Νέα

Πρέπει οι άνδρες να πληρώνουν πάντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Σωστά φίλε. Με ποιο δικαίωμα η κάθε καριόλα αρνείται το πάθος μας? Υποχρεωτική θητεία σε μπουρδέλα για όλες τις γυναίκες στα 18 τους χρόνια θα έλυνε αυτό το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα.  :rockon:
τυπε να υποθεσω πως αυτη ειναι η μερα που δεν πηγες μπουρδελο...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αυριο λεω να παω να καρφωσω ενα δυνατο γιατι δν παει αλλο  :grin:
Εγω μεχρι να γινω παλυ αριμελης δε μπορω να καρφωσω τιποτα.Αντε να φωναξω σπιτι καμια προθημη κοπελα να καθρφωθει μονη της και εγω να κοιταω  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγω μεχρι να γινω παλυ αριμελης δε μπορω να καρφωσω τιποτα.Αντε να φωναξω σπιτι καμια προθημη κοπελα να καθρφωθει μονη της και εγω να κοιταω  :2funny:

τι εμφανιση εχεις τυπε?
:S

Συνημμένα

• s.jpg
    s.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 59

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τι εμφανιση εχεις τυπε?
:S
χεχεχεχεχ οχι ευτιχως δεν εχω τετειο θεμα.Εχω ομως γυψοεπιδεσμο! και δεν πρεπει να το πατησω.Για χεσιμο στο ενα ποδι παω...και οταν κανω μπανιο το εχω απεξω απο τη μπανιερα  :rockon:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός πρέπει ο θύτης να τιμωρείται παραδειγματικά. Πολλοί βιασμοί γίνονται από ανάγκη και με πολλή αγάπη. Και δεν θα το συνεχίσω.   :smitten:
Δε με πιανεις. Για ντεμεκ ελευθεριος μου ακουγεσαι παντως. Και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο. Και το θυμα δεν το προστατευει η πολιτεια και τον θυτη τον προστατευει. Δεν παει ετσι. Τεσπα.

Επισκέπτης
Θέλω να ομολογήσω κάτι: Σήμερα τρόλαρα αρκετά γιατί, ενώ ήταν να πάω στη δουλειά, χάλασε το σύστημα στα κομπιούτερ και έτσι αναγκάστηκα να μείνω στο σπίτι.  :2funny:

Επισκέπτης
Θέλω να ομολογήσω κάτι: Σήμερα τρόλαρα αρκετά γιατί, ενώ ήταν να πάω στη δουλειά, χάλασε το σύστημα στα κομπιούτερ και έτσι αναγκάστηκα να μείνω στο σπίτι.   :2funny:

καλύτερα τύπε

ησύχασαν για μία μέρα οι καημένοι οι δανειολήπτες  :rockon: :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
egw proxtes vgika gia fagito me dyo gomenes (kai ena filo) prwti fora kai epemenan na plirosoun autes... mas rixnane vevea arketa xronakia alla ti na kanoume afou epimenane...
Οριστε,τα λεω εγω οτι τα μεγαλυτερα γκομενακια ειναι τα καλα... :rockon:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Να προσθέσω ένα κλισέ που κάποιοι θα έχουν σίγουρα ακούσει.

Επιτυχημένος άντρας, είναι ο άντρας που βγάζει περισσότερα λεφτά από αυτά που η γυναίκα/γκόμενα του μπορεί να ξοδέψει.

Επιτυχημένη γυναίκα είναι η γυναίκα που μπορεί να βρεί ένα τέτοιο άντρα.

Νομίζω το κλείσαμε το θέμα !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Να προσθέσω ένα κλισέ που κάποιοι θα έχουν σίγουρα ακούσει.

Επιτυχημένος άντρας, είναι ο άντρας που βγάζει περισσότερα λεφτά από αυτά που η γυναίκα/γκόμενα του μπορεί να ξοδέψει.

Επιτυχημένη γυναίκα είναι η γυναίκα που μπορεί να βρεί ένα τέτοιο άντρα.

Νομίζω το κλείσαμε το θέμα !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτα ισχυεουν στις πολιτισμενες χωρες...στις πιο σηληροπιρηνικες οι γυναικες λενε ευχαρηστω αν δεν γυρισει μια μερα ο αντρας μεθυσμενος και δεν πλαωσει στο ξυλο...εμεις εδω ειμαστε κυριοι!!  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom