιγεται με ρυθμο χελωνας.

Υπαρχουν βεβαια καποιες ελαχιστες που με εχουν συγκινησει,οπως το prison break και το 24.Απο κωμωδιες μου αρεσαν μονο τα φιλαρακια και λιγο το how i met your mother.Το χιουμορ ολων των υπολοιπων μου φαινεται τουλαχιστον γελοιο.

Δες Modern Family.

kakuta

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω για την προταση φιλε.Θα την δοκιμασω καποια στιγμη. :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
[size=20pt]ALCATRAZ [/size]

Όταν η ντετέκτιβ Ρεμπέκα Μάντσεν αναλαμβάνει μια ειδεχθή υπόθεση ανθρωποκτονίας, ένα δακτυλικό αποτύπωμα την οδηγεί σ' έναν σοκαριστικό ύποπτο, τον Τζακ Σιλβέιν, έναν πρώην τρόφιμο των φυλακών του Αλκατράζ που έχει πεθάνει δεκαετίες πριν. Με τον κυβερνητικό πράκτορα Έμερσον Χάουζερ να παρεμποδίζει την έρευνά της, η Μάντσεν ενώνει τις δυνάμεις της με τον ειδικό επί του θέματος(των φυλακών του Αλκατράζ) και μανιώδη φαν των κόμικ, Δρ. Ντιέγκο Σότο. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι ο Σιλβέιν δεν είναι μόνο ζωντανός, αλλά περιφέρεται στους δρόμους του Σαν Φραντσίσκο, αφήνοντας πτώματα στο πέρασμά του. Μαζί με τον πράκτορα Χάουζερ, αντιλαμβάνονται πλέον ότι ο Σιλβέιν αποτελεί μόνο ένα μικρό μέρος κάτι πολύ μεγαλύτερου, μιας πολύ έντονης απειλής για το παρόν. Αν και ο Σιλβέιν είναι ο πρώτος, σύντομα γίνεται αντιληπτό ότι δεν θα είναι και ο τελευταίος πρώην τρόφιμος του Αλκατράζ που κάνει την εμφάνισή του.

Είδος σειράς: Δράσης, Μυστηρίου, Θρίλερ
Πρεμιέρα: 2012
Σενάριο: Elizabeth Sarnoff, Steven Lilien, Bryan Wynbrandt
Ηθοποιοί: Sam Neill, Jonny Coyne, Samuel Patrick Chu and Jorge Garcia
Αριθμός Επεισοδίων: 12
iMDB:

Πολυ καλη σειρα με πολυ δραση !!!!!!!!

Συνημμένα

• b.110.0.16777215.0.1.13917989696541582659.jpg
    b.110.0.16777215.0.1.13917989696541582659.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 17

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
[size=20pt]ALCATRAZ [/size]

Όταν η ντετέκτιβ Ρεμπέκα Μάντσεν αναλαμβάνει μια ειδεχθή υπόθεση ανθρωποκτονίας, ένα δακτυλικό αποτύπωμα την οδηγεί σ' έναν σοκαριστικό ύποπτο, τον Τζακ Σιλβέιν, έναν πρώην τρόφιμο των φυλακών του Αλκατράζ που έχει πεθάνει δεκαετίες πριν. Με τον κυβερνητικό πράκτορα Έμερσον Χάουζερ να παρεμποδίζει την έρευνά της, η Μάντσεν ενώνει τις δυνάμεις της με τον ειδικό επί του θέματος(των φυλακών του Αλκατράζ) και μανιώδη φαν των κόμικ, Δρ. Ντιέγκο Σότο. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι ο Σιλβέιν δεν είναι μόνο ζωντανός, αλλά περιφέρεται στους δρόμους του Σαν Φραντσίσκο, αφήνοντας πτώματα στο πέρασμά του. Μαζί με τον πράκτορα Χάουζερ, αντιλαμβάνονται πλέον ότι ο Σιλβέιν αποτελεί μόνο ένα μικρό μέρος κάτι πολύ μεγαλύτερου, μιας πολύ έντονης απειλής για το παρόν. Αν και ο Σιλβέιν είναι ο πρώτος, σύντομα γίνεται αντιληπτό ότι δεν θα είναι και ο τελευταίος πρώην τρόφιμος του Αλκατράζ που κάνει την εμφάνισή του.

Είδος σειράς: Δράσης, Μυστηρίου, Θρίλερ
Πρεμιέρα: 2012
Σενάριο: Elizabeth Sarnoff, Steven Lilien, Bryan Wynbrandt
Ηθοποιοί: Sam Neill, Jonny Coyne, Samuel Patrick Chu and Jorge Garcia
Αριθμός Επεισοδίων: 12
iMDB:

Πολυ καλη σειρα με πολυ δραση !!!!!!!!

Η οποία δύσκολα θα πάρει 2η σαιζόν!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Έκοψαν το Terra Nova :headbang: :headbang: :headbang:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
ΤΙ στο καλο τα ξεκινανε αφου τα κοβουν παναθεμα τους ?
Οι παραγωγοί τώρα προσπαθούν να το πουλήσουν σε άλλο κανάλι.
Μακάρι γιατί βλεπόταν ευχάριστα και είχε αρκετά καλά εφέ.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Ξεψαχνισα το greekstars και σας παραθετω τα ακόλουθα:
-Being human
-Revenge
-Luck
-The Event (ΚΟΡΥΦΑΙΟ,ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΛΟ σε μια βδομαδα)
-HOUSE MD
-PAN AM
-GOSSIP GIRL

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Από νέες σειρές καλό φαίνεται το Awake.
Τα πρώτα 2 επεισόδια είναι αρκετά καλή και φαίνεται πως είναι πολλά υποσχόμενη.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το Σ/Κ κάθησα και είδα το Friday Night Lights.Η πρώτη σεζόν που είδα ήταν αρκετά καλή. Αμερικάνικο ράγκμπι (δε θα το πω ποτέ φουτμπολ ότικαι αν μου λένε)και έτσι. Σε γενικές γραμμές αρκετά καλό. Μου έχουν μείνει άλλες 4 σεζόν

Όσο για το τέρα νόβα καλά έκαναν και το έκοψαν. Τα εφέ ήταν ψιλοχάλια (ειδικά όσο αφορά τους δεινοσαύρους) συν ότι καθυστέρησαν πολύ να του δώσουν κάποιο ενδιαφέρον (σόρρυ αλλα τα 2-3 τελευταία επεισόδια ήταν ΚΑΠΩΣ ενδιαφέρον)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom