Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τι προτείνετε να κατεβάσω από σειρές; Έχω δει κάποια από το True Blood - καλό φαίνεται.
Top-5 από σειρές;
γουστα?
Τι προτείνετε να κατεβάσω από σειρές; Έχω δει κάποια από το True Blood - καλό φαίνεται.
Top-5 από σειρές;
εγω πρωτεινω breaking bad,white collar kai falling skies!!!!! αξιζουν και οι τρεις δεν θα χασετε!!!
το falling skies ειναι δραματικη επιστημονικη σειρα που ξεκινησε φετος το καλοκαιρι!απο το καναλι ΤΝΤ!falling δεν εχω αποψη οι αλλες 2 ομως
μονο το Grey's Anatomy δεν εχει βγει ακομα. >
αληθεια???????????????????χαμπαρι δε πηρα κ το ψαξα κιολας...αχχχThursday, September 22
9:00-11:00 p.m. “Grey’s Anatomy” (special two-hour premiere)
Εδώ και 1,5 μήνα σχεδόν έχει βγει η ημερομηνία της πρεμιέρας.
μα βρηκα οτι με ενδιεφερε εκτος απο αυτο...πφφφ....ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι κ αυτο λειψο τι περιμενεις να κανει?!Όλα τα κανάλια έχουν βγάλει εδώ και αρκετές εβδομάδες το πρόγραμμα τους για την νέα τηλεοπτική σαιζόν.
Two and a Half Men
19.9.2011
διαβασα και πως θα φυγει ο τσαρλι απο την σειρα.και δε μου κολλαει με τιποτα.Είμαι περίεργος να δω πώς θα τα πάει με τον Ashton Kutcher πλέον... :-
διαβασα και πως θα φυγει ο τσαρλι απο την σειρα.και δε μου κολλαει με τιποτα.
επισης τα σχολια ολων ειναι να μην τον αλλαξουν.
τι να πω?9 χρονια τωρα τους μαθαμε ετσι...τωρα θα με ξενισει..
βασικα δε το διατυπωσα σωστα.οταν εγραψα οτι εμαθα πως θα φυγει ο τσαρλι απο την σειρα εννοουσα τον τροπο στο σηριαλ που θα φυγει.οχι οτι τον διωξανε.Tώώώώρααα.. τον διωξανε εδω και πολυ καιρο.
Γι' αυτο σταματησε η σειρα στο μεσο του τελευταιου κυκλου και θα επανελθει με τον Κουτσερ.
Κατα τα αλλα την παρακολουθεις
Τεσπα..
FRINGE!!!
θα πουν οτι σκοτωθηκεβασικα δε το διατυπωσα σωστα.οταν εγραψα οτι εμαθα πως θα φυγει ο τσαρλι απο την σειρα εννοουσα τον τροπο στο σηριαλ που θα φυγει.οχι οτι τον διωξανε.