Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
foot......τιτανοτεραστια σειρα το Kids In The Hall οπως και το In Living Colour....φοβερο καναλι το seven-x πραγματικα οτι καλυτερο στην ελληνικη ιδιωτικη τηλεοραση...θυμηθηκα και το Liquid Television με τα cartoon....

επισης μου αρεσε μια σειρα που εβαζε το Mega αργα την νυχτα με την Σεριλιν Φεν που εκανε την πρωην αλκοολικη
και κοζαρα και μια εξυπνη σειρα αργα στο σταρ με εναν τυπα εβραιο με αιχμηρους διαλογους χαμηλο μπατζετ στο LA
αυτο απο seven x πως το ξεχασαμε?ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
η 1η σεζόν είναι μαζί με την 4η οι καλύτερες .
μετά 2η
μετά 5η
και η 3η η πιο αδιάφορη, όσο αδιάφορος μπορεί να είναι βέβαια ο Dexter.
τι να σου πω..
μαρεσουν οι μονολογοι που εχει ενδιαμεσα στις σκηνες,στην αρχη δεν τα πολυεπιανα αλλα μετα μπηκα στο θεμα!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
BeingHumanReview1-thumb-550x344-21210.jpg

Εχω ξεκινησει μια αγνωστη σειρα  αλλα ειναι πολυ καλη.
λεγεται Being Human και η υποθεση του τυλιγεται γυρω απο 3 συγκατοικους,οι οποιοι ειναι ενας λυκανθρωπος,ενας βρυκολακας,και ενα φαντασμα....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
BeingHumanReview1-thumb-550x344-21210.jpg

Εχω ξεκινησει μια αγνωστη σειρα  αλλα ειναι πολυ καλη.
λεγεται Being Human και η υποθεση του τυλιγεται γυρω απο 3 συγκατοικους,οι οποιοι ειναι ενας λυκανθρωπος,ενας βρυκολακας,και ενα φαντασμα....
τον λυκανθρωπο μηπως τον λενε μαριαννα τυπε? :2funny:
και το φαντασμα ερευνητη? :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αυτο απο seven x πως το ξεχασαμε?ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Εντελώς όμως! Αν δεν κάνω λάθος ήταν το πρώτο που έδειχνε Mr Bean (με μια επιφύλαξη ότι μπορεί και να πρωτόπαιξε στην ΕΡΤ). Αυτό σου λέει κάτι; ;)

Εχω ξεκινησει μια αγνωστη σειρα  αλλα ειναι πολυ καλη.

Ο αριστερά δεν είναι ο λυκάνθρωπος; Που ξυπνάει ένα πρωί και δεν ξέρει πού βρίσκεται και μαζεύει ρούχα απ'τις ξένες μπουγάδες; Αγγλικής παραγωγής νομίζω ότι είναι.

Επισκέπτης
Εντελώς όμως! Αν δεν κάνω λάθος ήταν το πρώτο που έδειχνε Mr Bean (με μια επιφύλαξη ότι μπορεί και να πρωτόπαιξε στην ΕΡΤ). Αυτό σου λέει κάτι; ;)

Ο αριστερά δεν είναι ο λυκάνθρωπος; Που ξυπνάει ένα πρωί και δεν ξέρει πού βρίσκεται και μαζεύει ρούχα απ'τις ξένες μπουγάδες; Αγγλικής παραγωγής νομίζω ότι είναι.
κατι μου λεει.το ειχε παρει καπου το ματι μου οταν θα ημουν σε μονοψηφιο αριθμο χρονων αλλα τα χρονια περνανε!!ισως μεταξυ κρυφτου και παγωτο πατουσα σε καποιο διαλειμα να ειχα δει κανενα επεισοδιο.τωρα που ξεσκονιζω την μνημη μου ηταν και ενα αλλο καρτουν στην ιδια περιπου φαση σε χρωμα πρασινο που ηταν κατι σαν μαθημα αγγλικων.μιλαγε το πρασινο ανθρωπακι και μετα επαναλαμβαναμε οι πιτσιρικαδες για να μαθουμε την γλωσσα.σου λεει κατι?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Dexter έχετε δει; Είναι απίστευτη σειρα!
Ειδα ενθουσιασμενος 1-2ο κυκλο και στον τριτο την βαρεθηκα
ακουω ομως καλα λογια για τον 4ο και μαλλον θα την συνεχισω καποια στιγμη

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μια από τις αγαπημένες μου σειρές, με μόνο 12 επεισόδια (δυο season) είναι το Αγγλικό "Absolute power".

Είναι απίστευτα έξυπνη και καλογραμμένη, αν και, πολύ αγγλική. Με υπότιτλους έπρεπε να σταματάω για να βρίσκω λέξεις και νοήματα που δεν έπιανα με την πρώτη.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
κατι μου λεει.το ειχε παρει καπου το ματι μου οταν θα ημουν σε μονοψηφιο αριθμο χρονων αλλα τα χρονια περνανε!!ισως μεταξυ κρυφτου και παγωτο πατουσα σε καποιο διαλειμα να ειχα δει κανενα επεισοδιο.τωρα που ξεσκονιζω την μνημη μου ηταν και ενα αλλο καρτουν στην ιδια περιπου φαση σε χρωμα πρασινο που ηταν κατι σαν μαθημα αγγλικων.μιλαγε το πρασινο ανθρωπακι και μετα επαναλαμβαναμε οι πιτσιρικαδες για να μαθουμε την γλωσσα.σου λεει κατι?

Το 1ο έπαιζε γύρω στις 9 το βράδυ (Seven-Χ) για καιρό και τα επεισόδια είχαν πάντα την ίδια δομή, ο βρυκόλακας ονειρεύεται και στο τέλος τον δείχνει να κλείνει πάντα το φέρετρο. Το 2ο μάλλον είναι από εκπαιδευτική τηλεόραση.

Επισκέπτης
Το 1ο έπαιζε γύρω στις 9 το βράδυ (Seven-Χ) για καιρό και τα επεισόδια είχαν πάντα την ίδια δομή, ο βρυκόλακας ονειρεύεται και στο τέλος τον δείχνει να κλείνει πάντα το φέρετρο. Το 2ο μάλλον είναι από εκπαιδευτική τηλεόραση.
για να ερθουμε παλι σε πιο κοντινα χρονια εχω να σου προτινω ενα θαμενο διαμαντι της αγγλικης TV.λιγοι το ξερουν αλλα πραγματικα αξιζει να ασχοληθεις.η σειρα λεγετε the it crowd και αποτελειτε απο 4 σεζον με περιπου 10 επεισοδια ανα σεζον.το εβαζε νομιζω το channel 4 τους καλοκαιρινους μηνες για να καλυψει τα κενα του.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Δείτε να γουστάρετε το Games Of Thrones....τα σπάει η σειρά αν και έχει προβληθεί μόνο ενα επεισόδιο.
Σεξ, αίμα και της ανωμαλίας το κάγκελο που και που. Ήδη το ανανέωσαν για 2η σαιζόν. Προβάλλεται κάθε Κυριακή απο το HBO.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Δείτε να γουστάρετε το Games Of Thrones....τα σπάει η σειρά αν και έχει προβληθεί μόνο ενα επεισόδιο.
Σεξ, αίμα και της ανωμαλίας το κάγκελο που και που. Ήδη το ανανέωσαν για 2η σαιζόν. Προβάλλεται κάθε Κυριακή απο το HBO.
Θα το κοιταξω αυτο....

για τους βοργιες ξερει κανεις τιποτα ?

OP
OP
T

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
Οι Βοργίες προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ. Σαν ιστορία έχει δείξει μόνο 4 επεισόδια, αλλά για μένα εξελίσσεται λίγο αργά. Αν ανανεωθεί και έχει αρκετές σεζόν δε θα με ενοχλήσει αυτό. Αλλά κατα τα άλλα είναι ωραίο. Με την ίντριγκά του, τη δολοπλοκία του, τα απλά καθημερινά πράγματα ρε αδερφέ :) :P
Ωραια κουστούμια, ρεαλιστικά σκηνικά της εποχής!

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Έχει δεί κανείς το In treatment;

Stories