Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
@ sarouman

Φίλε το The Walking Dead το βλέπεις; Άλλη μία σειρά που έχω κολλήσει τώρα τελευταία.

Η πρώτη σαιζόν βλεπόταν...
Η 2η πάλι μου φάνηκε βαρετή και μετά το 3ο επεισόδιο δεν το ξαναπροσπάθησα...
Ειρήσθω εν παρόδω, δεν κατεβάζω, τα βλέπω μέσω blinx.com...

Ψιλοαπογοήτευση ήταν και το Falling skies, στο αυτό στυλάκι...

Έχω κολλήσει με τη νερντοπαρέα του Bing Bang Theory- τα φιλαράκια των 10s!

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αν διάβασα σωστά το season 2 του game of thrones βγαίνει τον Ιούλιο. Έχει δει κανείς μια σειρά που λεγεται Demons ? Μ'αρέσουν τέτοια στυλ όπως supernatural, walking dead κτλ... και λέω να την κατεβάσω.

PS:  το season 2 του walking dead ήταν ψιλομούφα αλλά το τελευταίο ήταν πολύ δυνατό. Τρελή σειρά για μενα είναι και το american horror story.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Το trailer που ειδα για το GOT που γυριζεται τωρα στο Ντουμπροβνικ ελεγε για Απριλιο!
Νομιζω οτι ισως σου κανει το secret circle που μoιαζει με τις Mαγισες που προβαλει το ελληνικο Star
αλλα ειναι μια πιο νεανικη σειρα Δεν εχω πληρη αποψη ομως γιατι φευγαλαια ειδα ενα επεισοδιο και δεν ειναι
ιδιαιτερα του στυλ που βλεπω συνηθως! :cheesy:
Και ισως παλι το Grimm που ανεφερε καποιος παιχτης πιο πριν οτι ανανεωθηκε και για νεα σεζον!
Αν και προσωπικα θεωρω οτι εχει πολλα κενα ολη η ιστορια του και καπου δεν με πειθει!Αυτο παντως το παρακολουθω
και ελπιζω να βελτιωθει!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Δε γυρίζονται εύκολα οι σειρες και κυρίως όσες είναι εποχής.
Τι νομιζετε πως είναι? Η ζωή της άλλης και το παρα5?

Πρώτα απ'όλα τα καναλια στην Αμερική, επενδύουν ένα σωρο λεφτά. Και καλά τώρα είναι σφιχτά τα πράγματα. Αν δουν οτι δεν πάει καλα..μαχαίρι.
Αλλα για να γυριστει ένα επεισόδειο, να χτισουν κάστρα, να βρουν εκπαιδευτες, άλογα, όπλα εποχής, αναπαραστάσεις, σκηνικά κλπ... Είχα δει το backstage ...καλα οι άνθρωποι είναι επιστήμονες!

Μακάρι να μην την κόψουν και να πάει καλά και ο 2ος κύκλος.

Προσωπικά και ο σπαρτακος μου άρεσε (αν και άλλο στυλ) αλλά ξενερωσα που πεθανε ο πρωταγωνιστής...

Αυτο θέλω να σας ρωτήσω ρε παιδια! Αξίζει το Walking Dead ή θα κατεβάζω τσάμπα?
Διαβασα κάποια ποστ παραπάνω οτι απο καποιο επεισόδιο και μετα μερικοι ξενερωσαν.
Για πες εντυπώσεις Γιωργο Ξύδη..

Φίλε εμένα το walking dead μου αρέσει όσο έχω δει. Και ο πρώτος κύκλος γάμησε και ο δεύτερος μια χαρά είναι. Απλά θα σου συμβούλευα αν δεν το έχεις ξεκινήσει να περιμένεις να τελειώσει και ο δεύτερος κύκλος και να τα δεις όλα μαζί. Γιατί με το να βλέπεις ένα επεισόδιο κάθε τόσο δεν γίνεται δουλειά και αν σε κάποιο δεν έχει όση δράση περιμένεις λές, πάει χάλασε. Αν το δεις όμως όλο μαζί δεν νομίζω να μην σε ικανοποιήσει. Τώρα πχ έχει φτάσει στο 7ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου και τα καινούργια επεισόδια ξεκινάνε Φεβρουάριο. Οκ έκανε κάποια κοιλιά σε δυο-τρία επεισόδια αλλά ο κύκλος δεν έχει τελειώσει και νομίζω θα μας αποζημιώσει. Εγώ πάντως θα περιμένω να μαζευτούν δυο-τρία πριν ξαναδώ.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Και ισως παλι το Grimm που ανεφερε καποιος παιχτης πιο πριν οτι ανανεωθηκε και για νεα σεζον!
Αν και προσωπικα θεωρω οτι εχει πολλα κενα ολη η ιστορια του και καπου δεν με πειθει!Αυτο παντως το παρακολουθω
και ελπιζω να βελτιωθει!

Το Grimm δεν έχει ανανεωθεί, απλά έχει πάρει το οκ για full season 22 επεισοδίων.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το wallking dead season 2 τελικα σταματησε στο 7ο επεισοδιο ?

Στο tv-torrent  εχει κολλησει εκει

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
season 2  episode 8 (Nebraska) air date Feb 12 2012 ;)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ναι έγινε διακοπή και τα υπόλοιπα από Φεβρουάριο. Έχω κρατήσει το 7ο να το δω τότε μαζί με τα άλλα.
Γενικά εγώ δεν ξαναξεκινάω σειρά που δεν έχει τελείωσει. Τα νεύρα μου με τις διακοπές και τα σταματήματα (The Event, Flash Forward κλπ)!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ναι έγινε διακοπή και τα υπόλοιπα από Φεβρουάριο. Έχω κρατήσει το 7ο να το δω τότε μαζί με τα άλλα.
Γενικά εγώ δεν ξαναξεκινάω σειρά που δεν έχει τελείωσει. Τα νεύρα μου με τις διακοπές και τα σταματήματα (The Event, Flash Forward κλπ)!!!
Εχεις απολυτο δικιο φιλε...

Ειναι απογοητευση οπως και να το κανουμε......

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Για www.imdb.com/oscars/nominations/golden-globes]Χρυσές Σφαίρες[/url] δεν είπαμε τίποτα.

www.imdb.com/title/tt1796960/]Homeland[/url] στο δράμα, Modern Family στην κωμωδία.

Στους πρώτους ρόλους: δράμα ο Kelsey Grammer για το www.imdb.com/title/tt1833285/]Boss[/url] και το γυναικείο ρόλο η Claire Danes (Homeland).

Στην κωμωδία Matt LeBlanc για το Episodes και Laura Dern για το www.imdb.com/title/tt1509004/]Enlightened[/url].

Β' ρόλους: Peter Dinklage (Game of thrones) και Jessica Lange (American Horror Story)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Δε γνωρίζω. Δεν την ήξερα καν σα σειρά :-

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Κυκλοφόρησε και στο ίντερνετ η πρεμιέρα της 2ης σαιζόν του Σπάρτακου.
Η επίσημη πρεμιέρα είναι την άλλη Παρασκευή στις 27 του μήνα. Αυτό είναι web-rip.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μόλις τελίωσα τη πρώτη σεζόν του Boardwalk empire. Πολύ καλή σειρά. Καλογυρισμένη και προσεγμένη. Επίσης τελίωσα και τη 4η σεζόν των "γιων". Ότι και να πω γι αυτή τη σειρά θα είναι λίγο. Απλά γαμεί. Απλά θα ήθελα να είναι η 5η σεζόν και η τελευταία. Καλύτερα να τελίωνει μια σειρά στο πικ της απάνω παρά να παρακαλάμε να τελιώσει γιατί την έχουμε βαρεθεί. Χθες πρέπει να παίχτηκε και το πρώτο επεισόδιο των "θρόνων"  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.. Αυτό που θα κάνω θα είναι το ίδιο που είχα κάνει με τους "γιους" και το "boardwalk empire". Θα περιμένω να παιχτούν όλα τα επεισόδια και μετά θα τα κατεβάσω και θα τα δω σερί σε ένα Σ/Κ μέσα. Είιναι καλύτερα έτσι (για μένα) παρά να είμαι κάθε βδομάδα σα το πρεζάκι και να περιμένω να παιχτεί ένα επεισόδιο και να είμαι με το ρολόι πότε θα ανέβει στο νετ για να το κατεβάσω.

Υ.γ Το ΗΒΟ πρέπει να είναι το καλύτερο κανάλι στη παγκόσμια ιστορία. Χαλαρά αν ήμουν αμερική θα πλήρωνα τη συνδρομή και αν μπορούσα θα ήμουν και χρυσό μέλος.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom