Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

έχει κανείς γνώμη για το Twin Peaks την σειρά του David Lynch που είχε παιχτεί το 1990 για 2 σεζόν?

βασικά είχα ακούσει πάρα πολλά γι'αυτήν τη σειρά :think:

τελικά είδσ το πρώτο επεισόδιο και μου φάνηκε ψιλομπαρούφα, έχει κάποια στοιχεία του Λυντς από σκηνοθετικής άποψης, αλλά σεναριακά λίγα πράματα...
είναι και το φιλμ λίγο παλιό και οι φάτσες των ηθοποιών λίγο παρωχημένες...

το έχει δει κανείς να μου πει αν αξίζει?

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
έχει κανείς γνώμη για το Twin Peaks την σειρά του David Lynch που είχε παιχτεί το 1990 για 2 σεζόν?
Το εβλεπα τοτε σε καποιο καναλι και θυμαμαι ηταν "γεια" αλλα με εναν μαλλον βαρετο τροπο. Στο imdb παντως εχει 9.3 :o

Κανε μια προσπαθεια λεω, και πες μας και μας :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το εβλεπα τοτε σε καποιο καναλι και θυμαμαι ηταν "γεια" αλλα με εναν μαλλον βαρετο τροπο. Στο imdb παντως εχει 9.3 :o

Κανε μια προσπαθεια λεω, και πες μας και μας :grin:

κατατοπιστικότατος...................... :birdman:

μπορεί να δω 1-2 επεισόδια ακόμα από περιέργεια, αλλά μου φαίνεται ότι είναι κλασική περίπτωση σειράς (όπως και με τις ταινίες συμβαίνει αντίστοιχα) που έκανε αίσθηση λόγω έλλειψης ανταγωνισμού (σοβαρού ή εν γένει) την εποχή που παιζόταν :P

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μόλις τελίωσα τον πρώτο κύκλο του Μονκ. Αρκετά συμπαθητική. Σίγουρα το 40λεπτο φεύγει χωρίς να το καταλάβεις. Περνάει η ώρα σου ευχάριστα αλλά δε τρως και τα νύχια σου από την αγωνία.
Ευχαριστώ Σίλβα  :-*

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
αυτή η μαλακία με τους σπασίκλες που έχουν γκομενάρες είναι;

μεγάλη παπαριά :jerking: απορώ πώς έπιασε, κωμωδιούλα τύπου "Φιλαράκια" είναι,
δεν τις έχετε βαρεθεί αυτού του τύπου τις αμερικάνικες κωμωδίες μετά από τόσα χρόνια :huh: :helpplea:
Βλακείες λες. Η σειρά όμως αυτή δεν απευθύνεται σε όλους. Δεν μπορούν όλοι να μπουν στο νόημα για να την παρακολουθήσουν. Άρα αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, καλύτερα να μην το χαρακτηρίζεις  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Βλακείες λες. Η σειρά όμως αυτή δεν απευθύνεται σε όλους. Δεν μπορούν όλοι να μπουν στο νόημα για να την παρακολουθήσουν. Άρα αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, καλύτερα να μην το χαρακτηρίζεις  ;)

σε ποιούς απευθύνεται δηλαδή?

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μόλις τελίωσα τον πρώτο κύκλο του Μονκ. Αρκετά συμπαθητική. Σίγουρα το 40λεπτο φεύγει χωρίς να το καταλάβεις. Περνάει η ώρα σου ευχάριστα αλλά δε τρως και τα νύχια σου από την αγωνία.
Ευχαριστώ Σίλβα  :-*

Νομίζω ότι είναι περισσότερο οι αντιδράσεις του Μονκ στις διάφορες υποθέσεις που δίνουν ενδιαφέρον παρά η υπόθεση της σειράς αυτή καθεαυτή. Υπάρχει μια κεντρική πλοκή (δηλαδή, να βρεθεί ο δολοφόνος της γυναίκας του) αλλά δε φαίνεται σ'όλα τα επεισόδια. Η 1η δε μου έκανε τόσο εντύπωση όσο οι επόμενες πάντως, θεωρώ ότι καλυτερεύει όσο πάει. Και οι τίτλοι των επεισοδίων μου φαίνονταν ενδιαφέροντες, όλοι ξεκινάνε με το "Mr Monk and..."

Η σειρά όμως αυτή δεν απευθύνεται σε όλους. Δεν μπορούν όλοι να μπουν στο νόημα για να την παρακολουθήσουν.

Δε νομίζω ότι είναι τυχαίο το ότι ακόμη και σήμερα, με τόσες και τόσες καλές σειρές να έχουν βγει, η σειρά θεωρείται "θρύλος" και ίσως η καλύτερη ever από πολλούς!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δε νομίζω ότι είναι τυχαίο το ότι ακόμη και σήμερα, με τόσες και τόσες καλές σειρές να έχουν βγει, η σειρά θεωρείται "θρύλος" και ίσως η καλύτερη ever από πολλούς!

φίλε και γω στην αρχή την πάτησα, αλλά αν προσέξεις έχει κάνει παράθεση στο σχόλιό μου για την σειρά big bang theory και όχι για το twin peaks...

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
φίλε και γω στην αρχή την πάτησα, αλλά αν προσέξεις έχει κάνει παράθεση στο σχόλιό μου για την σειρά big bang theory και όχι για το twin peaks...

Σωστός! Mea culpa! :S Η άποψή μου πάντως για το Twin Peaks παραμένει.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σωστός! Mea culpa! :S Η άποψή μου πάντως για το Twin Peaks παραμένει.

συμφωνώ απόλυτα, με την μικρή επιφύλαξη που διατήρησα παραπάνω

Απευθύνεται σε geeks, αρρωστάκια με νέες τεχνολογίες, υπολογιστές, star trek, gadgets, θετικές επιστήμες, role playing games κτλ. Αν δε σου αρέσει τίποτα απ' αυτά ούτε και έχεις ασχοληθεί ποτέ, τότε αποκλείεται να βρεις ενδιαφέρουσα τη σειρά.

οκ, το 'πιασα, απλώς επειδή έχω παρακολουθήσει αρκετές σειρές αυτού του είδους (διαδοχικοί αστείοι διάλογοι συνοδεία γέλιου-κονσέρβα για την εκμαίευση του γέλιου από τον θεατή), με πρώτη και καλύτερη το "παντρεμένοι με παιδιά" ( :rockon: ) , πλέον όλα αυτά μου φαίνονται ξαναζεσταμένο φαγητό...

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνώ απόλυτα, με την μικρή επιφύλαξη που διατήρησα παραπάνω

οκ, το 'πιασα, απλώς επειδή έχω παρακολουθήσει αρκετές σειρές αυτού του είδους (διαδοχικοί αστείοι διάλογοι συνοδεία γέλιου-κονσέρβα για την εκμαίευση του γέλιου από τον θεατή), με πρώτη και καλύτερη το "παντρεμένοι με παιδιά" ( :rockon: ) , πλέον όλα αυτά μου φαίνονται ξαναζεσταμένο φαγητό...
ΟΚ, απλά εγώ δεν έχω παρακολουθήσει άλλες και μου φαίνεται πραγματικά αστεία, δλδ εγώ γελάω και πιο συχνά από το γέλιο-κονσέρβα. Φυσικά υπάρχει και το αντίστοιχο μικρόβιο της τεχνολογίας, οπότε αγγίζει και ευαίσθητες χορδές η σειρά

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Νομίζω ότι είναι περισσότερο οι αντιδράσεις του Μονκ στις διάφορες υποθέσεις που δίνουν ενδιαφέρον παρά η υπόθεση της σειράς αυτή καθεαυτή. Υπάρχει μια κεντρική πλοκή (δηλαδή, να βρεθεί ο δολοφόνος της γυναίκας του) αλλά δε φαίνεται σ'όλα τα επεισόδια. Η 1η δε μου έκανε τόσο εντύπωση όσο οι επόμενες πάντως, θεωρώ ότι καλυτερεύει όσο πάει. Και οι τίτλοι των επεισοδίων μου φαίνονταν ενδιαφέροντες, όλοι ξεκινάνε με το "Mr Monk and..."
Όντως πρέπει να γίνεται καλύτερη με το πέρασμα καθώς από ότι διάβασα ο Σαλχούμπ (αν γράφω σωστά το επίθετο του πρωταγωνιστή) κέρδισε 3 ΕΜΜΥ (πρέπει να πλησιάζουν τα καινούργια) για την ερμηνεία του στη σειρά.

Δε σου άρεσε το "Παντρεμένοι με παιδιά" ;;;;;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Όντως πρέπει να γίνεται καλύτερη με το πέρασμα καθώς από ότι διάβασα ο Σαλχούμπ (αν γράφω σωστά το επίθετο του πρωταγωνιστή) κέρδισε 3 ΕΜΜΥ (πρέπει να πλησιάζουν τα καινούργια) για την ερμηνεία του στη σειρά.

Δε σου άρεσε το "Παντρεμένοι με παιδιά" ;;;;;;;;
Eννωει ο τυπος οτι μαλλον μετα το Παντεμενοι με παιδια,ολα προσπαθησαν να μιμηθουν την επιτυχεια της σειρας.Αλλα γνωμη μου οτι καμια δεν προκειται να την φτασει,ο Αλ Μπαντυ θα μεινει αξεπεραστος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Eννωει ο τυπος οτι μαλλον μετα το Παντεμενοι με παιδια,ολα προσπαθησαν να μιμηθουν την επιτυχεια της σειρας.Αλλα γνωμη μου οτι καμια δεν προκειται να την φτασει,ο Αλ Μπαντυ θα μεινει αξεπεραστος.
Το "Παντρεμένοι με παιδία" έκανε πάταγο γιατί ήταν η πρώτη (αν δε κάνω λάθος) σειρά που έδειχνα μια Αμερικάνικη οικογένεια με σοβαρά προβλήματα λειτουργίας. Μέχρι τότε σε ΟΛΕΣ τις σειρές η Αμερικάνική οικογένεια λειτουργούσε άψογα, τα παιδιά άκουγαν τους γονείς τους και τα σχετικά. ΑΡΚΕΤΑ κοντά στο "παντρεμένοι με παιδιά" είναι το "modern family" (όπου παίζει ο ηθοποιός που έκανε τον Αλ Μπαντυ -δε ξέρω το όνομά του και όποτε τον βλέπω λέω "ρε ο Αλ"  :grin: :grin: :grin:  ) όπου πάλι η σειρά παρακολουθεί 3 σύγχρονες αμερικανικές οικογένειες (που σχετίζονται μεταξύ τους) που έχουν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας. ΔΕΝ είναι "παντρεμένοι με παιδιά" (άσχετο αλλά αυτή η Sagal -η γυναίκα του Αλ που παίζει και στο Sons of Anarchy είναι τρελλό milf/gilf) αλλά αξιζει να τη δείς

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Απευθύνεται σε geeks, αρρωστάκια με νέες τεχνολογίες, υπολογιστές, star trek, gadgets, θετικές επιστήμες, role playing games κτλ. Αν δε σου αρέσει τίποτα απ' αυτά ούτε και έχεις ασχοληθεί ποτέ, τότε αποκλείεται να βρεις ενδιαφέρουσα τη σειρά.
Σε αντίθετη περίπτωση, πιστεύω μπορεί να σου φανεί ευφυούς χιούμορ και σύλληψης. Γενικά, τα περισσότερα αστεία που κάνουν έχουν σχέση με geek-ικα πράγματα ενίοτε και "τυπικής λογικής", γλώσσας υπολογιστών, δυαδικής λογικής κτλ.
Σε πολλά κατηγορώ τους Αμερικάνους και τέτοια σειρά με γέλια δεν ήθελα να παρακολουθήσω ποτέ. Όμως καμμιά φορά πρέπει να ξεπερνάς κάποια κόμπλεξ (δεν απευθύνομαι σε σένα) και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Νομίζω ότι από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές για να δείξει το χιούμορ της είναι αυτή:

:grin:

Όπου να'ναι πλησιάζουν :)

www.imdb.com/event/ev0000223/]http://www.imdb.com/event/ev0000223/[/url]

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

βασικά είχα ακούσει πάρα πολλά γι'αυτήν τη σειρά :think:

τελικά είδσ το πρώτο επεισόδιο και μου φάνηκε ψιλομπαρούφα, έχει κάποια στοιχεία του Λυντς από σκηνοθετικής άποψης, αλλά σεναριακά λίγα πράματα...
είναι και το φιλμ λίγο παλιό και οι φάτσες των ηθοποιών λίγο παρωχημένες...

το έχει δει κανείς να μου πει αν αξίζει?
Το εχω ολο ,καλτ ισως και λογο εποχης αλλα για μπαρουφα μου εκανε .Απο καποιο σημειο και μετα δεν βγαζεις ακρη με τιποτα.Αχταρμας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom