You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ξένες σειρές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 286K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
λέει κατι! σειρα που εχει σαν θεμα την παιδικη ηλικια του Chris Rock που ειναι παραγωγος και σεναριογραφος αλλά δεν
παιζει στην σειρα!
ψάξε και το Community! ;)
παιζει στην σειρα!
ψάξε και το Community! ;)
tο αντιθετο λεει τπτ;
ψαχνω να βρω καμια κωμωδιουλα να περναει η ωρα τα βραδια γτ αυτα που βλεπω κανονικα βγαζουν πια ενα επ τον μηνα. >
Αχαχαχαχα!Ειδες τι τραβει μια καμμενη νοικοκυρα που πουλάει ζαρζαβατικα-χορτα για να ζησει!
τελειωσα το weeds, κ την 6η σεζον, ποσο καμμενη σειρα
26 ιουνιου αρχιζει η 7η!
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αχαχαχαχα!Ειδες τι τραβει μια καμμενη νοικοκυρα που πουλάει ζαρζαβατικα-χορτα για να ζησει!
χαχαχα μεγααααλη καριολα λεμε
τον andy αγαπω κ ton shane
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Επικο τελος... :'(
Μια δεκαετία καύλας αυτή η σειρά!
Χαίρομαι που την μετέφραζα για μια τετραετία.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Μια φοβερη γεματη δραση και σασπενς σειρα ειναι το νεο ΧΑΒΑΗ 5-0
Εχω ξετρελαθει με την δραση του, την Κονο, εεεεεεε τα υπεροχα τοπια της ΧΑΒΑΗ ηθελα να πω
Σας την προτεινω ανεπιφυλλακτα...
Εχω ξετρελαθει με την δραση του, την Κονο, εεεεεεε τα υπεροχα τοπια της ΧΑΒΑΗ ηθελα να πω
Συνημμένα
Επισκέπτης
καλη σειρουλα ειναι και αυτο
Επισκέπτης
καποιοσ? καποια? τπτ?
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Blast from the past! Όχι και τόσο μακριά βέβαια! Το Σάββατο το STAR έπαιξε ταινιάρα με Frankie Muniz και το θυμήθηκα!!
www.imdb.com/title/tt0212671/]http://www.imdb.com/title/tt0212671/[/url]
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Malcolm_in_the_Middle[/url]
Χρόνια στο Μακεδονία TV, οικογένεια "κουλή", πατέρας ψιλοloser, μητέρα που έχει το πάνω χέρι μέσα στο σπίτι, μεγάλος αδερφός σε στρατιωτική σχολή, προβληματικός 2ος γιος, ένας μικρός με ταλέντο στη μουσική, αλλά το διαμάντι είναι ο Malcolm ο οποίος έχει υψηλότατο IQ, αλλά δε γουστάρει να είναι με τους σπασίκλες και προσπαθεί να το κρύψει επιμελώς. Τρελές καταστάσεις, απρόοπτα, η μάνα ΟΛΑ τα λεφτά και αξιόλογα περάσματα από διάφορους (Stacy Keach, Haydene Panettiere κα)
Χρόνια στο Μακεδονία TV, οικογένεια "κουλή", πατέρας ψιλοloser, μητέρα που έχει το πάνω χέρι μέσα στο σπίτι, μεγάλος αδερφός σε στρατιωτική σχολή, προβληματικός 2ος γιος, ένας μικρός με ταλέντο στη μουσική, αλλά το διαμάντι είναι ο Malcolm ο οποίος έχει υψηλότατο IQ, αλλά δε γουστάρει να είναι με τους σπασίκλες και προσπαθεί να το κρύψει επιμελώς. Τρελές καταστάσεις, απρόοπτα, η μάνα ΟΛΑ τα λεφτά και αξιόλογα περάσματα από διάφορους (Stacy Keach, Haydene Panettiere κα)
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
θα συνεχίζεις να ξετρελένεσαι με την Κόνο....σόρρυ με την Χαβάη και την επόμενη σαιζόν.Μια φοβερη γεματη δραση και σασπενς σειρα ειναι το νεο ΧΑΒΑΗ 5-0
Ψάχνεις ΤΩΡΑ να βρεις το Breaking Bad ειτε σε κάποιο δορυφορικο καναλι ή οπουδηποτε!
οταν δεις ποσο καλη σειρα ειναι και ποιος ο πρωταγωνιστης θα ζαλιστεις και θα με θυμηθεις! ;)
οταν δεις ποσο καλη σειρα ειναι και ποιος ο πρωταγωνιστης θα ζαλιστεις και θα με θυμηθεις! ;)
Blast from the past! Όχι και τόσο μακριά βέβαια! Το Σάββατο το STAR έπαιξε ταινιάρα με Frankie Muniz και το θυμήθηκα!!
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ψάχνεις ΤΩΡΑ να βρεις το [size=14pt]Breaking Bad[/size] ειτε σε κάποιο δορυφορικο καναλι ή οπουδηποτε!
Το επόμενο που θα ανέφερα ;) Δεν το έχω δει, αλλά έχω ακούσει τα καλυτερότερα!
ΥΓ: Μιλάμε πάντα για τον Brian Cranston!
Γεια χαρά.
Καμιά κωμική σειρά για να ξεκινήσουμε το καλοκαιράκι παίζει ?
Εκτός από τις παρακάτω που τις έχω δει
How i met your mother
30 Rock
Friends
Scrubs
IT-Crowd
The Big Bang Theory
My name is Earl
Two & a half men
It's Always Sunny in Philadelphia
Cougar Town
Modern Family
Υπάρχει καμιά που να αξίζει τον κόπο σχετικά καινούργια ?
Καμιά κωμική σειρά για να ξεκινήσουμε το καλοκαιράκι παίζει ?
Εκτός από τις παρακάτω που τις έχω δει
How i met your mother
30 Rock
Friends
Scrubs
IT-Crowd
The Big Bang Theory
My name is Earl
Two & a half men
It's Always Sunny in Philadelphia
Cougar Town
Modern Family
Υπάρχει καμιά που να αξίζει τον κόπο σχετικά καινούργια ?
KREATOFAGOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Φιλε backtrack εχω να σου προτεινω το californication.δεν ειμαι σιγουρος εαν ειναι κωμοδια ακριβως,αλλα βγαζει πολυ γελιο κ αντριλα μεσα απο τις καταστασεις!μεχρι τωρα ειναι 4 seasons,κατεβασε το σε 720p γιατι εχει πολλες κ ωραιες ερωτικες σκηνες κ θελει καλη ποιοτητα για να τις απολαυσεις.επισης,σε cartoon για ενηλικες σου προτεινω,southpark,family guy k american dad!
Φιλε backtrack εχω να σου προτεινω το californication.δεν ειμαι σιγουρος εαν ειναι κωμοδια ακριβως,αλλα βγαζει πολυ γελιο κ αντριλα μεσα απο τις καταστασεις!μεχρι τωρα ειναι 4 seasons,κατεβασε το σε 720p γιατι εχει πολλες κ ωραιες ερωτικες σκηνες κ θελει καλη ποιοτητα για να τις απολαυσεις.επισης,σε cartoon για ενηλικες σου προτεινω,southpark,family guy k american dad!
Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Εάν θυμάμε καλά έχει πρωταγωνιστή τον David Duchovny. Θα του ρίξω μια ματιά.
Όσο για animated series, είμαι fan και της έχω δει (σχεδόν) όλες. Simpsons, Family Guy, Cleveland show, American Dad, Futurama...
Σε ευχαριστώ και πάλι ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 228