Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Παρακαλώ το arscabinet ( η κωλοεπιτροπή ) να ξεκαθαρίσει αν οι λουκουμάδςς προηγούνται η έπονται της βότκας !!??
Mε την εξασκηση και με τον καιρο δε θα ποναει μικρη εκει θα δεις σιγουρα αν σ αρεσει η οχι ;)
Kαλησπερα Μαρια, ειμαι ο Αλεξανδρος.Μαλλον εχεις δικιο
Ξέρεις τι λέει ο σοφός λαός;;; Με σάλιο και υπομονή κι ο κώλος γίνεται μουνί.Μαλλον εχεις δικιο
Δεν ξέρω εάν κάνω καλά που σε αυτό το θέμα.
Είναι η πρώτη φορά και δεν έχω ξανά ανοίξει θέμα και δεν ξέρω και πως να ανοίγω.
Ελπίζω να βρεθεί κάποιος και να μου απαντήσει.
Έκανα πρωκτικό σεξ με τον φίλο μου και την επόμενη μέρα είχα αρκετό αίμα.
Ντρέπομαι να πάω σε γιατρό.
Έχετε καμιά συμβουλή?
Η λογικη λεει,οτι με λιγη εξασκηση κ υπομονη βεβαια,θα σου αρεσει πολυ.Δεν εζω γνωρισει ακομα κοπελα λου να μην της εχει αρεσει,μετα απο καποιες φορες..Μαλλον εχεις δικιο
Τι να πω παιδιά θα δείξει την επόμενη φορά...
καλα βρε κουκλα μην τρελενεσαι...καποια μικρη αιμοραιδα που υπαρχει στο κωλοτρυπιδι σου και εσπασε... μην ανυσηχεις...δωστο αφοβα και θα φυγουν αιμοραιδες και ολα! Απλα ειναι καλυτερα οταν το βαζεις μεσα να παιζεις το μουνακι σου για περισσοτερη καυλα και να χυνεις ετσι!!Μια πρωην, που ημουν ο πρωτος της στο κωλαρακι της τα ιδια συμπτωματα ειχε αλλα δεν χρειαστηκε να κανει κατι. Επισης αφου εισαι beginer εχε κατα νου και το θεμα του αδειασματος. Μια αλλη γκομενα δεν μου ξαναεδωσε κωλαρακι μετα απο ενα περιστατικο μερεντας. Μου ελεγε οτι δεν αισθανοταν ανετα μετα απο αυτο...
Θα μας πεις εντυπωσεις;Τι να πω παιδιά θα δείξει την επόμενη φορά...
Kαλησπερα Μαρια, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Τι να πω παιδιά θα δείξει την επόμενη φορά...
Μη ρωτήσεις που μπαίνει