You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ξένες σειρές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 286K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Στο 2ο επεισοδιο :oπαρατησες το dexter??
Γινεται καλυτερο στην πορεια?
poly.Στο 2ο επεισοδιο :o
Γινεται καλυτερο στην πορεια?
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Ε τοτε λοιπον να το ξαναξεκινησω το βραδυ...ποσο μετα απο το 2ο επ. γινεται καλυτερο??
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Μη το σκέφτεσαι έτσι...Το Ντέξτερ είναι σαν την ψυχοθεραπεία...Ανακαλύπτεις πολλά περισσότερα με κάθε νέα συνεδρία...
οκ θα κανω μια προσπαθεια ακομα
στα πρωτα πεντα ειχα φαει κολλημα.Ε τοτε λοιπον να το ξαναξεκινησω το βραδυ...ποσο μετα απο το 2ο επ. γινεται καλυτερο??
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Θα προτιμουσα κατι περιπετειωδες...Δεν εχω δει dexter και the wire γιατι στα πρωτα 2-3 επεισοδια τα παρατησα. Βλεπω να γραφονται ομως πολυ καλα λογια και σκεφτομαι να ξαναδοκιμασω, τι λες?
Για το The Wire έχω ακούσει κι εγώ τα καλύτερα αλλά δεν έχω αποφασίσει να το δω ακόμα. Το Dexter καλό θα είναι να του δώσεις μια 2η ευκαιρία
ΥΓ: Το MEGA θα προβάλλει από τη νέα σαιζόν την Ελληνική εκδοχή του "My Name is Earl" με το Βασίλη Χαραλαμόπουλο στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τίτλο "Με λένε Βαγγέλη"...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Μακαρι να του μοιασει εστω στο 50%Για το The Wire έχω ακούσει κι εγώ τα καλύτερα αλλά δεν έχω αποφασίσει να το δω ακόμα. Το Dexter καλό θα είναι να του δώσεις μια 2η ευκαιρία
ΥΓ: Το MEGA θα προβάλλει από τη νέα σαιζόν την Ελληνική εκδοχή του "My Name is Earl" με το Βασίλη Χαραλαμόπουλο στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τίτλο "Με λένε Βαγγέλη"...
Επισκέπτης
το arrested development δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα βλεπετε.κατεβασε parks and recreation που γαμει.Θα προτιμουσα κατι περιπετειωδες...Δεν εχω δει dexter και the wire γιατι στα πρωτα 2-3 επεισοδια τα παρατησα. Βλεπω να γραφονται ομως πολυ καλα λογια και σκεφτομαι να ξαναδοκιμασω, τι λες?
Αυτο το psych δεν το εχω δει
Κατεβασα και το arrested development αλλα το ψιλοβαρεθηκα μετα απο 9-10 επεισοδια
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μακαρι να του μοιασει εστω στο 50%
Κοίτα, ο Χαραλαμπόπουλος θα παίζει και το σενάριο είναι του Τσαούσογλου (Αχ, και να'ξερες!-L.A.P.D.-Μπαμπά, μην τρέχεις-Κόκκινος Κύκλος/10η Εντολή ΑΛΛΑ ΚΑΙ: Λάκης ο γλυκούλης-Ελιές Θρούμπες-Φύγε εσύ, Έλα εσύ- η συνέχεια με τον Γαργαμπίκα κλπ). Έχει δυνατότητες δηλαδή να βγει κάτι καλό, αλλά επίσης και μια καλή "πατάτα". Θα δείξει.
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Φιλος (ξανα)ξεκινησα το dexter
Tα σπαει
Ευχαριστω και σενα και την silva που επιμεινατε. Μα ποσο στραβωμενος ημουνα για να μην το παρω χαμπαρι την πρωτη φορα?
Το κραταω αυτο για οταν τελειωσω το dexter
Thanks!
Tα σπαει
Ευχαριστω και σενα και την silva που επιμεινατε. Μα ποσο στραβωμενος ημουνα για να μην το παρω χαμπαρι την πρωτη φορα?
το arrested development δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα βλεπετε.κατεβασε parks and recreation που γαμει.
Το κραταω αυτο για οταν τελειωσω το dexter
Thanks!
εμ,οταν στα λεμε να ακους.
και να πω πως δεν ειχαμε γραψει 500 ατομα πως το ντεξτερ γαμει?
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
εμ,οταν στα λεμε να ακους.
και να πω πως δεν ειχαμε γραψει 500 ατομα πως το ντεξτερ γαμει?
Τι να πω? εχεις δικιο...Αλλα ειναι η ιστορια της ζωης μου, δεν ακουω τους αλλοι
Βεβαια υπηρχαν πριν κανα χρονο συνφορουμιτες που μου προτειναν ως εξαιρετικη σειρα το Merlin
Γουστα ειναι αυτα
Ps εσυ δεν μου ειχες προτεινει και το tudors?
ναι.Τι να πω? εχεις δικιο...Αλλα ειναι η ιστορια της ζωης μου, δεν ακουω τους αλλοι
Βεβαια υπηρχαν πριν κανα χρονο συνφορουμιτες που μου προτειναν ως εξαιρετικη σειρα το Merlin
Γουστα ειναι αυτα
Ps εσυ δεν μου ειχες προτεινει και το tudors?
τι,δεν σου αρεσε? >
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
E τωρα το παρατραβαςναι.
τι,δεν σου αρεσε? >
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=81712.msg2969726#msg2969726]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=81712.msg2969726#msg2969726[/url]
Απλα ελεγα να σημειωσω το καλο σου γουστο για future reference
οκ..E τωρα το παρατραβας
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=81712.msg2969726#msg2969726]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=81712.msg2969726#msg2969726[/url]
Απλα ελεγα να σημειωσω το καλο σου γουστο για future reference
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 228