Νέα

Πρέπει οι άνδρες να πληρώνουν πάντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.265
Πόντοι
8.815
Το εχω δει πολλες φορες στο Ελληνικο twitter ως θεμα συζητησης,μαλιστα αποκτα τεραστια απηχηση με εκατονταδες rt και σχολια. Μετα απο πολλα σχολια γυναικων που εχω διαβασει,βγαινει ενα καθαρο συμπερασμα για τις Ελληνιδες οι οποιες θεωρουν οτι ο αντρας πρεπει να πληρωνει τα παντα και παντα. Μαλιστα ειναι καθετες σε αυτο και δε σηκωνουν κουβεντα,οποιος τολμησει να διαφωνησει μαζι τους,ειναι μιζερος,τσιγκουνης και δε ξερει να φερεται σε μια γυναικα κατα τη γνωμη τους.
Ακουω λοιπον τις δικες σας γνωμες και αποψεις πανω στο θεμα,περιμενω αποψεις και απο τις γυναικες του φορουμ.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Το εχω δει πολλες φορες στο Ελληνικο twitter ως θεμα συζητησης,μαλιστα αποκτα τεραστια απηχηση με εκατονταδες rt και σχολια. Μετα απο πολλα σχολια γυναικων που εχω διαβασει,βγαινει ενα καθαρο συμπερασμα για τις Ελληνιδες οι οποιες θεωρουν οτι ο αντρας πρεπει να πληρωνει τα παντα και παντα. Μαλιστα ειναι καθετες σε αυτο και δε σηκωνουν κουβεντα,οποιος τολμησει να διαφωνησει μαζι τους,ειναι μιζερος,τσιγκουνης και δε ξερει να φερεται σε μια γυναικα κατα τη γνωμη τους.
Ακουω λοιπον τις δικες σας γνωμες και αποψεις πανω στο θεμα,περιμενω αποψεις και απο τις γυναικες του φορουμ.
Για μένα είναι απλό: αν θες να γαμήσεις μία χαζή πληρώνεις εσύ αλλά πρέπει να την γαμήσεις το αργότερο την τρίτη φορά. Αν δεν ειναι χαζή πρέπει να πληρώσει αυτή την 2η φορά.και να σου κάτσει κιόλας. Αλλιώς σε δουλεύει.

Αν δεν θες να την γαμήσεις αλλά θες δουλειά από αυτήν, κερνάς εσύ αλλά όχι σε μεγάλο λογαριασμό.

Αν δεν την θες αλλά σε θέλει αυτή, λες ότι πας να κάνεις ένα σημαντικό τηλέφωνο, κλείνεις μια μουνάρα σε ξενοδοχείο, πληρώνεις τα δικά σου και μην τον είδατε

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Τύπε, κάνεις λάθος. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που το θεωρουν αυτονόητο πως πρέπει να πληρώνει ο άντρας. Οι ίδιοι οι άντρες (aka πυρφόροι) το βλέπουν ως υποχρέωση ανεξαρτητου συντρόφου. Ο Vibrator τα έχει συζητήσει εδώ και χρόνια. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.265
Πόντοι
8.815
Τύπε, κάνεις λάθος. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που το θεωρουν αυτονόητο πως πρέπει να πληρώνει ο άντρας. Οι ίδιοι οι άντρες (aka πυρφόροι) το βλέπουν ως υποχρέωση ανεξαρτητου συντρόφου. Ο Vibrator τα έχει συζητήσει εδώ και χρόνια. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια.

Ας τα ξαναπουμε,δε θα μας πεσει ο κωλος

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
μετα απο πολλες μαλακιες καταληγω μισα μισα και σε οσες αρεσει

• Like
Αντιδράσεις: enduro

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.709
Πόντοι
12.756
ρε δεν πανε να γαμηθουνε οι καριολες...καμμια σοβαρη γυναικα δεν θα σου πει να πληρωνει συνεχεια ο αντρας παρα μονο τα ξεκωλα και τα πουτανακια....

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.265
Πόντοι
8.815
Εχω βγει με γυναικες που απαιτουσαν στις επομενες εξοδους μας να πληρωσουν εκεινες τον λογαριασμο,αυτες οι γυναικες ειναι αξιες σεβασμου. Με τις συγκεκριμενες εκανα και σχεσεις. Σιγα μη κατσω να ασχοληθω μ'ενα πουτανακι που με βλεπει σαν πορτοφολι.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.797
Πόντοι
3.656

θα παρουν τα αρχιδια μου τυπε :confused: :confused: :confused:

334881.jpg

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.265
Πόντοι
8.815
απ'τα σπιτια τους ξεκινανε ολα με τις καριολες μαναδες τους που τους λενε ''να βρεις εναν αντρα να στα παρεχει ολα''

γι'αυτο σημερα εχουμε γεμισει απο αντρες και γυναικες single,οι γκομενες ψαχνουν τον μαλακα/πορτοφολι να τα πληρωνει ολα και ο αντρας με 700-900 ευρω το μηνα σου λεει ρε τραβα γαμησου που θα στα πληρωνω ολα,καλυτερα πουτανες.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.797
Πόντοι
3.656
ρε δεν πανε να γαμηθουνε οι καριολες...καμμια σοβαρη γυναικα δεν θα σου πει να πληρωνει συνεχεια ο αντρας παρα μονο τα ξεκωλα και τα πουτανακια....

και το θετεις και πολυ ευγενικα κι ολας τυπε :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.233
Πόντοι
2.836
Ο μαλακας πάντα θα το κάνει αυτό...και όσο υπάρχουν όλοι αυτοί οι μουνοδουλοι τόσο θα μας παίρνει όλους η μπάλα..να βάζεις το χέρι στην τσέπη δεν λέω αλλά αν δεις η άλλη δεν κάνει ποτέ κίνηση,πήδημα κ δρόμο.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.756
Πόντοι
11.956
Πόθο παλιά σε παρέα αντρών λέγαμε αυτά τα πράγματα ποιος πρέπει να πληρώσει κτλ...ταχακουγε και ένας φίλος ..και ακούστε τι έπαθε... βγαίνει για καφέ με δύο φοβερά μουνια ...αυτές τον γουστάρουν ... έρχεται η ώρα να πληρώσει και δεν κάνει κίνηση...για καφέ τώρα ... πλήρωσαν οι γκόμενες..και μετά του είπαν καληνύχτα...αυτά τα έμαθα από τις γκόμενες μετά μια βδομάδα...πως και δεν έγινε κάτι λέω ...αυτά και αυτά έγιναν ....η υπόθεση είναι ότι ο φίλος που δεν πλήρωσε τους καφέδες .πάντα ανοιχτοχερης...πάντα κερναγε ακόμα και άσχετες...μάλλον του έκανε κακό η συζήτηση που άκουσε....και ναι τις γαμισα εγώ μετά τόσα έχουμε πληρώσει
.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.478
Πόντοι
12.756
το 99% των ανδρων ξεκωλα και πουτανακια θελει , εκτος αν ξερεις κανεναν που θελει καμια που παει και σβηνει τα κερια΄ στην εκκλησία

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.756
Πόντοι
11.956

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.265
Πόντοι
8.815
Πόθο παλιά σε παρέα αντρών λέγαμε αυτά τα πράγματα ποιος πρέπει να πληρώσει κτλ...ταχακουγε και ένας φίλος ..και ακούστε τι έπαθε... βγαίνει για καφέ με δύο φοβερά μουνια ...αυτές τον γουστάρουν ... έρχεται η ώρα να πληρώσει και δεν κάνει κίνηση...για καφέ τώρα ... πλήρωσαν οι γκόμενες..και μετά του είπαν καληνύχτα...αυτά τα έμαθα από τις γκόμενες μετά μια βδομάδα...πως και δεν έγινε κάτι λέω ...αυτά και αυτά έγιναν ....η υπόθεση είναι ότι ο φίλος που δεν πλήρωσε τους καφέδες .πάντα ανοιχτοχερης...πάντα κερναγε ακόμα και άσχετες...μάλλον του έκανε κακό η συζήτηση που άκουσε....και ναι τις γαμισα εγώ μετά τόσα έχουμε πληρώσει
.
εδω δε μιλαω για ενα καφε και τα πρωτα ραντεβου,που εγω προσωπικα τα πληρωνω,δε τα σκεφτομαι. Αλλα οχι ρε φιλε να εχω σχεση μαζι της και να ειμαι το πορτοφολι στα παντα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
οσο λαθος κι αν ειναι, επειδη η πρωτη εντυπωση μενει και επειδη χωρις καλη πρωτη εντυπωση, δεν θα γαμας συχνα, το πρωτο ραντεβου (και αυστηρα μονο το πρωτο) το πληρωνω συνηθως. Εννοειται βεβαια οτι το πρωτο ραντεβου δεν θα ειναι και ενα πανακριβο εστιατοριο.... Ουσιαστικα πληρωνω τα 2-3 ποτα της γκομενας, ενα μεροκαματο χαμηλομισθου δηλαδη. Το θεωρω σαν μικρη επενδυση, και οπως ολες οι επενδυσεις εχουν ρισκο αλλα και Higher reward. Αντι να δωσω λοιπον τα λεφτα σε μια πουτανα για να την γαμησω για μια ωρα, επενδυω ενα μικροτερο ποσο στα ποτα με την δυνατοτητα να γαμαω για πολυ περισσοτερο απο μια ωρα :fuck2:

Δεν θεωρω δεδομενο το οτι θα πληρωσω, το κανω επειδη εγω γουσταρω, και αν η αλλη ειναι για το πουτσο σαν ατομο και με ξενερωσει (ή ακαταλληλη εμφανισιακα αν η γνωριμια ειναι μεσω ινστα/τιντερ κτλ) θα πληρωσω μονο τα δικα μου, κι ας με πει γυφτο.

Η λογικη "αμα περιμενει να πληρωσω σημαινει οτι ειναι εδω για τα λεφτα" ειναι παντελως ηλιθια, οπως ειπα, η πρωτη εντυπωση θα κανει την διαφορα και θα καθορισει σε μεγαλο βαθμο το ποσο μακρια θα πας. Με τα ιδια μυαλα, πηγαιντε στο πρωτο ραντεβου ντυμενοι σαν λετσοι και χωρις αποσμητικο/κολωνια.

Τι; Δεν της αρεσει η φυσικη μυρωδια σου ή τα σκισμενα ρουχα σου;;;;;; Δεν κανει η κοπελα, θελει τα λεφτα μας ...... :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.

Στα ιδια επιπεδα κυμμαινεται και η αποψη "την πρωτη κινηση την κανει ο αντρας". Αν περιμενετε να σας την πεσει η γκομενα, κλαψτα, ακομα παρθενοι θα ημασταν το 95% απο εμας. Ναι ειναι κακο στερεοτυπο να ΠΡΕΠΕΙ να κανει την πρωτη αμεση κινηση ο αντρας, αλλα ο σκοπος (το γαμησι) αγιαζει τα μεσα (το βαρος της πρωτης κινησης).

Κλεινοντας, αποδεχτειτε το ρολο που σας εδωσε η φυση. Ποιος ειναι αυτος; Αν θελεις να "ζευγαρωσεις", πρεπει να παρεις πρωτοβουλιες και πρεπει να νικησεις τον ανταγωνισμο εντυπωσιαζοντας το θυληκο. Ολο το ζωικο βασιλειο ετσι πηγε μπροστα, βεβαια παιζονται και κατι βιασμοι εκει περα στην αναγκη, αλλα δεν θα το προτεινα στην δικη μας κοινωνια :2funny:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.756
Πόντοι
11.956
Όλοι έχουμε πληρώσει...και έχουμε φάει καληνύχτα μετά ..χαχαχα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
απ'τα σπιτια τους ξεκινανε ολα με τις καριολες μαναδες τους που τους λενε ''να βρεις εναν αντρα να στα παρεχει ολα''

γι'αυτο σημερα εχουμε γεμισει απο αντρες και γυναικες single,οι γκομενες ψαχνουν τον μαλακα/πορτοφολι να τα πληρωνει ολα και ο αντρας με 700-900 ευρω το μηνα σου λεει ρε τραβα γαμησου που θα στα πληρωνω ολα,καλυτερα πουτανες.

Μόνο άντρες single έχουμε γεμίσει,δεν ξέρω πού τις βλέπεις εσύ τις single γυναίκες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.478
Πόντοι
12.756
εδω δε μιλαω για ενα καφε και τα πρωτα ραντεβου,που εγω προσωπικα τα πληρωνω,δε τα σκεφτομαι. Αλλα οχι ρε φιλε να εχω σχεση μαζι της και να ειμαι το πορτοφολι στα παντα.
δηλαδη μέχρι που θες να πληρωνεις τύπε ? που σταματάει αυτο ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόνο άντρες single έχουμε γεμίσει,δεν ξέρω πού τις βλέπεις εσύ τις single γυναίκες.
αφου δεν πληρωνετε ρε τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom