Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το κομικ ναι,αλλα η σειρα εχει κρεμασει τωρα τελευταια,ελπιζω να παρει τα πανω της

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το κομικ ναι,αλλα η σειρα εχει κρεμασει τωρα τελευταια,ελπιζω να παρει τα πανω της
Υπαρχει κομικ ?

Δεν το ηξερα .... νομιζα οτι με δουλευε ο ταφτααρ....

Σορρυ ταφτααρ δεν το ηξερα.

Με το ερωτημα μου τι γινεται ? ξερει κανεις ?

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Η δευτερη σαιζον με τα ζομπι τελειωσε ?
εχω μεινει στο 7ο επεισοδιο.....
12 Φεβρουαρίου ξεκινάει πάλι το υπόλοιπο μισό της σαιζόν που θα αποτελείται από 6 επεισόδια.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
o προγραμματισμος λεει για 3 επεισοδια! εχουν παιχτειτα δυο! το πρωτο που ειδα ηταν καλο με πολυ ωραιες ατακες!
τωρα ποτε θα παιχτει το τριτο επεισοδιο αγνωστο...
Αυτο ξερει κανεις ποτε τελειωνει ?

θελω να το δω σε high definition ολοκληρο....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δε θα το βλέπει κανείς σας μιας κι είναι λίγο (τόσο δα :cheesy:) γκομενίστικο, αλλά το the vampire diaries είναι ΤΕΛΕΙΟ. Τέλειο!! :cheesy:

Επισκέπτης
τι ειναι τουτο σαν το αληθινο αιμα?ποια ειναι αυτη η κουκλα που παιζει?????????????

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Νομίζω το Game of Thrones είναι η καλύτερη ξένη σειρά που έχει γυριστεί ever!

Πρώτα απ'όλα στηρίζεται σε εκπληκτικό βιβλιο (σειρα βιβλιων! επομένως ετοιμαστείτε για πολλές σεζον) και σε εκπληκτικό συγγραφέα

5764607525185462080.jpg

Επειδή έχω αρχίσει να το διαβάζω...οι συντελεστες της σειρας έχουν κάνει πολύ καλή δουλεια, και ακολουθουν σωστα το βιβλιο...

Επίσης έχει πάρα πολύ καλές ερμηνείες, απο καταξιωμένους ηθοποιους, αλλά και ταλαντούχους καινουργιους. Ειδικά ο νάνος που κάνει τον Tyrion Lannister ειναι φοβερός!

Και ας μην ξεχνάμε πόσο πιο δυσκολα γυρίζεται ένα επεισόδιο μιας σειράς εποχής (που πρέπει να απεικονιστούν το περιβάλλον, οι στολές, οι μάχες, οι συνηθειες της εποχής) απ'ότι μια σειρά που αναφέρεται στο σήμερα...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τι ειναι τουτο σαν το αληθινο αιμα?ποια ειναι αυτη η κουκλα που παιζει?????????????

Τα 5 πρώτα επεισόδια είναι βαρετούλικα, αλλά μετά έχει γρήγορη δράση. Δεν ξέρω αν θα σ'αρέσει γιατί το ξαναλέω ΕΙΝΑΙ γκομενίστικη σειρά. Το τρου μπλαντ που επίσης το αγαπώ, είναι πιο πολύ σπλάτερ και με σεξ, το diaries όχι.
Έχει πιο ωραίους γκόμενους μέσα, οι γυναίκες είναι καλές εννοείται,αλλά οι άντρες είναι ένας κι ένας! Η πρωταγωνίστρια έχει υπερθεϊκό σώμα!!

Νομίζω το Game o Thrones είναι η καλύτερη ξένη σειρά που έχει γυριστεί ever!

Πρώτα απ'όλα στηρίζεται σε εκπληκτικό βιβλιο (σειρα βιβλιων! επομένως ετοιμαστείτε για πολλές σεζον) και σε εκπληκτικό συγγραφέα

5764607525185462080.jpg

Επειδή έχω αρχίσει να το διαβάζω...οι συντελεστες της σειρας έχουν κάνει πολύ καλή δουλεια, και ακολουθουν σωστα το βιβλιο...

Μου έδωσαν την σεζόν και από βδομάδα θα την αρχίσω κι αυτήν!

Επισκέπτης
Τα 5 πρώτα επεισόδια είναι βαρετούλικα, αλλά μετά έχει γρήγορη δράση. Δεν ξέρω αν θα σ'αρέσει γιατί το ξαναλέω ΕΙΝΑΙ γκομενίστικη σειρά. Το τρου μπλαντ που επίσης το αγαπώ, είναι πιο πολύ σπλάτερ και με σεξ, το diaries όχι.
Έχει πιο ωραίους γκόμενους μέσα, οι γυναίκες είναι καλές εννοείται,αλλά οι άντρες είναι ένας κι ένας! Η πρωταγωνίστρια έχει υπερθεϊκό σώμα!!

Μου έδωσαν την σεζόν και από βδομάδα θα την αρχίσω κι αυτήν!

για τους γκομενους την βλεπεις την σειρα??? :2funny: :2funny: :2funny:σε καταλαβαινω οκ.ε μαλλον δεν ειναι για μενα το αλλο εχει αιματακι αν και διαβασα οτι αυτο ειναι ποιο καλογυρισμενο εχω γνωστο που το βλεπει φανατικα.η κοπελα ειναι κουκλαρα απο που βγηκε αυτο το πλασμα.την αγαπω χαχααχχααχ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
για τους γκομενους την βλεπεις την σειρα??? :2funny: :2funny: :2funny:σε καταλαβαινω οκ.ε μαλλον δεν ειναι για μενα το αλλο εχει αιματακι αν και διαβασα οτι αυτο ειναι ποιο καλογυρισμενο εχω γνωστο που το βλεπει φανατικα.η κοπελα ειναι κουκλαρα απο που βγηκε αυτο το πλασμα.την αγαπω χαχααχχααχ.

Ρε ο πρωταγωνιστής (Damon) είναι όνειρο, είναι ηλιαχτίδα, μπορώ να σου γράψω σελίδες ολόκληρες γι'αυτόν. ΑΧ.
Αλλά όντως είναι πιο καλογυρισμένο από το τρου κι γαμάει η σειρά.
Αχ.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Νομίζω το Game of Thrones είναι η καλύτερη ξένη σειρά που έχει γυριστεί ever!

5764607525185462080.jpg

Επίσης έχει πάρα πολύ καλές ερμηνείες, απο καταξιωμένους ηθοποιους, αλλά και ταλαντούχους καινουργιους. Ειδικά ο νάνος που κάνει τον Tyrion Lannister ειναι φοβερός!

Και ας μην ξεχνάμε πόσο πιο δυσκολα γυρίζεται ένα επεισόδιο μιας σειράς εποχής (που πρέπει να απεικονιστούν το περιβάλλον, οι στολές, οι μάχες, οι συνηθειες της εποχής) απ'ότι μια σειρά που αναφέρεται στο σήμερα...

Όντως γαμάτη σειρά και αν και δεν είμαι πολύ αυτού του στυλ, την είδα και κόλλησα. Η μαλακία με αυτήν την σειρά αλλά και με άλλες τώρα τελευταία, είναι το μεγάλο κενό μεταξύ του πρώτου κύκλου και του δεύτερου. Οκ είδα τον πρώτο, κόλλησα και εχω αρρωστήσει που έμαθα ότι ο δεύτερος αρχίζει κάπου τον Μάρτη. Δηλαδή έλεος. Εν τω μεταξύ γράφει "Winter is Coming" και αντί να σκάσει χειμώνα, ξεκινάει άνοιξη... Μάλλον θα χρειαστεί να ξαναδώ την πρώτη σειρά μέχρι τότε γιατί θα την έχω ξεχάσει.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
@ sarouman

Φίλε το The Walking Dead το βλέπεις; Άλλη μία σειρά που έχω κολλήσει τώρα τελευταία.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δε γυρίζονται εύκολα οι σειρες και κυρίως όσες είναι εποχής.
Τι νομιζετε πως είναι? Η ζωή της άλλης και το παρα5?

Πρώτα απ'όλα τα καναλια στην Αμερική, επενδύουν ένα σωρο λεφτά. Και καλά τώρα είναι σφιχτά τα πράγματα. Αν δουν οτι δεν πάει καλα..μαχαίρι.
Αλλα για να γυριστει ένα επεισόδειο, να χτισουν κάστρα, να βρουν εκπαιδευτες, άλογα, όπλα εποχής, αναπαραστάσεις, σκηνικά κλπ... Είχα δει το backstage ...καλα οι άνθρωποι είναι επιστήμονες!

Μακάρι να μην την κόψουν και να πάει καλά και ο 2ος κύκλος.

Προσωπικά και ο σπαρτακος μου άρεσε (αν και άλλο στυλ) αλλά ξενερωσα που πεθανε ο πρωταγωνιστής...

Αυτο θέλω να σας ρωτήσω ρε παιδια! Αξίζει το Walking Dead ή θα κατεβάζω τσάμπα?
Διαβασα κάποια ποστ παραπάνω οτι απο καποιο επεισόδιο και μετα μερικοι ξενερωσαν.
Για πες εντυπώσεις Γιωργο Ξύδη..

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
φοβαμαι οτι δεν επιασες ακριβως το νοημα του "winter is coming"!
"summers span decades and winters can last a lifetime" ;)
Όντως γαμάτη σειρά και αν και δεν είμαι πολύ αυτού του στυλ, την είδα και κόλλησα. Η μαλακία με αυτήν την σειρά αλλά και με άλλες τώρα τελευταία, είναι το μεγάλο κενό μεταξύ του πρώτου κύκλου και του δεύτερου. Οκ είδα τον πρώτο, κόλλησα και εχω αρρωστήσει που έμαθα ότι ο δεύτερος αρχίζει κάπου τον Μάρτη. Δηλαδή έλεος. Εν τω μεταξύ γράφει "Winter is Coming" και αντί να σκάσει χειμώνα, ξεκινάει άνοιξη... Μάλλον θα χρειαστεί να ξαναδώ την πρώτη σειρά μέχρι τότε γιατί θα την έχω ξεχάσει.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ειναι pay per view που σημαινει οτι με καποια million viewers υπερκαλυπτεται το κοστος και δεν περιμενουν
απο τις διαφημισεις ή το syndication ή τις επαναληψεις για να βγαλουν φραγκα!
το HBO αλλαξε την TV το λένε και οι αμερικανοι!
Δε γυρίζονται εύκολα οι σειρες και κυρίως όσες είναι εποχής.
Τι νομιζετε πως είναι? Η ζωή της άλλης και το παρα5?

Πρώτα απ'όλα τα καναλια στην Αμερική, επενδύουν ένα σωρο λεφτά. Και καλά τώρα είναι σφιχτά τα πράγματα. Αν δουν οτι δεν πάει καλα..μαχαίρι.
Αλλα για να γυριστει ένα επεισόδειο, να χτισουν κάστρα, να βρουν εκπαιδευτες, άλογα, όπλα εποχής, αναπαραστάσεις, σκηνικά κλπ... Είχα δει το backstage ...καλα οι άνθρωποι είναι επιστήμονες!

Μακάρι να μην την κόψουν και να πάει καλά και ο 2ος κύκλος.

Προσωπικά και ο σπαρτακος μου άρεσε (αν και άλλο στυλ) αλλά ξενερωσα που πεθανε ο πρωταγωνιστής...

Αυτο θέλω να σας ρωτήσω ρε παιδια! Αξίζει το Walking Dead ή θα κατεβάζω τσάμπα?
Διαβασα κάποια ποστ παραπάνω οτι απο καποιο επεισόδιο και μετα μερικοι ξενερωσαν.
Για πες εντυπώσεις Γιωργο Ξύδη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom