Νέα

Πρέπει οι άνδρες να πληρώνουν πάντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Σωστός. Βγάζω γύρω στα 450. Τα 150 πάνε στις πουτάνες. Θα μπορούσα να βγάζω και περισσότερα αλλά βαριέμαι. Θέλω να ξεκουράζομαι λίγο ανάμεσα στα γαμήσια.  :rockon:
Αμα βγαζεις τοσα σε τετοια εταιρια,ουτε του παπα να μην το πεις.Εγω 2 φοιτητριες που ξερω εφυγαν μετα απο 2 μηνες τρεχοντας απο εκει.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Σωστός. Βγάζω γύρω στα 450. Τα 150 πάνε στις πουτάνες. Θα μπορούσα να βγάζω και περισσότερα αλλά βαριέμαι. Θέλω να ξεκουράζομαι λίγο ανάμεσα στα γαμήσια.  :rockon:
Ε δεν μας ειχες πει οτι στα 30 σε φροντιζει ακομα η μαμακα σου να καταλαβουμε ολοι με ποσα κιλα αρχιδια παμε να διαφωνισουμε... :grin: (η ποσα κιλα τρολιας  :thumbsup:)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αμα βγαζεις τοσα σε τετοια εταιρια,ουτε του παπα να μην το πεις.Εγω 2 φοιτητριες που ξερω εφυγαν μετα απο 2 μηνες τρεχοντας απο εκει.

μαστερ τη μαλακια σου την ειπες παλι με τα 300  :grin:

Επισκέπτης
Ε δεν μας ειχες πει οτι στα 30 σε φροντιζει ακομα η μαμακα σου να καταλαβουμε ολοι με ποσα κιλα αρχιδια παμε να διαφωνισουμε... :grin: (η ποσα κιλα τρολιας  :thumbsup:)

36 είμαι. Το έχω πει πολλές φορές, απλά εσύ είσαι καινούριος. Και στο μέλλον όταν δεν υπάρχει πια η μάνα μου σκοπεύω να νοικιάσω μαζί με 2-3 άλλους ένα διαμέρισμα κάπου στην Ιάσωνος ή στη Λεωνίδου για να έχω τις πουτάνες σχεδόν μέσα στο σπίτι μου.  :rockon:

Επισκέπτης

Δεν είναι όλες οι εταιρίες ίδιες τύπε. Υπάρχουν και καλές εταιρίες στο χώρο. Εγώ επίσης κάνω αυτή τη δουλειά 10 χρόνια (σε πολλές εταιρίες) και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.  ;)

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...σκοπεύω να νοικιάσω μαζί με 2-3 άλλους ένα διαμέρισμα κάπου στην Ιάσωνος ή στη Λεωνίδου για να έχω τις πουτάνες σχεδόν μέσα στο σπίτι μου...

να τος ρε, λέει και κάτι σωστό.

να γυρίσουν οι Έλληνες, να κατοικηθεί πάλι το κέντρο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
36 είμαι. Το έχω πει πολλές φορές, απλά εσύ είσαι καινούριος. Και στο μέλλον όταν δεν υπάρχει πια η μάνα μου σκοπεύω να νοικιάσω μαζί με 2-3 άλλους ένα διαμέρισμα κάπου στην Ιάσωνος ή στη Λεωνίδου για να έχω τις πουτάνες σχεδόν μέσα στο σπίτι μου.  :rockon:
Εισαι 36 και σε ταιζει η μανα σου και εσυ αντι να βοηθας πας και γαμας μερα παρα μερα στο μεταξουργειο και θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο σωματικα και νοητικα?Τα ονειρα σου ειναι να ζησεις μαζι με αλους 3 πουθεναδες στην ιασωνος??? Trolling level...priceless!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
ξεχασες τη συνεχεια..γυρω στα 50-60 θα κοιμασαι στα παγκακια και θα εχεις γινει θεμα στην νικολουλη της εποχης εκεινης...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Και τελικα ρε παιδια,δεν βγαλαμε συμπερασμα...υπαρχει κανεις που ΔΕΝ πληρωνει στο πρωτο ραντεβου???  :grin:

Επισκέπτης
την αγαπάς? θα σου λείψει όταν φύγει από την ζωή?

κι' αυτή θα έπρεπε να ξεκινήσει με θητεία στα μπουρδέλα?

Εννοείται πως την αγαπώ αν και δεν συμφωνεί με τον τρόπο ζωής μου. Της λέω αρκετές λεπτομέρειες για τα γαμήσια που κάνω στα μπουρδέλα. Φυσικά θα την αγαπούσα περισσότερο αν είχε υπάρξει πόρνη. Θα είχε δώσει χαρά σε κάποιους ανθρώπους.  :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω πιστευω οτι σιγουρα καπου καποτε...καποιος προφασιστικε οτι παει για κατουρημα και την εκανε απο την πισω πορτα επειδη ειδε τον λογαριασμο  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εννοείται πως την αγαπώ αν και δεν συμφωνεί με τον τρόπο ζωής μου. Της λέω αρκετές λεπτομέρειες για τα γαμήσια που κάνω στα μπουρδέλα. Φυσικά θα την αγαπούσα περισσότερο αν είχε υπάρξει πόρνη. Θα είχε δώσει χαρά σε κάποιους ανθρώπους.  :sunglasses:
Καλο ειναι μερικες εννοιες οπως ειναι η μανα,η κορη κτλπ..να τις σεβεσαι και να μην λες μαλακιες.  :) Ειτε τρολαρεις ειτε οχι.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω πιστευω οτι σιγουρα καπου καποτε...καποιος προφασιστικε οτι παει για κατουρημα και την εκανε απο την πισω πορτα επειδη ειδε τον λογαριασμο  :grin:

Θέλω πολύ να το κάνω αυτό όταν κάνεις 10' νόημα στο γκαρσόνι να πληρώσεις και αυτός δε σε βλέπει!!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

:new_shocked: στη μάνα σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom