Κοιτα γενικα δεν ειμαι απο αυτους που κανουν πως τα ξερουν ολα οκ,αμα λενε οτι αυτη η σταση ποναει πιο πολυ τοτε το κανω λαθος τοσα χρονια ο μαλακας ,συνολικα εχω ξεπαρθενιασει 1 ετσι, και στα τελειωματα της σχεσης μιλαμε για δυνατο σφυροκοπημα οχι αστεια αλλα και οι αλλες που ειχα την γουσταραν, γενικοτερα σου ειπα ποιες στασεις ποναγαν τις αλλες ,αλλα μ αυτα που λες εσυ αποτι φαινεται ετυχα στοις συγκεκριμενες περιπτωσεις,παντως οπως ειπα και στην αρχη θελει πολυ υπομονη και σιγα σιγα οποια σταση και να ειναι θα ψηθει(παρεμπτιτοντως αν μαθεις ποια σταση ποναει πιο λιγο στειλε τπτ να μαθουμε και εμεις)Καλη χρονια nasoylhs..λιγο απο αυτα που διαβασα...λιγο απο αναζητηση στο μετ...μου δωθηκε η εντύπωση οτι ειναι η σταση με το πιο πολυ πονο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρωκτικό σεξ – Τα μυστικά της «πίσω πόρτας»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 15257
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 711
- Εμφανίσεις 249K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
του κωλου τα εννιαμερα δεν ξερει τι σημαινει?αν το κανει συνεχεια εχει θεμα οχι για μια στο τοσο(no offence)φοβαται μαλλον μηπως της δημιουργηθει κανα προβλημα στο παχυ εντερο...
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
Όχι βρεεε, και συνέχεια να το κανει δεν έχει θέμα, απλά πρέπει να γίνεται σιγά-σιγά και με πολύ καλή λίπανση!του κωλου τα εννιαμερα δεν ξερει τι σημαινει?αν το κανει συνεχεια εχει θεμα οχι για μια στο τοσο(no offence)
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
παντως και με τον αντρα απο πανω μια χαρα μπορει να μπει χωρις να πονεσει καθολου...... Αρκει να την εχουμε καβλωσει πολυ , με γλυψιματα , δαχτυλα , και οτι αλλο αρκει να την κανεις τουρμπο......
Το milfaki που παιζω τελευταια δεν γουσταρε απο πισω γιατι ο αντρας της μια φορα πηγε να μπει σαν ζωο...... την πονεσε πολυ και το εβαλε στο μυαλο της... πριν μερικες μερες την ειχα καυλωσει πααααρα πολυ και ενω ηξερα το θεμα βαζω δαχτυλο σιγα σιγα..... στην αρχη σφιχτηκε αλλα μετα χαλαρωσε...... μετα απο λιγο το προτεινα και τον εβαλα σιγα σιγα μεχρι να συνηθισει.... Αυτο ηταν..... Απογειωθηκε...... κοντεψε να με βιασει
Χτες μου το ζητησε μονη της ............. ...... οταν τελειωνα μεσα στην κολαρα της κοντεψε να λιποθυμησει..........πρεπει να την ακουσαν απο ενα χιλιομετρο........
Το milfaki που παιζω τελευταια δεν γουσταρε απο πισω γιατι ο αντρας της μια φορα πηγε να μπει σαν ζωο...... την πονεσε πολυ και το εβαλε στο μυαλο της... πριν μερικες μερες την ειχα καυλωσει πααααρα πολυ και ενω ηξερα το θεμα βαζω δαχτυλο σιγα σιγα..... στην αρχη σφιχτηκε αλλα μετα χαλαρωσε...... μετα απο λιγο το προτεινα και τον εβαλα σιγα σιγα μεχρι να συνηθισει.... Αυτο ηταν..... Απογειωθηκε...... κοντεψε να με βιασει
Χτες μου το ζητησε μονη της ............. ...... οταν τελειωνα μεσα στην κολαρα της κοντεψε να λιποθυμησει..........πρεπει να την ακουσαν απο ενα χιλιομετρο........
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
παντως και με τον αντρα απο πανω μια χαρα μπορει να μπει χωρις να πονεσει καθολου...... Αρκει να την εχουμε καβλωσει πολυ , με γλυψιματα , δαχτυλα , και οτι αλλο αρκει να την κανεις τουρμπο......
αυτος εισαι τυπεε!!!!
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
πρεπει να της πεις να μαθει ομως να το παιζει και μονη της απο πισω για "προπονηση", να συνηθησει και να ειναι παντα ετοιμη!αυτος εισαι τυπεε!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
Χρονια παντρεμενος και πάντα επαιζα με δαχτυλα και γλειψιμο με τον κωλο της γυναικας μου. Ειχε δεχτει ενα δαχτυλο με πολυ σαλιο,αλλα μεχρι εκει.
Μεχρι χθες. Εκει που καναμε τα κολπα μας,ξεκιναω με γλειψιμο,ενα δαχτυλο,σαλιο και αρχιζω να τριβω πανω στην τρυπα της τον πουτσο μου.
απαλα ξεκιναω να βαζω πιεση να χωθει μεσα. Παιδια αυτο ηταν..Μπηκε μεσα και αρχισε μονη της να κουναει τον κωλο της για να παει πιο μεσα.ξεκινησε να τριβει και κλειτοριδα ταυτοχρονα και πρεπει να ειχε απο τα πιο δυνατα χυσιματα στην ζωη της. Σταση κουταλι.
Μεχρι χθες. Εκει που καναμε τα κολπα μας,ξεκιναω με γλειψιμο,ενα δαχτυλο,σαλιο και αρχιζω να τριβω πανω στην τρυπα της τον πουτσο μου.
απαλα ξεκιναω να βαζω πιεση να χωθει μεσα. Παιδια αυτο ηταν..Μπηκε μεσα και αρχισε μονη της να κουναει τον κωλο της για να παει πιο μεσα.ξεκινησε να τριβει και κλειτοριδα ταυτοχρονα και πρεπει να ειχε απο τα πιο δυνατα χυσιματα στην ζωη της. Σταση κουταλι.
Ευγε.Χρονια παντρεμενος και πάντα επαιζα με δαχτυλα και γλειψιμο με τον κωλο της γυναικας μου. Ειχε δεχτει ενα δαχτυλο με πολυ σαλιο,αλλα μεχρι εκει.
Με σαλιο και υπομονη
ο κωλος γινεται μουνι.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Ποια είναι η στάση κουτάλι τυπε?Χρονια παντρεμενος και πάντα επαιζα με δαχτυλα και γλειψιμο με τον κωλο της γυναικας μου. Ειχε δεχτει ενα δαχτυλο με πολυ σαλιο,αλλα μεχρι εκει.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Συνημμένα
Έχω μια ερώτηση , εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει απάντηση , έκανα μπάνιο και επέμενα τον έωλο μου , πήγα να βάλω δάχτυλο στο κωλος μου ήταν στενός και ζόρισα λίγο το δάχτυλο και μπήκε μέσα όλο , αφού το έπαιξα λίγο στην τρυπά ο πουτσος μου έγινε πύραυλος … είναι φυσιολογικό αυτό …
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Εισαι ετοιμος τυπε,προχωραΈχω μια ερώτηση , εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει απάντηση , έκανα μπάνιο και επέμενα τον έωλο μου , πήγα να βάλω δάχτυλο στο κωλος μου ήταν στενός και ζόρισα λίγο το δάχτυλο και μπήκε μέσα όλο , αφού το έπαιξα λίγο στην τρυπά ο πουτσος μου έγινε πύραυλος … είναι φυσιολογικό αυτό …
Έχω μια ερώτηση , εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει απάντηση , έκανα μπάνιο και επέμενα τον έωλο μου , πήγα να βάλω δάχτυλο στο κωλος μου ήταν στενός και ζόρισα λίγο το δάχτυλο και μπήκε μέσα όλο , αφού το έπαιξα λίγο στην τρυπά ο πουτσος μου έγινε πύραυλος … είναι φυσιολογικό αυτό …
Φυσιολογικό δεν το λες.
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
τύπε το ιδιο προβλημα ειχε και ο λίλας απλα αυτος αντι για δαχτυλο επαιζε μπαλα με καυσόξυλα
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.454
- Πόντοι
- 27.261
Ειναι φυσιολογικο οτι εισαι μπουστης τελικα και δεν ηθελες να το πιστεψεις τοσα χρονια.
Cockamamie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2020
- Like
- 754
- Πόντοι
- 81
Η χαρά του μικροψωλη τούτο το νήμα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269