Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μια από τα ίδια και εγώ. Και να πω την αμαρτία μου ήλπιζα ότι θα δείχναν και τη ζωή της Ελισάβετ, δηλαδή 3-4 κύκλους ακόμα......Αλλά όχι  :'( :'(
ναι ρε γαμωτο κι εγω το ιδιο. :tickedoff:
Το Tudors δεν το εχω δει, εχω κανει μαλακια? :think:
να το δεις οπωςκαιδηποτε!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το Tudors δεν το εχω δει, εχω κανει μαλακια? :think:
Αν σου αρέσουν τέτοιου είδους σειρές να το δεις ΑΜΕΣΑ!
To νεο spartacus θα παιξει γεναρη του '12
Πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....Άντε να δούμε. Πάντως όταν είχα δει τα πρώτα 2 επεισόδια του πρώτου κύκλου εγώ νόμιζα ότι είναι σόφτ τσόντα......Τελικά το "300" επηρέασε πολλούς.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....Άντε να δούμε. Πάντως όταν είχα δει τα πρώτα 2 επεισόδια του πρώτου κύκλου εγώ νόμιζα ότι είναι σόφτ τσόντα......Τελικά το "300" επηρέασε πολλούς.
Καλο ειναι αυτο...θα μπορουσε να εχει επηρεασει πολλους το Troy :2funny:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
αυτην την μουναρα την σκυλα την Βασιλισσα στο Game of Thrones που το εκανε με τον αδερφο της... την εσκιζα πολυ ανετα!!!!! μου βγαζει κατι το πολυ εκφυλο!!

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    5,5 KB · Εμφανίσεις: 20
  • images1.jpg
    images1.jpg
    6,2 KB · Εμφανίσεις: 25

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Το Rome μαζί με το Τυδόρς και το Spartacus είναι ίσως οι καλύτερες σειρές ιστορικού περιεχομένου εποχής που έχω δει (Band of Brothers, Pacific είναι άλλη κατηγορία). Μπορεί να μου ξεφεύγει κάποια, αλλά δε νομίζω.

To Black Adder :grin:

αυτην την μουναρα την σκυλα την Βασιλισσα στο Game of Thrones που το εκανε με τον αδερφο της... την εσκιζα πολυ ανετα!!!!! μου βγαζει κατι το πολυ εκφυλο!!
Aυτη επαιζε και την Γοργω στο "300"

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πωωωωωωωωω μαλακία μου! Για τιμωρία θα δω όλα τα Μπλακ Άντερ!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Τι θεική σειρά ρε πούστη μου. Εμένα ο πρώτος κύκλος δε μου πολυάρεσε, αλλά ο δεύτερος και ειδικά ο τρίτος ήταν και γαμώ.... Ο τέταρτος κύκλος είχε και αυτός τις στιγμές του.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Πωωωωωωωωω μαλακία μου! Για τιμωρία θα δω όλα τα Μπλακ Άντερ!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Τι θεική σειρά ρε πούστη μου. Εμένα ο πρώτος κύκλος δε μου πολυάρεσε, αλλά ο δεύτερος και ειδικά ο τρίτος ήταν και γαμώ.... Ο τέταρτος κύκλος είχε και αυτός τις στιγμές του.
Ετσι! :rockon: :rockon: :rockon:

Ο δευτερος-τριτος κυκλος εσπερνε...Και ο τεταρτος μου αρεσε πολυ επισης, ηταν πολυ καυστικος και αντιπολεμικος

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ετσι! :rockon: :rockon: :rockon:

Ο δευτερος-τριτος κυκλος εσπερνε...Και ο τεταρτος μου αρεσε πολυ επισης, ηταν πολυ καυστικος και αντιπολεμικος
Δε λέω είχε τις στιγμές του, αλλά σα τον δεύτερο και τρίτο κύκλο που κάθε σκηνή ήταν και ατάκα δεν υπήρχε! Συν ότι στον τρίτο κύκλο ήταν και ο Hugh Laurie και μαζί με το Rowan και τον  Robinson ήταν Μ-Ο-Ν-Α-Δ-Ι-Κ-Ο-Ι.
Γενικότερα το Αγγλικό χιούμορ μου αρέσει τρελλά. Είναι κλάσεις ανώτερο από το Αμερικάνικο όπου εκεί θεωρούν ξεκαρδιστικό να πάρει κάποιος σβάρνα κάποιες σκάλες ή να κλάσει...

Υ.Γ Monty Pythons rules

Επισκέπτης
Δε λέω είχε τις στιγμές του, αλλά σα τον δεύτερο και τρίτο κύκλο που κάθε σκηνή ήταν και ατάκα δεν υπήρχε! Συν ότι στον τρίτο κύκλο ήταν και ο Hugh Laurie και μαζί με το Rowan και τον  Robinson ήταν Μ-Ο-Ν-Α-Δ-Ι-Κ-Ο-Ι.
Γενικότερα το Αγγλικό χιούμορ μου αρέσει τρελλά. Είναι κλάσεις ανώτερο από το Αμερικάνικο όπου εκεί θεωρούν ξεκαρδιστικό να πάρει κάποιος σβάρνα κάποιες σκάλες ή να κλάσει...

Υ.Γ Monty Pythons rules
litle britain τοτε για εσενα  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ασε παιχτη τον εφαγε ενας δικος του και η μαγεια! :2funny: :2funny: :2funny:
Toση οικογενειοκρατια στο Game of thrones πια..Ουτε ο Γιωργακης και ο Κωστακης τοσο ;)

Τα σπαει η σειρα, ανατροπες φοβερες κ εχουμε να δουμε τρελα στο τελευταιο επεισοδιο της σεζον..Γυρω στα 25 ευρω εχει το 1ο βιβλιο της σειρας στο Public. Qal Drogo kill em all!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Breakout Kings
Μια ομαδα us marshals με την βοηθεια κρατουμενων που τους προσφερεται μειωση της ποινης τους αναζητουν επικινδυνους δραπετες!
Αρκετα καλη σειρα! Ειναι καλογυρισμενη, με αρκετα ενδιαφερον καστ με πιστευτους χαρακτηρες!Κανει ενα bump γιατι αλλαζει μερικους απο τους αρχικους
προταγωνιστες αλλα βλεπεται ευχαριστα και με αρκετή αγωνια!(ειδικα μια αλλαγη γυναικας πρωταγωνηστριας ειναι μεγαλη απώλεια) :headbang: :headbang: :headbang:
Σε καθε επεισοδιο αναζητουν και άλλον!Δεν ειναι prison break :cheesy:  αν και ο χαρακτηρας T-Bag απο το prison break κανει ενα περασμα σαν δραπετης
και σε λιγοτερο απο μια μερα καθαριζει καμια 10αρια ατομα πριν τον πιασουν :sunglasses: :sunglasses:!

Συνημμένα

• bk2_.jpg
    bk2_.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 21

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
οσοι ειστε fan των CSI να ξερεται οτι 2 σειρες απο το franchise (Las Vegas κυριως και  ΝΥ) μπορει να κοπουν!
Λήγουν τα συμβολαια των πρωταγωνιστων και δεν εχουν γινει κινησεις για να αναεωθουν!Ισως να εκλεισαν τον κυκλο τους ειδικα το Vegas! ;)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Μια που εισαι Κινα :grin: Jiang Hu σειρες εχεις να προτεινεις παιχτη?(αν και θεωρω οτι ειναι λίγο απλοικες αυτες οι σειρες) :grin:
Ως τωρα εxω δει το Strange hero Yi Zhi Mei που το βρικα καλουτσικο αν και το συγκεκριμνενο εκανε μια μικρη κοιλα στην μεση)
Επισης το Chinese Paladins 3 που ειναι το πιο καλο απο ολα νομιζω! 8 στα 10
Το  Three Kingdoms 7,5/10  Δεν το εχω δει όλο! :headbang:
το Condor Heroes 6,5/ 10 Δεν το εχω δει ολο! :headbang:
Το Laphing at the wind 6,5/10 αν και πολυ παλιoτερη σειρα και οχι καλης ποιοτητας το βιντεο που ειδα!Δεν το εχω δει ολο  :headbang:
Chess of death (Χιαο Αο) 6,5/10 Δεν το εχω δει ολο  :headbang:
sorry για τους αγγλικους τιτλους !  :grin: :2funny: :2funny: :2funny:
ΕυχαριστώΞέρεις είναι δύσκολο να τα αγοράσω στη Κίνα. Γιατί ακόμα και ΑΝ υπάρχουν μου είναι δύσκολο, προς το παρόν, να διαβάσω Κινέζικα :grin:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
οσοι ειστε fan των CSI να ξερεται οτι 2 σειρες απο το franchise (Las Vegas κυριως και  ΝΥ) μπορει να κοπουν!
Λήγουν τα συμβολαια των πρωταγωνιστων και δεν εχουν γινει κινησεις για να αναεωθουν!Ισως να εκλεισαν τον κυκλο τους ειδικα το Vegas! ;)
Το CSI:New York έχει ανανεωθεί για 8η σαιζόν.
Και ο Φίσμπουρν(κάπως έτσι)δεν ανανέωσε για την επόμενη σαιζόν στο Las Vegas.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: αλλά και οι αλλοι συντελεστες επισης δεν ανανεωσαν! η θα το κοψουν ή θα αλλαξουν πρωταγωνιστες!
Και ο Φίσμπουρν(κάπως έτσι)δεν ανανέωσε για την επόμενη σαιζόν στο Las Vegas.

Δεν εχει προλβημα αυτο ;)
το  μαιαμι?????????????

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Πηγαίνετε δείτε ΓΡΗΓΟΡΑ το season finale του Game Of Thrones.
Θα τα κωλοπάιξετε. :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom