Νέα

Πρέπει οι άνδρες να πληρώνουν πάντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Εγω πιστευω οτι σιγουρα καπου καποτε...καποιος προφασιστικε οτι παει για κατουρημα και την εκανε απο την πισω πορτα επειδη ειδε τον λογαριασμο  :grin:

εξαρταται απ την ηλικια ρε μαν ... αν εισαι 15 και πας ραντεβου στο μολ πληρωνει ο καθενας το παγωτο του
αμα τριανταρησεις και ζητας απ τη γκομενα 10ευρω για να καλυψεις το μπαρταπ χεσε μεσα πολυχρονη

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Θέλω πολύ να το κάνω αυτό όταν κάνεις 10' νόημα στο γκαρσόνι να πληρώσει και αυτός δε σε βλέπει!!
Εγω θελω να εχω ψησει το γκομενακι να το εχω καυλωσει να του τρεχουν τα ζουμια...να παμε σπιτι...και οταν παω να βγαλω τη μπλουζα μου να σηκωθω πανω και να πω ''ΣΥΓΝΩΜΗ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ,ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ''.Να την αφησω σιξηλη και να φυγω.  :rockon: :rockon: :rockon:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Εννοείται πως την αγαπώ αν και δεν συμφωνεί με τον τρόπο ζωής μου. Της λέω αρκετές λεπτομέρειες για τα γαμήσια που κάνω στα μπουρδέλα. Φυσικά θα την αγαπούσα περισσότερο αν είχε υπάρξει πόρνη. Θα είχε δώσει χαρά σε κάποιους ανθρώπους.  :sunglasses:

Τώρα απλά βγάζεις κακια γιατί δεν σε αφήνει να βγείς το βραδυ από το σπιτι ρε φιλε!
Δεν όμως και την δικια της πλευρά , μικρό παιδί 36 χρονων είσαι , αν σου συμβεί τίποτα?

Επισκέπτης
Εισαι 36 και σε ταιζει η μανα σου και εσυ αντι να βοηθας πας και γαμας μερα παρα μερα στο μεταξουργειο και θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο σωματικα και νοητικα?Τα ονειρα σου ειναι να ζησεις μαζι με αλους 3 πουθεναδες στην ιασωνος??? Trolling level...priceless!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Ρε μαλάκα γιατί νομίζεις ότι τρολάρω? Είμαι μποέμ τύπος, δε γουστάρω πολυτέλειες στη ζωή μου. Στο μέλλον αν είμαι μόνος μου θα νοικιάσω αυτό το σπίτι που μένω τώρα και θα πάω να μείνω στην Ιάσωνος με άλλους 2 μπάκουρους (έχω αρκετούς στη δουλειά μου). Σου φαίνεται τόσο extreme?  :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εξαρταται απ την ηλικια ρε μαν ... αν εισαι 15 και πας ραντεβου στο μολ πληρωνει ο καθενας το παγωτο του
αμα τριανταρησεις και ζητας απ τη γκομενα 10ευρω για να καλυψεις το μπαρταπ χεσε μεσα πολυχρονη
Το μπαρταπ ειναι ο λογιαριασμος?

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω θελω να εχω ψησει το γκομενακι να το εχω καυλωσει να του τρεχουν τα ζουμια...να παμε σπιτι...και οταν παω να βγαλω τη μπλουζα μου να σηκωθω πανω και να πω ''ΣΥΓΝΩΜΗ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ,ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ''.Να την αφησω σιξηλη και να φυγω.  :rockon: :rockon: :rockon:

Ότι κάνουν ορισμένες δλδ  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ρε μαλάκα γιατί νομίζεις ότι τρολάρω? Είμαι μποέμ τύπος, δε γουστάρω πολυτέλειες στη ζωή μου. Στο μέλλον αν είμαι μόνος μου θα νοικιάσω αυτό το σπίτι που μένω τώρα και θα πάω να μείνω στην Ιάσωνος με άλλους 2 μπάκουρους (έχω αρκετούς στη δουλειά μου). Σου φαίνεται τόσο extreme?  :sunglasses:
Οπως σου ειπα και πριν οτι και να εισαι και ειτε τρολαρεις ειτε οχι καλο ειναι να σταματησεις να λες μαλακιες και αρχισεις να σεβεσαι εννοιες οπως ειναι η μανα και τα παιδια.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ναι bar tab ... λογαριασμος
Δεν ξερω τι εχει τυχει σε εσας αλλα συνηθως οταν βγενω με γκομενες 1 πινουν αυτες 10 εγω...αρα θα ηταν λιγο αναρμοστο οχι μονο να μη την κερασω αλλα να τη βαλω να μου πληρωσει και τα μισα ποτα  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οπως σου ειπα και πριν οτι και να εισαι και ειτε τρολαρεις ειτε οχι καλο ειναι να σταματησεις να λες μαλακιες και αρχισεις να σεβεσαι εννοιες οπως ειναι η μανα και τα παιδια.

Ρε Picker καλά σου λέει για τη μάνα. Αυτά τα αίσχη που κάνουμε (λέμε τώρα) άντε να τα γνωρίζει ο πατέρας. Στη μάνα δε λέμε τέτοια. Παλιότερα το είχα πει στην αδερφή μου ότι οκ είχα παει κανα 2 φορές, αλλά όχι και στη μάνα ρε μαν  ;)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξερω τι εχει τυχει σε εσας αλλα συνηθως οταν βγενω με γκομενες 1 πινουν αυτες 10 εγω...αρα θα ηταν λιγο αναρμοστο οχι μονο να μη την κερασω αλλα να τη βαλω να μου πληρωσει και τα μισα ποτα  :grin:

οταν βγαινεις με γκομενα να πινεις 2-3 ποτα μαξ

1) δεν υπαρχει πιο ντεκαβλε απο αντρα που φερνει σβουρες, του τρεχουν τα σαλια και λεει μαλακιες
2) αμα κατσει το καλο να μη κανει κουκου ο κυρ μεντιος γιατι εχεις πιει ολο το βοσπορο δε λεει

αμα θες να γινεις ντιρλα βγες με παρεα οχι ραντεβου με γκομενα που δεν εχεις πηδηξει ακομα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ότι κάνουν ορισμένες δλδ  :grin:
Αυτο συνηθως το κανουν οι ''μπερδεμενες'' που εχουν σχεση με εναν λαπαδοντολμα...εχουν πιει τα φλοκια σου 5 φορες...τις εχεις κανει να χυσουν αλλες 10...αλλα οταν ερθει η ωρα να τον φανε θυμουντε οτι δεν ειναι σωστο και τρεχουν πισω στον κεφτε να του πουν οτι τον κερατωσανε και να βαλουν τα κλαματα ωστε να τις παει στα μαγαζια να τους κανει δωρα για να τις παρηγωρησει απο τη στεναχορια τους  ;)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Αν κρατηθω και δε με πιασουν τα γελια....που θα παει,καποια μερα θα το κανω και αυτο!!

Μην το κανεις φιλε , όταν το κάνει αυτό μια γυναικα όλοι λένε μετά ότι είναι σωστή και δύσκολη.
Αν το κανεις εσύ όλοι θα λένε ότι είσαι πούστης.
Για αυτό σου λέω , γάμα ότι σου κάτσει και άσε τα νάζια .....

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Είσαι εντελως ασχετος αν πραγματικα το πιστευεις αυτο και δεν τρολαρεις.

Οταν εσυ θα χυσεις και θα σηκωθεις να φυγεις γιατι δεν θα εχεις αλλη δυναμη η ορεξη η οτιδηποτε, η γυναικα θα μπορει και ΘΑ ΘΕΛΕΙ να φαει αλλες 500 ψωλες.

Βιολογικα να το δεις, η γυναικα μπορει ΑΝΕΤΑ καθε μερα να ερχεται σε οργασμο ΠΟΛΥ περισσοτερες φορες απο οτι ο ανδρας. Εχεις ακουσει ποτε γυναικες να παιρνουν χαπια και τετοιες μαλακιες για να καβλωνουν? Ο οργανισμος τους ειναι μια μονιμη ωρολογιακη βομβα.

Τωρα αν εσυ γαμας ΜΟΝΟ πουτανες και νομιζεις οτι κατι κανεις και πως οι ανδρες εχουν πολυ περισσοτερες ορμες απο γυναικες, με γεια σου και χαρα σου αλλα εισαι βαθια νυχτωμενος.

Δε θα σε ρωτησω ποτε ηταν η τελευταια φορα που εστω εκανες λυσασμενο σεξ και ξεσκισες μια γκομενα που δεν ηταν πουτανα ( στο επαγγελμα ), γιατι την ξερω την απαντηση. Οσο και αν δεν μας συμφερει εδω μεσα που βρισκομαστε, τα ρουμανοαλβανακια που ειναι σε ρδελα στουντιο και cg, ειναι ελαχιστο και εντελως εσφαλμενο δειγμα για τετοιου ειδους συζητησεις.
χυσιμο απο ολες τις τρυπες να τους δινεις και μην φοβασαι τιποτα :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

1) δεν υπαρχει πιο ντεκαβλε απο αντρα που φερνει σβουρες, του τρεχουν τα σαλια και λεει μαλακιες
2) αμα κατσει το καλο να μη κανει κουκου ο κυρ μεντιος γιατι εχεις πιει ολο το βοσπορο δε λεει

αμα θες να γινεις ντιρλα βγες με παρεα οχι ραντεβου με γκομενα που δεν εχεις πηδηξει ακομα

Τύπε δεν υπάρχει τέτοια περίπτωσης αν εισαι μπουρδελιαρης!! Είμαστε ντούροι παντού και πάντα  :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αυτο συνηθως το κανουν οι ''μπερδεμενες'' που εχουν σχεση με εναν λαπαδοντολμα...εχουν πιει τα φλοκια σου 5 φορες...τις εχεις κανει να χυσουν αλλες 10...αλλα οταν ερθει η ωρα να τον φανε θυμουντε οτι δεν ειναι σωστο και τρεχουν πισω στον κεφτε να του πουν οτι τον κερατωσανε και να βαλουν τα κλαματα ωστε να τις παει στα μαγαζια να τους κανει δωρα για να τις παρηγωρησει απο τη στεναχορια τους  ;)

:thumbsup:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

1)Μην με φοβασαι ξερω απο δαυτα.
2)Αυτα δεν συμβαινουν στην ηλικια μου.Το πολυ πολυ να μη μπορεις να χυσεις ποτε,κατι το οποιο για πολλες γκομενεες δεν ειν κακο....
3)Εμενα μαρεσουν οι γκομενες που πινουν και λιγο παραπανω και κανουν και κανα χαβαλε.Δε μπορω τα μημου απτου..

Επισκέπτης

Εγώ δεν κάνω διακρίσεις. Όταν λέω ότι αγαπώ τις πουτάνες εννοώ ότι μακάρι και η μάνα μου να ήταν πουτάνα. Δεν έχω επιλεκτική ηθική. Εγώ θεωρώ ότι οι γυναίκες πρέπει να δίνονται σε όλους τους άντρες που τις ποθούν.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom