Νέα

Πρέπει οι άνδρες να πληρώνουν πάντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εταιρία δημοσκοπήσεων είναι.  :sunglasses:  Μα ναι ρε φίλε, εγώ δεν θα πάω με κάποια διευθύντρια. Αυτή θα βρει τον μάστορά της σε κάποιον ανώτερο από αυτήν (πάντα θα υπάρχει). Εγώ θα πάω με καμία άνεργη, part-timer κτλ. Γενικά η γυναίκα θέλει πάντα η ίδια να είναι ΚΑΤΩ από τον άντρα. Καμία γυναίκα δεν είναι χαρούμενη με έναν άντρα που βγάζει λιγότερα από αυτήν (αυτό δείχνει και την κατωτερότητά της).  :sunglasses:

Φαντάσου ερώτηση μπαλαντερ στο τέλος της δημοσκόπησης: Σε μπουρδέλα γαμάτε?  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η γυναίκα πάντα θα κάνει τα "παιχνίδια" που οφείλει να κάνει ως γυναίκα, και αυτό για να διαπιστώσει το κατά πόσο μπορεί να σε καβαλήσει.
το νου σου μονιμως στις ανωμαλιες ρε μαν

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Κοίτα φίλε, αν κάνεις περισσότερα από 182 γαμήσια το χρόνο πάω πάσο. Είναι όμως και η αναλογία μεταξύ γαμησιών και μαλακίας. Εμένα είναι 182-0. Εσένα?  :sunglasses:
Γαμησι 1-2 ημερησιως 4-5 φορες εβδομαδιαιως, μαλακια σχεδον καθε κενη μερα, οποτε υπολογισε καπου 5 προς 1 ή κατι αναλογο
Το λογο που αντιπαθεις τη μαλακια παντως δεν τον ξερω, οπως επισης και γιατι το 5λεπτο γαμησι ειναι καλυτερο απο μια οποιαδηποτε μαλακια.
Σε καθε περιπτωση το "πηδαω καθε 2 μερες αυστηρα ταδε λεπτα" δεν λεγεται ξεσκιστηκα, γιατι τοτε τι να πουμε και για τις εποχες που ριχναμε 4-5 τη μερα καθε μερα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Καλά όλοι οι άλλοι αλλά να έχει ψαρωσει ο αναλ με το τρολακι που τα χει φαει με το κουταλι εδώ μέσα και έχει ένα αλφα iq;

Το πρωτο μου μηνυμα αν προσεξες ειχε την προυποθεση "αν δεν τρολαρεις".

Δεν εχω χρονο να φιλτραρω το καθε σκουπιδι εδω μεσα, πρεπει να πεφτει το σκατο αδιακριτως προς πασα κατευθυνση.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
το νου σου μονιμως στις ανωμαλιες ρε μαν

ητανε μια ταινια με τη Cher τη τραγουδιστρια δν θυμαμαι ονομα ταινιας  και αυτη ειχε ρωτησει εναν τυπο αν παει με πουτανες κ αυτος απαντησε το θεικο
''i only go with hookers" αυτη ρωτησε γιατι ετσι? κ απαντησε  :2funny: "because it cut offs all the bullshit , i pay and they give it to me "  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το πρωτο μου μηνυμα αν προσεξες ειχε την προυποθεση "αν δεν τρολαρεις".

Δεν εχω χρονο να φιλτραρω το καθε σκουπιδι εδω μεσα, πρεπει να πεφτει το σκατο αδιακριτως προς πασα κατευθυνση.
Ο πικερ απο τις πολλες τρολιες εχει μεταλαχτει...

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 13

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εταιρία δημοσκοπήσεων είναι.  :sunglasses:  Μα ναι ρε φίλε, εγώ δεν θα πάω με κάποια διευθύντρια. Αυτή θα βρει τον μάστορά της σε κάποιον ανώτερο από αυτήν (πάντα θα υπάρχει). Εγώ θα πάω με καμία άνεργη, part-timer κτλ. Γενικά η γυναίκα θέλει πάντα η ίδια να είναι ΚΑΤΩ από τον άντρα. Καμία γυναίκα δεν είναι χαρούμενη με έναν άντρα που βγάζει λιγότερα από αυτήν (αυτό δείχνει και την κατωτερότητά της).  :sunglasses:
Δηλαδη απο τα 300-400 τον μηνα που βγαζεις,θες να πεις οτι τα μισα τα χαλας για να γαμας 5-10 λεπτα σε μπουρδελο,
και εισαι και υπερηφανος για αυτο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δηλαδη απο τα 300-400 τον μηνα που βγαζεις,θες να πεις οτι τα μισα τα χαλας για να γαμας 5-10 λεπτα σε μπουρδελο,
και εισαι και υπερηφανος για αυτο.

σιγα μη βγαζει κ 120 ρε τρομπα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Γαμησι 1-2 ημερησιως 4-5 φορες εβδομαδιαιως, μαλακια σχεδον καθε κενη μερα, οποτε υπολογισε καπου 5 προς 1 ή κατι αναλογο
Το λογο που αντιπαθεις τη μαλακια παντως δεν τον ξερω, οπως επισης και γιατι το 5λεπτο γαμησι ειναι καλυτερο απο μια οποιαδηποτε μαλακια.
Σε καθε περιπτωση το "πηδαω καθε 2 μερες αυστηρα ταδε λεπτα" δεν λεγεται ξεσκιστηκα, γιατι τοτε τι να πουμε και για τις εποχες που ριχναμε 4-5 τη μερα καθε μερα

Σωστός. Είσαι πιο πάνω από μένα. Οι περισσότεροι είναι όμως πιο κάτω.  :sunglasses:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τι μαλακας εισαι και εσυ ρε,εχεις ιδεα τι βγαζουν σε τετοιες εταιριες;

ε και με αυτα τα λεφτα ζει ρε?πας καλα?αν δν τρωει απο καβατζα ουτε για νερο και τηλεφωνο δν φτανουν  :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Καλά όλοι οι άλλοι αλλά να έχει ψαρωσει ο αναλ με το τρολακι που τα χει φαει με το κουταλι εδώ μέσα και έχει ένα αλφα iq;

Καλά κάνει και ψαρώνει γιατί δεν τρολάρω. 5 χρόνια τουλάχιστον τα λέω εδώ αυτά.  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ε και με αυτα τα λεφτα ζει ρε?πας καλα?αν δν τρωει απο καβατζα ουτε για νερο και τηλεφωνο δν φτανουν  :uglystupid: :uglystupid:
Αμα ζει ακομα στο σπιτι της μαμακας του (οπως ολα δειχνουν) φτανουν...

Επισκέπτης
Αμα ζει ακομα στο σπιτι της μαμακας του (οπως ολα δειχνουν) φτανουν...

Σωστός. Βγάζω γύρω στα 450. Τα 150 πάνε στις πουτάνες. Θα μπορούσα να βγάζω και περισσότερα αλλά βαριέμαι. Θέλω να ξεκουράζομαι λίγο ανάμεσα στα γαμήσια.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom