kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
σαρεσε ε?
Ηταν δυνατοσαρεσε ε?
τυπε να υποθεσω πως αυτη ειναι η μερα που δεν πηγες μπουρδελο...Σωστά φίλε. Με ποιο δικαίωμα η κάθε καριόλα αρνείται το πάθος μας? Υποχρεωτική θητεία σε μπουρδέλα για όλες τις γυναίκες στα 18 τους χρόνια θα έλυνε αυτό το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα.
Ηταν δυνατο
Εγω μεχρι να γινω παλυ αριμελης δε μπορω να καρφωσω τιποτα.Αντε να φωναξω σπιτι καμια προθημη κοπελα να καθρφωθει μονη της και εγω να κοιταωαυριο λεω να παω να καρφωσω ενα δυνατο γιατι δν παει αλλο
τυπε να υποθεσω πως αυτη ειναι η μερα που δεν πηγες μπουρδελο...
Εγω μεχρι να γινω παλυ αριμελης δε μπορω να καρφωσω τιποτα.Αντε να φωναξω σπιτι καμια προθημη κοπελα να καθρφωθει μονη της και εγω να κοιταω
αυτο ειναι αριστερος με το ζορι.το θεμα ειναι να το κανουν απο μονοι τους οι ανθρωποι.απο επιλογη τους που λεμε.
τα 2/3 των αμερικανων
χεχεχεχεχ οχι ευτιχως δεν εχω τετειο θεμα.Εχω ομως γυψοεπιδεσμο! και δεν πρεπει να το πατησω.Για χεσιμο στο ενα ποδι παω...και οταν κανω μπανιο το εχω απεξω απο τη μπανιερατι εμφανιση εχεις τυπε?
:S
Δε με πιανεις. Για ντεμεκ ελευθεριος μου ακουγεσαι παντως. Και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο. Και το θυμα δεν το προστατευει η πολιτεια και τον θυτη τον προστατευει. Δεν παει ετσι. Τεσπα.Αν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός πρέπει ο θύτης να τιμωρείται παραδειγματικά. Πολλοί βιασμοί γίνονται από ανάγκη και με πολλή αγάπη. Και δεν θα το συνεχίσω.
Θέλω να ομολογήσω κάτι: Σήμερα τρόλαρα αρκετά γιατί, ενώ ήταν να πάω στη δουλειά, χάλασε το σύστημα στα κομπιούτερ και έτσι αναγκάστηκα να μείνω στο σπίτι.
καλύτερα τύπε
ησύχασαν για μία μέρα οι καημένοι οι δανειολήπτες
Ποιοι δανειολήπτες ρε τύπε? Εγώ είμαι ένας φτωχός και τίμιος δημοσκόπος.
Οριστε,τα λεω εγω οτι τα μεγαλυτερα γκομενακια ειναι τα καλα...egw proxtes vgika gia fagito me dyo gomenes (kai ena filo) prwti fora kai epemenan na plirosoun autes... mas rixnane vevea arketa xronakia alla ti na kanoume afou epimenane...
Οριστε,τα λεω εγω οτι τα μεγαλυτερα γκομενακια ειναι τα καλα...
Αυτα ισχυεουν στις πολιτισμενες χωρες...στις πιο σηληροπιρηνικες οι γυναικες λενε ευχαρηστω αν δεν γυρισει μια μερα ο αντρας μεθυσμενος και δεν πλαωσει στο ξυλο...εμεις εδω ειμαστε κυριοι!!Να προσθέσω ένα κλισέ που κάποιοι θα έχουν σίγουρα ακούσει.
Επιτυχημένος άντρας, είναι ο άντρας που βγάζει περισσότερα λεφτά από αυτά που η γυναίκα/γκόμενα του μπορεί να ξοδέψει.
Επιτυχημένη γυναίκα είναι η γυναίκα που μπορεί να βρεί ένα τέτοιο άντρα.
Νομίζω το κλείσαμε το θέμα !!!