Νέα

Πρέπει οι άνδρες να πληρώνουν πάντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Πας καλα ρε?αλλαξαν οι εποχες,μην εισαι καρπαζοεισπρακτορας,σηκωστε κεφαλι μουνοδουλοι  :s&m_1:
Νατος ο πρωτος προοδευτικος.
Συνεχιστε χωρις εμενα, γιατι βαριεμαι σημερα τις σαχλαμαρες.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο αντρας οταν συνοδευει, πληρωνει. Παντα.

η πλειοψηφία των ανδρών σε αυτό το θρεντ περίπου σε αυτή την γραμμή κινείται.

βοηθάει και η αρχική αμερικάνικη ανάλυση.

άρα εκφράσου ελεύθερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αφοτου εχουν πεσει καμια 10αρια πουτσες θα πρεπει η κοπελα να τα καλυπτει τα δικα της τα εξοδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αμα εχουν πεσει καμια δεκαρια πούτσες τύπε, αρχιζεις να ψαχνεις για την επομενη.

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Νατος ο πρωτος προοδευτικος.
Συνεχιστε χωρις εμενα, γιατι βαριεμαι σημερα τις σαχλαμαρες.
αντρικος εγωισμος εφοσον εχουν και οι γυναικες και ας μην γαμησουμε ποτε....αντεχεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω προτιμω να μην συμμετασχω σε αυτο το θρεντ γιατι ειναι γνωστες οι αποψεις μου και θα μου την πεσουν παλι οι...προοδευτικοι.
Εγω ειμαι αρκετα προοδευτικο ατομο πιστευω αλλα συμφωνω μαζι σου.(οταν η κοπελα εχει αποδειξει οτι το αξιζει..και οχι να το κανεις αυτο για την καθε τυχαια που βρεθικε στον δρομο σου)

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
αντρικος εγωισμος εφοσον εχουν και οι γυναικες και ας μην γαμησουμε ποτε....αντεχεις?

καλα εσυ μη κανεις μπανιο μεχρι να βρεις τη γκομενα που γουσταρει τη τραγιλα που θα αποπνεεις

ακριβοι στα πιτουρα και φτηνοι στ αλευρι ειστε

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Στο 1ο ραντεβού από τη στιγμή που εμείς προτείνουμε στη γυναίκα να βγει μαζί μας, κερνάμε. Από κει και έπειτα -επειδή ίσως κάποιοι να προβληματίζονται- απλά ξεκαθαρίζουμε σχετικά γρήγορα με τη στάση μας ποιες είναι οι προθέσεις μας. Και εξηγούμαι...της δείχνουμε ότι τη βλέπουμε ερωτικά και δεν την θέλουμε απλά για socializing. Από κει και πέρα αν θέλει καλώς, το θέμα προχωράει. Αν θε θέλει, όλα οκ, μα δεν χάθηκε ο κόσμος για έναν καφέ που κεράσαμε, ούτε μπορούμε να πούμε οτι η γκόμενα μας εκμεταλεύτηκε. Το κλειδί είναι να ξεκαθαρίζεις γρήγορα τι θέλεις από αυτήν για να αποφεύγονται φαινόμενα του στυλ "την κέρασα σε 4 ραντεβού και στο τέλος είπε ότι με βλέπει σαν φίλο". Γιατί στην τελευταία περίπτωση φταίνε και οι 2  ;)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μαλάκα έλεος, σιγά την ανάλυση!  :2funny:  Θα σου πω κάτι για να το ξέρεις: Οι πουτάνες θυμούνται ΠΟΛΥ καλά τους "πελάτες" τους. Μου έχουν τύχει πουτάνες που είχα γαμήσει ελάχιστες φορές παλιά και με θυμούνταν μετά απο χρόνια που τις είχα ξαναδεί.

Αλλά και πάλι το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι να γαμάς τακτικά και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Δυστυχώς εσείς που τα λέτε αυτά έχετε ΡΕΨΕΙ από τη μαλακία ενώ εγώ έχω ξεσκιστεί να γαμάω.  :sunglasses:

Αυτο που κανεις βασικα ειναι να πληρωνεις για να παιζεις μαλακια.

Απλα θα αργησεις να το καταλαβεις.

Επισκέπτης
Ο αντρας οταν συνοδευει, πληρωνει. Παντα.

Σε αυτό συμφωνούμε alex. Με μία διαφορά: η γυναίκα πρέπει να ξέρει πολύ καλά το λόγο που ο άντρας πληρώνει. Της εξηγούμε λοιπόν ότι πληρώνουμε εμείς γιατί είμαστε ανώτεροι, εξυπνότεροι, ικανότεροι και γενικά το ισχυρό φύλο. Της εξηγούμε επίσης ότι πληρώνουμε με απώτερο σκοπό να τη γαμήσουμε απόψε και ότι αν δεν μας κάτσει αυτή θα πάμε να γαμήσουμε (απόψε) σε μπουρδέλο.  :sunglasses:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Το Αpex αρσενικό είναι αυτό που το πληρώνουν οι γυναίκες  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories