Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 291K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Tη ξέρω την ιστορία αλλά είναι γελοίο να βλέπεις 10 επαναστάτες να γαμάνε λεγεώνα. Εντάξει είπαμε.

Σωστο και αυτο... Μου περασε απο το μυαλο ειναι αληθεια οταν πολεμουσανε στο μονοπατι, αλλα δεν εδωσα πολυ σημασια αφου οι σκηνες μαχης ηταν πολυ εντυπωσιακες και το ξεχασα...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τελειωσα και το Σπαρτακο (να δω ποτε θα ξεκινησει το επομενο τωρα..... :'( ) Τα σπαει !!!!!!!!

Τελειωσα το Καλιφορνικεισον (Πολυ περιεργο τελος εχει ....)
O Ρανκλ ειναι και γαμω τους χαρακτηρες στις 2 τελευταιες σαιζον !!!!!!!!
Μιλαμε για πολυ γελιο.....

Ξεκινησα το Game of thrones .... πολυ καλο και θα εχει πολυ δραση μαλλον τωρα !!!!!!!!!

Το Persons of interest τα σπαει οπως και το Hawaii 5-0  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αναμενω την συνεχεια του the cape..... (ξερει κανεις ποτε ξεκιναει ο δευτερος κυκλος ?)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Το The Cape έχει κοπεί.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Bλεπω το justified, ειμαι στον 3ο κυκλο. Το στορυ ειναι για ενα τυπο ο οποιος αν και μπατσος στον 21 αιωνα εχει attitude σεριφη του φαρ ουεστ. Ειναι ωραιος τυπας, η σειρα επειδη διαδραματιζεται σε μικρη επαρχιακη πολη, θυμιζει λιγο sons of anarchy στο κονσεπτ (απο την αλλη πλευρα του νομου). Ειναι πολυ καλο, το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν υπαρχουν Ελληνικοι υποτιτλοι για τον τριτο κυκλο ενω στον πρωτο γαμηθηκα να συγχρονιζω τους υποτιτλους με τις εκδοσεις που ειχα κατεβασει

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

Eastbound and down season 3 και τα μυαλά στο μπλέντερ!  :rockon: :rockon: :rockon:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
την βλεπω και εγω εχω γραψει και πιο πριν! Αμερικανοβλαχος στο Kentucky με μουναρα πρωην!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ...
Bλεπω το justified, ειμαι στον 3ο κυκλο. Το στορυ ειναι για ενα τυπο ο οποιος αν και μπατσος στον 21 αιωνα εχει attitude σεριφη του φαρ ουεστ. Ειναι ωραιος τυπας, η σειρα επειδη διαδραματιζεται σε μικρη επαρχιακη πολη, θυμιζει λιγο sons of anarchy στο κονσεπτ (απο την αλλη πλευρα του νομου). Ειναι πολυ καλο, το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν υπαρχουν Ελληνικοι υποτιτλοι για τον τριτο κυκλο ενω στον πρωτο γαμηθηκα να συγχρονιζω τους υποτιτλους με τις εκδοσεις που ειχα κατεβασει

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
την βλεπω και εγω εχω γραψει και πιο πριν! Αμερικανοβλαχος στο Kentucky με μουναρα πρωην!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ...

Καλο το γκομενακι...

http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1666219.ece/BINARY/w540/Natalie-Zea-3.jpg[/img[/URL]]

Επαιζε και στο the shield.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Και σε 2-3 επεισόδια στην 5η σαιζόν στο Californication και ήταν τρελό ξεκώλι :fuck1:

ala134

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω ελληνικους υποτιτλους για το ''how to make it in America''?? :huh: :huh:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Και σε 2-3 επεισόδια στην 5η σαιζόν στο Californication και ήταν τρελό ξεκώλι :fuck1:
ρε παιδιά βλέπετε σειρές που παίζει ο φοξ μόλντερ :huh: μήπως βλέπετε και ταινίες που παίζει ο μαχόνυ :grin: :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
στο two and a half men εχουν απελπιστει! κου τους λειπει ο χαρακτηρας που υποδιοταν και το πεξιμο του sean!
το παρακολουθουσα μεχρι που εφυγε ο τσαρλι.απο τα καινουρια ουτε ενα επ. δε με ψηνει να δω...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
ρε παιδιά βλέπετε σειρές που παίζει ο φοξ μόλντερ :huh: μήπως βλέπετε και ταινίες που παίζει ο μαχόνυ :grin: :headbang:
Έχεις δει την σειρά; Αν όχι ρίξε της μια ματιά και θα δεις πως αξίζει!
Καμία σχέση με τον Μόλντερ των Χ-files.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom