Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

comms

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
HAWAI 5-0

Η 50η Πολιτεία των Η.Π.Α. αναβιώνει τη δόξα των 70’s! Όσοι έζησαν τη δεκαετία της καμπάνας και
του rock’n’roll σίγουρα θα θυμούνται την αστυνομική σειρά που άφησε εποχή, Hawaii 5-0.
Τα ευχάριστα, λοιπόν, για εκείνους αλλά και για το νεότερο τηλεοπτικό κοινό είναι ότι από τον
ερχόμενο Σεπτέμβριο η νέα εκδοχή της πασίγνωστης αμερικανικής σειράς θα μεταδίδεται από το δίκτυο CBS.
Μην πάει το μυαλό σας σε remake ή σίκουελ.
Εδώ μιλάμε για ολοκαίνουριες υποθέσεις που θα διαδραματίζονται αποκλειστικά στην εξωτική -που
αλλού;- Χαβάη. Πάντως τα εύσημα για την προδιαγεγραμμένη επιτυχία της σειράς θα ανήκουν στους
σεναριογράφους Alex Kurtzman Roberto και Orci («Star Trek») και στον παραγωγό Peter Lenkov

Eχει παιχτει ο πρωτος κυκλος
απο Σεπτεμβριο ο δευτερος

Συνημμένα

• Hawaii Five-0 b.jpg
    Hawaii Five-0 b.jpg
    127,1 KB · Εμφανίσεις: 33

comms

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και φυσικα μετα το Game Of Thrones το.....

CAMELOT

Στον απόηχο του αιφνίδιου θανάτου βασιλιά Uther,το χάος απειλεί την Βρετανία. Όταν ο μάγος Merlin
έχει οράματα για ένα σκοτεινό μέλλον, εγκαθιστά το νέαρο Αρθούρο, άγνωστο γιο και κληρονόμο του Uther,
ο οποίος από τη γέννηση εχει ζησει σαν κοινος θνητος. Αλλά η φιλόδοξη ετεροθαλης αδελφή του
Αρθούρου Morgan θα τον πολεμησει μέχρις εσχάτων, καλώντας αφύσικες δυνάμεις για να διεκδικήσει
το στέμμα .Αντιμέτωπος με έντονες ηθικές αποφάσεις, και την πρόκληση για την ένωση ενός βασιλείου
διαλυμενου από τον πόλεμο και βυθισμένο στην εξαπάτηση,ο Άρθουρ θα δοκιμαστεί πέρα από κάθε φαντασία.
Ξεχάστε όλα όσα νομίζετε ότι ξέρετε ... αυτή είναι η ιστορία της Camelot που δεν έιχε υποθει ποτέ
πει πριν.

Συνημμένα

• British-TV-camelot-2011-starz-poster-021-e1301459033139.jpg
    British-TV-camelot-2011-starz-poster-021-e1301459033139.jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 27

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλογυρισμενο αλλα δεν με ενθουσιασε! θα δω μερικα επισοδεια ακομα και θα δουμε! :think:

ps μηπως μπορει κάποιος μοντερατρορας να κανει το thread sticky γιατι υπάρχει αρκετο ενδιαφερον απο τους φιλους που το διαβαζουν!
Και φυσικα μετα το Game Of Thrones το.....

CAMELOT

Στον απόηχο του αιφνίδιου θανάτου βασιλιά Uther,το χάος απειλεί την Βρετανία. Όταν ο μάγος Merlin
έχει οράματα για ένα σκοτεινό μέλλον, εγκαθιστά το νέαρο Αρθούρο, άγνωστο γιο και κληρονόμο του Uther,
ο οποίος από τη γέννηση εχει ζησει σαν κοινος θνητος. Αλλά η φιλόδοξη ετεροθαλης αδελφή του
Αρθούρου Morgan θα τον πολεμησει μέχρις εσχάτων, καλώντας αφύσικες δυνάμεις για να διεκδικήσει
το στέμμα .Αντιμέτωπος με έντονες ηθικές αποφάσεις, και την πρόκληση για την ένωση ενός βασιλείου
διαλυμενου από τον πόλεμο και βυθισμένο στην εξαπάτηση,ο Άρθουρ θα δοκιμαστεί πέρα από κάθε φαντασία.
Ξεχάστε όλα όσα νομίζετε ότι ξέρετε ... αυτή είναι η ιστορία της Camelot που δεν έιχε υποθει ποτέ
πει πριν.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Η νέα σειρά “THE EVENT” είναι μία νέα κατασκοπευτική σειρά με καταιγιστική δράση και συναισθήματα.
Μας αφηγείται τις περιπέτειες ενός απλού ανθρώπου,του Sean Walker που ερευνά την μυστηριώδη εξαφάνιση
της αρραβωνιαστικιάς του, Leila και που άθελά του ξεσκεπάζει την πιο μεγάλη συγκάλυψη στην ιστορία
της Αμερικής. Η αναζήτηση του Sean θα δημιουργήσει "κύματα" στην ζωή μιας ελίτ ομάδας ξένων:
τον πρόσφατα εκλεγμένο πρόεδρο της Αμερικής, Martinez,την Sophia,την αρχηγό μιας μυστηριώδης
ομάδας κρατουμένων και τέλος τον ύποπτο πεθερό του Sean. Το μέλλον του καθενός είναι σε τροχιά
σύγκρουσης μέσα σε μια παγκόσμια συνωμοσία η οποία μπορεί στο τέλος να αλλάξει την μοίρα του
ανθρώπινου γένους.

Δυστυχως ως γνωστο οι Λακαμαδες αμερικανοι την εκοψαν ..
υπαρχει μια μονο SEASON!!!!

Γι΄ αυτή την σειρά έχει βγει μια φήμη πως μπορεί να μετακομίσει σε κάποιο καλωδιακό κανάλι.
Τώρα αν αληθεύει ή όχι θα δείξει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το Καμελοτ μπόρεσα να δω τα πρώτα 7 επεισόδια. Δε ξέρω γιατί αλλά δε με τράβηξε καθόλου. Καλογυρισμένο, δε μπορώ να πω. Αλλά το σενάριο κάπου δε σε τραβάει. Δε έχει σασπένς, ξέρω εγώ! Ίσως αν δεν είχε αντιπάλους το The Borgia n Games of the Throne να μπορούσα να κάτσω να το δω. Αλλά το έσβησα μετά το 7 επεισόδιο.
Ερωτήσεις. Έχει κανένας πληροφορίες για το πότε ξεκινάνε Mad Men, Damages, Sons of Anarchy Spartacus;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Για το Sons of Anarchy δεν έχει δωθεί ακόμα ημερομηνία έναρξης της 4ης σαιζόν, για τον Σπάρτακο είχε ακουστεί τέλη 2011 με αρχές 2012.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
υπομονη λιγες μερες ερχεται :
URL]]

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Άντε να δούμε πότε θα ξεκινήσει και το walking dead.
zombie.gif
zombie.gif

URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
zombie.gif
zombie.gif

http://[URL unfurl="true"]www.daemonstv.com/wp-content/uploads/2010/11/THE-WALKING-DEAD-Vatos-23.jpg[/img[/URL]]
[/quote]σωστος,και αυτο το καλοκαιρι το περιμενουμε.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
zombie.gif
zombie.gif

http://[URL unfurl="true"]www.daemonstv.com/wp-content/uploads/2010/11/THE-WALKING-DEAD-Vatos-23.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σωστα. Πολυ καλο. Το πρωτο επεισοδιο τελειο, ολα τα επομενα πολυ καλα, εκτος απο το τελευταιο που ηταν η απολυτη πατατα. Πολυ χολυγουντιανο, πολυ κατασκευασμενο σασπενς της πουτσας κλπ!!

Το κομικ το εχει διαβασει κανεις? Τα σπαει οσο δε φανταζεστε. Και εκδιδεται και εδω και 8 χρονια  :o

[url=http://en.wikipedia.org/wiki/The_walking_dead]The Walking Dead (comic)[/url]

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Μια απο τα ιδια παιχτη! Καλογυρισμενο αλλά χωρις ιδιαιτερο μεγαλο σετ σκηνικων στερειται καλης αναπαραστασης της εποχης!
μιαζει σαν ο φτωχος συγγενης του Game of thrones!Aτυχης επιλογη πρωταγωνιστων Arthur και Morgan!
Δεν ακολουθει πιστα τον μυθο του excaliber (που δεν ειναι το sword in the stone :grin: και της γκουειν αλλά και δεν κανει ριζικες αλλαγες!
περνα μυστηρια μυνηματα που μοιαζουν σαν προπαγανδα! One King to unite Britain αναφωνουν οι πιστοι του Arthur στο πρωτο επισοδειο!
O Arthur ειναι ουαλικος μυθος και οι σαξονες ηταν οι μεγαλυτεροι εχθροι του, οποτε δυσκολευομαι να καταλαβω για ποια ενωση της βρετανιας μιλανε οι ηθοποιοι! :think:
κάτι που εγινε καμια χιλιαδα χρονια αργοτερα επι κάποιου εδουαρδου αν θυμαμαι καλα! :grin:
τεσπα περιμενω να δω περισσοτερα (εχεις χασει μονο 1 ή 2 παιχτη)
Το Καμελοτ μπόρεσα να δω τα πρώτα 7 επεισόδια. Δε ξέρω γιατί αλλά δε με τράβηξε καθόλου. Καλογυρισμένο, δε μπορώ να πω. Αλλά το σενάριο κάπου δε σε τραβάει. Δε έχει σασπένς, ξέρω εγώ! Ίσως αν δεν είχε αντιπάλους το The Borgia n Games of the Throne να μπορούσα να κάτσω να το δω. Αλλά το έσβησα μετά το 7 επεισόδιο.
Ερωτήσεις. Έχει κανένας πληροφορίες για το πότε ξεκινάνε Mad Men, Damages, Sons of Anarchy Spartacus;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όντως ο Αρθούρος είναι λες και είναι για να βγει να κάνει πασαρέλα. Πολύ παιδί. Δε ξέρω αν στα επόμενα επεισόδια/κύκλους τον μεγαλώσουν λίγο κκαι τον κάνουν να φαίνεται σα πραγματικός βασιλιάς. Έτσι όπως είναι τώρα μου κάνει για πολύ φιρφιρίκος. Εντάξυ η Μόργκαν δε με πολυπειράζει αλλά ο Αρθούρος είναι κάπως ρε παιδί μου να μοιάζει με άνθρωπο που περνάει 8 ώρες στον καθρέφτη για να σιγουρευτεί ότι δε του πετάει καμιά τρίχα!!!!
Τώρα για τον όλο μύθο του Αρθούρου και πάλι δε με πολυενοχλεί. Εντάξυ κάποια πράγματα τα γάμησαν τελείως, αλλά δεν είναι αυτό που με ενοχλέι. Πχ κάποια στιγμή λόγου λάθους είχα προσπεράσει 2 επεισόδια. Ήταν λες και δεν είχα πηδήξει ούτε 1. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο στο Games θα έψαχνα να βρω το τι και το πως.

Υ.Γ Αλήθεια τι έχετε πάθει με το True Blood; Η πρώτη σεζόν ήταν καλή. Μετά πολύ γλυκανάλατη

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μόλις είδα το 9ο επεισόδιο του Games of the throne....Τι ανατροπές είναι αυτές ρε!
Κάποιος έγραψε ότι είναι σειρά βιβλίων. Αληθεύει; Ρωτώ γιατί σε λίγο καιρό θα είμαι Αθήνα και θέλω να ξέρω. Αν αληθεύει να πάω να πάρω τα βιβλία.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Νομίζω πως είναι 4 με 5 βιβλία το Game Of Thrones.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αληθειυει ναι.εχει φαει κολλημα ο δικος μου με την σειρα κ θα παμε να παρουμε κ τα βιβλια τωρα.
θα σου πω την δευτερα τιμες κ τετοια.αν δε τα εχεις παρει ως τοτε/ ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Νομίζω πως είναι 4 με 5 βιβλία το Game Of Thrones.
Ευχαριστώ
αληθειυει ναι.εχει φαει κολλημα ο δικος μου με την σειρα κ θα παμε να παρουμε κ τα βιβλια τωρα.
θα σου πω την δευτερα τιμες κ τετοια.αν δε τα εχεις παρει ως τοτε/ ;)
Ξέρεις είναι δύσκολο να τα αγοράσω στη Κίνα. Γιατί ακόμα και ΑΝ υπάρχουν μου είναι δύσκολο, προς το παρόν, να διαβάσω Κινέζικα :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τα βιβλια ανοικουν στην σειρα A Song of Ice and Fire του George R. R. Martin!  Εχουν μεταφραστει και στα ελληνικα!
τιτλοι στα ελληνικα...
1) Παιχνίδι του Στέμματος (1996) - A Game of Thrones
2) Σύγκρουση Βασιλέων (1998) - A Clash of Kings
3) Θύελλα από ατσάλι (2000) - A Storm of Swords
4) Βορρά Ορνίων (2005) - A Feast for Crows αυτο μπορει να βγαινει τωρα! :grin:

το 5ο θα βγει τον Ιουλιο :rockon: :rockon: :rockon: στην αμερικη μετα απο συνεχεις αναβολες και θα ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα σε σελιδες!
η σειρα θα ολοκληρωθει σε 7 βιβλια! Aν βγουν ανα 3 με 5 χρονια οπως τωρα, ισως το 2020 :rolleyes: να μαθουμε πως θα τελειωσει! :grin:  :headbang: :headbang: :headbang:

spoiler να εχετε υποψιν σας οτι ειναι χαρακτηριστικο του συγγραφεα οι ανατροπες,πως καθε φορα αλλάζει ο πρωταγωνιστης και συνηθως στο τελος.....πεθαινει!  :sunglasses:

ps προς τους μοντερατορες πληζ καντε το παρων thread sticky! :sunglasses:

Μόλις είδα το 9ο επεισόδιο του Games of the throne....Τι ανατροπές είναι αυτές ρε!
Κάποιος έγραψε ότι είναι σειρά βιβλίων. Αληθεύει; Ρωτώ γιατί σε λίγο καιρό θα είμαι Αθήνα και θέλω να ξέρω. Αν αληθεύει να πάω να πάρω τα βιβλία.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
στον παπσωτηριου τα αγγλικα απο 8-24 Ε :cheesy:
και 24-27 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:  το ελληνικο στο anubis!
και το 3 και 4 βιβλιο χωρισμενα στα 2! :sunglasses:

Συνημμένα

• grrm.jpg
    grrm.jpg
    327,4 KB · Εμφανίσεις: 52

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
zombie.gif
zombie.gif

[/quote]

Πςςςςςς τα σπάει!!! Είδα την πρώτη season και περιμένω την δεύτερη πως και πως.

ΆΛλες σειρές που είδα τον τελευταίο καιρό και προτείνω αν δεν έχετε δει είναι τα:
The Event [URL unfurl="true"]http://www.imdb.com/title/tt1582459/[/URL]
V [URL unfurl="true"]http://www.imdb.com/title/tt1307824/[/URL]
Stargate Universe [URL unfurl="true"]http://www.imdb.com/title/tt1286039/[/URL]

Έχει να προτείνει κανείς καμιά σειρά σε αυτό το στιλ; Όλες οι παραπάνω έχουν τελείωσει για καλοκαίρι και δεν έχω τι να δώ!

και τώρα τελευταία ανακάλυψα και δύο κωμικές:
Eastbound And Down [URL unfurl="true"]http://www.imdb.com/title/tt0866442/[/URL]
Borded to Death [URL unfurl="true"]http://www.imdb.com/title/tt1255913/[/URL]

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τα βιβλια ανοικουν στην σειρα A Song of Ice and Fire του George R. R. Martin!  Εχουν μεταφραστει και στα ελληνικα!
τιτλοι στα ελληνικα...
1) Παιχνίδι του Στέμματος (1996) - A Game of Thrones
2) Σύγκρουση Βασιλέων (1998) - A Clash of Kings
3) Θύελλα από ατσάλι (2000) - A Storm of Swords
4) Βορρά Ορνίων (2005) - A Feast for Crows αυτο μπορει να βγαινει τωρα! :grin:
τιμες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom