Νέα

Πρέπει οι άνδρες να πληρώνουν πάντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μα εσυ δεν μπορεις να θεωρηθεις ανωτερος,εξυπνοτερος,ικανοτερος απο πολλες γυναικες.Υπαρχουν γυναικες που εχουν διευθυντικες θεσεις,υπαρχουν γυναικες επιστημονες,εσυ εχεις πει οτι δουλευεις σε εισπρακτικη εταιρια αν δεν κανω λαθος,παιρνοντας ποσα;500 ευρω;600;
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γιαυτο εγω σας λεω....να κυνηγατε πλουσιες παντρεμενες και καυλομενες μαμαδες....οχι μονο θα ριξεται τα γαμησια του αιωνα αλλα θα σας δουν και προστατευτικα και θα σας κερνανε τα παντα!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Χιλιες φορες πιπινακι σαν τα κρυα τα νερα και ας τα πληρωνουμε εμεις ολα.Η ζωη ειναι λιγη.

Επισκέπτης
Έχεις ξεσκιστεί να γαμάς = κάθε δυο μέρες έχεις το προνόμιο να πρέπει να χύσεις εντός 7λέπτου ?
Κόψε κάτι ναούμε

Κοίτα φίλε, αν κάνεις περισσότερα από 182 γαμήσια το χρόνο πάω πάσο. Είναι όμως και η αναλογία μεταξύ γαμησιών και μαλακίας. Εμένα είναι 182-0. Εσένα?  :sunglasses:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μα εσυ δεν μπορεις να θεωρηθεις ανωτερος,εξυπνοτερος,ικανοτερος απο πολλες γυναικες.Υπαρχουν γυναικες που εχουν διευθυντικες θεσεις,υπαρχουν γυναικες επιστημονες,εσυ εχεις πει οτι δουλευεις σε εισπρακτικη εταιρια αν δεν κανω λαθος,παιρνοντας ποσα;500 ευρω;600;

Αυτο δεν μπορεί να γίνει οχι γιατι παίζουν τέτοιες γυναίκες όπως λες ( που κλάιν μάιν κιόλας που λένε και οι μπουγάτσες ) αλλά γιατί όταν δεν έχεις επαφή με γυναίκες δεν σου δίνεται ευκαιρία να τα πεις κιόλας όλα αυτα.

Ο τύπος νομίζει πως η φάση είναι σαν παλιά που παίζαμε μπάλα και αν δεν μας άρεσε κάτι παίρναμε την μπάλα μας και φεύγαμε. Τραγικό εντελώς. Κλαψομούνικο και για όσους είναι πολύ "λίγοι".

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.881
Πόντοι
25.467
Σε αυτό συμφωνούμε alex. Με μία διαφορά: η γυναίκα πρέπει να ξέρει πολύ καλά το λόγο που ο άντρας πληρώνει. Της εξηγούμε λοιπόν ότι πληρώνουμε εμείς γιατί είμαστε ανώτεροι, εξυπνότεροι, ικανότεροι και γενικά το ισχυρό φύλο. Της εξηγούμε επίσης ότι πληρώνουμε με απώτερο σκοπό να τη γαμήσουμε απόψε και ότι αν δεν μας κάτσει αυτή θα πάμε να γαμήσουμε (απόψε) σε μπουρδέλο.  :sunglasses:

Η γυναίκα πάντα θα κάνει τα "παιχνίδια" που οφείλει να κάνει ως γυναίκα, και αυτό για να διαπιστώσει το κατά πόσο μπορεί να σε καβαλήσει. Είναι στην φύση της.

Ο άνδρας είναι λοιπόν αυτός που πρέπει να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να ορίσει το πάνω και το κάτω. Αυτό όμως δεν γίνεται με λόγια, αλλά με πράξεις.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κοίτα φίλε, αν κάνεις περισσότερα από 182 γαμήσια το χρόνο πάω πάσο. Είναι όμως και η αναλογία μεταξύ γαμησιών και μαλακίας. Εμένα είναι 182-0. Εσένα?  :sunglasses:

Μαν εγώ πάλι θα ήμουν ευτυχισμένος αν έβρισκα μια για πίπες μόνο. Να με αφυδατώνει σε καθημερινή βάση.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καλά όλοι οι άλλοι αλλά να έχει ψαρωσει ο αναλ με το τρολακι που τα χει φαει με το κουταλι εδώ μέσα και έχει ένα αλφα iq;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η γυναίκα πάντα θα κάνει τα "παιχνίδια" που οφείλει να κάνει ως γυναίκα, και αυτό για να διαπιστώσει το κατά πόσο μπορεί να σε καβαλήσει. Είναι στην φύση της.

Ο άνδρας είναι λοιπόν αυτός που πρέπει να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να ορίσει το πάνω και το κάτω. Αυτό όμως δεν γίνεται με λόγια, αλλά με πράξεις.
Once again  :thumbsup:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

0-182 καλύτερα.

Πάντως ένα 90-90 θα σου ήταν καλύτερο σκορ.

Jay Gatsby speaking.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλά όλοι οι άλλοι αλλά να έχει ψαρωσει ο αναλ με το τρολακι που τα χει φαει με το κουταλι εδώ μέσα και έχει ένα αλφα iq;
Εδω ψαρωνεις εσυ με μενα μωρη πορδη  :2funny:

Επισκέπτης

Εταιρία δημοσκοπήσεων είναι.  :sunglasses:  Μα ναι ρε φίλε, εγώ δεν θα πάω με κάποια διευθύντρια. Αυτή θα βρει τον μάστορά της σε κάποιον ανώτερο από αυτήν (πάντα θα υπάρχει). Εγώ θα πάω με καμία άνεργη, part-timer κτλ. Γενικά η γυναίκα θέλει πάντα η ίδια να είναι ΚΑΤΩ από τον άντρα. Καμία γυναίκα δεν είναι χαρούμενη με έναν άντρα που βγάζει λιγότερα από αυτήν (αυτό δείχνει και την κατωτερότητά της).  :sunglasses:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

The story of my first (failed) marriage.

Σας είμαι υπόχρεος.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Παντος αν αρχισουν να μας κερνανε οι γκομενες στο πρωτο ραντεβου σε λιγο θα κατσουμε και συνοδηγοι στο αμαξι μας...θα μας ανοιγουνε τις πορτες ...και θα μας στελνουνε και να βαλουμε κανα πλυντιριο οσο αυτες βλεπουν μπαλα...  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom