αυτα τα δυο κατεβαζω, ειναι καλα ε?games of throne the best!!! εχω αρχισει να βλέπω και ρο the borgias που ειναι καλο αλλα και το persons uknown
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ξένες σειρές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 286K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
υπάρχει και ο bsplayer που βρισκει υποτιτλους μονος του! ;)
Μπα, στο xsubs δεν υπάρχουν υπότιτλοι για το Stargate Universe.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Εμένα πάντως μου αρέσουν. Το The Borgias είναι 8 επεισόδια (περίπου ωριαία) ο πρώτος κύκλος (του χρόνου ο δεύτερος)αυτα τα δυο κατεβαζω, ειναι καλα ε?
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
O πρώτος κύκλος άφηνε υποσχέσεις, αλλά από ότι έμαθα το κανάλι στην Αμερική αποφάσισε να μη προχωρήσει σε 2ο κύκλο και έμεινα με τη γλύκαgames of throne the best!!! εχω αρχισει να βλέπω και ρο the borgias που ειναι καλο αλλα και το persons uknown
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
αυτα τα δυο κατεβαζω, ειναι καλα ε?
το πρώτο είναι ότι καλύτερο έχω δεί σε σειρά. το δεύτερο και αυτό πολύ εθιστικό. πιστεύω πως θα σου αρέσουν πολύ
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
To games ειναι γαματοαυτα τα δυο κατεβαζω, ειναι καλα ε?
Το borgias τωρα βλεπω το 4 επεισοδιο, δεν ειναι κακο, αλλα δεν με πορωνει κιολας....
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
O πρώτος κύκλος άφηνε υποσχέσεις, αλλά από ότι έμαθα το κανάλι στην Αμερική αποφάσισε να μη προχωρήσει σε 2ο κύκλο και έμεινα με τη γλύκα
Η σειρά έχει ανανεωθεί για 2η σαιζόν απο το 1ο κιόλας επεισόδιο.
Μάλιστα στις 26 Ιουλίου αρχίζουν τα γυρίσματα της 2ης σαιζόν.(όλα αυτά για το game of thrones).
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Εγώ μιλούσα για το Persons UnkownΗ σειρά έχει ανανεωθεί για 2η σαιζόν απο το 1ο κιόλας επεισόδιο.
Μάλιστα στις 26 Ιουλίου αρχίζουν τα γυρίσματα της 2ης σαιζόν.(όλα αυτά για το game of thrones).
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Γι' αυτό νομίζω είχαν πει απο την αρχή πως πήγαινε μόνο για 1 σαιζόν.Εγώ μιλούσα για το Persons Unkown
το πρώτο είναι ότι καλύτερο έχω δεί σε σειρά. το δεύτερο και αυτό πολύ εθιστικό. πιστεύω πως θα σου αρέσουν πολύ
ok guys ευχαριστωωω!!To games ειναι γαματο
Το borgias τωρα βλεπω το 4 επεισοδιο, δεν ειναι κακο, αλλα δεν με πορωνει κιολας....
ακουσα πως το borgias ειναι περιπου σαν το Rome γι αυτο το κατεβασα.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Δε θα μπορούσα προς το παρόν να το βάλω στην ίδια βαθμίδα με το Rome. Είναι όμως μια καλή σειρά, καλογυρισμένη, στηριζόμενη σε ιστορικά γεγονότα. Και προσωπικά σε μένα....Δώσε μου τέτοιες σειρές και κάνε με ότι θες (εξέρεση το Κάμελοτ )ok guys ευχαριστωωω!!
ακουσα πως το borgias ειναι περιπου σαν το Rome γι αυτο το κατεβασα.
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
γιατι το merlin τι σου ειπε?Δε θα μπορούσα προς το παρόν να το βάλω στην ίδια βαθμίδα με το Rome. Είναι όμως μια καλή σειρά, καλογυρισμένη, στηριζόμενη σε ιστορικά γεγονότα. Και προσωπικά σε μένα....Δώσε μου τέτοιες σειρές και κάνε με ότι θες (εξέρεση το Κάμελοτ )
Το Rome πιστευω ειναι μια κλαση πιο πανω απο το Βorgias (μπορει και δυο ). Ειχε κατι ρε παιδι μου που το εκανε να ξεχωριζει... Ηταν οι ηθοποιοι που ηταν Aγγλοι? Τα λεφτα που ηταν πολλα? H αυθεντικοτητα? Δεν ξερω μαλλον ολα μαζι...
Οσο για τα ιστορικα γεγονοτα του Borgias, ετσι εκαναν οι παπες και οι καρδιναλιοι τοτε? :o
Αν ειναι ετσι οι δικοι μας ειναι του νηπιαγωγιου μπροστα τους!
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Toση οικογενειοκρατια στο Game of thrones πια..Ουτε ο Γιωργακης και ο Κωστακης τοσο ;)
Τα σπαει η σειρα, ανατροπες φοβερες κ εχουμε να δουμε τρελα στο τελευταιο επεισοδιο της σεζον..Γυρω στα 25 ευρω εχει το 1ο βιβλιο της σειρας στο Public. Qal Drogo kill em all!
Τα σπαει η σειρα, ανατροπες φοβερες κ εχουμε να δουμε τρελα στο τελευταιο επεισοδιο της σεζον..Γυρω στα 25 ευρω εχει το 1ο βιβλιο της σειρας στο Public. Qal Drogo kill em all!
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Από το Μέρλιν με γλίτωσε φιλαράκιγιατι το merlin τι σου ειπε?
Το Rome πιστευω ειναι μια κλαση πιο πανω απο το Βorgias (μπορει και δυο ). Ειχε κατι ρε παιδι μου που το εκανε να ξεχωριζει... Ηταν οι ηθοποιοι που ηταν Aγγλοι? Τα λεφτα που ηταν πολλα? H αυθεντικοτητα? Δεν ξερω μαλλον ολα μαζι...
Οσο για τα ιστορικα γεγονοτα του Borgias, ετσι εκαναν οι παπες και οι καρδιναλιοι τοτε? :o
Αν ειναι ετσι οι δικοι μας ειναι του νηπιαγωγιου μπροστα τους!
Το Rome μαζί με το Τυδόρς και το Spartacus (prequel και original και αλήθεια πότε ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του κανονικού με τον νέο ηθοποιό ξέρουμε; ) είναι ίσως οι καλύτερες σειρές ιστορικού περιεχομένου εποχής που έχω δει (Band of Brothers, Pacific είναι άλλη κατηγορία). Μπορεί να μου ξεφεύγει κάποια, αλλά δε νομίζω.
Καλά και οι δικοί μας στην αντίστοιχη εποχή δε ξέρουμε πως έκαναν. Όπου υπάρχει χρήμα και εξουσία, αυτά γίνονται. Πάντως περιμένω τον δεύτερο κύκλο
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Όχι τύπε. Μου άρεσε πολύ και όταν είδα το τελευταίο επεισόδιο το Σεπτέμβρη (μου είχε προτείνει ο ξάδερφος μου τη σειρά) έψαξα για πληροφορίες. Κάπου λίγο μετά το μέσο του πρώτου κύκλου σκεφτόντουσαν και για 2ο, αλλά στο τέλος το ακύρωσαν....Και μας άφησαν με την απορία. Όπως στο 4400 και στο Heroes και το Flashforward...Δε το αποφασίζουν πιο πριν να πουν και στους σεναριογραφους να το μαζέψουν! Όπως έκαναν και στο Life in Mars (στην Αμερικάνικη έκδοση)Γι' αυτό νομίζω είχαν πει απο την αρχή πως πήγαινε μόνο για 1 σαιζόν.
Από το Μέρλιν με γλίτωσε φιλαράκι
Το Rome μαζί με το Τυδόρς και το Spartacus (prequel και original και αλήθεια πότε ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του κανονικού με τον νέο ηθοποιό ξέρουμε; ) είναι ίσως οι καλύτερες σειρές ιστορικού περιεχομένου εποχής που έχω δει (Band of Brothers, Pacific είναι άλλη κατηγορία). Μπορεί να μου ξεφεύγει κάποια, αλλά δε νομίζω.
Καλά και οι δικοί μας στην αντίστοιχη εποχή δε ξέρουμε πως έκαναν. Όπου υπάρχει χρήμα και εξουσία, αυτά γίνονται. Πάντως περιμένω τον δεύτερο κύκλο
Tudors..
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Μια από τα ίδια και εγώ. Και να πω την αμαρτία μου ήλπιζα ότι θα δείχναν και τη ζωή της Ελισάβετ, δηλαδή 3-4 κύκλους ακόμα......Αλλά όχι :'( :'(Tudors..
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Tudors..
Το Tudors δεν το εχω δει, εχω κανει μαλακια?
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
To νεο spartacus θα παιξει γεναρη του '12Το Rome μαζί με το Τυδόρς και το Spartacus (prequel και original και αλήθεια πότε ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του κανονικού με τον νέο ηθοποιό ξέρουμε?)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις