Νέα

Πρέπει οι άνδρες να πληρώνουν πάντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Έχω γαμήσει 7 γκόμενες που δεν ήταν πουτάνες. Με πουτάνες έχω κάνει τα καλύτερα γαμήσια με διαφορά. Πρέπει όμως να το λέει η ψυχή σου και να τις αγαπάς όπως εγώ.  :sunglasses:

Αξιολυπητος τυπε. Απλα τα πραγματα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Φίλε Πικερ, ότι και να πεις μπορεί να έχεις και δίκιο, ωστόσο για εμένα για παράδειγμα όταν γαμάω πουτάνα δεν λέει τίποτα μπροστά στο να πας με μια κανονική γκόμενα. Όλες οι πουτάνες με μηδενική εξαίρεση περιμένουν να χύσεις και να φύγεις. Είναι η δουλειά τους γαρ. Δεν τους αρέσεις καθόλου όμως. Αρκετά ΝΤΕΚΑΒΛΕ. Αρκετά μειωτικό. Απλώς πρόκειται μια επιλογή αναγκαστική, είτε λόγω συζύγου, είτε κακής σχέσης, είτε λόγω έλλειψης γκόμενας κλπ Βιολογική. Χίλιες φορές γκόμενα. Όλα τα άλλα που λέγονται θαρρώ σαν εξυπνάδες είναι απλώς ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

τι λες που ολες περιμενουν να χυσεις ....εμενα μ εχουν τυχει πουτανες π εκανα γαμησια πολυ καλυτερα απο γκομενες που ηταν σαν κομοδινα  :S
εξαρταται ποτε θα την πετυχεις τη γυναικα  :grin: :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
τι λες που ολες περιμενουν να χυσεις ....εμενα μ εχουν τυχει πουτανες π εκανα γαμησια πολυ καλυτερα απο γκομενες που ηταν σαν κομοδινα  :S

Για να σου τυχαίνει, πρέπει να ζεις για να πληρώνεις στα μπουρδέλα ή να μας υποδείξεις εκεί που πήγες...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σχετικό - άσχετο.
Είχα βγει για φαγητό σε ψαροταβέρνα στην Παλαιά Φώκαια με μια "φίλη" μου και όταν είδα το λογαριασμό μου βγήκαν τα μάτια έξω!
Με είχανε χρεώσει ότι θέλανε γιατί μάλλον με περάσανε για μαλάκα και ότι θα ντραπώ να κάνω θέμα μπροστά στη γκόμενα.
Μας ακούσανε μέχρι το Σούνιο και στο μεταξύ η γκόμενα είχε γίνει κατακόκκινη από ντροπή και μου ζήταγε να πληρώσει αυτή...

:grin: :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μα αυτό είναι για μένα το ΠΙΟ καυλωτικό. Όπως έχω ξαναπεί, ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης έχει την ψυχολογία του βιαστή. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αν με γουστάρει η γκόμενα ή όχι. Από τη στιγμή που θα πάρω τα πατουσάκια της στο στόμα μου γίνομαι πύραυλος. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το να "συμμετέχει" η γκόμενα στο σεξ. Καλύτερα γουστάρω να είναι αμέτοχη και να δείχνει λίγο ότι πονάει και υποφέρει.  :sunglasses:
Η χαρα του ψυχιατρου εισαι πικερ....  :jerking:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

θέατρο είναι ρε, και εγώ το έχω ζήσει.

στα γλωσσόφιλα φαίνεται αν σε ανέχεται έστω ή σε πάει ελαφρώς, όλα τα υπόλοιπα, μας στήνουν παράσταση.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Η χαρα του ψυχιατρου εισαι πικερ....  :jerking:

Εμένα δεν μου φαίνεται κάτι παράξενο και προς ιατρική παρακολούθηση. Ο Πίκερ είναι άνθρωπος που προφανώς ανήκει στο 1% των ανδρών.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356

στα γλωσσόφιλα φαίνεται αν σε ανέχεται έστω ή σε πάει ελαφρώς, όλα τα υπόλοιπα, μας στήνουν παράσταση.

Θα το λέω συνέχεια, μα συνέχεια. Είναι όλα FAKE και δυστυχώς αν έχεις μάθει από ένα σημείο και έπειτα σου φαινονται ΝΤΕΒΑΛΕ, όσο μουνάρα και να είναι. Είναι λογικό.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Με είχανε χρεώσει ότι θέλανε γιατί μάλλον με περάσανε για μαλάκα και ότι θα ντραπώ να κάνω θέμα μπροστά στη γκόμενα.

μέτρησε στην γκόμενα που πρόσεξες και έκανες φασαρία.

είσαι αξιόπιστο φερέγγυο παιδί για σπίτι.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εμένα δεν μου φαίνεται κάτι παράξενο και προς ιατρική παρακολούθηση. Ο Πίκερ είναι άνθρωπος που προφανώς ανήκει στο 1% των ανδρών.
Εχεις δικιο.Ψυχιατρος παει πολυ.Αλλα με εναν καλο ψυχολογο ισως κατι μπορει να σωζεται...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ε και?εγω τα ευχαριστηθηκα + ηταν κ θεομουνα  :grin: :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Σαλονικη τυπε και Σερρες  :grin:

Αθήνα μένω "τύπε" εδώ δεν τυχαίνει συνήθως. Συνήθως πρέπει να σε γαμήσει αυτή για να τη γαμήσεις εσύ. Εκτός αν είσαι ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ και τότε μπράβο σε οποιον είναι έτσι.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Μαν ολες οι βιζιτες προσφερουνε γλοσωφιλα και τετεια δεν μπορει να γουσταρουν ολες τους παντες.παντος ειναι επικυνδινα πραγματα αυτα...οσο αθωο κιαν ακουγεται ενα φιλι.Μακρια..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αθήνα μένω "τύπε" εδώ δεν τυχαίνει συνήθως. Συνήθως πρέπει να σε γαμήσει αυτή για να τη γαμήσεις εσύ. Εκτός αν είσαι ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ και τότε μπράβο σε οποιον είναι έτσι.

ε καλα και δω εχουμε φαει φολες αρκετες...αλλα υπαρχουν και γαμησια αξεχαστε με πουτανες  :rockon:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Μαν ολες οι βιζιτες προσφερουνε γλοσωφιλα και τετεια δεν μπορει να γουσταρουν ολες τους παντες.παντος ειναι επικυνδινα πραγματα αυτα...οσο αθωο κιαν ακουγεται ενα φιλι.Μακρια..

Συμφωνώ. Αφήστε τα γλωσσόφιλα. Δεν χρειάζονται. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΓΓΙΖΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΕΣ...

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

εδώ ρε πέφτουν γλειφομούνια στο Μεταξουργείο και εσέις φοβάστε ένα αθώο (γλωσσο)φιλάκι?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
ε καλα και δω εχουμε φαει φολες αρκετες...αλλα υπαρχουν και γαμησια αξεχαστε με πουτανες  :rockon:

Πάλι πουτάνες; Για γκόμενες δεν έλεγες "τύπε".

ΥΓ. ΑΣΧΕΤΟ:  Αυτό "τύπε" μου θυμίζει στρατό. Ένας βλάκας έλεγε κάτι (πχ "λελέ" ή "δεν παλευού") και όλοι το επαναλαμβάναν σαν παπαγάλοι μέχρι να απολυθούν...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εδώ ρε πέφτουν γλειφομούνια στο Μεταξουργείο και εσέις φοβάστε ένα αθώο (γλωσσο)φιλάκι?
Δεν ειναι καθολου αθωο να ξερεις.Ειδικα αν αυτες που τα δινουν περνουν και τα χυσια στο στομα.Μπορεις να κολησεις ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ σνμ με αυτον τον τροπο.Ε ναι εγω ποτε δεν καταλαβα με τι αρχιδια κανουν γλυφομουνια στο μεταξουργειο..(οχι οτι με τα cg ειναι καλυτερα δηλαδη).Φταιει η ελειψη ενημερωσης.Αν ηξεραν τι μπορουν να κολησουν με αυτα τα πραγματα δεν θα το εκαναν.Αλλα ο μεσος Ελληνας μπουρδελιαρης νομιζει οτι το ειτζ ειναι αρρωστια των πουστηδων μονο.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΓΓΙΖΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΕΣ...

πόρωση με την πράξη.

απόρροια του βιασμού στα 11

από τον γιδοβοσκό

στα δάση της Μολδαβίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom