Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
παρατησες το dexter??

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

OP
OP
T

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
Μη το σκέφτεσαι έτσι...Το Ντέξτερ είναι σαν την ψυχοθεραπεία...Ανακαλύπτεις πολλά περισσότερα με κάθε νέα συνεδρία... :)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Θα προτιμουσα κατι περιπετειωδες...Δεν εχω δει dexter και the wire γιατι στα πρωτα 2-3 επεισοδια τα παρατησα. Βλεπω να γραφονται ομως πολυ καλα λογια και σκεφτομαι να ξαναδοκιμασω, τι λες?

Για το The Wire έχω ακούσει κι εγώ τα καλύτερα αλλά δεν έχω αποφασίσει να το δω ακόμα. Το Dexter καλό θα είναι να του δώσεις μια 2η ευκαιρία :grin:

ΥΓ: Το MEGA θα προβάλλει από τη νέα σαιζόν την Ελληνική εκδοχή του "My Name is Earl" με το Βασίλη Χαραλαμόπουλο στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τίτλο "Με λένε Βαγγέλη"...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για το The Wire έχω ακούσει κι εγώ τα καλύτερα αλλά δεν έχω αποφασίσει να το δω ακόμα. Το Dexter καλό θα είναι να του δώσεις μια 2η ευκαιρία :grin:

ΥΓ: Το MEGA θα προβάλλει από τη νέα σαιζόν την Ελληνική εκδοχή του "My Name is Earl" με το Βασίλη Χαραλαμόπουλο στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τίτλο "Με λένε Βαγγέλη"...
Μακαρι να του μοιασει εστω στο 50%

Επισκέπτης
Θα προτιμουσα κατι περιπετειωδες...Δεν εχω δει dexter και the wire γιατι στα πρωτα 2-3 επεισοδια τα παρατησα. Βλεπω να γραφονται ομως πολυ καλα λογια και σκεφτομαι να ξαναδοκιμασω, τι λες?

Αυτο το psych δεν το εχω δει

Κατεβασα και το arrested development αλλα το ψιλοβαρεθηκα μετα απο 9-10 επεισοδια
το arrested development δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα βλεπετε.κατεβασε parks and recreation που γαμει.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μακαρι να του μοιασει εστω στο 50%

Κοίτα, ο Χαραλαμπόπουλος θα παίζει και το σενάριο είναι του Τσαούσογλου (Αχ, και να'ξερες!-L.A.P.D.-Μπαμπά, μην τρέχεις-Κόκκινος Κύκλος/10η Εντολή ΑΛΛΑ ΚΑΙ: Λάκης ο γλυκούλης-Ελιές Θρούμπες-Φύγε εσύ, Έλα εσύ- η συνέχεια με τον Γαργαμπίκα κλπ). Έχει δυνατότητες δηλαδή να βγει κάτι καλό, αλλά επίσης και μια καλή "πατάτα". Θα δείξει.

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο το burn notice λέει τίποτα η τζάμπα το κατεβαζω ?

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Φιλος (ξανα)ξεκινησα το dexter

Tα σπαει :rockon: :rockon: :rockon:

Ευχαριστω και σενα και την silva που επιμεινατε. Μα ποσο στραβωμενος ημουνα για να μην το παρω χαμπαρι την πρωτη φορα? :jerking:

το arrested development δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα βλεπετε.κατεβασε parks and recreation που γαμει.

Το κραταω αυτο για οταν τελειωσω το dexter :2funny:

Thanks!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ευχαριστω και σενα και την silva που επιμεινατε. Μα ποσο στραβωμενος ημουνα για να μην το παρω χαμπαρι την πρωτη φορα? :jerking:

εμ,οταν στα λεμε να ακους.
και να πω πως δεν ειχαμε γραψει 500 ατομα πως το ντεξτερ γαμει? :s&m_1:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
εμ,οταν στα λεμε να ακους.
και να πω πως δεν ειχαμε γραψει 500 ατομα πως το ντεξτερ γαμει? :s&m_1:

Τι να πω? εχεις δικιο...Αλλα ειναι η ιστορια της ζωης μου, δεν ακουω τους αλλοι :rockon:

Βεβαια υπηρχαν πριν κανα χρονο συνφορουμιτες που μου προτειναν ως εξαιρετικη σειρα το Merlin :headbang: :headbang: :headbang:

Γουστα ειναι αυτα :dunno:

Ps εσυ δεν μου ειχες προτεινει και το tudors?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Τι να πω? εχεις δικιο...Αλλα ειναι η ιστορια της ζωης μου, δεν ακουω τους αλλοι :rockon:

Βεβαια υπηρχαν πριν κανα χρονο συνφορουμιτες που μου προτειναν ως εξαιρετικη σειρα το Merlin :headbang: :headbang: :headbang:

Γουστα ειναι αυτα :dunno:

Ps εσυ δεν μου ειχες προτεινει και το tudors?
ναι.

τι,δεν σου αρεσε? >:( :s&m_3:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

silva!

Ενεργό Μέλος