Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Δηλαδή ΠΑΛΙ θα γαμήσουν οι Αμερικάνοι ένα ιστορικό γεγόνος;;;;;;;; Ο Καίσαρας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ. Ο ΚΡΑΣΣΟΣ ΕΧΕΙ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

(και έτσι όπως κυλάει η ιστορία της σειράς ο Κράσσος πρέπει να εμφανιστεί στη 4η σεζόν και όχι στη 3η)

Παρέλειψα τον Κράσσο. Δεν τον θυμόμουν.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
την σειρα Boardwalk Empire την βλεπει κανεις?αξιζει?
American Horror Story λέει τπτ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
[size=15pt]Band of Brothers[/size]
MV5BMTI3ODc2ODc0M15BMl5BanBnXkFtZTYwMjgzNjc3._V1._SY317_.jpg

Πολεμική σειρά 10 επεισοδίων

Το θέμα της είναι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η ιστορία ξεκινάει από το στρατόπεδο εκπαίδευσης αλεξιπτωτιστών και ακολουθεί τον 5ο λόχο (Easy Company) σε όλην την διαδρομή από την ρίψη του στην Νορμανδία μέχρι την λήξη του πολέμου.

Τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην σειρά είναι αναπαράσταση των όσων έγιναν από τους στρατιώτες του 5ου λόχου, το οποίο αυτομάτως σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και πολλά περιθώρια σεναριακών ελιγμών, έπρεπε να ακολουθηθούν τα πραγματικά γεγονότα δίχως μεγάλες αλλαγές (όχι ότι δεν είναι αρκετά πλούσιο το σενάριο απλώς φαντάζομαι ότι αν υπήρχε η δυνατότητα  θα μπορούσε να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο).
Το αποτέλεσμα είναι ότι κάποια επεισόδια είναι λίγο μέτρια και κάποια άλλα εκπληκτικά.
Από σεναριακής άποψης πάντα, γιατί στα υπόλοιπα (πχ παραγωγή Dreamworks, σκηνοθεσία, ερμηνείες κτλ) η σειρά είναι φοβερή, σε όποιον άρεσε η Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν θα την εκτιμήσει οπωσδήποτε και αυτήν.

Θα σταθώ σε 2 σημεία:
1) Η βαθμολογία στο imdb νομίζω είναι κάπως υπερβολική.
2) Στο πρώτο επεισόδιο παίζει και ο David Schwimmer από τα Φιλαράκια (υποδύεται τον δύστροπο εκπαιδευτή του 5ου λόχου) καλός στον ρόλο του, δυστυχώς λόγω της πραγματικής ιστορίας του σεναρίου δεν δόθηκε η ευκαιρία να παίξει και σε άλλα επεισόδια – μόνο 2 μικρές εμφανίσεις (κρίμα γιατί ο ήταν ωραία περσόνα σαν ρόλος).

Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όσους τους αρέσουν οι πολεμικές ταινίες.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Η σειρά είναι από τις καλύτερες που έχω δει.
Προσωπική μου γνώμη είναι πως η βαθμολογία στο imdb είναι αντιπροσωπευτική.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η σειρά είναι από τις καλύτερες που έχω δει.
Προσωπική μου γνώμη είναι πως η βαθμολογία στο imdb είναι αντιπροσωπευτική.
ναι οκ και γω όταν την είδα στρατοκαύλωσα :tooth:
απλώς πιστεύω ότι η Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν ήταν ανώτερη και είδα ότι έχει χαμηλότερη βαθμολογία (βέβαια συγκρίνω ανόμοια πράγματα -ταινία με σειρά- οπότε...)

τέλος πάντων την θεωρώ εξαιρετική αλλά μιας και δεν έχω μεγάλη πείρα σε σειρές (η πείρα μου σχεδόν εξαντλείται σε Φιλαράκια και Prison Break :grin: ) η βαθμολογία τόσο κοντά στο 10άρι μου φάνηκε κάπως υπερβολική, ίσως να έχεις δίκιο.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
πρεμιερα χθες, της δευτερης σεζον του game of thrones! :rockon: :rockon: :rockon:  για να μην ξεχνιωμαστε...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ναι ρε τύπε. Μόλις είδα το φινάλε.
Γάμησε κανονικά και με τον νόμο.

ultrobyr

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
[size=15pt]Band of Brothers[/size]
MV5BMTI3ODc2ODc0M15BMl5BanBnXkFtZTYwMjgzNjc3._V1._SY317_.jpg

Πολεμική σειρά 10 επεισοδίων

Το θέμα της είναι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η ιστορία ξεκινάει από το στρατόπεδο εκπαίδευσης αλεξιπτωτιστών και ακολουθεί τον 5ο λόχο (Easy Company) σε όλην την διαδρομή από την ρίψη του στην Νορμανδία μέχρι την λήξη του πολέμου.

Τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην σειρά είναι αναπαράσταση των όσων έγιναν από τους στρατιώτες του 5ου λόχου, το οποίο αυτομάτως σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και πολλά περιθώρια σεναριακών ελιγμών, έπρεπε να ακολουθηθούν τα πραγματικά γεγονότα δίχως μεγάλες αλλαγές (όχι ότι δεν είναι αρκετά πλούσιο το σενάριο απλώς φαντάζομαι ότι αν υπήρχε η δυνατότητα  θα μπορούσε να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο).
Το αποτέλεσμα είναι ότι κάποια επεισόδια είναι λίγο μέτρια και κάποια άλλα εκπληκτικά.
Από σεναριακής άποψης πάντα, γιατί στα υπόλοιπα (πχ παραγωγή Dreamworks, σκηνοθεσία, ερμηνείες κτλ) η σειρά είναι φοβερή, σε όποιον άρεσε η Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν θα την εκτιμήσει οπωσδήποτε και αυτήν.

Θα σταθώ σε 2 σημεία:
1) Η βαθμολογία στο imdb νομίζω είναι κάπως υπερβολική.
2) Στο πρώτο επεισόδιο παίζει και ο David Schwimmer από τα Φιλαράκια (υποδύεται τον δύστροπο εκπαιδευτή του 5ου λόχου) καλός στον ρόλο του, δυστυχώς λόγω της πραγματικής ιστορίας του σεναρίου δεν δόθηκε η ευκαιρία να παίξει και σε άλλα επεισόδια – μόνο 2 μικρές εμφανίσεις (κρίμα γιατί ο ήταν ωραία περσόνα σαν ρόλος).

Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όσους τους αρέσουν οι πολεμικές ταινίες.

απο τους ιδιους συντελεστες επισης και το the pacific παλι με 10 επεισοδια εξισου πολυ καλο.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Shameless ειτε η αμερικανικη εκδοχη ειτε η εγγλεζικη ειναι καταπληκτικες!
προσοχη απο οτι ξερω δεν υπαρχουν υποτιτλοι...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
The Finder
αλλη μια σειρα για ενα τυπο με ψυχαναγκαστική-καταναγκαστική διαταραχή ...αυτος θελει να βρισκει χαμενα πραγματα/ ανθρωπους κτλ
βλεπεται χαλαρα με ποπ κορν και μπυρα χωριςνα ειναι κατι το εξαιρετικο...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Braking in
η απαντηση του Christian Slater στο Leverage! χρυση μετριοτητα και αυτο! Μαλλον ειχε αναγκη απο χρημα ο slater
για να πληρωσει τους δικηγορους του! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ακουσα και καλα λογια για το awake και το missing αλλα ακομα δεν εχω προλαβει να δω καποιο επεισοδιο...
ξαναρχισε το breakout kings, ;)

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ακούσατε τίποτα για το ???

όλο το πρωί σήμερα είναι κατεβασμένο...

Δεν πιστεύω να έχουμε τίποτα κλεισίματα !

:headbang:

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν είδα το τελαυταίο επεισόδιο του Σπάρτακου: Καλό διότι τους γαμήσανε όλους δεν έμεινε κανένας μου φάνηκε πολύ πρόχειρο σαν να θέλαν να ξεμπερδεύουν. Οι επαναστάτες γαμάνε και δέρνουνε τις Λεγεώνες λές και έχουν πιει τον μαγικό ζωμό. Υπερήρωες. Επιτέλους άρχισε το Game of Thrones. Τρομερό σαν εμπειρία το να βλέπεις το κόσμο που έχεις δημιουργήσει στη φαντασία σου διαβάζοντας τα βιβλία.
ΥΓ:  Η Μελισσάντρα είναι καύλα και ξεπερνάει την απόλυτη καυλα Ειλυθία

gastone7

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Like
16
Πόντοι
1
1. GAME OF THRONES
2. HOMELAND
3. SPARTAKUS
4. THE KILLING
:rockon:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Λοιπόν είδα το τελαυταίο επεισόδιο του Σπάρτακου: Καλό διότι τους γαμήσανε όλους δεν έμεινε κανένας μου φάνηκε πολύ πρόχειρο σαν να θέλαν να ξεμπερδεύουν. Οι επαναστάτες γαμάνε και δέρνουνε τις Λεγεώνες λές και έχουν πιει τον μαγικό ζωμό. Υπερήρωες.

Βασικα αυτο εγινε και στην πραγματικοτητα :grin:

Μεχρι ενα σημειο τουλαχιστον...Δεν θα πω αλλα γιατι θα σποιλεριασω :sunglasses:

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Βασικα αυτο εγινε και στην πραγματικοτητα :grin:

Μεχρι ενα σημειο τουλαχιστον...Δεν θα πω αλλα γιατι θα σποιλεριασω :sunglasses:

Tη ξέρω την ιστορία αλλά είναι γελοίο να βλέπεις 10 επαναστάτες να γαμάνε λεγεώνα. Εντάξει είπαμε. Η επόμενη σεζόν βάσει ιστορίας θα έχει αρκετο Κροίξο εάν θα δείξουν και τη δική του πλευρά και δε θα μείνουν στο Σπάρτακο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom