TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ποιο λες?Η δευτερη σαιζον με τα ζομπι τελειωσε ?
εχω μεινει στο 7ο επεισοδιο.....
ποιο λες?Η δευτερη σαιζον με τα ζομπι τελειωσε ?
wallking dead δεν ξερω αν το εγραψα σωστα.....ποιο λες?
εχω ολα τα τευχη του κομιξ γαματο ειναιwallking dead δεν ξερω αν το εγραψα σωστα.....
Υπαρχει κομικ ?το κομικ ναι,αλλα η σειρα εχει κρεμασει τωρα τελευταια,ελπιζω να παρει τα πανω της
Αυτο ξερει κανεις ποτε τελειωνει ?
θελω να το δω σε high definition ολοκληρο....
Oυπς! Τωρα το ειδα, σωστος, νεο επεισοδιο 1η Ιανουαριουαντε αρχισε παλι! ;)
12 Φεβρουαρίου ξεκινάει πάλι το υπόλοιπο μισό της σαιζόν που θα αποτελείται από 6 επεισόδια.Η δευτερη σαιζον με τα ζομπι τελειωσε ?
Αυτο ξερει κανεις ποτε τελειωνει ?
θελω να το δω σε high definition ολοκληρο....
τι ειναι τουτο σαν το αληθινο αιμα?ποια ειναι αυτη η κουκλα που παιζει?????????????
Νομίζω το Game o Thrones είναι η καλύτερη ξένη σειρά που έχει γυριστεί ever!
Πρώτα απ'όλα στηρίζεται σε εκπληκτικό βιβλιο (σειρα βιβλιων! επομένως ετοιμαστείτε για πολλές σεζον) και σε εκπληκτικό συγγραφέα
Επειδή έχω αρχίσει να το διαβάζω...οι συντελεστες της σειρας έχουν κάνει πολύ καλή δουλεια, και ακολουθουν σωστα το βιβλιο...
Τα 5 πρώτα επεισόδια είναι βαρετούλικα, αλλά μετά έχει γρήγορη δράση. Δεν ξέρω αν θα σ'αρέσει γιατί το ξαναλέω ΕΙΝΑΙ γκομενίστικη σειρά. Το τρου μπλαντ που επίσης το αγαπώ, είναι πιο πολύ σπλάτερ και με σεξ, το diaries όχι.
Έχει πιο ωραίους γκόμενους μέσα, οι γυναίκες είναι καλές εννοείται,αλλά οι άντρες είναι ένας κι ένας! Η πρωταγωνίστρια έχει υπερθεϊκό σώμα!!
Μου έδωσαν την σεζόν και από βδομάδα θα την αρχίσω κι αυτήν!
για τους γκομενους την βλεπεις την σειρα??? σε καταλαβαινω οκ.ε μαλλον δεν ειναι για μενα το αλλο εχει αιματακι αν και διαβασα οτι αυτο ειναι ποιο καλογυρισμενο εχω γνωστο που το βλεπει φανατικα.η κοπελα ειναι κουκλαρα απο που βγηκε αυτο το πλασμα.την αγαπω χαχααχχααχ.
Νομίζω το Game of Thrones είναι η καλύτερη ξένη σειρά που έχει γυριστεί ever!
Πρώτα απ'όλα στηρίζεται σε εκπληκτικό βιβλιο (σειρα βιβλιων! επομένως ετοιμαστείτε για πολλές σεζον) και σε εκπληκτικό συγγραφέα
Επειδή έχω αρχίσει να το διαβάζω...οι συντελεστες της σειρας έχουν κάνει πολύ καλή δουλεια, και ακολουθουν σωστα το βιβλιο...
Επίσης έχει πάρα πολύ καλές ερμηνείες, απο καταξιωμένους ηθοποιους, αλλά και ταλαντούχους καινουργιους. Ειδικά ο νάνος που κάνει τον Tyrion Lannister ειναι φοβερός!
Και ας μην ξεχνάμε πόσο πιο δυσκολα γυρίζεται ένα επεισόδιο μιας σειράς εποχής (που πρέπει να απεικονιστούν το περιβάλλον, οι στολές, οι μάχες, οι συνηθειες της εποχής) απ'ότι μια σειρά που αναφέρεται στο σήμερα...
Όντως γαμάτη σειρά και αν και δεν είμαι πολύ αυτού του στυλ, την είδα και κόλλησα. Η μαλακία με αυτήν την σειρά αλλά και με άλλες τώρα τελευταία, είναι το μεγάλο κενό μεταξύ του πρώτου κύκλου και του δεύτερου. Οκ είδα τον πρώτο, κόλλησα και εχω αρρωστήσει που έμαθα ότι ο δεύτερος αρχίζει κάπου τον Μάρτη. Δηλαδή έλεος. Εν τω μεταξύ γράφει "Winter is Coming" και αντί να σκάσει χειμώνα, ξεκινάει άνοιξη... Μάλλον θα χρειαστεί να ξαναδώ την πρώτη σειρά μέχρι τότε γιατί θα την έχω ξεχάσει.
Δε γυρίζονται εύκολα οι σειρες και κυρίως όσες είναι εποχής.
Τι νομιζετε πως είναι? Η ζωή της άλλης και το παρα5?
Πρώτα απ'όλα τα καναλια στην Αμερική, επενδύουν ένα σωρο λεφτά. Και καλά τώρα είναι σφιχτά τα πράγματα. Αν δουν οτι δεν πάει καλα..μαχαίρι.
Αλλα για να γυριστει ένα επεισόδειο, να χτισουν κάστρα, να βρουν εκπαιδευτες, άλογα, όπλα εποχής, αναπαραστάσεις, σκηνικά κλπ... Είχα δει το backstage ...καλα οι άνθρωποι είναι επιστήμονες!
Μακάρι να μην την κόψουν και να πάει καλά και ο 2ος κύκλος.
Προσωπικά και ο σπαρτακος μου άρεσε (αν και άλλο στυλ) αλλά ξενερωσα που πεθανε ο πρωταγωνιστής...
Αυτο θέλω να σας ρωτήσω ρε παιδια! Αξίζει το Walking Dead ή θα κατεβάζω τσάμπα?
Διαβασα κάποια ποστ παραπάνω οτι απο καποιο επεισόδιο και μετα μερικοι ξενερωσαν.
Για πες εντυπώσεις Γιωργο Ξύδη..