Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
α)Το HOMELAND θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.Ο πρώτος κυκλος ολοκληρώθηκε σε 12 επεισόδια.
β)Το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου του Californication έχει <<διαρρεύσει>>..

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
α)Το HOMELAND θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.Ο πρώτος κυκλος ολοκληρώθηκε σε 12 επεισόδια.
β)Το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου του Californication έχει <<διαρρεύσει>>..

Βγήκε το californication?

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ακουσα πως ο τύπος που υποδυόταν τον Σπάρτακο,μας αφησε χρόνους τελικα,αληθευει?

φίλε και γω το άκουσα. Και για αυτόν τον λόγο ο δεύτερος γύρος είναι με άλλον ηθοποιό και θα είναι prequel του προηγούμενου. Αλλά όμως είπες και εσύ, από κάπου το άκουσα και γω, δεν είμαι σίγουρος αν αληθεύει.

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Το prequel έχει βγεί και ειναι με 6 επεισόδια. Γαμάνε και αυτά. Ο Spartacus στον 1ο κύκλο πέθανε τελικά δυστυχώς. Το καινούργιο Spartacus βγαίνει τον Ιανουάριο....

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ενδιαφερον πρωτο επεισοδιο του House of Lies!
μπορει το imdb να λεει οτι δεν εχει παιχτει ακομα αλλα υπάρχει screener που ευκολα θα το
βρειτε αν ξερετε να ελισεστε! ;)
Cuttthroat business, lies, deception σκληρος και πολλες  φορες αθεμιτος ανταγωνισμος
προσωπικα δραματα στο παρελθον του πρωταγωνιστη, και αρκετο εως πολυ sex (μεχρι και squirting :grin:  εχει :2funny: :2funny: :2funny:)

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Βλέπει κανείς σας το Amercan Horror Story? Καραγαμεί full. Ξέρει κανείς πότε βγαίνει το Season 2 ?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αξιωθηκα να ξεκινησω 6ο του dexter.
ειχα ξεχασει ποσο ωραιο ειναι τοσο καιρο που ειχα να δω. :grin:

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
φίλε και γω το άκουσα. Και για αυτόν τον λόγο ο δεύτερος γύρος είναι με άλλον ηθοποιό και θα είναι prequel του προηγούμενου. Αλλά όμως είπες και εσύ, από κάπου το άκουσα και γω, δεν είμαι σίγουρος αν αληθεύει.

Αυτό που λέτε γυριστηκε ήδη και έχει παιχτεί, είναι μόνο 6-7 επεισόδια και δεν έχει καν τον Σπαρτακο, ούτε καν με άλλο ηθοποιό, είναι όντως pre-quel.Μασ δείχνει δηλαδή τι γινόταν πριν πάει ο Σπάρτακος στη Κάπουα, πως έφτασε ο Crixus να γίνει πρωταθλητής, μαθαίνουμε για τον Gannicus τον πρωταθλητή πριν τον Crixus ο οποίος θα είναι και στις επόμενες σεζόν κλπ...
Το έκαναν έτσι για να δώσουν χρόνο στον Αndy Whitfield (Spartacus) να κάνει τις χημειοθεραπείες του και να επανέλθει για την δεύτερη σεζόν.
Και έτσι και έγινε, τον νίκησε αρχικά τον καρκίνο...Και πάνω που ήταν έτοιμος να ξεκινήσει τα γυρίσματα της 2ης σεζόν ο καρκίνος δυστυχώς επέστρεψε μέχρι που πέθανε στις 11/9/11...
Πραγματικά ληπήθηκα πολύ γι'αυτό το παιδί, είχε κάνει πολύ δουλειά γι'αυτό τον ρόλο, του είχε δώσει σάρκα και οστά και χάθηκε τόσο νέος πάνω στο ξεκίνημα της καριέρας του...
Στη σειρά τον αντικατέστησαν και συνεχίζουν τη νέα σεζόν με άλλον ηθοποιό αλλά απ'ότι φαίνεται ο καινούριος Σπάρτακος είναι πολύ "μικρός" και "λίγος" μπροστά στον Andy Whitfield...
May he rest in peace...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Βλέπει κανείς σας το Amercan Horror Story? Καραγαμεί full. Ξέρει κανείς πότε βγαίνει το Season 2 ?
το ειδα εγω φιλε,ειδα την πρωτη season,αλλα δεν προκειται να ασχοληθω αλλο γιατι με απογοητευσαι ...ειδικα το σεναριο σε καποιες φασεις ηταν τελειως τσοντα///μεταφορικα βεβαιως,βεβαιως... :P :P

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
το ειδα εγω φιλε,ειδα την πρωτη season,αλλα δεν προκειται να ασχοληθω αλλο γιατι με απογοητευσαι ...ειδικα το σεναριο σε καποιες φασεις ηταν τελειως τσοντα///μεταφορικα βεβαιως,βεβαιως... :P :P

Κοίτα εννοείται ότι ειναι υποκειμενικό το γούστο του καθενός.Εγώ προσωπικά βλέπω άπειρες σειρές ειδικά τέτοιου στυλ και το συγκεκριμένο το έχω απο τις καλύτερες. Και καλογυρισμένο και η υπόθεση και γενικά το βρίσκω πολύ καλό.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αυτο ειναι ταινια!
και η σουηδικη τριλογια ειναι καλη και η καινουργια με τον μπρατσαρα James Bond ειναι καλη! :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η δευτερη σαιζον με τα ζομπι τελειωσε ?
εχω μεινει στο 7ο επεισοδιο.....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Eιδα το Sherlock...Kαλο, προτεινεται ανεπιφυλακτα στους οπαδους των μυστηριων...

Ειναι 3 επεισοδια προς το παρον, της μιαμισης ωρας το καθενα.
Αυτο ξερει κανεις ποτε τελειωνει ?

θελω να το δω σε high definition ολοκληρο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom