Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
προς τους μοντερατορες πληζ καντε το παρων thread a sticky!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
games of throne the best!!! εχω αρχισει να βλέπω και ρο the borgias που ειναι καλο αλλα και το persons uknown
O πρώτος κύκλος άφηνε υποσχέσεις, αλλά από ότι έμαθα το κανάλι στην Αμερική αποφάσισε να μη προχωρήσει σε 2ο κύκλο και έμεινα με τη γλύκα

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
O πρώτος κύκλος άφηνε υποσχέσεις, αλλά από ότι έμαθα το κανάλι στην Αμερική αποφάσισε να μη προχωρήσει σε 2ο κύκλο και έμεινα με τη γλύκα

Η σειρά έχει ανανεωθεί για 2η σαιζόν απο το 1ο κιόλας επεισόδιο.
Μάλιστα στις 26 Ιουλίου αρχίζουν τα γυρίσματα της 2ης σαιζόν.(όλα αυτά για το game of thrones).

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η σειρά έχει ανανεωθεί για 2η σαιζόν απο το 1ο κιόλας επεισόδιο.
Μάλιστα στις 26 Ιουλίου αρχίζουν τα γυρίσματα της 2ης σαιζόν.(όλα αυτά για το game of thrones).
Εγώ μιλούσα για το Persons Unkown  :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
το πρώτο είναι ότι καλύτερο έχω δεί σε σειρά. το δεύτερο και αυτό πολύ εθιστικό. πιστεύω πως θα σου αρέσουν πολύ
To games ειναι γαματο  :rockon:

Το borgias τωρα βλεπω το 4 επεισοδιο, δεν ειναι κακο, αλλα δεν με πορωνει κιολας....
ok guys ευχαριστωωω!!
ακουσα πως το borgias ειναι περιπου σαν το Rome γι αυτο το κατεβασα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ok guys ευχαριστωωω!!
ακουσα πως το borgias ειναι περιπου σαν το Rome γι αυτο το κατεβασα.
Δε θα μπορούσα προς το παρόν να το βάλω στην ίδια βαθμίδα με το Rome. Είναι όμως μια καλή σειρά, καλογυρισμένη, στηριζόμενη σε ιστορικά γεγονότα. Και προσωπικά σε μένα....Δώσε μου τέτοιες σειρές και κάνε με ότι θες (εξέρεση το Κάμελοτ  :headbang: :headbang: )

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Δε θα μπορούσα προς το παρόν να το βάλω στην ίδια βαθμίδα με το Rome. Είναι όμως μια καλή σειρά, καλογυρισμένη, στηριζόμενη σε ιστορικά γεγονότα. Και προσωπικά σε μένα....Δώσε μου τέτοιες σειρές και κάνε με ότι θες (εξέρεση το Κάμελοτ  :headbang: :headbang: )
γιατι το merlin τι σου ειπε? :headbang: :headbang:

Το Rome πιστευω ειναι μια κλαση πιο πανω απο το Βorgias (μπορει και δυο :cheesy: ). Ειχε κατι ρε παιδι μου που το εκανε να ξεχωριζει... Ηταν οι ηθοποιοι που ηταν Aγγλοι? Τα λεφτα που ηταν πολλα? H αυθεντικοτητα? Δεν ξερω μαλλον ολα μαζι...

Οσο για τα ιστορικα γεγονοτα του Borgias, ετσι εκαναν οι παπες και οι καρδιναλιοι τοτε? :o
Αν ειναι ετσι οι δικοι μας ειναι του νηπιαγωγιου μπροστα τους!

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Toση οικογενειοκρατια στο Game of thrones πια..Ουτε ο Γιωργακης και ο Κωστακης τοσο ;)

Τα σπαει η σειρα, ανατροπες φοβερες κ εχουμε να δουμε τρελα στο τελευταιο επεισοδιο της σεζον..Γυρω στα 25 ευρω εχει το 1ο βιβλιο της σειρας στο Public. Qal Drogo kill em all!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γιατι το merlin τι σου ειπε? :headbang: :headbang:

Το Rome πιστευω ειναι μια κλαση πιο πανω απο το Βorgias (μπορει και δυο :cheesy: ). Ειχε κατι ρε παιδι μου που το εκανε να ξεχωριζει... Ηταν οι ηθοποιοι που ηταν Aγγλοι? Τα λεφτα που ηταν πολλα? H αυθεντικοτητα? Δεν ξερω μαλλον ολα μαζι...

Οσο για τα ιστορικα γεγονοτα του Borgias, ετσι εκαναν οι παπες και οι καρδιναλιοι τοτε? :o
Αν ειναι ετσι οι δικοι μας ειναι του νηπιαγωγιου μπροστα τους!
Από το Μέρλιν με γλίτωσε φιλαράκι  :grin:

Το Rome μαζί με το Τυδόρς και το Spartacus (prequel και original και αλήθεια πότε ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του κανονικού με τον νέο ηθοποιό ξέρουμε;  )   είναι ίσως οι καλύτερες σειρές ιστορικού περιεχομένου εποχής που έχω δει (Band of Brothers, Pacific είναι άλλη κατηγορία). Μπορεί να μου ξεφεύγει κάποια, αλλά δε νομίζω.

Καλά και οι δικοί μας στην αντίστοιχη εποχή δε ξέρουμε πως έκαναν. Όπου υπάρχει χρήμα και εξουσία, αυτά γίνονται. Πάντως περιμένω τον δεύτερο κύκλο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γι' αυτό νομίζω είχαν πει απο την αρχή πως πήγαινε μόνο για 1 σαιζόν.
Όχι τύπε. Μου άρεσε πολύ και όταν είδα το τελευταίο επεισόδιο το Σεπτέμβρη (μου είχε προτείνει ο ξάδερφος μου τη σειρά) έψαξα για πληροφορίες. Κάπου λίγο μετά το μέσο του πρώτου κύκλου σκεφτόντουσαν και για 2ο, αλλά στο τέλος το ακύρωσαν....Και μας άφησαν με την απορία. Όπως στο 4400 και στο Heroes και το Flashforward...Δε το αποφασίζουν πιο πριν να πουν και στους σεναριογραφους να το μαζέψουν! Όπως έκαναν και στο Life in Mars (στην Αμερικάνικη έκδοση)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Από το Μέρλιν με γλίτωσε φιλαράκι  :grin:

Το Rome μαζί με το Τυδόρς και το Spartacus (prequel και original και αλήθεια πότε ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του κανονικού με τον νέο ηθοποιό ξέρουμε;  )   είναι ίσως οι καλύτερες σειρές ιστορικού περιεχομένου εποχής που έχω δει (Band of Brothers, Pacific είναι άλλη κατηγορία). Μπορεί να μου ξεφεύγει κάποια, αλλά δε νομίζω.

Καλά και οι δικοί μας στην αντίστοιχη εποχή δε ξέρουμε πως έκαναν. Όπου υπάρχει χρήμα και εξουσία, αυτά γίνονται. Πάντως περιμένω τον δεύτερο κύκλο

Tudors..

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Το Tudors δεν το εχω δει, εχω κανει μαλακια? :think:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Το Rome μαζί με το Τυδόρς και το Spartacus (prequel και original και αλήθεια πότε ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του κανονικού με τον νέο ηθοποιό ξέρουμε?)
To νεο spartacus θα παιξει γεναρη του '12

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom