Νέα

Πρέπει οι άνδρες να πληρώνουν πάντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγώ δεν κάνω διακρίσεις. Όταν λέω ότι αγαπώ τις πουτάνες εννοώ ότι μακάρι και η μάνα μου να ήταν πουτάνα. Δεν έχω επιλεκτική ηθική. Εγώ θεωρώ ότι οι γυναίκες πρέπει να δίνονται σε όλους τους άντρες που τις ποθούν.  :rockon:
Εγω μεχρι τωρα γελαγα με αυτα που ελεγες.Τωρα λες μαλακιες και σταματαω και να γελαω και να κανω διαλογο μαζι σου.Αλλοι εχουν χασει τις μαναδες τους και θα πληρωναν οσα πληρωνεις εσυ στο μεταξουργειο σε 10 χρονια για να τις δουνε για 10 μερες και εσυ καθεσαι και λες εμετικες μαλακιες.Πεστα μονος.  :)

Επισκέπτης
Εγω μεχρι τωρα γελαγα με αυτα που ελεγες.Τωρα λες μαλακιες και σταματαω και να γελαω και να κανω διαλογο μαζι σου.Αλλοι εχουν χασει τις μαναδες τους και θα πληρωναν οσα πληρωνεις εσυ στο μεταξουργειο σε 10 χρονια για να τις δουνε για 10 μερες και εσυ καθεσαι και λες εμετικες μαλακιες.Πεστα μονος.  :)

Και κάποιοι άλλοι γελάγανε μέχρι που έγραψα τις απόψεις μου για τον βιασμό, δηλαδή ότι τον θεωρώ μία φυσιολογική πράξη. Σόρρυ φίλε, αυτές είναι οι απόψεις μου.  :sunglasses:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και κάποιοι άλλοι γελάγανε μέχρι που έγραψα τις απόψεις μου για τον βιασμό, δηλαδή ότι τον θεωρώ μία φυσιολογική πράξη. Σόρρυ φίλε, αυτές είναι οι απόψεις μου.  :sunglasses:

Φίλε ο βιαστής ηδονίζεται κυρίως από την αντίσταση που προβάλλει το θύμα. Αν πιστεύεις ότι οι περισσότεροι άντρες θα ηδονίζονταν από μια γυναίκα που φωνάζει και προσπαθεί να τους απωθήσει τότε έχεις δίκιο. Αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ε τοτε να σου στειλουμε τον ιπποτη69 να σε βιασει,αφου το θεωρεις φυσιολογικη πραξη.

Επισκέπτης
Φυσικά και δεν πρέπει οι άνδρες να πληρώνουν πάντα

Μεγαλύτερη βλακεία δεν έχω ακούσει...ποιος την είπε;  :think:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τυπε δε μπορεις παρα να συμφωνεις οτι αν ειναι να μην υπαρχουν επιπτωσεις για το θυτη απο το βιασμο, να μην υπαρχουν επιπτωσεις και για το θυμα για οποια βλαβη προκαλεσει εκεινη την ωρα ή σε ανυποπτο μελλοντικο χρονο στον θυτη, ε?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εγώ δεν κάνω διακρίσεις. Όταν λέω ότι αγαπώ τις πουτάνες εννοώ ότι μακάρι και η μάνα μου να ήταν πουτάνα. Δεν έχω επιλεκτική ηθική. Εγώ θεωρώ ότι οι γυναίκες πρέπει να δίνονται σε όλους τους άντρες που τις ποθούν.  :rockon:
θεωρεις οτι πρεπει να μοιραζομαστε το αιδοιο και να μην το δεσμεουμε.πικερ εσυ εισαι πραγματικος αριστερος.οι αλλοι ειναι υποκριτες

Επισκέπτης
Τυπε δε μπορεις παρα να συμφωνεις οτι αν ειναι να μην υπαρχουν επιπτωσεις για το θυτη απο το βιασμο, να μην υπαρχουν επιπτωσεις και για το θυμα για οποια βλαβη προκαλεσει εκεινη την ωρα ή σε ανυποπτο μελλοντικο χρονο στον θυτη, ε?

Αν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός πρέπει ο θύτης να τιμωρείται παραδειγματικά. Πολλοί βιασμοί γίνονται από ανάγκη και με πολλή αγάπη. Και δεν θα το συνεχίσω.  :smitten:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

:grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• id.jpg
    id.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 43

Επισκέπτης
θεωρεις οτι πρεπει να μοιραζομαστε το αιδοιο και να μην το δεσμεουμε.πικερ εσυ εισαι πραγματικος αριστερος.οι αλλοι ειναι υποκριτες

Σωστά φίλε. Με ποιο δικαίωμα η κάθε καριόλα αρνείται το πάθος μας? Υποχρεωτική θητεία σε μπουρδέλα για όλες τις γυναίκες στα 18 τους χρόνια θα έλυνε αυτό το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα.  :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Σωστά. Με ποιο δικαίωμα η κάθε καριόλα αρνείται το πάθος μας? Υποχρεωτική θητεία σε μπουρδέλα για όλες τις γυναίκες στα 18 τους χρόνια θα έλυνε αυτό το κοινωνικό πρόβλημα.  :rockon:

Συνημμένα

• aor.jpg
    aor.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 18

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Σωστά φίλε. Με ποιο δικαίωμα η κάθε καριόλα αρνείται το πάθος μας? Υποχρεωτική θητεία σε μπουρδέλα για όλες τις γυναίκες στα 18 τους χρόνια θα έλυνε αυτό το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα.  :rockon:
αυτο ειναι αριστερος με το ζορι.το θεμα ειναι να το κανουν απο μονοι τους οι ανθρωποι.απο επιλογη τους που λεμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom