Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 424
- Πόντοι
- 3.275
Για εξωγήινους τους κόβω στην 8η σαιζόν.στον επομενο κυκλο θα κυνηγανε βεελζεβουληδες
Για εξωγήινους τους κόβω στην 8η σαιζόν.στον επομενο κυκλο θα κυνηγανε βεελζεβουληδες
Γουσταρω τυπε..... !!!!!!!Για εξωγήινους τους κόβω στην 8η σαιζόν.
Kατεβαινουν με γοργο ρυθμο "The wire" φουλ και οι 5 σεζον και "Sons of Anarchy" 1,2,3,4 season (εχει πεχτει 5η?),αποψεις ποια να ξεκινησω καλυτερα κτλ??
Προς το παρον εχουμε στο παλμαρε μας κλασικα prison break-lost το dexter και miniseries band of brothers-the pacific...
Τωρα που η ανεργια χτυπησε την πορτα μας θα παρει φωτια το lapitopi
για ολες τις σειρες παιζουν υποτιτλοι στο στα αγγλικα.Για όσους ενδιαφερόμενους.... Ξαναξεκίνησε το being human season 4 το αγγλικό. Έχουν βγει 2 επεισόδια. Υπότιτλοι δεν παίζουν για κανέναν λόγο.
για ολες τις σειρες παιζουν υποτιτλοι στο στα αγγλικα.
+Στα αγγλικά έχω βρει. για ελληνικά είναι το θέμα. Ενημερωτικά εγώ κατεβάζω απο το
ειναι καλουτσικο εχω γραψει εγω παλια! αν ψαξεις στο θρεντ ισως βρεις το ποστ...
Τελειωσα το Community που μου προτεινατε ,ωραιες και οι 2 σεζον , βλεπονται πολυ ευχαριστα κι εχει κι αρκετο γελιο .μπορει να αξιζει κι αυτο το Show .
τωρα αυτο βρηκα...
γραψε μας εσυ τις δικες σου αντυπωσεις...τωρα παιζει η τριτη σεζον
Ειδα το τριτο επεισοδιο και ειναι αρκετα καλο ......Για το νέο Σπάρτακο έχει κανείς άποψη? νομίζω κάποια επεισόδι έχουν παιχτεί στην Αμερικη
(κρίμα που πέθανε ο αρχικός πρωταγωνιστής...πολύ κρίμα)