Νέα

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις κουμπαριές σας !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ναι, για να παίρνεις τη λίστα μετά από τη Eurobank και να γελάς επειδή ο Βαγγέλης με το Passat CC έβαλε λιγότερα από τον Παντελή το ΔΥ. :jerking:

Δε νομίζω Φρόσω. ;) Βλαχιά είναι και μάλιστα δεκαετίας 50, εποχής Βέγγου & Σταυρίδη.
και τι να κανεις?
να τρεχεις να αλλαζεις δωρα απο μαγαζι σε μαγαζι κανοντας τουρ σε ολη την πολη? (κι αν ειναι αγορασμενα απο την δικια σου πολη παλι καλα..)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
και τι να κανεις?
να τρεχεις να αλλαζεις δωρα απο μαγαζι σε μαγαζι κανοντας τουρ σε ολη την πολη? (κι αν ειναι αγορασμενα απο την δικια σου πολη παλι καλα..)

εντάξ, κανονικα πρέπει να ισχύουν και τα δύο. Ας δώσουν καποιοι λεφτα και οι αλλοι ας παρουν δώρο. Το θέμα δεν είναι αυτό, αλλα οτι η πλειοψηφία των γάμων παει για διαζύγιο...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Σχετικά με το δώρο:

Πιστεύω ότι το νόημα στο δώρο του γάμου είναι να βοηθήσεις ένα νέο ζευγάρι που ξεκινάει τη ζωή του.
Στην υγιή εποχή που παντρεύονταν ένας 25άρης άνδρας μία 17χρονη κοπέλα είχε πραγματικά νόημα οι μεγαλύτεροι να τους κάνουν δώρα και να τους δίνουν χρήματα για να στηρίξουν το νέο και υποσχόμενο (απογόνους) οικογενειακό πυρήνα.

Το τελευταίο καιρό πηγαίνω συνεχώς σε γάμους 35ριδων και 40ραντάριδων, με τη νύφη να έχει το ένα πόδι στην εμμηνόπαυση (απορώ για ποιο λόγο την παντρεύονται?) και το ζευγάρι να έχει εξασφαλισμένα τα βασικά της διαβίωσης.
Και επίσης βλέπω τουλάχιστον οι μισοί καλεσμένοι να είναι συνομήλικοι του ζευγαριού ή νεότεροι.

Σε έναν τέτοιο γάμο δεν θα έπρεπε να δίνετε κανένα δώρο στους νεόνυμφους.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εντάξ, κανονικα πρέπει να ισχύουν και τα δύο. Ας δώσουν καποιοι λεφτα και οι αλλοι ας παρουν δώρο. Το θέμα δεν είναι αυτό, αλλα οτι η πλειοψηφία των γάμων παει για διαζύγιο...
το ειδα και στον γαμο της ξαδερφης μου.
τι κρυσταλλινο βαζο μαζευτηκε δεν λεγεται!!
εχει να βαζει απο ενα διαφορετικο για ενα 3μηνο στο χαλαρο!!!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
και τι να κανεις?
Δεν έχω παντρευτεί οπότε δε με έχει απασχολήσει ποτέ το θέμα. :2funny: Πολύ πιο έξυπνο βρίσω τις online λίστες που φτιάχνουν στο amazon με δώρα για όλα τα βαλάντια - ζήτα ένα iPad2, ξέρω γω. :rolleyes:

Πάντως λογ/μό δε θα έβαζα εγώ προσωπικά σε καμία περίπτωση - περί ορέξεως όμως... :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Απο αλλου ξεκινησε  ....στο γαμο κατεληξε το θεμα, ασε που σαν μελι συγκεντρωσε τιs γυναικεs....Συμπτωση????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι, για να παίρνεις τη λίστα μετά από τη Eurobank και να γελάς επειδή ο Βαγγέλης με το Passat CC έβαλε λιγότερα από τον Παντελή το ΔΥ. :jerking:

Δε νομίζω Φρόσω. ;) Βλαχιά είναι και μάλιστα δεκαετίας 60, εποχής Βέγγου & Σταυρίδη.

ενω αμα πας πισω την τοστιερα του Πασατ δεν θα δεις ποσο κανει σε σχεση με το πυρεξ του ΔΥ? χαχαχαχα τι λες μωρε? σα να ακουω ποντιακο ανεκδοτο ηταν αυτο :P ΚΑΙ θα δωσει τα ιδια λεφτα για να σου παρει δωρο αντι να τα βαλει σε λογαριασμο ΚΑΙ θα σε κανει να τρεχεις πισω για να το αλλαξεις ΚΑΙ θα μπορεις να δεις ποσα ξοδεψε για να το αγορασει οποτε το ιδιο πραγμα :)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
το ειδα και στον γαμο της ξαδερφης μου.
τι κρυσταλλινο βαζο μαζευτηκε δεν λεγεται!!
εχει να βαζει απο ενα διαφορετικο για ενα 3μηνο στο χαλαρο!!!

εγώ πήγα σε τέσσερις γάμους συναδελφων πέρισυ. Στους τρείς που ήταν παιδια κοντα στην ηλικία μου (30 ετών) έδωσα λεφτα (50-100€) στον τεταρτο που ήταν πιο μεγάλοι ηλικιακα έκανα δώρο ένα μια βάση για λάπτοπ στην κοπέλα και στον σύζηγο ένα μονόζυγο.

στον γάμο μου παντως Silva θέλω να μου κανεις δώρο αυτο:

http://[URL unfurl="true"]www.productwiki.com/upload/images/gibson_flying_v.jpg[/img[/URL]]

και η μέλλουσα γυναίκα μου αυτο θα ήθελε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σχετικά με το δώρο:

Πιστεύω ότι το νόημα στο δώρο του γάμου είναι να βοηθήσεις ένα νέο ζευγάρι που ξεκινάει τη ζωή του.
Στην υγιή εποχή που παντρεύονταν ένας 25άρης άνδρας μία 17χρονη κοπέλα είχε πραγματικά νόημα οι μεγαλύτεροι να τους κάνουν δώρα και να τους δίνουν χρήματα για να στηρίξουν το νέο και υποσχόμενο (απογόνους) οικογενειακό πυρήνα.

Το τελευταίο καιρό πηγαίνω συνεχώς σε γάμους 35ριδων και 40ραντάριδων, με τη νύφη να έχει το ένα πόδι στην εμμηνόπαυση (απορώ για ποιο λόγο την παντρεύονται?) και το ζευγάρι να έχει εξασφαλισμένα τα βασικά της διαβίωσης.
Και επίσης βλέπω τουλάχιστον οι μισοί καλεσμένοι να είναι συνομήλικοι του ζευγαριού ή νεότεροι.

Σε έναν τέτοιο γάμο δεν θα έπρεπε να δίνετε κανένα δώρο στους νεόνυμφους.

να βραζουμε σιταρι? :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγώ πήγα σε τέσσερις γάμους συναδελφων πέρισυ. Στους τρείς που ήταν παιδια κοντα στην ηλικία μου (30 ετών) έδωσα λεφτα (50-100€) στον τεταρτο που ήταν πιο μεγάλοι ηλικιακα έκανα δώρο ένα μια βάση για λάπτοπ στην κοπέλα και στον σύζηγο ένα μονόζυγο.

στον γάμο μου παντως Silva θέλω να μου κανεις δώρο αυτο:

http://[URL unfurl="true"]www.productwiki.com/upload/images/gibson_flying_v.jpg[/img[/URL]]

και η μέλλουσα γυναίκα μου αυτο θα ήθελε.
[/quote]

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τωρα που λεμε για κουμπαριες και ειδα την φωτο....σε γαμο φιλης μας η κουμπαρα-φιλη μου ζητησε ενα μπασο ;D ;D ;D

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ενω αμα πας πισω την τοστιερα του Πασατ δεν θα δεις ποσο κανει σε σχεση με το πυρεξ του ΔΥ? χαχαχαχα τι λες μωρε? σα να ακουω ποντιακο ανεκδοτο ηταν αυτο :P ΚΑΙ θα δωσει τα ιδια λεφτα για να σου παρει δωρο αντι να τα βαλει σε λογαριασμο ΚΑΙ θα σε κανει να τρεχεις πισω για να το αλλαξεις ΚΑΙ θα μπορεις να δεις ποσα ξοδεψε για να το αγορασει οποτε το ιδιο πραγμα :)
Ελλεεινίδα talking. :jerking: Ένας σοβαρός άντρας δε μπαίνει στη διαδικασία calculations και λοιπά παπάρια για το πόσο κάνει το κάθε τι μπλα μπλα. Μόνο ένας πραγματικός γύφτουλας σκέφτεται έτσι. ;)

Επισκέπτης
Παπαριές.Το δώρο είναι συμβολικό και δεν πρέπει να κοιτάζει κανείς το κόστος.Και τι έγινε που κάποιος έχει ένα καλό αμάξι;Μπορεί όταν το πήρε να είχε λεφτά και τώρα οι δουλειές να μην πηγαίνουν καλά και να μην έχει.Θα πουλήσει το αμάξι να πάρει δώρο;Όταν παντρευόταν ένας φίλος μου του έδωσα στη λίστα γάμου 60€,το 2002.Αυτά μπορούσα αυτά έδωσα.Σίγουρα πήραν περισσότερα,αλλά δεν έκανα κόντρα με κανέναν για να δώσω περισσότερα.Ο φίλος φαίνεται στους τρόπους και στη συμπεριφορά του,όχι στα δώρα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μια χαρα γιατι όχι. Αλλωστε ποιός ο λόγος να παρεις φριτέζα-τοστιέρα. Πάρε κατι που θα αρέσει στον ένα απο τους δύο, πιο χρησιμο είναι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ελλεεινίδα talking. :jerking: Ένας σοβαρός άντρας δε μπαίνει στη διαδικασία calculations και λοιπά παπάρια για το πόσο κάνει το κάθε τι μπλα μπλα. Μόνο ένας πραγματικός γύφτουλας σκέφτεται έτσι. ;)

εσυ πριν λιγο δεν ειπες οτι στον τραπεζικο λογαριασμο θα δεις ποσα βαζει ο κατοχος πασατ και ποσα ο ΔΥ? ποιος κανει τους λογαριασμους και ποιος ειναι η ελλεηνιδα αναμεσα μας? :) επανω σε αυτο σου απαντησα...οσο για το ποιος ειναι ο γυφτουλας κανε τις αναγωγες σου που λεει και ο περσονας :)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τωρα που λεμε για κουμπαριες και ειδα την φωτο....σε γαμο φιλης μας η κουμπαρα-φιλη μου ζητησε ενα μπασο :grin: :grin: :grin:
einai γυφτια να ζητας δωρο σαν ανταλαγμα και καλα
εγω εχω 2 κουμπαριες στα σκαρια :headbang:(μα τι σκατα ολους εγω θα τους παντρεψω εμενα ποιος :helpplea:)
τελος παντων οσο φτανει ητσεπη μου θα βοηθησω ανταλλαγμα δεν θελω ουτε προκειτε να κανω συζητηση για το δωρο
τι να πω αυτο μου θυμιζει ανταλλαγη τι ηθελα να αγορασω αυτο ε παρτε το μου και σας παντρευω  :jerking:
γυφτιες τελειος :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
einai γυφτια να ζητας δωρο σαν ανταλαγμα και καλα
εγω εχω 2 κουμπαριες στα σκαρια :headbang:(μα τι σκατα ολους εγω θα τους παντρεψω εμενα ποιος :helpplea:)
τελος παντων οσο φτανει ητσεπη μου θα βοηθησω ανταλλαγμα δεν θελω ουτε προκειτε να κανω συζητηση για το δωρο
τι να πω αυτο μου θυμιζει ανταλλαγη τι ηθελα να αγορασω αυτο ε παρτε το μου και σας παντρευω  :jerking:
γυφτιες τελειος :headbang:

δεν μιλαμε για ανταλλαγη...η κοπελα θα σκασει κανα χιλιαρικο για το γαμο και προκειμενου να της παρουν ρολοι (το οποιο δεν θα ηταν swatch των 100 ευρω δεν συνηθιζεται αυτο σε γαμους) την ρωτησαν τη θελει για δωρο κουμπαρου και θελει το μπασο αφου ειναι μουσικος...που ειναι το παραλογο? :)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
εσυ πριν λιγο δεν ειπες οτι στον τραπεζικο λογαριασμο θα δεις ποσα βαζει ο κατοχος πασατ και ποσα ο ΔΥ? ποιος κανει τους λογαριασμους και ποιος ειναι η ελλεηνιδα αναμεσα μας? :) επανω σε αυτο σου απαντησα...οσο για το ποιος ειναι ο γυφτουλας κανε τις αναγωγες σου που λεει και ο περσονας :)
Α έπεσα σε troll - εντάξει. Η λίστα είναι λίστα, βλήμα. :uglystupid: Εσύ έκανες αναλογία προϊόντων σε χρήμα, όχι εγώ. Δεν πας για τίποτα ρακέττες μωρό μου καλύτερα; :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom