Επισκέπτης
Παραθέτω οπτική απόδειξη του παραπάνω επιχειρήματος !!!
Παραθέτω οπτική απόδειξη του παραπάνω επιχειρήματος !!!
Δε πειραζει χρειαζεστε και λιγο ουγκα μπουγκα που και που η τρυπα σου οκ συνηλθε?Κάποιοι δεν έχουν εξελιχθεί όντως.
Πες τα να μην τα λέω εγώ και γίνομαι κακιά.
γιατρο που εχω ρωτησει για ξυλοκαινη μου ειπε οχι!γιατι αναισθητοποιει την περιοχη επιτρεποντας με αυτον το τροπο να δημιουργηθουν ,κρυφες ρωγμες στον πρωκτο,με αποτελεσμα την διασπορα των καθε λογης μικροβιων..δεν ξερω φιλε...δεν τα εχω δοκιμασει...εγω λεω να παω στη λυση..ξυλοοκαινης..εχει δοκιμασει κανεις να μας πει??
ανωμαλία είναι και βρώμικο, σανν το μουνί και το στόμα ...καλός ο κώλος ρε παιδιά δε λέω...αλλά ένα καλό στενό μουνάκι δε συγκρίνεται με κανένα κωλί.
προσδίδει μια αγριάδα, μια διαφορετικότητα, μια αίσθηση υποταγής της γυναίκας στον άντρα, αλλά μέχρι εκεί...
Μια χαρά είναι το χω τσακίσει το συγκεκριμένοΑυτα εδω παιδια κανουν ?
DUREX PLAY PERFECT GLIDE 50ML
Durex Play Λιπαντικό Warming 50ml
Για τους πουστηδες το λέει.Ο Πλεύρης λέει ο κωλος είναι για να αφοδευουμε .
παραθεση απο σελιδα 27
Μπορεί η γυναίκα να μείνει έγκυος από το πρωκτικό σεξ;
Είναι τεχνικά αδύνατον να μείνει μια κοπέλα έγκυος από πρωκτικό συνουσία, μιας και το σπέρμα δεν μπορεί να περάσει (εσωτερικά) από την περιοχή του πρωκτού, στην περιοχή του κόλπου. Παρόλα αυτά το πρωκτικό σεξ δεν είναι και πολύ καλή μέθοδος αντισύλληψης, μιας και το σπέρμα μετά την συνουσία μπορεί να στάξει και να περάσει το περίνεο (το μικρό τοίχος που χωρίζει τον πρωκτό από τον κόλπο) και να κυλήσει μέσα στον κόλπο. 8% των ζευγαριών που χρησιμοποιούν την πρωκτική επαφή ως μέθοδο αντισύλληψης κάνουν παιδιά κάθε χρόνο.
πως δηλαδη να σταξει???
Το προβλημα ειναι οταν αφοδευειΟ Πλεύρης λέει ο κωλος είναι για να αφοδευουμε .
σωστος τυπε....μια γκομενα ενός φιλου μου ουτε που δεχοταν πρωκτικο..ο φιλος μου στην αρχη το ξεκινησε με δαχτυλο μια φορα του λεει δαχτυλο και τελος ελα μου ντε που της εχωνε δαχτυλο κάθε φορα που τη πηδαγε και δεν εφερνε αντισταση και μετα παει να τις τον χωσει και αρχισε παλι όχι ποναω κλπ.τελικα τις το χωνει μια απαλα το δεχτηκε και τωρα κάθε φορα του το ζηταει μονη της να τη γαμα από κωλο και εχει γινει η πιο μεγαλη ξεκωλιαρα.Mε την εξασκηση και με τον καιρο δε θα ποναει μικρη εκει θα δεις σιγουρα αν σ αρεσει η οχι ;)
Ξέρει να πει κανεις ποιες στάσεις ειναι λιγότερο οδυνηρές για πρωκτικό??στα 4 εχω ακουσει οτι ειναι η πιο οδυνηρή απξ όλες...οκ..αν δεν πονεσει η γκόμενα δεν εχει αξία...και καβλα...αλλα θα ήθελα να ερθει ομαλα και γλυκά για πρώτη φορα..ώστε να υπάρξει επανάληψη!!!