Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ναι, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την Άνοιξη... οπότε θα προβληθεί άντε το πολύ τέλη 2011, αλλά το Starz είχε πει πως θα ξεκινήσει στις αρχές του 2012.
Μαλιστα  :- :S

Υπομονη λοιπον......

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Blast from the past! Από τις πιο κουφές σειρές ever! Τρελό χιούμορ από μια παρέα 5 Καναδών (David Foley, Mark McKinnon, Kevin McDonald, Bruce McCullouch και Scott Thompson) τα κάνουν λίμπα και φτιάχνουν μια σειρά-θρύλο και τουλάχιστον μία ταινία (Brain Candy). Χαρακτηριστικοί χαρακτήρες: Cabbage Head, Headcrusher, Buddy Cole, 30 Helens Agree, Flying Pig και άλλοι.

www.imdb.com/title/tt0096626/]http://www.imdb.com/title/tt0096626/[/url]
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/The_Kids_in_the_Hall[/url]

Ιστορικό intro από Shadowy Men on a Shadowy Planet, έτσι για να σας κτυπήσει κανένα καμπανάκι:

Και το "Ιπτάμενο Γουρούνι"

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
foot......τιτανοτεραστια σειρα το Kids In The Hall οπως και το In Living Colour....φοβερο καναλι το seven-x πραγματικα οτι καλυτερο στην ελληνικη ιδιωτικη τηλεοραση...θυμηθηκα και το Liquid Television με τα cartoon....

επισης μου αρεσε μια σειρα που εβαζε το Mega αργα την νυχτα με την Σεριλιν Φεν που εκανε την πρωην αλκοολικη
και κοζαρα και μια εξυπνη σειρα αργα στο σταρ με εναν τυπα εβραιο με αιχμηρους διαλογους χαμηλο μπατζετ στο LA

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
τι να πω και εγω που μεγαλωσα με το αυθεντικο γκαλακτικα και το μικρο σπιτι στο λιβαδι
ξεχασα και το μπονανζα

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
και ανεδειξε την Ανίτα Ναθαναήλ! που ειναι και αντιπροσωπευτικη ελληνιδα νοικακυρα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
foot......τιτανοτεραστια σειρα το Kids In The Hall οπως και το In Living Colour....φοβερο καναλι το seven-x πραγματικα οτι καλυτερο στην ελληνικη ιδιωτικη τηλεοραση...θυμηθηκα και το Liquid Television με τα cartoon....

επισης μου αρεσε μια σειρα που εβαζε το Mega αργα την νυχτα με την Σεριλιν Φεν που εκανε την πρωην αλκοολικη
και κοζαρα και μια εξυπνη σειρα αργα στο σταρ με εναν τυπα εβραιο με αιχμηρους διαλογους χαμηλο μπατζετ στο LA

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Τιτανομεγιστοτεράστιες και οι δύο πρώτες έχω να προσθέσω, Dino. Αν θυμάσαι το cast του In Living Colour με τα αδέρφια Wayans και Jim Carrey, με το πιο θρυλικό για μένα το κάτωθι:

Το seven-x ήταν κορυφαίο όσον αφορά τις ξένες σειρές! Απ'το αρχαίο Batman τα απογεύματα μέχρι το cartoon Ernest the Vampire, αν είχε τύχει να το δεις ποτέ! Το Liquid Television νομίζω το θυμάμαι περισσότερο απ'το MTV όταν μπορούσες να πιάσεις και κάποια δορυφορικά! :thumbsup:

Η σειρά που λες με τη Σέριλιν Φεν είναι το Rude Awakening! Είχαν περάσει σαν guests: ο Roger Daltry των The Who, η Beverly D'Angelo, Tim Curry μέχρι Taylon "Tell-it-to-my-heart" Dayne και Richard Lewis!

Το άλλο στο STAR είναι το "Curb Your Enthusiasm" με τον Larry David, το οποίο δεν το έχω μελετήσει πολύ, αλλά μου είχε δώσει αρκετά καλά δείγματα μια-δυο φορές που το παρακολούθησα!

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τιτανομεγιστοτεράστιες και οι δύο πρώτες έχω να προσθέσω, Dino. Αν θυμάσαι το cast του In Living Colour με τα αδέρφια Wayans και Jim Carrey, με το πιο θρυλικό για μένα το κάτωθι:

Το seven-x ήταν κορυφαίο όσον αφορά τις ξένες σειρές! Απ'το αρχαίο Batman τα απογεύματα μέχρι το cartoon Ernest the Vampire, αν είχε τύχει να το δεις ποτέ! Το Liquid Television νομίζω το θυμάμαι περισσότερο απ'το MTV όταν μπορούσες να πιάσεις και κάποια δορυφορικά! :thumbsup:

Η σειρά που λες με τη Σέριλιν Φεν είναι το Rude Awakening! Είχαν περάσει σαν guests: ο Roger Daltry των The Who, η Beverly D'Angelo, Tim Curry μέχρι Taylon "Tell-it-to-my-heart" Dayne και Richard Lewis!

Το άλλο στο STAR είναι το "Curb Your Enthusiasm" με τον Larry David, το οποίο δεν το έχω μελετήσει πολύ, αλλά μου είχε δώσει αρκετά καλά δείγματα μια-δυο φορές που το παρακολούθησα!
χαχαχαχααχχαχαα οπως επισης και το αλλο που θυμαμαι ηταν που ελεγε ο τυπος ντυμενος βαρβαρος η κατι τετοιο i speak the language of dyslexia...
ωραια την σειρα με την σεριλιν φεν θα την ψαξω...μου αρεσε η τυπισα και σαν γκομενα φεμ φαταλ...το Curb your enthusiasm αξιζει....οσον αφορα το seven-x ηταν πρωτοπορειακο καναλι και με καποιες καλες ελληνικες εκπομπες για τεχνες ...χαρην εφωνιας...το αγαπημενη μου τηλεοραση του Δημογεροντακη..που η σημερινη τηλεοπτικη πραγματικοτητα στηθηκε απο αυτην την εφυεστατη εκπομπη..(ΟΛΑ θεμος...λαζοπουλος ραδιοαρβυλα,μεσημεριαναδικα)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ναιιι το βλεπα κι εγω αυτο! τρελα ξενυχτια τοτε! κ το ειχε κοψει γαμωτο την ωρα που παντρευοταν αυτος κ ηθελε η γκομενα να του πει οτι τον θελει κ μετα σταματησει να το βαζει :(

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
....οσον αφορα το seven-x ηταν πρωτοπορειακο καναλι και με καποιες καλες ελληνικες εκπομπες για τεχνες ...χαρην εφωνιας...το αγαπημενη μου τηλεοραση του Δημογεροντακη..που η σημερινη τηλεοπτικη πραγματικοτητα στηθηκε απο αυτην την εφυεστατη εκπομπη..(ΟΛΑ θεμος...λαζοπουλος ραδιοαρβυλα,μεσημεριαναδικα)

Πραγματικά πρωτοποριακό κανάλι! Το "Χάριν Ευφωνίας" με Χρήστο Παπαδόπουλο απ'τα "Παιδιά απ'την Πάτρα" και το "Αγαπημένη μου τηλεόραση" Κυριακές 23:00-00:00 με σοβαρότητα και καμία σχέση με τους υπόλοιπους που σήμερα κάνουν την ίδια δουλειά. Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε και το "Έστιν ουν" που μίλαγε για το θέατρο. Συν το ότι το κανάλι πρόβαλλε συχνά ταινίες όπως το "Γιοζίμπο" κλπ.

χαχαχαχααχχαχαα οπως επισης και το αλλο που θυμαμαι ηταν που ελεγε ο τυπος ντυμενος βαρβαρος η κατι τετοιο i speak the language of dyslexia...

Τον τύπο δυστυχώς δεν τον θυμάμαι, πάει και καιρός από τότε, αλλά φαντάζομαι! :grin:

ωραια την σειρα με την σεριλιν φεν θα την ψαξω...μου αρεσε η τυπισα και σαν γκομενα φεμ φαταλ...
ναιιι το βλεπα κι εγω αυτο! τρελα ξενυχτια τοτε! κ το ειχε κοψει γαμωτο την ωρα που παντρευοταν αυτος κ ηθελε η γκομενα να του πει οτι τον θελει κ μετα σταματησει να το βαζει :(

Αν θυμάμαι καλά, από ένα σημείο και μετά δεν ήταν τόσο κωμωδία, είχαν σταματήσει και τα γέλια σε "κονσέρβα".

το Curb your enthusiasm αξιζει....

Σίγουρα. Είχε μια "τρέλα" γενικά με τα όσα του συνέβαιναν, αν δεν κάω λάθος συνεχίζεται ακόμα να προβάλλεται στην Αμερική. Πάντως είναι κρίμα που επιλέχθηκε αυτή η ώρα προβολής, μιας και νωρίτερα ίσως είχε περισσότερη αναγνωρισιμότητα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
The Borgias

Ιστορική,δραματική σειρά με θέμα τη γνωστή οικογένεια.
Σενάριο των Neil Jordan , Michael Hirst
Σκηνοθεσία Neil Jordan, Simon Cellan Jones
Παίζουν David Oakes, Luke Pasqualino ,Ronan Vibert και Jeremy Irons

Το πρώτο επεισόδιο το κατέβασα από το isohunt.com ,υπότιτλοι από το subs.gr

Συνημμένα

• MV5BMTQ1MzU0Njg4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjA3ODg0NA@@._V1._SY317_CR25,0,214,317_.jpg
    MV5BMTQ1MzU0Njg4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjA3ODg0NA@@._V1._SY317_CR25,0,214,317_.jpg
    24 KB · Εμφανίσεις: 21

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα 2 επεισόδια του The Borgias σε Pre-Air.
Δεν υπάρχει διαφορά σε ποιότητα. Υπότιτλοι για τα επεισόδια στην υπογραφή μου.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Ναι, ο Dr House είναι Άγγλος.

Το πιλοτικό επεισόδιο έπαιξε στο BBC το 1987 και 2 χρόνια αργότερα ξεκίνησε η πρώτη σεζόν για να λάβει τέλος η σειρά το 1995 (τελείως ακανόνιστα επεισόδια, μόλις 26 τω αριθμώ). Συνίσταται σε όσους αρέσει το βρετανικό humour. Σε όσους δεν αρέσει, ας ακούσουν τουλάχιστον τα τραγουδάκια απ΄τον Hugh Laurie (κυρίως).

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αυτο το CALIFORNICATION ειναι γαματο !!!!!

Ο Χανκ Μπουντυ τα σπαει το ιδιο και ο Αντζεντης του....

Πολυ γελιο λεμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Blast from the past! Από τις πιο κουφές σειρές ever! Τρελό χιούμορ από μια παρέα 5 Καναδών (David Foley, Mark McKinnon, Kevin McDonald, Bruce McCullouch και Scott Thompson) τα κάνουν λίμπα και φτιάχνουν μια σειρά-θρύλο και τουλάχιστον μία ταινία (Brain Candy). Χαρακτηριστικοί χαρακτήρες: Cabbage Head, Headcrusher, Buddy Cole, 30 Helens Agree, Flying Pig και άλλοι.

www.imdb.com/title/tt0096626/]http://www.imdb.com/title/tt0096626/[/url]
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/The_Kids_in_the_Hall[/url]

Ιστορικό intro από Shadowy Men on a Shadowy Planet, έτσι για να σας κτυπήσει κανένα καμπανάκι:

Και το "Ιπτάμενο Γουρούνι"

ρε δυνοσαυροι που θυμηθηκατε αυτες τις σειρες.παιδακι μετα το σχολειο seven x για living color και kids in the hall.
αξιοι συνεχιστες μονο το its always sunny in philadelphia το οποιο σταματησε μετα τα χριστουγεννα ας ελπισουμε οχι οριστικα γιατι θα αφησει μεγαλο κενο
τιτανομεγαλοτεραστεια σειρα επισηςωto family guy το οποιο στην φετινη 9 σεζον συνεχιζει και μας κανει να ξερναμε σαν τα γατια απ τα γελια.καθε χρονο και καλυτερη!!!
..επισης foot ψαξε (μαλλον θα την εχεις δει) το little britain.περιεργο χιουμορ για αγγλουροχαβαλεδες.εγω γελασα μεχρι δακρυων.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
παιδακι μετα το σχολειο seven x για living color και kids in the hall.

Αυτό ακριβώς! Φανερώθηκε η ηλικία μας, ε; :2funny: :2funny: Αυτό με τον Carrey και οι Buttmans είναι αυτά που θυμάμαι πιο καθαρά απ'το In Living Colour :thumbsup: Αλλά η αλήθεια είναι ότι έβλεπα τους Kids in the Hall λίγο περισσότερο :grin: www.youtube.com/watch?v=h01opb12eog]http://www.youtube.com/watch?v=h01opb12eog[/url[/video]]

αξιοι συνεχιστες μονο το its always sunny in philadelphia το οποιο σταματησε μετα τα χριστουγεννα ας ελπισουμε οχι οριστικα γιατι θα αφησει μεγαλο κενο
τιτανομεγαλοτεραστεια σειρα επισηςωto family guy το οποιο στην φετινη 9 σεζον συνεχιζει και μας κανει να ξερναμε σαν τα γατια απ τα γελια.καθε χρονο και καλυτερη!!!

Για το It's Always sunny in Philadelphia έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά δεν το'χω ψάξει ιδιαίτερα. Θα το κοιτάξω κάποια στιγμή πάντως! Το Family Guy δε νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερες συστάσεις :grin:

..επισης foot ψαξε (μαλλον θα την εχεις δει) το little britain.περιεργο χιουμορ για αγγλουροχαβαλεδες.εγω γελασα μεχρι δακρυων.

:2funny: :2funny: Την έχω ακούσει κι αυτή, μάλιστα έχει βγει και σ'αμερικάνικη έκδοση. Στο βρετανικό χιούμορ το θέμα είναι εάν σ'αρέσει ή όχι! Αν το σκεφτείς πάντως, έχουν μεγάλη παράδοση σε σειρές τέτοιου τύπου (με σκετσάκια) από Benny Hill Show, A Bit of Fry and Laurie κλπ.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
to dexter ειναι παρα πολυ ωραιο.
εχω ηδη κατεβασει δευτερο και τριτο κυκλο μολις ξελασκαρω λιγο να τα δω. :sunglasses:

dexter_morgan

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
to dexter ειναι παρα πολυ ωραιο.
εχω ηδη κατεβασει δευτερο και τριτο κυκλο μολις ξελασκαρω λιγο να τα δω. :sunglasses:

η 1η σεζόν είναι μαζί με την 4η οι καλύτερες .
μετά 2η
μετά 5η
και η 3η η πιο αδιάφορη, όσο αδιάφορος μπορεί να είναι βέβαια ο Dexter.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom