Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
το HBO αλλαξε την TV το λένε και οι αμερικανοι!
Όντως!
το HBO αλλαξε την TV το λένε και οι αμερικανοι!
@ sarouman
Φίλε το The Walking Dead το βλέπεις; Άλλη μία σειρά που έχω κολλήσει τώρα τελευταία.
Δε γυρίζονται εύκολα οι σειρες και κυρίως όσες είναι εποχής.
Τι νομιζετε πως είναι? Η ζωή της άλλης και το παρα5?
Πρώτα απ'όλα τα καναλια στην Αμερική, επενδύουν ένα σωρο λεφτά. Και καλά τώρα είναι σφιχτά τα πράγματα. Αν δουν οτι δεν πάει καλα..μαχαίρι.
Αλλα για να γυριστει ένα επεισόδειο, να χτισουν κάστρα, να βρουν εκπαιδευτες, άλογα, όπλα εποχής, αναπαραστάσεις, σκηνικά κλπ... Είχα δει το backstage ...καλα οι άνθρωποι είναι επιστήμονες!
Μακάρι να μην την κόψουν και να πάει καλά και ο 2ος κύκλος.
Προσωπικά και ο σπαρτακος μου άρεσε (αν και άλλο στυλ) αλλά ξενερωσα που πεθανε ο πρωταγωνιστής...
Αυτο θέλω να σας ρωτήσω ρε παιδια! Αξίζει το Walking Dead ή θα κατεβάζω τσάμπα?
Διαβασα κάποια ποστ παραπάνω οτι απο καποιο επεισόδιο και μετα μερικοι ξενερωσαν.
Για πες εντυπώσεις Γιωργο Ξύδη..
Και ισως παλι το Grimm που ανεφερε καποιος παιχτης πιο πριν οτι ανανεωθηκε και για νεα σεζον!
Αν και προσωπικα θεωρω οτι εχει πολλα κενα ολη η ιστορια του και καπου δεν με πειθει!Αυτο παντως το παρακολουθω
και ελπιζω να βελτιωθει!
Εγινε διακοπη λοιπον.....season 2 episode 8 (Nebraska) air date Feb 12 2012 ;)
Εχεις απολυτο δικιο φιλε...Ναι έγινε διακοπή και τα υπόλοιπα από Φεβρουάριο. Έχω κρατήσει το 7ο να το δω τότε μαζί με τα άλλα.
Γενικά εγώ δεν ξαναξεκινάω σειρά που δεν έχει τελείωσει. Τα νεύρα μου με τις διακοπές και τα σταματήματα (The Event, Flash Forward κλπ)!!!
Εχεις απολυτο δικιο φιλε...
Ειναι απογοητευση οπως και να το κανουμε......
Σε καταλαβαινω απολυτα.....Ειδικά για αυτές τις δύο που έγραψα ήταν μεγάλη γιατί ήταν και πολύ ωραίες σειρές.
Κυκλοφόρησε και στο ίντερνετ η πρεμιέρα της 2ης σαιζόν του Σπάρτακου.
Η επίσημη πρεμιέρα είναι την άλλη Παρασκευή στις 27 του μήνα. Αυτό είναι web-rip.