Νέα

Πρέπει οι άνδρες να πληρώνουν πάντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Στο 1ο ραντεβού από τη στιγμή που εμείς προτείνουμε στη γυναίκα να βγει μαζί μας, κερνάμε. Από κει και έπειτα -επειδή ίσως κάποιοι να προβληματίζονται- απλά ξεκαθαρίζουμε σχετικά γρήγορα με τη στάση μας ποιες είναι οι προθέσεις μας. Και εξηγούμαι...της δείχνουμε ότι τη βλέπουμε ερωτικά και δεν την θέλουμε απλά για socializing. Από κει και πέρα αν θέλει καλώς, το θέμα προχωράει. Αν θε θέλει, όλα οκ, μα δεν χάθηκε ο κόσμος για έναν καφέ που κεράσαμε, ούτε μπορούμε να πούμε οτι η γκόμενα μας εκμεταλεύτηκε. Το κλειδί είναι να ξεκαθαρίζεις γρήγορα τι θέλεις από αυτήν για να αποφεύγονται φαινόμενα του στυλ "την κέρασα σε 4 ραντεβού και στο τέλος είπε ότι με βλέπει σαν φίλο". Γιατί στην τελευταία περίπτωση φταίνε και οι 2  ;)

ακριβώς.

όλα θα κριθούν στο πρώτο χαμούρεμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σε αυτό συμφωνούμε alex. Με μία διαφορά: η γυναίκα πρέπει να ξέρει πολύ καλά το λόγο που ο άντρας πληρώνει. Της εξηγούμε λοιπόν ότι πληρώνουμε εμείς γιατί είμαστε ανώτεροι, εξυπνότεροι, ικανότεροι και γενικά το ισχυρό φύλο. Της εξηγούμε επίσης ότι πληρώνουμε με απώτερο σκοπό να τη γαμήσουμε απόψε και ότι αν δεν μας κάτσει αυτή θα πάμε να γαμήσουμε (απόψε) σε μπουρδέλο.  :sunglasses:
Για πρωτη φορα συμφωνουμε σε γενικες γραμμες.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ακριβώς.

όλα θα κριθούν στο πρώτο χαμούρεμα.

Φίλος έστω και στο 2ο ραντεβού ήδη έχεις κόψει κίνηση (μη σου πω οτι την έχεις κάνει κιόλας  ;)). Μετά απλά καταντάει βαρετό και για τη γκόμενα.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Μαλάκα έλεος, σιγά την ανάλυση!  :2funny:  Θα σου πω κάτι για να το ξέρεις: Οι πουτάνες θυμούνται ΠΟΛΥ καλά τους "πελάτες" τους. Μου έχουν τύχει πουτάνες που είχα γαμήσει ελάχιστες φορές παλιά και με θυμούνταν μετά απο χρόνια που τις είχα ξαναδεί.

Αλλά και πάλι το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι να γαμάς τακτικά και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Δυστυχώς εσείς που τα λέτε αυτά έχετε ΡΕΨΕΙ από τη μαλακία ενώ εγώ έχω ξεσκιστεί να γαμάω.  :sunglasses:
Έχεις ξεσκιστεί να γαμάς = κάθε δυο μέρες έχεις το προνόμιο να πρέπει να χύσεις εντός 7λέπτου ?
Κόψε κάτι ναούμε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως στα μπουρδελα δεν πρεπει οι αντρες να πληρωνουν παντα.....πρεπει να μας κερναν και καμια φορα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σε αυτό συμφωνούμε alex. Με μία διαφορά: η γυναίκα πρέπει να ξέρει πολύ καλά το λόγο που ο άντρας πληρώνει. Της εξηγούμε λοιπόν ότι πληρώνουμε εμείς γιατί είμαστε ανώτεροι, εξυπνότεροι, ικανότεροι και γενικά το ισχυρό φύλο. Της εξηγούμε επίσης ότι πληρώνουμε με απώτερο σκοπό να τη γαμήσουμε απόψε και ότι αν δεν μας κάτσει αυτή θα πάμε να γαμήσουμε (απόψε) σε μπουρδέλο.  :sunglasses:

Αμα χρειαστεις να τα εξηγησεις ρε βλακα λεγοντας τα, εισαι να σε κλαινε οι ρεγγες. Η γκομενα πρεπει να το καταλαβαινει αυτο χωρις να της πεις κουβεντα.

Οχι να εισαι σαν το αυτιστικο που θα πει : αν δεν γινει το δικο μου θα παω να κλαψω κατω απτην ποδια της μαμας μου. Εξυπνος δειχνεις, κανε τις αναγωγες σου που ελεγε και μια παλια ψυχη εδω μεσα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αν κερνατε τις γκομενες οταν τις βγαζεται εξω με τη λογικη κερναω για να γαμισω τοτε αν δεν σας κατσουν υοθετειτε την λογικη ''το πουτανακι αφου κερασα ηταν υποχρεομενη να μου κατσει.Το θεμα ειναι να κερνας επειδη αισθανεσαι οτι ετσι θελεις/πρεπει να κανεις επειδη συνοδευεις μια κοπελα η επειδη θελεις να κανεις κατι καλο γιαυτην.Δεν κερνας για να καλοπιασεις...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
παντως στα μπουρδελα δεν πρεπει οι αντρες να πληρωνουν παντα.....πρεπει να μας κερναν και καμια φορα
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑ  :2funny: Μου βγηκε το σουβλακι απτη μυτη ρε μλκ  :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Της εξηγούμε λοιπόν ότι πληρώνουμε εμείς γιατί είμαστε ανώτεροι, εξυπνότεροι, ικανότεροι και γενικά το ισχυρό φύλο. Της εξηγούμε επίσης ότι πληρώνουμε με απώτερο σκοπό να τη γαμήσουμε απόψε και ότι αν δεν μας κάτσει αυτή θα πάμε να γαμήσουμε (απόψε) σε μπουρδέλο.  :sunglasses:

Τύπε, έχω μια γνωστή φεμινίστρια και μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Να κανονίσω συνάντηση να της τα πεις αυτά;
Το μόνο που θέλω είναι να μ αφήσεις να τραβάω με μια κάμερα από μακριά  :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Τύπε αν πεις όμως κάτι τέτοιο στη γκόμενα, αυτή θα σε αφήσει να κεράσεις και στο τέλος θα σου πει οτι "εσείς πληρώνετε γιατί είστε μαλάκες, λίγουρες, κομπλεξικοί και σκέφτεστε μόνο με το καβλί σας"...και μετά θα κλαις το κέρασμα  :grin:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

στα στούντιο Βερολίνο

κερνάνε καφέ/αναψυκτικό με νεράκι.

και εδώ στο Φ 104, ποτάκι.

(ρε συ έγραψα ποίημα).

Επισκέπτης
Αμα χρειαστεις να τα εξηγησεις ρε βλακα λεγοντας τα, εισαι να σε κλαινε οι ρεγγες. Η γκομενα πρεπει να το καταλαβαινει αυτο χωρις να της πεις κουβεντα.

Κάνεις λάθος ξανά. Αν δεν τα εξηγήσεις αυτά είσαι απλά υποκριτής.  :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μα εσυ δεν μπορεις να θεωρηθεις ανωτερος,εξυπνοτερος,ικανοτερος απο πολλες γυναικες.Υπαρχουν γυναικες που εχουν διευθυντικες θεσεις,υπαρχουν γυναικες επιστημονες,εσυ εχεις πει οτι δουλευεις σε εισπρακτικη εταιρια αν δεν κανω λαθος,παιρνοντας ποσα;500 ευρω;600;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γιαυτο εγω σας λεω....να κυνηγατε πλουσιες παντρεμενες και καυλομενες μαμαδες....οχι μονο θα ριξεται τα γαμησια του αιωνα αλλα θα σας δουν και προστατευτικα και θα σας κερνανε τα παντα!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γιαυτο εγω σας λεω....να κυνηγατε πλουσιες παντρεμενες και καυλομενες μαμαδες....οχι μονο θα ριξεται τα γαμησια του αιωνα αλλα θα σας δουν και προστατευτικα και θα σας κερνανε τα παντα!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Θα μας βυζάξουν κιόλας τύπε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom