tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Πας καλα ρε?αλλαξαν οι εποχες,μην εισαι καρπαζοεισπρακτορας,σηκωστε κεφαλι μουνοδουλοιΟ αντρας οταν συνοδευει, πληρωνει. Παντα.
Πας καλα ρε?αλλαξαν οι εποχες,μην εισαι καρπαζοεισπρακτορας,σηκωστε κεφαλι μουνοδουλοιΟ αντρας οταν συνοδευει, πληρωνει. Παντα.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααακ σιεξ σοου...ποιο πεντι τα περασει?μιην ντριεπεστε πρωτη σας φουρα ειναι?
Νατος ο πρωτος προοδευτικος.Πας καλα ρε?αλλαξαν οι εποχες,μην εισαι καρπαζοεισπρακτορας,σηκωστε κεφαλι μουνοδουλοι
Ο αντρας οταν συνοδευει, πληρωνει. Παντα.
Αμα εχουν πεσει καμια δεκαρια πούτσες τύπε, αρχιζεις να ψαχνεις για την επομενη.Αφοτου εχουν πεσει καμια 10αρια πουτσες θα πρεπει η κοπελα να τα καλυπτει τα δικα της τα εξοδα
Αφοτου εχουν πεσει καμια 10αρια πουτσες θα πρεπει η κοπελα να τα καλυπτει τα δικα της τα εξοδα
Αμα εχουν πεσει καμια δεκαρια πούτσες τύπε, αρχιζεις να ψαχνεις για την επομενη.
αντρικος εγωισμος εφοσον εχουν και οι γυναικες και ας μην γαμησουμε ποτε....αντεχεις?Νατος ο πρωτος προοδευτικος.
Συνεχιστε χωρις εμενα, γιατι βαριεμαι σημερα τις σαχλαμαρες.
Οχι τύπε. Εγω θα γαμαω και θα πληρωνω. Εσεις γαμηστε τον εγωισμο σας.αντρικος εγωισμος εφοσον εχουν και οι γυναικες και ας μην γαμησουμε ποτε....αντεχεις?
Εγω ειμαι αρκετα προοδευτικο ατομο πιστευω αλλα συμφωνω μαζι σου.(οταν η κοπελα εχει αποδειξει οτι το αξιζει..και οχι να το κανεις αυτο για την καθε τυχαια που βρεθικε στον δρομο σου)Εγω προτιμω να μην συμμετασχω σε αυτο το θρεντ γιατι ειναι γνωστες οι αποψεις μου και θα μου την πεσουν παλι οι...προοδευτικοι.
Εδω που τα λεμε, "δεκαρια" μηπως ειναι και πολλες.και αυτό ακόμη πιο σωστό.
αντρικος εγωισμος εφοσον εχουν και οι γυναικες και ας μην γαμησουμε ποτε....αντεχεις?
αντρικος εγωισμος εφοσον εχουν και οι γυναικες και ας μην γαμησουμε ποτε....αντεχεις?
καλα εσυ μη κανεις μπανιο μεχρι να βρεις τη γκομενα που γουσταρει τη τραγιλα που θα αποπνεεις
ακριβοι στα πιτουρα και φτηνοι στ αλευρι ειστε
Εδω που τα λεμε, "δεκαρια" μηπως ειναι και πολλες.
Εδω που τα λεμε, "δεκαρια" μηπως ειναι και πολλες.
Μαλάκα έλεος, σιγά την ανάλυση! Θα σου πω κάτι για να το ξέρεις: Οι πουτάνες θυμούνται ΠΟΛΥ καλά τους "πελάτες" τους. Μου έχουν τύχει πουτάνες που είχα γαμήσει ελάχιστες φορές παλιά και με θυμούνταν μετά απο χρόνια που τις είχα ξαναδεί.
Αλλά και πάλι το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι να γαμάς τακτικά και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Δυστυχώς εσείς που τα λέτε αυτά έχετε ΡΕΨΕΙ από τη μαλακία ενώ εγώ έχω ξεσκιστεί να γαμάω.
Ο αντρας οταν συνοδευει, πληρωνει. Παντα.