Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
γραψε και την γνωμη σου παιχτη για την καθε μια! πιο πολυ το για το Event ενδιαφερομαι! τα άλλα τα εχω δει, και εχουν μιλησει και μερικοι παιχτες πιο πισω!
Ισως το No Ordinary Family να σου κανει! :think:
Πςςςςςς τα σπάει!!! Είδα την πρώτη season και περιμένω την δεύτερη πως και πως.

ΆΛλες σειρές που είδα τον τελευταίο καιρό και προτείνω αν δεν έχετε δει είναι τα:
The Event V Stargate Universe
Έχει να προτείνει κανείς καμιά σειρά σε αυτό το στιλ; Όλες οι παραπάνω έχουν τελείωσει για καλοκαίρι και δεν έχω τι να δώ!

και τώρα τελευταία ανακάλυψα και δύο κωμικές:
Eastbound And Down Borded to Death

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
γραψε και την γνωμη σου παιχτη για την καθε μια! πιο πολυ το για το Event ενδιαφερομαι! τα άλλα τα εχω δει, και εχουν μιλησει και μερικοι παιχτες πιο πισω!
Ισως το No Ordinary Family να σου κανει! :think:

Για το event. Συνδυάζει περιπέτεια, αγωνία, μυστήριο και επιστημονική φαντασία καθώς έχει να κάνει και με εξωγήινους. Όχι γκρι ανθρωπάκια και αηδίες αλλά σαν εμάς. Υποτίθεται ότι έπεσαν στον πλανήτη μας πριν καμιά 50αριά χρόνια και είχαν κρατηθεί σε μία μυστική βάση στην Αλάσκα. Μετά από πολλά χρόνια ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ αποφασίζει να πει το μεγάλο μυστικό στον κόσμο και λίγο πριν την ανακοίνωση δέχεται τρομοκρατική επίθεση... Κάπως έτσι ξεκινάει το πρώτο επεισόδια και εμένα τουλάχιστον με έψησε αμέσως. Καλογυρισμένο και με στοιχεία από lost, 24, flash forward χωρίς όμως να αντιγράφει κανένα από αυτά. Παίζει και η Sarah Roemer  :dancing:

Για το V. Πρώτο επεισόδιο κάνει εισαγωγή στους χαρακτήρες των πρωταγωνιστών, ένας παπάς, μία πράκτορας του FBI και ο γιός της, ένας μεγαλοδημοσιογράφος κλπ. Στο τέλος του επειδσοδίου οι ουρανοί σκοτεινιάζουν και τεράστια διαστημόπλοια εμφανίζονται πάνω από τις μεγαλύτερες πόλεις παγκοσμίως. V for Visitors... Είναι σας εμάς αλλά μόνο εξωτερικά! Έχει ολοκληρωθεί και ο δεύτερος κύκλος.

Για το Stargate Universe. Είναι της σειράς stargate αλλά κάπως διαφορετικό, με άλλους ηθοποιούς και υπόθεση. Τα stargate δεν μου άρεσαν αλλά μου είπε κάποιος φίλος να δω αυτό και όντως είναι διαφορετικό. Θυμίζει σε πολλά το battlestar galactica και θα έλεγα ότι το αντιγράφει μερικές φορές αλλά έχει αρκετό ενδιαφέρον και οι χαρακτήρες έχουν πλάκα. Βλέπεται πολύ ευχάριστα.

Για τις κωμικές. To eastbound and down είναι ότι πιο γελοίο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Μεταξύ των παραγωγών είναι και o Will Ferrell οπότε καταλαβαίνετε περί τίνος. Ένας αποτυχημένος παίκτης του baseball αναγκάζεται και βρίσκει δουλειά σε ένα σχολείο ως γυμναστής. Εκεί κανει συνέχεια μαλακίες νομίζοντας πως είναι και γαμώ τα άτομα και πως όλοι του χρωστάνε. Στον δεύτερο κύκλο σηκώνεται και φεύγει και πηγαίνει στο mexico και γίνεται ακόμα πιο γελοίο.

Το Bored to Death έχει να κάνει με έναν αρθογράφο που τον παρατάει η γκόμενά του επειδή πίνει πολύ κρασί και μπάφους. Αυτός φρικαρισμένος αποφασίζει να βάλει αγγελία στο ίντερνετ ότι και καλά είναι ντέντεκτιβ και μπλέκει συνέχεια σε γελοίες καταστάσεις. Φίλοι του οι οποίοι μπλέκουν και αυτοί στις χαζομάρες του είναι ο Zach Galifianakis και ο Ted Danson...

Ελπίζω να βοήθησα.  ;)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Dexter και τα μυαλα στα καγκελα.
ειμαι τριτο κυκλο και ηδη εχω κατεβασει 4ο και 5ο.
:rockon:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ωραιος παιχτη! :thumbsup: :thumbsup:
Για το event. Συνδυάζει περιπέτεια, αγωνία, μυστήριο και επιστημονική φαντασία καθώς έχει να κάνει και με εξωγήινους. Όχι γκρι ανθρωπάκια και αηδίες αλλά σαν εμάς. Υποτίθεται ότι έπεσαν στον πλανήτη μας πριν καμιά 50αριά χρόνια και είχαν κρατηθεί σε μία μυστική βάση στην Αλάσκα. Μετά από πολλά χρόνια ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ αποφασίζει να πει το μεγάλο μυστικό στον κόσμο και λίγο πριν την ανακοίνωση δέχεται τρομοκρατική επίθεση... Κάπως έτσι ξεκινάει το πρώτο επεισόδια και εμένα τουλάχιστον με έψησε αμέσως. Καλογυρισμένο και με στοιχεία από lost, 24, flash forward χωρίς όμως να αντιγράφει κανένα από αυτά. Παίζει και η Sarah Roemer  :dancing:

Για το V. Πρώτο επεισόδιο κάνει εισαγωγή στους χαρακτήρες των πρωταγωνιστών, ένας παπάς, μία πράκτορας του FBI και ο γιός της, ένας μεγαλοδημοσιογράφος κλπ. Στο τέλος του επειδσοδίου οι ουρανοί σκοτεινιάζουν και τεράστια διαστημόπλοια εμφανίζονται πάνω από τις μεγαλύτερες πόλεις παγκοσμίως. V for Visitors... Είναι σας εμάς αλλά μόνο εξωτερικά! Έχει ολοκληρωθεί και ο δεύτερος κύκλος.

Για το Stargate Universe. Είναι της σειράς stargate αλλά κάπως διαφορετικό, με άλλους ηθοποιούς και υπόθεση. Τα stargate δεν μου άρεσαν αλλά μου είπε κάποιος φίλος να δω αυτό και όντως είναι διαφορετικό. Θυμίζει σε πολλά το battlestar galactica και θα έλεγα ότι το αντιγράφει μερικές φορές αλλά έχει αρκετό ενδιαφέρον και οι χαρακτήρες έχουν πλάκα. Βλέπεται πολύ ευχάριστα.

Για τις κωμικές. To eastbound and down είναι ότι πιο γελοίο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Μεταξύ των παραγωγών είναι και o Will Ferrell οπότε καταλαβαίνετε περί τίνος. Ένας αποτυχημένος παίκτης του baseball αναγκάζεται και βρίσκει δουλειά σε ένα σχολείο ως γυμναστής. Εκεί κανει συνέχεια μαλακίες νομίζοντας πως είναι και γαμώ τα άτομα και πως όλοι του χρωστάνε. Στον δεύτερο κύκλο σηκώνεται και φεύγει και πηγαίνει στο mexico και γίνεται ακόμα πιο γελοίο.

Το Bored to Death έχει να κάνει με έναν αρθογράφο που τον παρατάει η γκόμενά του επειδή πίνει πολύ κρασί και μπάφους. Αυτός φρικαρισμένος αποφασίζει να βάλει αγγελία στο ίντερνετ ότι και καλά είναι ντέντεκτιβ και μπλέκει συνέχεια σε γελοίες καταστάσεις. Φίλοι του οι οποίοι μπλέκουν και αυτοί στις χαζομάρες του είναι ο Zach Galifianakis και ο Ted Danson...

Ελπίζω να βοήθησα.  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Dexter και τα μυαλα στα καγκελα.
ειμαι τριτο κυκλο και ηδη εχω κατεβασει 4ο και 5ο.
:rockon:
Λες να του ξαναδώσω άλλη μια ευκαιρία; Είχα δει τα πρώτα 2 επεισόδια και η αλήθεια είναι ότι κάτι δε μου άρεσε γι αυτό και το εγκατέλειψα.

Βέβαια και το Μαντ Μεν δε μου άρεσαν τα 3-4 πρώτα επεισόδια αλλά μετά τα έβλεπα τρία τρία.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Το Dexter αξίζει τρελά. :rockon: :rockon: :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Λες να του ξαναδώσω άλλη μια ευκαιρία; Είχα δει τα πρώτα 2 επεισόδια και η αλήθεια είναι ότι κάτι δε μου άρεσε γι αυτό και το εγκατέλειψα.

Βέβαια και το Μαντ Μεν δε μου άρεσαν τα 3-4 πρώτα επεισόδια αλλά μετά τα έβλεπα τρία τρία.
να του δωσεις,στο εγγυωμαι θα σου αρεσει.
α! κατεβασα κι αυτο το games of κατι που βλεπεις εσυ!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
να του δωσεις,στο εγγυωμαι θα σου αρεσει.
α! κατεβασα κι αυτο το games of κατι που βλεπεις εσυ!!
Ε, αφού είναι με την εγγύηση "Σίλβα" απάνω θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία...
Εξάλλου μου είναι δύσκολο να σου χαλάσω χατίρι  :-*

Επισκέπτης

Ελπίζω να βοήθησα.  ;)
και τα δυο δυστηχως κοπηκαν στην δευτερη σεζον.
απο μαυρη κωμοδια εχω να προτινω το gravity (που δυστηχως κοπηκε και αυτο)και για πιο πολυ γελιο το parks and recreation που βρισκετε στην τριτη σεζον.αμερικανικη καλογυρισμενη κωμοδια στα προτυπα του office.
Y.G.αν δεν εχεις δει Ι.Τ. crowd σπευσε γρηγορα..

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
ρε παιδια το V kaι το stargate universe..εχετε κανα λινκ να τα κατεβασω????παιζουν και υποτιτλοι/???

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ρε παιδια το V kaι το stargate universe..εχετε κανα λινκ να τα κατεβασω????παιζουν και υποτιτλοι/???

[URL unfurl="true"]http://btjunkie.org/torrent/SGU-Stargate-Universe-Season-1-2-HDTV-Extras-Kino-Webisodes-Interviews/39522bc990e83c320323db5f13cd6c063fe9ba5fd156[/url]
και υποτιτλους θα βρεις στο www.tvsubtitles.net]www.tvsubtitles.net[/url]

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
και τα δυο δυστηχως κοπηκαν στην δευτερη σεζον.
απο μαυρη κωμοδια εχω να προτινω το gravity (που δυστηχως κοπηκε και αυτο)και για πιο πολυ γελιο το parks and recreation που βρισκετε στην τριτη σεζον.αμερικανικη καλογυρισμενη κωμοδια στα προτυπα του office.
Y.G.αν δεν εχεις δει Ι.Τ. crowd σπευσε γρηγορα..

Δεν τα έχω ακούσει καθόλου αυτά! Ναι εννοείται θα τα ψάξω! Thanks!!!

@ ydroxoos^

επειδή ρώταγες για υπότιτλους, τσεκ τα pm σου, σου έχω στείλει κάτι  ;)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
games of throne the best!!! εχω αρχισει να βλέπω και ρο the borgias που ειναι καλο αλλα και το persons uknown

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom