Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Modern Family γαματη σειρα.ελπιζω να μην κοπηκε,και να συνεχιστει.ο Ed O Neill ειναι τρομερος ηθοποιος.
Kαι η τύπισσα που κάνει τη γυναίκα του (Sofia Vergara) τρομερό μουνι  :grin: :cum: :cum: :cum: :cum:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Για όποιον ενδιαφέρεται, στις 6 Σεπτεμβρίου αρχίζει η 4η σαιζόν του Son's Of Anarchy.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ε κατι γενικο εκτος κωμωδιας κι αστυνομικων ,καμια τεσταρισμενη κατα προτιμηση που να ειναι καλη , περιπετεια ,μυστηριο κατι τετοιο...
Λάθος επιλογή βασικών ηρώων (εκτός από κανένα δύο). Ο Αρθούρος λες και δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι σκατά είναι αδερφή ή άντρας. Πήραν έναν μύθο και του γάμησαν τα μάτια. Ήρθε και το Games of the throne και το πήγε κολοφεράντζα γι αυτό και στο τέλος το έκοψαν (νομίζω). Οπότε Games of the throne, borgias σε καινούργιες σειρές. Από παλιές υουουουουουουουυουουου, όρξεη να έχεις να βλέπεις

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Λάθος επιλογή βασικών ηρώων (εκτός από κανένα δύο). Ο Αρθούρος λες και δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι σκατά είναι αδερφή ή άντρας. Πήραν έναν μύθο και του γάμησαν τα μάτια. Ήρθε και το Games of the throne και το πήγε κολοφεράντζα γι αυτό και στο τέλος το έκοψαν (νομίζω). Οπότε Games of the throne, borgias σε καινούργιες σειρές. Από παλιές υουουουουουουουυουουου, όρξεη να έχεις να βλέπεις
Συμφωνω οτι του αλλαξαν τον αδοξαστο σε οτι ειχε και δεν ειχε ιστορικα σαν αποδοση
Ομως εχει μια ενδιαφερουσα πλοκη και φαση.... κοινως βλεπεται ευχαριστα.

Το ALPHAS τι λεει ?
Εχει δει κανενας τον πιλοτο ?

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
To Camelot κόπηκε. Το παράξενο ήταν πως στην Αγγλία έκανε πολύ καλύτερα νούμερα απ' ότι έκανε στην Αμερική.
Το Alphas μέχρι στιγμής είναι συμπαθητικό. Ωραία επεισόδια και οι ικανότητες που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής δεν είναι τραβηγμένες απο τα μαλλιά. Βλέπεται χαλαρά.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
To Camelot κόπηκε. Το παράξενο ήταν πως στην Αγγλία έκανε πολύ καλύτερα νούμερα απ' ότι έκανε στην Αμερική.
Το Alphas μέχρι στιγμής είναι συμπαθητικό. Ωραία επεισόδια και οι ικανότητες που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής δεν είναι τραβηγμένες απο τα μαλλιά. Βλέπεται χαλαρά.
Λογικο ηταν να κανει καλυτερα νουμερα στην Αγγλια,μιας και η ιστορια ειναι μυθος της αγγλιας.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δε μου κάνει εντύπωση πως έκανε καλά νούμερα στην Αγγλία. Οι Άγγλοι από την ιστορία του τόπου τους δε ξέρουν και πολλά. Έβαλαν και 2-3 Άγγλους έβαλαν και τον Αρθούρο να έχει παρουσιαστικό λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου και τσίμπισαν οι Αγγλάρες  :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δε μου κάνει εντύπωση πως έκανε καλά νούμερα στην Αγγλία. Οι Άγγλοι από την ιστορία του τόπου τους δε ξέρουν και πολλά. Έβαλαν και 2-3 Άγγλους έβαλαν και τον Αρθούρο να έχει παρουσιαστικό λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου και τσίμπισαν οι Αγγλάρες  :grin: :grin:
Μου αρεσει που εχουμε βγαλει τους αγγλους αδελφες και δεν κοιταμε τα δικα μας χαλια,που οι μονοι που πανε ψηλα και επιβιωνουν ειναι οι πουστηδες.Εχει γεμισει η τηλεοραση απο δαυτους. :headbang: :headbang: :headbang:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μου αρεσει που εχουμε βγαλει τους αγγλους αδελφες και δεν κοιταμε τα δικα μας χαλια,που οι μονοι που πανε ψηλα και επιβιωνουν ειναι οι πουστηδες.Εχει γεμισει η τηλεοραση απο δαυτους. :headbang: :headbang: :headbang:
αυτο ξαναπες το....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αγαπητε μου master21, στην Αγγλια αυτοι που κανουν τηλεοραση ειναι στρειτ και οι τηλε θεατες αδελφες !!!
Εδω στην ψωροκωσταινα, αυτοι που κανουν τηλεοραση ειναι αδελφες και οι τηλεθεατες στρειτ, οπως και να το κανουμε υπαρχει διαφορα !!!  :dancing: :dancing: :dancing:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΔΕΝ είπα πως ο ηθοποιός που έκανε τον Αρθούρο είναι αδερφή. Είπα πως ΕΜΟΙΑΖΕ με αδερφή. Αν πχ έβαζα στο ρόλο του Καραϊσκάκη έναν που να ΕΜΟΙΑΖΕ με αδερφή λες η σειρά να έκανε τρελλά νούμερα στην Ελλάδα;

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ΔΕΝ είπα πως ο ηθοποιός που έκανε τον Αρθούρο είναι αδερφή. Είπα πως ΕΜΟΙΑΖΕ με αδερφή. Αν πχ έβαζα στο ρόλο του Καραϊσκάκη έναν που να ΕΜΟΙΑΖΕ με αδερφή λες η σειρά να έκανε τρελλά νούμερα στην Ελλάδα;

Αν το'κανες, θα σ'την πέφτανε τα μεσημεριανάδικα (και τα πιο σοβαροφανή) απ'το πρωί ως το βράδυ, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τί θα τσίμπαγες από τη AGB ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αν το'κανες, θα σ'την πέφτανε τα μεσημεριανάδικα (και τα πιο σοβαροφανή) απ'το πρωί ως το βράδυ, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τί θα τσίμπαγες από τη AGB ;)
Λόγο διαφήμισης, ναι. Και ειδικά στην Ελληνική τηλεόραση που είναι μέσα στη σαβούρα. Πάντως για τα Ελληνικά δεδομένα η σειρά "Το νησί" είναι όχι απλά καλη ή πολύ καλή, αλλά ίσως η ΚΑΛΥΤΕΡΗ σειρά από την εποχή των χρυσών σειρών (μέσα δεκαετίας 70 με "Λωξάντα", "Συμβολαιογράφος", "Ιστορίες πίσω από τα κάγκελα" κτλπ) η οποία με ΑΝΕΣΗ μπορεί να παιχτεί και στο εξωτερικό. Ελπίζω τουλάχιστον να κατάλαβαν μερικοί στην Ελλάδα πως με λιιιιιιιγη σοβαρή δουλεία μπορούν να κάνουν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ελληνικές σειρές και όχι να αρχίσουν πάλι τα τουρκικοβραζιλιάνικα

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Και που να δείτε που από του χρόνου ή την επόμενη τηλεοπτική σαιζόν θα έχουμε και σειρά με Βρικόλακες στην ελληνική τηλεόραση. Ένας απο τους πρωταγωνιστές είναι ο Τζιόβας. Ο πιλότος έχει ήδη γυριστεί. :headbang: :headbang: :headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και που να δείτε που από του χρόνου ή την επόμενη τηλεοπτική σαιζόν θα έχουμε και σειρά με Βρικόλακες στην ελληνική τηλεόραση. Ένας απο τους πρωταγωνιστές είναι ο Τζιόβας. Ο πιλότος έχει ήδη γυριστεί. :headbang: :headbang: :headbang:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Γιατί, ρε; Αυτές οι σειρές πάντα έπιαναν! Θυμήσου το ελληνικό X-files του ALPHA που έβρισκαν εξωγήινους στη σπηλιά του Νταβέλη, ή τις προσπάθειες MEGA και ANT1 για ελληνικό CSI :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

..."Το νησί"...με ΑΝΕΣΗ μπορεί να παιχτεί και στο εξωτερικό...

Νομίζω έχουν ήδη πάρει τα δικαιώματα στην Ιταλία. Το θέμα είναι εάν και κατά πόσο θα το εκτιμήσουν εκτός συνόρων* (αν και θεωρώ ότι δε θα έχει κάποιο πρόβλημα ως προς αυτό)

*Ο ALPHΑ άρχισε να προβάλλει τη δημοφιλέστερη παραγωγή της Βουλγαρίας, (την οποία διαφήμιζε ως την ακριβότερη αυτή τη στιγμή στα Βαλκάνια) γυρισμένη εξ'ολοκλήρου ψηφιακά, και την έκοψε πριν καν συμπληρώσει εβδομάδα.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Τι προτείνετε να κατεβάσω από σειρές; Έχω δει κάποια από το True Blood - καλό φαίνεται.

Top-5 από σειρές;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom