LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
7 κατοσταρικα σε εταιρια δημοσκοπησης; :o
Δημοσκοπήσεων ή εκεί που μετράνε τις τηλεθεασεις δε θυμάμαι ακριβώς
7 κατοσταρικα σε εταιρια δημοσκοπησης; :o
Αμα βγαζεις τοσα σε τετοια εταιρια,ουτε του παπα να μην το πεις.Εγω 2 φοιτητριες που ξερω εφυγαν μετα απο 2 μηνες τρεχοντας απο εκει.Σωστός. Βγάζω γύρω στα 450. Τα 150 πάνε στις πουτάνες. Θα μπορούσα να βγάζω και περισσότερα αλλά βαριέμαι. Θέλω να ξεκουράζομαι λίγο ανάμεσα στα γαμήσια.
Ε δεν μας ειχες πει οτι στα 30 σε φροντιζει ακομα η μαμακα σου να καταλαβουμε ολοι με ποσα κιλα αρχιδια παμε να διαφωνισουμε... (η ποσα κιλα τρολιας )Σωστός. Βγάζω γύρω στα 450. Τα 150 πάνε στις πουτάνες. Θα μπορούσα να βγάζω και περισσότερα αλλά βαριέμαι. Θέλω να ξεκουράζομαι λίγο ανάμεσα στα γαμήσια.
Αμα βγαζεις τοσα σε τετοια εταιρια,ουτε του παπα να μην το πεις.Εγω 2 φοιτητριες που ξερω εφυγαν μετα απο 2 μηνες τρεχοντας απο εκει.
Ε δεν μας ειχες πει οτι στα 30 σε φροντιζει ακομα η μαμακα σου να καταλαβουμε ολοι με ποσα κιλα αρχιδια παμε να διαφωνισουμε... (η ποσα κιλα τρολιας )
Τοσα τους δινουν οταν ξεκινανε ρε,ο πικερ μπορει να εχει χρονια,μπορει να δουλευει 8αρο.μαστερ τη μαλακια σου την ειπες παλι με τα 300
Αμα βγαζεις τοσα σε τετοια εταιρια,ουτε του παπα να μην το πεις.Εγω 2 φοιτητριες που ξερω εφυγαν μετα απο 2 μηνες τρεχοντας απο εκει.
...σκοπεύω να νοικιάσω μαζί με 2-3 άλλους ένα διαμέρισμα κάπου στην Ιάσωνος ή στη Λεωνίδου για να έχω τις πουτάνες σχεδόν μέσα στο σπίτι μου...
...Και στο μέλλον όταν δεν υπάρχει πια η μάνα μου...
Εισαι 36 και σε ταιζει η μανα σου και εσυ αντι να βοηθας πας και γαμας μερα παρα μερα στο μεταξουργειο και θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο σωματικα και νοητικα?Τα ονειρα σου ειναι να ζησεις μαζι με αλους 3 πουθεναδες στην ιασωνος??? Trolling level...priceless!!!36 είμαι. Το έχω πει πολλές φορές, απλά εσύ είσαι καινούριος. Και στο μέλλον όταν δεν υπάρχει πια η μάνα μου σκοπεύω να νοικιάσω μαζί με 2-3 άλλους ένα διαμέρισμα κάπου στην Ιάσωνος ή στη Λεωνίδου για να έχω τις πουτάνες σχεδόν μέσα στο σπίτι μου.
ξεχασες τη συνεχεια..γυρω στα 50-60 θα κοιμασαι στα παγκακια και θα εχεις γινει θεμα στην νικολουλη της εποχης εκεινης...36 είμαι. Το έχω πει πολλές φορές, απλά εσύ είσαι καινούριος. Και στο μέλλον όταν δεν υπάρχει πια η μάνα μου σκοπεύω να νοικιάσω μαζί με 2-3 άλλους ένα διαμέρισμα κάπου στην Ιάσωνος ή στη Λεωνίδου για να έχω τις πουτάνες σχεδόν μέσα στο σπίτι μου.
Δημοσκοπήσεων ή εκεί που μετράνε τις τηλεθεασεις δε θυμάμαι ακριβώς
Και τελικα ρε παιδια,δεν βγαλαμε συμπερασμα...υπαρχει κανεις που ΔΕΝ πληρωνει στο πρωτο ραντεβου???
την αγαπάς? θα σου λείψει όταν φύγει από την ζωή?
κι' αυτή θα έπρεπε να ξεκινήσει με θητεία στα μπουρδέλα?
Καλο ειναι μερικες εννοιες οπως ειναι η μανα,η κορη κτλπ..να τις σεβεσαι και να μην λες μαλακιες. Ειτε τρολαρεις ειτε οχι.Εννοείται πως την αγαπώ αν και δεν συμφωνεί με τον τρόπο ζωής μου. Της λέω αρκετές λεπτομέρειες για τα γαμήσια που κάνω στα μπουρδέλα. Φυσικά θα την αγαπούσα περισσότερο αν είχε υπάρξει πόρνη. Θα είχε δώσει χαρά σε κάποιους ανθρώπους.
Εγω πιστευω οτι σιγουρα καπου καποτε...καποιος προφασιστικε οτι παει για κατουρημα και την εκανε απο την πισω πορτα επειδη ειδε τον λογαριασμο
Εννοείται πως την αγαπώ αν και δεν συμφωνεί με τον τρόπο ζωής μου. Της λέω αρκετές λεπτομέρειες για τα γαμήσια που κάνω στα μπουρδέλα. Φυσικά θα την αγαπούσα περισσότερο αν είχε υπάρξει πόρνη. Θα είχε δώσει χαρά σε κάποιους ανθρώπους.