Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Κόβω να είναι η τελευταία σαιζόν του CSI.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μεχρι την 11 εχω κατεβασει. εχει και 12?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ε καλά είναι!!! ΑΝ είναι η τελευταία θα έχει κλείσει 12 κύκλους...Αρκετούς πιστεεύω εγώ....Και σιγά σιγά να παίρνουν σειρά και τα άλλα....Το Λας Βέγκας μου άρεσε όσο ήταν ο Γκρισσομ...Μετά δε ξέρω σα να έχασε κάτι

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Η 11 είναι η φετινή που παίχτηκε...Η 12 είναι αυτή που θα αρχίσει κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου
α,οκ. τα εχασα λιγο γτ αρχισα να κατεβαζω πολλα μαζι.
μπλεχτηκα λιγο με bones και εμεινα πισω.. :grin:

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μόλις τελείωσα το Extras. Έξυπνο, φλεγματικο χιούμορ βλέπεται ευχάριστα αν και ήταν η πρώτη κωμική σειρά που έβλεπα. Πήγα να αρχίσω και το 30 rock αλλα μετά από 2-3 επεισόδια μου φάνηκε τόσο γελοίο που ούτε ο Baldwin to έσωζε. Το έσβησα κακήν κακώς

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
α,οκ. τα εχασα λιγο γτ αρχισα να κατεβαζω πολλα μαζι.
μπλεχτηκα λιγο με bones και εμεινα πισω.. :grin:
Να πω την αλήθεια τα μπόουνς δε τα έχω δει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Αλλά επειδή ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ θα μείνω άλλους 9 μήνες περίπου εδώ που είμαι ( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:) με βλέπω να κατεβάζω σειρές αράδα  :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Να πω την αλήθεια τα μπόουνς δε τα έχω δει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Αλλά επειδή ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ θα μείνω άλλους 9 μήνες περίπου εδώ που είμαι ( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:) με βλέπω να κατεβάζω σειρές αράδα  :grin:
δεν ειναι csi las vegas(εμενα αυτο μαρεσει πιο πολυ απολα προσωπικα) αλλα το μποουνς βλεπεται ευχαριστα και δεν ειναι προχειροδουλεια. εχει λιγο πιο χιουμοριστικους διαλογους και δεν σε κουραζει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν ειναι csi las vegas(εμενα αυτο μαρεσει πιο πολυ απολα προσωπικα) αλλα το μποουνς βλεπεται ευχαριστα και δεν ειναι προχειροδουλεια. εχει λιγο πιο χιουμοριστικους διαλογους και δεν σε κουραζει.
Θα το έχω στα υπόχη μου....Ξεκίνησε και το Damages αλλά δε θα το κατεβάσω ακόμα...Σε κανένα μήνα να έχουν παικτεί και 3-4 επεισόδια γιατί δε θα το αντέξω να περιμένω μια βδομάδα κάθε φορά. Άντε σειρά να πάρουν και τα Mad Men, Entourage, Sons Of Anarchy  :grin: γιατί το καλοκαίρι στη Κίνα δύσκολα θα περάσει (αν και έχω φάει ήδη το μισό)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θα το έχω στα υπόχη μου....Ξεκίνησε και το Damages αλλά δε θα το κατεβάσω ακόμα...Σε κανένα μήνα να έχουν παικτεί και 3-4 επεισόδια γιατί δε θα το αντέξω να περιμένω μια βδομάδα κάθε φορά. Άντε σειρά να πάρουν και τα Mad Men, Entourage, Sons Of Anarchy  :grin: γιατί το καλοκαίρι στη Κίνα δύσκολα θα περάσει (αν και έχω φάει ήδη το μισό)
Σου λεω ελα να αλλαξουμε δουλειες τιποτα εσυ. :headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σου λεω ελα να αλλαξουμε δουλειες τιποτα εσυ. :headbang:
Ρε να αλλάξουμε. Το θέμα είναι πως ΔΕ ξέρω λογιστικά και θα πάρω τον πούλο την επόμενη ημέρα και άντε να βρεις δουλεία μετά στην Ελλάδα  >:(
Εντάξυ το ότι δε μου αρέσουν οι Κινέζες δε σημαίνει ότι δε τις πειράζω κιόλας  :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε να αλλάξουμε. Το θέμα είναι πως ΔΕ ξέρω λογιστικά και θα πάρω τον πούλο την επόμενη ημέρα και άντε να βρεις δουλεία μετά στην Ελλάδα  >:(
Εντάξυ το ότι δε μου αρέσουν οι Κινέζες δε σημαίνει ότι δε τις πειράζω κιόλας  :grin: :grin:
To μονο που κανω ειναι να κοβω τα εισητηρια οταν μπαινουν οι επιβατες,και μετα η πικρα ειναι οτι πρεπει να εισαι πανω απο εναν υπολογιστη την υπολοιπη μερα να σκαναρεις τα μπαρκοουντς των εισητηριων.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
To μονο που κανω ειναι να κοβω τα εισητηρια οταν μπαινουν οι επιβατες,και μετα η πικρα ειναι οτι πρεπει να εισαι πανω απο εναν υπολογιστη την υπολοιπη μερα να σκαναρεις τα μπαρκοουντς των εισητηριων.
Δεν κάνω εγώ γι αυτή τη δουλεία...Αν δεν έχει λαμαρίνα, γράσσο και βρώμα χαλιέμαι...Άσε που είναι και βαρετή!! Ενώ εδώ πας ξυπνάς το πρωί και λές "άραγες να είναι η τελευταία μου μέρα σήμερα;" αφού παίζει να πας
από τον τρόπο που οδηγεί ο τύπος που σε μαζεύει κάθε πρωί σε συνάρτηση με τον τρόπο που οδηγούν οι άλλοι, από κάποιο αντικείμενο που θα πέσει στο κεφάλι αφού δε το έδεσαν καλά στον γερανό,να γκρεμοτσακιστείς από σκαλωσιά επιδή δεν έχει στηθεί καλά, απο έκρηξη σε κανένα αμπάρι λόγο διαρροής από τις κολλήσεις, από καμία τρύπα που δεν την έχουν κλείσει με προστατευτικά και εσύ δε την είδες γιατί κοιτούσες τις συγκολλήσεις ψηλά, από γυμνά ηλεκτροφόρα καλώδια που κρέμονται και οι μαλάκες έχουν ξεχάσει να μονώσουν, από τα διάφορα τεστ που κάνουνε που χρησιμοποιούνε νερό υψηλής πίεσης (2 φορές σήμερα έφυγε το nozzle -σόρρυ ξέχασα την ελληνική λέξη- από τη σωλήνα και τη μία πέρασε ξυστά δίπλα μου και την άλλη πάλι καλά που βγήκε στο κάγκελο ακριβώς μπροστά μου) και με άλλους 8εκατομμύρια τρόπους  :grin: :d-spam: :offtopic:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Δεν κάνω εγώ γι αυτή τη δουλεία...Αν δεν έχει λαμαρίνα, γράσσο και βρώμα χαλιέμαι...Άσε που είναι και βαρετή!! Ενώ εδώ πας ξυπνάς το πρωί και λές "άραγες να είναι η τελευταία μου μέρα σήμερα;" αφού παίζει να πας
από τον τρόπο που οδηγεί ο τύπος που σε μαζεύει κάθε πρωί σε συνάρτηση με τον τρόπο που οδηγούν οι άλλοι, από κάποιο αντικείμενο που θα πέσει στο κεφάλι αφού δε το έδεσαν καλά στον γερανό,να γκρεμοτσακιστείς από σκαλωσιά επιδή δεν έχει στηθεί καλά, απο έκρηξη σε κανένα αμπάρι λόγο διαρροής από τις κολλήσεις, από καμία τρύπα που δεν την έχουν κλείσει με προστατευτικά και εσύ δε την είδες γιατί κοιτούσες τις συγκολλήσεις ψηλά, από γυμνά ηλεκτροφόρα καλώδια που κρέμονται και οι μαλάκες έχουν ξεχάσει να μονώσουν, από τα διάφορα τεστ που κάνουνε που χρησιμοποιούνε νερό υψηλής πίεσης (2 φορές σήμερα έφυγε το nozzle -σόρρυ ξέχασα την ελληνική λέξη- από τη σωλήνα και τη μία πέρασε ξυστά δίπλα μου και την άλλη πάλι καλά που βγήκε στο κάγκελο ακριβώς μπροστά μου) και με άλλους 8εκατομμύρια τρόπους  :grin: :d-spam: :offtopic:
θα πνιγεις με τη λατζα αν εχει σηκωσει μποφορ?
θα σχιστει κανενα σκοινι την ωρα που σε μεταφερουν με το καλαθι? :P

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
θα πνιγεις με τη λατζα αν εχει σηκωσει μποφορ?
θα σχιστει κανενα σκοινι την ωρα που σε μεταφερουν με το καλαθι? :P
Αν έχει πολλά μποφορ δε πας με λάντζα (εγώ τουλάχιστον το απόφευγα). Με λάντζα το πρόβλημα είναι αν έχει swell μπορεί αν δε προσέξεις και δεν είσαι γρήγορος να σου φέρει τη λάντζα απάνω σου ενώ είσαι στην ανεμόσκαλα και μπορεί η να σε αφήσει στον τόπο ή να σου κάνει μεγάλη ζημιά...Επίσης με καλάθι δε με έχουν μεταφέρει ποτέ....Άλλοι τρόποι είναι να είσαι πάνω στο τσέρυ πίκερ και να χάσει πίεση και να έρθεις κάτω από 10+μέτρα, επίσης να κάνεις ράφτιγκ σε αμπάρια και να γυρίσει η βάρκα και άντε κολύμπα μετά (το πιο δύσκολο είναι να κρατηθείς στην επιφανεια)
Ξέρω σου αρέσουν οι άντρες που ζούνε ριψοκίνδυνα  :grin: :-*

Και όλα αυτά φυσικά είναι  :d-spam: και :offtopic:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
CSI Las Vegas το βαρεθηκα στην 8η σαιζον αλλα το ειδα μεχρι την 9η

Απο τοτε εχω να το δω.....

Τωρα αναμενω με αγωνια σπαρτακο και το παιχνιδι της εξουσιας (games of the thrones)
και φυσικα Καλιφορνικεισον

τον αυγουστο λεω να ξεκινησω τα μπιγκ μπανγκ θεωρυ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τον αυγουστο λεω να ξεκινησω τα μπιγκ μπανγκ θεωρυ

αυτή η μαλακία με τους σπασίκλες που έχουν γκομενάρες είναι;

μεγάλη παπαριά :jerking: απορώ πώς έπιασε, κωμωδιούλα τύπου "Φιλαράκια" είναι,
δεν τις έχετε βαρεθεί αυτού του τύπου τις αμερικάνικες κωμωδίες μετά από τόσα χρόνια :huh: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom