Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
CSI Las Vegas το βαρεθηκα στην 8η σαιζον αλλα το ειδα μεχρι την 9η

Απο τοτε εχω να το δω.....

Τωρα αναμενω με αγωνια σπαρτακο και το παιχνιδι της εξουσιας (games of the thrones)
και φυσικα Καλιφορνικεισον

τον αυγουστο λεω να ξεκινησω τα μπιγκ μπανγκ θεωρυ
Από σειρές που παίζονται ελπίζω να σφυρίξουν τη λήξη την επόμενη χρονια (δηλαδή να παικτή άλλη μία σεζόν) για CSI, House, Supernatural. Αυτές μου έχονται πρόχειρα στο μυαλό. Απλά έχουν αρχίσει να κουράζουν.
Σπάρτακος ΝΟΜΙΖΩ καλό Γεναρη του 2012. Όπως και το παιχνίδια εξουσίας. Καλιφορνικέισον δεν έχω δει (στα υπόψην και αυτό)...Μπιγκ μπαγκ και μόντερν φάμιλυ (με τη θεά ΣΟΦΙΑ να γουστάρεις κιόλας)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Από σειρές που παίζονται ελπίζω να σφυρίξουν τη λήξη την επόμενη χρονια (δηλαδή να παικτή άλλη μία σεζόν) για CSI, House, Supernatural. Αυτές μου έχονται πρόχειρα στο μυαλό. Απλά έχουν αρχίσει να κουράζουν.
Σπάρτακος ΝΟΜΙΖΩ καλό Γεναρη του 2012. Όπως και το παιχνίδια εξουσίας. Καλιφορνικέισον δεν έχω δει (στα υπόψην και αυτό)...Μπιγκ μπαγκ και μόντερν φάμιλυ (με τη θεά ΣΟΦΙΑ να γουστάρεις κιόλας)
σωστος
και το σουπερνατουραλ το βαρεθηκα πια την 6η σαιζον δεν την ειδα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σωστος
και το σουπερνατουραλ το βαρεθηκα πια την 6η σαιζον δεν την ειδα
Εγώ την είδα με την ελπίδα πως θα το λήξουν. Τι άλλο να κάνουν ποια τα αδέρφια; Εδώ δεν άφησαν να γίνει η αποκάλυψη...Που να ήξερα ο κάψερος!!! Πάντως έχει μπει στη λίστα με τα ίσως...Κοινώς δε θα είμαι πάνω από τα τόρρεντς για να κατεβάσω επεισόδιο.

Άσχετο αλλά ξεκίνησε ΚΑΙ το TOP GEAR  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΌΧΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ; Η εκπομπή είναι θεσμός, είναι λατρεία, είναι η επιτομή της εκπομπής για το αυτοκίνητο. Είναι (νομίζω) η μόνη εκπομπή του BBC που προβαλλεται σε τόσες χώρες...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ΌΧΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ; Η εκπομπή είναι θεσμός, είναι λατρεία, είναι η επιτομή της εκπομπής για το αυτοκίνητο. Είναι (νομίζω) η μόνη εκπομπή του BBC που προβαλλεται σε τόσες χώρες...
αααα τωρα θυμηθηκα .....
για αυτοκινητα ειναι....

οκ... δεν με ενδιαφερουν τα αυτοκινητα γιαυτο δεν την παρακολουθω
μου αρεσει ομως μια εκπομπη που παιρνουν κατι σαραβαλα και τα κανουν σουπερ ντουπερ ουαο χαι τεκ !!!!!!
Αν μπορουσα να εχω αυτοκινητο θα προτιμουσα ενα ρετρο κλασικο ανακατασκευασμενο τυπου σπορτ (κουπε και ετσι)

OP
OP
T

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
εγώ τελευταία βλέπω απο καινούρια το Teen Wolf (πρέπει να είναι ριμέικ του παλιού κινούμενου σχεδίου ή έστω βασίζεται σε αυτή την ιδέα). Καλούτσικο είναι. Επίσης ξεκίνησε μια νέα σειρά , το Alphas, με μια ομάδα τυπάδων οι οποίοι έχουν "ενισχυμενες ικανότητες". Δεν είναι ακριβώς ο τύπος του γαμάτου σούπερ ήρωα, ψιλοκατεστραμένους θα τους έλεγες, αλλά ο πιλότος έδειξε ενδιαφέρον. Επισης ξεκίνησε με νέα επεισόδια το Eureka, και την Παρασκευή αρχίζει πάλι το Haven , το οποίο ήταν γαμάτο! στην 1η σεζόν

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτή η μαλακία με τους σπασίκλες που έχουν γκομενάρες είναι;

μεγάλη παπαριά :jerking: απορώ πώς έπιασε, κωμωδιούλα τύπου "Φιλαράκια" είναι,
δεν τις έχετε βαρεθεί αυτού του τύπου τις αμερικάνικες κωμωδίες μετά από τόσα χρόνια :huh: :helpplea:
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

ειναι μερικες σειρες που θελουν διψηφιο δεικτη αι κιου γ να τις παρακολουθησεις.
μη προσπαθεις. :birdman:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

ειναι μερικες σειρες που θελουν διψηφιο δεικτη αι κιου γ να τις παρακολουθησεις.
μη προσπαθεις. :birdman:

Πρέπει να ορίσεις το τί δείκτη έχει, γιατί εάν είναι τριψήφιος του ζητάς να κατέβει ένα επίπεδο. Ξανασκέψου το!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Εγω το supernatural το βλεπω φανατικα :rockon: :rockon: :rockon:

Αλλα εδω που τα λεμε του χρονου ας το κλεισουν αρχισε να ξεχειλωνει...Ο 6ος καλος μετα το 4-5 επεισοδιο, και καποια απο τα υπολοιπα πολυ δυνατα

Τελειωσα χθες το the Tudors που ξεκινησα μετα απο προτροπες συνφορουμιτων τους οποιους και ευχαριστω...Πολυ καλη σειρα, προτεινεται και απο μενα

Κανα αλλο καλο? :helpplea:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Παρα πολυ καλη σειρα και αρκετα αληθοφανης ειναι η Ρωμη του ΗΒΟ, δεν ξερω αν εχει ηδη αναφερθει...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εγω το supernatural το βλεπω φανατικα :rockon: :rockon: :rockon:

Αλλα εδω που τα λεμε του χρονου ας το κλεισουν αρχισε να ξεχειλωνει...Ο 6ος καλος μετα το 4-5 επεισοδιο, και καποια απο τα υπολοιπα πολυ δυνατα

Τελειωσα χθες το the Tudors που ξεκινησα μετα απο προτροπες συνφορουμιτων τους οποιους και ευχαριστω...Πολυ καλη σειρα, προτεινεται και απο μενα

Κανα αλλο καλο? :helpplea:
Γαμωτο μεχρι το 5-6 επεισοδιο ειδα και το παρατησα απο την βαρεμαρα
θα το ξανακατεβασω να το δω ολο  μαλλον

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Kατεβασα τα 2 πρωτα του 30 rock. Συμφωνεις?

Τα υπολοιπα της συνομοταξιας νομιζω τα χω δει :think:

Εννοούσα το είδος της σειράς :grin: Ιστορική, Κωμωδία κλπ :) Έχεις δει καθόλου το "Psych" στο ALTER; Πάλιωσε βέβαια, αλλά για αστυνομική κωμωδία μου κάνει μια χαρά και γενικά έχει έξυπνο χιούμορ!

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ας προτείνουμε εδώ πέρα σειρές που έχουμε δει γράφοντας και μια μικρή περίληψη του τι πραγματεύεται η σειρα (ας μην κάνουμε copy-paste από τα αγγλικά. να βάζουμε και την προσωπική μας άποψη για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της σειράς)

χωρις ( πολλα) σχολια !!!!!!!!!

OP
OP
T

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
Καλό ιστορικό επίσης ειναι το The Borgias

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Εννοούσα το είδος της σειράς :grin: Ιστορική, Κωμωδία κλπ :) Έχεις δει καθόλου το "Psych" στο ALTER; Πάλιωσε βέβαια, αλλά για αστυνομική κωμωδία μου κάνει μια χαρά και γενικά έχει έξυπνο χιούμορ!
Θα προτιμουσα κατι περιπετειωδες...Δεν εχω δει dexter και the wire γιατι στα πρωτα 2-3 επεισοδια τα παρατησα. Βλεπω να γραφονται ομως πολυ καλα λογια και σκεφτομαι να ξαναδοκιμασω, τι λες?

Αυτο το psych δεν το εχω δει

Κατεβασα και το arrested development αλλα το ψιλοβαρεθηκα μετα απο 9-10 επεισοδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom