Δεν κάνω εγώ γι αυτή τη δουλεία...Αν δεν έχει λαμαρίνα, γράσσο και βρώμα χαλιέμαι...Άσε που είναι και βαρετή!! Ενώ εδώ πας ξυπνάς το πρωί και λές "άραγες να είναι η τελευταία μου μέρα σήμερα;" αφού παίζει να πας
από τον τρόπο που οδηγεί ο τύπος που σε μαζεύει κάθε πρωί σε συνάρτηση με τον τρόπο που οδηγούν οι άλλοι, από κάποιο αντικείμενο που θα πέσει στο κεφάλι αφού δε το έδεσαν καλά στον γερανό,να γκρεμοτσακιστείς από σκαλωσιά επιδή δεν έχει στηθεί καλά, απο έκρηξη σε κανένα αμπάρι λόγο διαρροής από τις κολλήσεις, από καμία τρύπα που δεν την έχουν κλείσει με προστατευτικά και εσύ δε την είδες γιατί κοιτούσες τις συγκολλήσεις ψηλά, από γυμνά ηλεκτροφόρα καλώδια που κρέμονται και οι μαλάκες έχουν ξεχάσει να μονώσουν, από τα διάφορα τεστ που κάνουνε που χρησιμοποιούνε νερό υψηλής πίεσης (2 φορές σήμερα έφυγε το nozzle -σόρρυ ξέχασα την ελληνική λέξη- από τη σωλήνα και τη μία πέρασε ξυστά δίπλα μου και την άλλη πάλι καλά που βγήκε στο κάγκελο ακριβώς μπροστά μου) και με άλλους 8εκατομμύρια τρόπους