Νέα

Πρωκτικό σεξ – Τα μυστικά της «πίσω πόρτας»

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nasos97

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2015
Like
20
Πόντοι
0
Καλη χρονια nasoylhs..λιγο απο αυτα που διαβασα...λιγο απο αναζητηση στο μετ...μου δωθηκε η εντύπωση οτι ειναι η σταση με το πιο πολυ πονο...
Κοιτα γενικα δεν ειμαι απο αυτους που κανουν πως τα ξερουν ολα οκ,αμα λενε οτι αυτη η σταση  ποναει πιο πολυ τοτε το κανω λαθος τοσα χρονια ο μαλακας :think: :2funny: ,συνολικα εχω ξεπαρθενιασει 1 ετσι, και στα τελειωματα της σχεσης μιλαμε για δυνατο σφυροκοπημα οχι αστεια αλλα και οι αλλες που ειχα την γουσταραν, γενικοτερα σου ειπα ποιες στασεις ποναγαν τις αλλες ,αλλα μ αυτα που λες εσυ αποτι φαινεται ετυχα στοις συγκεκριμενες περιπτωσεις,παντως οπως ειπα και στην αρχη θελει πολυ υπομονη και σιγα σιγα οποια σταση και να ειναι θα ψηθει(παρεμπτιτοντως αν μαθεις ποια σταση ποναει πιο λιγο στειλε τπτ να μαθουμε και εμεις) :2funny:

nasos97

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2015
Like
20
Πόντοι
0
φοβαται μαλλον μηπως της δημιουργηθει κανα προβλημα στο παχυ εντερο...
του κωλου τα εννιαμερα δεν ξερει τι σημαινει?αν το κανει συνεχεια εχει θεμα οχι για μια στο τοσο(no offence)

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
του κωλου τα εννιαμερα δεν ξερει τι σημαινει?αν το κανει συνεχεια εχει θεμα οχι για μια στο τοσο(no offence)
Όχι βρεεε, και συνέχεια να το κανει δεν έχει θέμα, απλά πρέπει να γίνεται σιγά-σιγά και με πολύ καλή λίπανση!

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
παντως και με τον αντρα απο πανω μια χαρα μπορει να μπει χωρις να πονεσει καθολου...... Αρκει να την εχουμε καβλωσει πολυ , με γλυψιματα , δαχτυλα , και οτι αλλο  αρκει να την κανεις τουρμπο......
Το milfaki που παιζω τελευταια δεν γουσταρε απο πισω γιατι ο αντρας της μια φορα πηγε να μπει σαν ζωο...... την πονεσε πολυ και το εβαλε στο μυαλο της... πριν μερικες μερες την ειχα καυλωσει πααααρα πολυ και ενω ηξερα το θεμα βαζω δαχτυλο σιγα σιγα..... στην αρχη σφιχτηκε αλλα μετα χαλαρωσε...... μετα απο λιγο το προτεινα και τον εβαλα σιγα σιγα μεχρι να συνηθισει.... Αυτο ηταν..... Απογειωθηκε...... κοντεψε να με βιασει :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Χτες μου το ζητησε μονη της ............. :fuck1: :fuck1: :fuck1:...... οταν τελειωνα μεσα στην κολαρα της κοντεψε να λιποθυμησει..........πρεπει να την ακουσαν απο ενα χιλιομετρο........

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
παντως και με τον αντρα απο πανω μια χαρα μπορει να μπει χωρις να πονεσει καθολου...... Αρκει να την εχουμε καβλωσει πολυ , με γλυψιματα , δαχτυλα , και οτι αλλο  αρκει να την κανεις τουρμπο......
Το milfaki που παιζω τελευταια δεν γουσταρε απο πισω γιατι ο αντρας της μια φορα πηγε να μπει σαν ζωο...... την πονεσε πολυ και το εβαλε στο μυαλο της... πριν μερικες μερες την ειχα καυλωσει πααααρα πολυ και ενω ηξερα το θεμα βαζω δαχτυλο σιγα σιγα..... στην αρχη σφιχτηκε αλλα μετα χαλαρωσε...... μετα απο λιγο το προτεινα και τον εβαλα σιγα σιγα μεχρι να συνηθισει.... Αυτο ηταν..... Απογειωθηκε...... κοντεψε να με βιασει :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Χτες μου το ζητησε μονη της ............. :fuck1: :fuck1: :fuck1:...... οταν τελειωνα μεσα στην κολαρα της κοντεψε να λιποθυμησει..........πρεπει να την ακουσαν απο ενα χιλιομετρο........

αυτος εισαι τυπεε!!!!

:hi:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Χρονια παντρεμενος και πάντα επαιζα με δαχτυλα και γλειψιμο με τον κωλο της γυναικας μου. Ειχε δεχτει ενα δαχτυλο με πολυ σαλιο,αλλα μεχρι εκει.
Μεχρι χθες. Εκει που καναμε τα κολπα μας,ξεκιναω με γλειψιμο,ενα δαχτυλο,σαλιο και αρχιζω να τριβω πανω στην τρυπα της τον πουτσο μου.
απαλα ξεκιναω να βαζω πιεση να χωθει μεσα. Παιδια αυτο ηταν..Μπηκε μεσα και αρχισε μονη της να κουναει τον κωλο της για να παει πιο μεσα.ξεκινησε να τριβει και κλειτοριδα ταυτοχρονα και πρεπει να ειχε απο τα πιο δυνατα χυσιματα στην ζωη της. Σταση κουταλι.

• Like
Αντιδράσεις: laskos

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.202
Πόντοι
20.686
Χρονια παντρεμενος και πάντα επαιζα με δαχτυλα και γλειψιμο με τον κωλο της γυναικας μου. Ειχε δεχτει ενα δαχτυλο με πολυ σαλιο,αλλα μεχρι εκει.
Μεχρι χθες. Εκει που καναμε τα κολπα μας,ξεκιναω με γλειψιμο,ενα δαχτυλο,σαλιο και αρχιζω να τριβω πανω στην τρυπα της τον πουτσο μου.
απαλα ξεκιναω να βαζω πιεση να χωθει μεσα. Παιδια αυτο ηταν..Μπηκε μεσα και αρχισε μονη της να κουναει τον κωλο της για να παει πιο μεσα.ξεκινησε να τριβει και κλειτοριδα ταυτοχρονα και πρεπει να ειχε απο τα πιο δυνατα χυσιματα στην ζωη της. Σταση κουταλι.
Ευγε.
Με σαλιο και υπομονη
ο κωλος γινεται μουνι.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Ποια είναι η στάση κουτάλι τυπε? :sunglasses:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506

Συνημμένα

• sp.png
    sp.png
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 77

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Ωραίο το κουτάλι!

gunner79

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2010
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
0
Έχω μια ερώτηση , εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει απάντηση , έκανα μπάνιο και επέμενα τον έωλο μου , πήγα να βάλω δάχτυλο στο κωλος μου ήταν στενός και ζόρισα λίγο το δάχτυλο και μπήκε μέσα όλο , αφού το έπαιξα λίγο στην τρυπά ο πουτσος μου έγινε πύραυλος … είναι φυσιολογικό αυτό …

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Έχω μια ερώτηση , εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει απάντηση , έκανα μπάνιο και επέμενα τον έωλο μου , πήγα να βάλω δάχτυλο στο κωλος μου ήταν στενός και ζόρισα λίγο το δάχτυλο και μπήκε μέσα όλο , αφού το έπαιξα λίγο στην τρυπά ο πουτσος μου έγινε πύραυλος … είναι φυσιολογικό αυτό …
Εισαι ετοιμος τυπε,προχωρα:confused:

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1

Φυσιολογικό δεν το λες.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

τύπε το ιδιο προβλημα ειχε και ο λίλας απλα αυτος αντι για δαχτυλο επαιζε μπαλα με καυσόξυλα :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261

Ειναι φυσιολογικο οτι εισαι μπουστης τελικα και δεν ηθελες να το πιστεψεις τοσα χρονια.

Cockamamie

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2020
Like
754
Πόντοι
81
Η χαρά του μικροψωλη τούτο το νήμα :grin:

Stories

Νέο!

Stories