Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν μου αρεσε η τελικη σκηνη με τους δρακους περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο! :sunglasses:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Έχει δει κάποιος το Falling Skies?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μια που εισαι Κινα :grin: Jiang Hu σειρες εχεις να προτεινεις παιχτη?(αν και θεωρω οτι ειναι λίγο απλοικες αυτες οι σειρες) :grin:
Ως τωρα εxω δει το Strange hero Yi Zhi Mei που το βρικα καλουτσικο αν και το συγκεκριμνενο εκανε μια μικρη κοιλα στην μεση)
Επισης το Chinese Paladins 3 που ειναι το πιο καλο απο ολα νομιζω! 8 στα 10
Το  Three Kingdoms 7,5/10  Δεν το εχω δει όλο! :headbang:
το Condor Heroes 6,5/ 10 Δεν το εχω δει ολο! :headbang:
Το Laphing at the wind 6,5/10 αν και πολυ παλιoτερη σειρα και οχι καλης ποιοτητας το βιντεο που ειδα!Δεν το εχω δει ολο  :headbang:
Chess of death (Χιαο Αο) 6,5/10 Δεν το εχω δει ολο  :headbang:
sorry για τους αγγλικους τιτλους !  :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε ότι Κινέζικο θες να δεις άνοιξε το youku.cn ( ) και βάλε τη σειρά που θέλεις πχ  (τα αποτελέσματα για το three Kingdoms). Βέβαια είναι στα Κινέζικα και Ελληνικούς υπότιτλους δε ξέρω που θα βρεις.. Πάντως εδώ στην Κίνα στη δουλειά οι Κινέζοι που δουλεύουν στην εταιρεία στα διαλείματα λιώνουν με αυτή τη σειρά. Δε ξέρω κατά πόσο βοήθησα...

δεν μου αρεσε η τελικη σκηνη με τους δρακους περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο! :sunglasses:
Ρε τύπε μου γάμησες την αναμονή!!!! Σποιλερά  :P

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ευχαριστω παιχτη εχω δει καποια επισοδεια με αγγλικου υποτιτλους! ;)
για το GoT αφου ξερεις οτι εχω διαβασει τα βιβλια :cheesy: παιχτη τι να κανω! :2funny: :2funny: :2funny:
παρακάτω να δεις τι τρελες ανατροπες γινονται :cheesy: :2funny: :2funny: :2funny:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Αύριο θα καθίσω να δω την 2ωρη πρεμιέρα του.
Πάντως στην Αμερική έκανε εξαιρετικά νούμερα.
Μόλις είδα την δίωρη πρεμιέρα.
Πολύ καλή σειρά χωρίς πολλές υπερβολές και βαρετούς διαλόγους. Θα την συνεχίσω καθώς βλέπεται άνετα.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Μαγκες, πολυ καλη σειρα ειναι και το "Royal Pains "το ειχε δειξει και το Σταρ περσι , τη μιση πρωτη σεζον νομιζω . Πολυ ευχαριστο να το βλεπεις , εχουν τελειωσει 2 σεζον ως τωρα και σε 1 βδομαδα κανει πρεμιερα και η αλλη .

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Πρεμιέρα προχθές για το Combat Hospital, που εστιάζει στη δράση ιατρών σε στρατιωτικό νοσοκομείο στο Αφγανιστάν.Στη σειρά παίζει και ο δικός μας Elias Koteas.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
χτες ειδα το 1ο επ. απο το kyle xy.

ειμαι πολυ ντεμι.... :-

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
To 30Rock με Alec Baldwin μου εχουν πει οτι ειναι πολυ καλο με αρκετο γελιο μεσα . Αξιζει πιστευετε να το αρχισω ?

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δε λέω είχε τις στιγμές του, αλλά σα τον δεύτερο και τρίτο κύκλο που κάθε σκηνή ήταν και ατάκα δεν υπήρχε! Συν ότι στον τρίτο κύκλο ήταν και ο Hugh Laurie και μαζί με το Rowan και τον  Robinson ήταν Μ-Ο-Ν-Α-Δ-Ι-Κ-Ο-Ι.
Γενικότερα το Αγγλικό χιούμορ μου αρέσει τρελλά. Είναι κλάσεις ανώτερο από το Αμερικάνικο όπου εκεί θεωρούν ξεκαρδιστικό να πάρει κάποιος σβάρνα κάποιες σκάλες ή να κλάσει...

Υ.Γ Monty Pythons rules
Και εγώ έτσι είμαι, αλλά δε συμφωνώ καθόλου με το little Britain το οποίο δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου.
Σειρές που σου προτείνω:

Yes minister (παλιό αλλά απίθανο - λίγο πιο παλιό από το Black Adder)
In the loop (καινούριο, ίδια φάση με το yes minister μόνο που προσθέτουν ΠΟΛΥ βρισίδι)
peep show
mitchell and webb look
Father Ted
Black books (αυτό είναι λίγο περίεργο, πολύ "θεατρικοί" χαρακτήρες)

Το Αγγλικό humor είναι γαμάτο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και εγώ έτσι είμαι, αλλά δε συμφωνώ καθόλου με το little Britain το οποίο δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου.
Σειρές που σου προτείνω:

Yes minister (παλιό αλλά απίθανο - λίγο πιο παλιό από το Black Adder)
In the loop (καινούριο, ίδια φάση με το yes minister μόνο που προσθέτουν ΠΟΛΥ βρισίδι)
peep show
mitchell and webb look
Father Ted
Black books (αυτό είναι λίγο περίεργο, πολύ "θεατρικοί" χαρακτήρες)

Το Αγγλικό humor είναι γαμάτο.
Father Ted έβλεπα όταν ήμου φοιτητής στην Αγγλία...Γαμώ τα γέλια μιλάμε κρίμα που δεν το έπαιξε κανένα κανάλι στην Ελλάδα.
Το "μάλιστα κύριε υπουργέ" είχε και συνέχεια το "μάλιστε κύριε πρωθυπουργέ " aka Yes Prime-minister" ένα από τα 2, ίσως και τα δυο δε θυμάμαι, τα έδειχνε κάποια περίδο (μιλάμε για καμιά 20αρια χρόνια πίσω) κάποιο κρατικό κανάλι (αν δεν κάνω λάθος) πάντως σίγουρα κάποιο ελληνικό κανάλι
Fawlty Towers: MUST!!!!! 

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Father Ted έβλεπα όταν ήμου φοιτητής στην Αγγλία...Γαμώ τα γέλια μιλάμε κρίμα που δεν το έπαιξε κανένα κανάλι στην Ελλάδα.
Το "μάλιστα κύριε υπουργέ" είχε και συνέχεια το "μάλιστε κύριε πρωθυπουργέ " aka Yes Prime-minister" ένα από τα 2, ίσως και τα δυο δε θυμάμαι, τα έδειχνε κάποια περίδο (μιλάμε για καμιά 20αρια χρόνια πίσω) κάποιο κρατικό κανάλι (αν δεν κάνω λάθος) πάντως σίγουρα κάποιο ελληνικό κανάλι
Fawlty Towers: MUST!!!!! 
Τα έδειχνε και το βουλή και το star channel πολύυυυυ παλιά. Το Fawlty Towers δε μου άρεσε ρε γαμώτο. Γενικά προτιμώ άλλες καταστάσεις.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
το Damages που εχει αναφερθει εδω μεσα ξεκινησε και το δειχνει τα βραδια το Mega!
Οσοι πιστοι της Glen Close!....

Απο 17 Ιουλιου τα Νεα επεισοδια του Breaking Bad  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Breaking Bad
Η σειρά έχει σαν θέμα το τι κάνει ένας (απελπισμενος) άνθρωπος για να εξασφαλίσει και να προστατεύσει την οικογένεια του!
Ακομα και να καταφυγει στο εγκλημα...Είναι πολύ ανθρώπινη, καλογραμμένη, με πολύ καλό σενάριο! Aνατροπές ίντριγκες, σασπενς,  έγκλημα,  όλα όσα ψάχνεις σεμια ενδιαφέρουσα σειρά που αναπάντεχα περιγράφει την ζωή μιας μέσης οικογένειας στην Αμερική! :think: :grin: :grin:
Σε κρατά σε αγωνιά από την πρώτη στιγμή και δεν μπορείς να παρά να συμπαθήσεις τον ηρωα! Είναι έξυπνη και έχει  πολλές φορές καυστικό μαύρο χιούμορ και πολύ βρισίδι !
Υπάρχουν και σκληρες σκηνες με αρκετη βια που προέρχεται  από ψυχωτικούς πρεζεμπορους, επαγγελματίες μαφιόζους  μέχρι ένα 8χρονο που θα σκοτώσει ένα τύπο για μια γωνία κτλ! Και βεβαία κάπου καταλήγει ότι όλα στα τρώνε οι δικηγόροι και οι γιατροί! :2funny: :2funny: :2funny:
9 στα 10!
Περιληψη εδω

Συνημμένα

• BB.jpg
    BB.jpg
    180 KB · Εμφανίσεις: 25

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Lights Out
παρομοια ιδεα!τι κανει ενας πρωην μποξερ και πρωταθλητης για να σωσει την οικογενεια του, που βρισκεται σε οικονομικους μπελάδες,  με κινδυνο της ζωης του και της πνευματικης του διαυγειας!
καλη αλλά λιγο προβλεψιμη!η πρωτη σεζον τελειωνει με ...πόλεμο! :grin: :grin:
7,5 εως 8 στα 10!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom