Νέα

Πρέπει οι άνδρες να πληρώνουν πάντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.664
Πόντοι
4.125
Δεν είναι απαραίτητο να πληρώνει πάντα ο άνδρας αλλά υπάρχει εδώ στο Ελλάντα μια άποψη οτι οικονομικά ισχυρός πρέπει να πληρώνει. Τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού. Στα υπόλοιπα μια ο ένας μια ο άλλος. Υπάρχουν εξ άλλου και ορισμένες κάργιες που κάτι τέτοια τα προσέχουν και όταν φτάσει η δύσκολη στιγμή στο κρατάνε και στο χτυπάνε: Άχρηστε, αχαϊρευτε, μέχρι και τον καφέ σου πλήρωνα, δεν είσαι άξιος ούτε ένα καφέ να πληρώσεις. Οπότε, τον πληρώνεις και κάνεις την πάπια!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό? Έχεις βάλει ποτέ το μυαλουδάκι σου να σκεφτεί?  :uglystupid:
Γιατι η φυση του αντρα ειναι ''οτι κινειτε εκτελειτε'' ενω η φυση της γυναικας την κανει πιο επιλεκτικη.Αυτο δεν σημαινει οτι θελουν το σεξ λιγοτερο ουτε οτι το ευχαρηστιουντε λιγοτερο οπως εχω ακουσει εδω περα.Αν εισουν σαν τον σπαλιαρα μπορει να εκανες γαμαγες ΚΑΙ ΕΣΥ επιλεκτικα για εναν απλο λογο..ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. Ετσι ειναι η φυση φιλε και χονεψε το.Οι ομορφοι γαμανε πιο ευκολα και επιλεγουν.Οι ασχημοι συμβιβαζοντε.Το οτι εχεις 20 ευρω να γαμησεις δε σε κανει ουτε πιο εξυπνο ουτε ανωτερο.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ρε πανίβλακες, ρίξτε μια ματιά αριστερά και δεξιά στην οθόνη σας με τις διαφημίσεις των στούντιο! Τόσο ανόητοι είστε πια? Το πιο εμφανές πράγμα στον κόσμο μας είναι ότι οι άντρες έχουν πολλαπλάσιες σεξουαλικές ορμές από τις γυναίκες!

Τι μαλακία είναι αυτή που σας δέρνει?  :uglystupid: :jerking:

Ναι κοιτα και κρινε απο τον ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ σου πανιβλακα καθυστερημενε...

Το συγκεκριμενο σαιτ οπως και ο αγοραιος ερωτας ειναι ΜΠΙΖΝΑ. Γιαυτο ειναι γεματο μπανερακια. Τριμαλακα.

Τωρα για το ποσο μπορει η γκομενα να ΑΝΤΕΞΕΙ χωρις οργασμο, εχει καμια σχεση με το ποσο περισσοτερη πουτσα μπορει να καταναλωσει σαν οργανισμος και ποσο καλυτερα μπορει να ανταπεξελθει?

Εσυ ρε βλακα γαμας με 20 ευρω για 5 λεπτα και μετα πας σπιτι σου να κανεθς αποθεραπεια, και η γκομενα γαμιεται 24 ωρες το 24 ωρο και σου σκαει μετα απο 5 χρονια με 10 πτυχια πανιβλακα καθυστερημενε.

Οι ορμες του αντρα δεν ειναι περισσοτερες γιατι φευγουν ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Ποσοτικα να το δεις, αν χυνεις εσυ καθε μερα 3-5 φορες, σε 1 χρονο ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ θα τα εχεις φτυσει. Θα πας απο καρδια. Η γυναικα αν το κανει αυτο, δεν τρεχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Σε εχουν πειραξει οι αλβανιδες που με το 20ευρω που τους ριχνεις σε κανουν θεο. Εχεις να αγγιξεις κανονικη γυναικα κατι χρονια και ξαφνικα την ειδες παντογνωστης  :2funny: :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν είναι απαραίτητο να πληρώνει πάντα ο άνδρας αλλά υπάρχει εδώ στο Ελλάντα μια άποψη οτι οικονομικά ισχυρός πρέπει να πληρώνει. Τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού. Στα υπόλοιπα μια ο ένας μια ο άλλος. Υπάρχουν εξ άλλου και ορισμένες κάργιες που κάτι τέτοια τα προσέχουν και όταν φτάσει η δύσκολη στιγμή στο κρατάνε και στο χτυπάνε: Άχρηστε, αχαϊρευτε, μέχρι και τον καφέ σου πλήρωνα, δεν είσαι άξιος ούτε ένα καφέ να πληρώσεις. Οπότε, τον πληρώνεις και κάνεις την πάπια!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω προσωπικα ειμαι χαρουμενος να κερασω την κοπελα μου ως ενα δειγμα οτι την κακομαθαινω.Ομως αυτα που κανουν κατι τυπισες που τρωτε καπου με λογαριασμο 100 ευρω και οταν ερθει η ωρα να πληρωσεις θυμουντε οτι πρεπει να πανε τουαλετα η καθοντε με τα χερια σταυρομενα και κοιτανε το ταβανι και βασιζοντε στο οτι θα ντραπεις να πεις ''εσυ δεν θα πληρωσεις'' με τσαντιζει τοσο που μου ερχεται να τους πω ''με 100 ευρω ταριφα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι θα δωσεις και κολο''

Επισκέπτης
Ναι κοιτα και κρινε απο τον ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ σου πανιβλακα καθυστερημενε...

Το συγκεκριμενο σαιτ οπως και ο αγοραιος ερωτας ειναι ΜΠΙΖΝΑ. Γιαυτο ειναι γεματο μπανερακια. Τριμαλακα.

Τωρα για το ποσο μπορει η γκομενα να ΑΝΤΕΞΕΙ χωρις οργασμο, εχει καμια σχεση με το ποσο περισσοτερη πουτσα μπορει να καταναλωσει σαν οργανισμος και ποσο καλυτερα μπορει να ανταπεξελθει?

Εσυ ρε βλακα γαμας με 20 ευρω για 5 λεπτα και μετα πας σπιτι σου να κανεθς αποθεραπεια, και η γκομενα γαμιεται 24 ωρες το 24 ωρο και σου σκαει μετα απο 5 χρονια με 10 πτυχια πανιβλακα καθυστερημενε.

Οι ορμες του αντρα δεν ειναι περισσοτερες γιατι φευγουν ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Ποσοτικα να το δεις, αν χυνεις εσυ καθε μερα 3-5 φορες, σε 1 χρονο ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ θα τα εχεις φτυσει. Θα πας απο καρδια. Η γυναικα αν το κανει αυτο, δεν τρεχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Σε εχουν πειραξει οι αλβανιδες που με το 20ευρω που τους ριχνεις σε κανουν θεο. Εχεις να αγγιξεις κανονικη γυναικα κατι χρονια και ξαφνικα την ειδες παντογνωστης  :2funny: :rockon: :rockon:

Για τον πούτσο καβάλα είσαι. Όλα όσα λες είναι παράλογα. Αλλά από πού να αρχίσω?  :uglystupid:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Για τον πούτσο καβάλα είσαι. Όλα όσα λες είναι παράλογα. Αλλά από πού να αρχίσω?  :uglystupid:

Μεσα απο τον μικροκοσμο των αλβανιδων που γαμας λογικο ειναι να σου φαινονται παραλογα.

Εισαι ο κλασσικος πελατης σε ρδελο και στουντιο που με το που μπει + φυγει η τσατσα και η γκομενα λενε " ηρθε παλι ο μαλακας ".

Επισκέπτης
Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι πολύ κρίμα να έχει εκφυλιστεί έτσι στις μέρες μας το αντρικό φύλο. Έχετε τυφλωθεί όλοι από τη ΜΑΛΑΚΙΑ  :jerking:  και έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Κόψτε τη μαλακία για να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα ΜΑΛΑΚΕΣ.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι πολύ κρίμα να έχει εκφυλιστεί έτσι στις μέρες μας το αντρικό φύλο. Έχετε τυφλωθεί όλοι από τη ΜΑΛΑΚΙΑ  :jerking:  και έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Κόψτε τη μαλακία για να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα ΜΑΛΑΚΕΣ.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Πληρωνε μαλακα πληρωνε.

Κανε τις αγραμματες πουτανες θεες σου.

Επισκέπτης
Αλλά οι περισσότεροι εξακολουθούν να λένε ότι είναι δουλειά του άντρα να πληρώνει το πρώτο ραντεβού.[/b]

Akριβως ετσι ειναι. Στο πρωτο ραντεβου πρεπει ο αντρας να πληρωσει. Ειναι ο κανονας. Μετα πληρωνει ή ο καθενας τα δικα του, ή οποιοςα εχει τα περισοτερα λεφτα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Αμα δεν εχεις κανει σχεση με γυναικα τυπε και γαμας μονο πουτανες θα συμφωνεις με αυτα που λεει ο πικερ.
Η το δευτερο,θα γαμας σαν κοκορακι οπως ο πικερ για αυτο και δεν σε γουσταρουν οι γκομενες και εχεις σχηματισει
λαθος αποψη.Αλλη εξηγηση δεν υπαρχει.

Μαστεράκο μου, συμφωνώ με το γεγονός πως οι γκόμενες δεν στέκονται μόνο στο σεξ. Δεν το έχουν τόσο ανάγκη όσο εγώ κει εσύ. Τώρα εσύ μπορείς να λες ότι θες. Και φυσικά τα μπουρδέλα είναι ΦΟΛΑ ΟΛΚΗΣ μπροστά σε μια κανονική γκόμενα, κανείς δεν αντιλέγει. Αυτά. "Τύπε"

Επισκέπτης
Και φυσικά τα μπουρδέλα είναι ΦΟΛΑ ΟΛΚΗΣ μπροστά σε μια κανονική γκόμενα, κανείς δεν αντιλέγει.

Έχω γαμήσει 7 γκόμενες που δεν ήταν πουτάνες. Με πουτάνες έχω κάνει τα καλύτερα γαμήσια με διαφορά. Πρέπει όμως να το λέει η ψυχή σου και να τις αγαπάς όπως εγώ.  :sunglasses:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Έχω γαμήσει 7 γκόμενες που δεν ήταν πουτάνες. Με πουτάνες έχω κάνει τα καλύτερα γαμήσια με διαφορά. Πρέπει όμως να το λέει η ψυχή σου και να τις αγαπάς όπως εγώ.  :sunglasses:

Φίλε Πικερ, ότι και να πεις μπορεί να έχεις και δίκιο, ωστόσο για εμένα για παράδειγμα όταν γαμάω πουτάνα δεν λέει τίποτα μπροστά στο να πας με μια κανονική γκόμενα. Όλες οι πουτάνες με μηδενική εξαίρεση περιμένουν να χύσεις και να φύγεις. Είναι η δουλειά τους γαρ. Δεν τους αρέσεις καθόλου όμως. Αρκετά ΝΤΕΚΑΒΛΕ. Αρκετά μειωτικό. Απλώς πρόκειται μια επιλογή αναγκαστική, είτε λόγω συζύγου, είτε κακής σχέσης, είτε λόγω έλλειψης γκόμενας κλπ Βιολογική. Χίλιες φορές γκόμενα. Όλα τα άλλα που λέγονται θαρρώ σαν εξυπνάδες είναι απλώς ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ΤΟυς 7 νανους γαμησες και ηταν ολες χειρωτερες απο τα κοριτσια του μεταξουργειου?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
βασιζοντε στο οτι θα ντραπεις

Σχετικό - άσχετο.
Είχα βγει για φαγητό σε ψαροταβέρνα στην Παλαιά Φώκαια με μια "φίλη" μου και όταν είδα το λογαριασμό μου βγήκαν τα μάτια έξω!
Με είχανε χρεώσει ότι θέλανε γιατί μάλλον με περάσανε για μαλάκα και ότι θα ντραπώ να κάνω θέμα μπροστά στη γκόμενα.
Μας ακούσανε μέχρι το Σούνιο και στο μεταξύ η γκόμενα είχε γίνει κατακόκκινη από ντροπή και μου ζήταγε να πληρώσει αυτή...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Φίλε Πικερ, ότι και να πεις μπορεί να έχεις και δίκιο, ωστόσο για εμένα για παράδειγμα όταν γαμάω πουτάνα δεν λέει τίποτα μπροστά στο να πας με μια κανονική γκόμενα. Όλες οι πουτάνες με μηδενική εξαίρεση περιμένουν να χύσεις και να φύγεις. Είναι η δουλειά τους γαρ. Δεν τους αρέσεις καθόλου όμως. Αρκετά ΝΤΕΚΑΒΛΕ. Αρκετά μειωτικό. Απλώς πρόκειται μια επιλογή αναγκαστική, είτε λόγω συζύγου, είτε κακής σχέσης, είτε λόγω έλλειψης γκόμενας κλπ Βιολογική. Χίλιες φορές γκόμενα. Όλα τα άλλα είναι απλώς ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
Εγω διαφωνω στην κακη σχεση φιλε μου. Δινω δικιο και δικαιολογια σε ανθρωπους που ειναι χρονια παντρεμενοι με παιδια και δεν αξιζει επειδη το σεξ δεν ειναι καλο η επειδη δεν υπαρχει (αν υποθεσουμε οτι υπαρχει μια καλη σχεση γενικα) μα χωρισουν και να την πληρωσουν τα καημενα τα παιδακια.Εκει οι πουτανες μπορει να σου σωζουν το γαμο.Ομως αν εχεις απλα μια σχεση χωρις παιδια και υποχρεωσεις...δεν ειναι σωστο να πηγαινεις με πουτανες.Χωρισε τη και βρες μια αλλη που να σε καλυπτει.Εκτος απο το οτι την κοροιδευεις δεν φταιει σε τιποτα η κοπελα να την κολησει ο αλλος οτι σκατα κολησει απο τις πουτανες.Εδω μεσα ακουω τυπαδες που γαμανε ακαποτα πουτανες και μετα γαμανε και τις γυναικες τους.

Επισκέπτης
Δεν τους αρέσεις καθόλου όμως. Αρκετά ΝΤΕΚΑΒΛΕ. Αρκετά μειωτικό.

Μα αυτό είναι για μένα το ΠΙΟ καυλωτικό. Όπως έχω ξαναπεί, ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης έχει την ψυχολογία του βιαστή. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αν με γουστάρει η γκόμενα ή όχι. Από τη στιγμή που θα πάρω τα πατουσάκια της στο στόμα μου γίνομαι πύραυλος. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το να "συμμετέχει" η γκόμενα στο σεξ. Καλύτερα γουστάρω να είναι αμέτοχη και να δείχνει λίγο ότι πονάει και υποφέρει.  :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σχετικό - άσχετο.
Είχα βγει για φαγητό σε ψαροταβέρνα στην Παλαιά Φώκαια με μια "φίλη" μου και όταν είδα το λογαριασμό μου βγήκαν τα μάτια έξω!
Με είχανε χρεώσει ότι θέλανε γιατί μάλλον με περάσανε για μαλάκα και ότι θα ντραπώ να κάνω θέμα μπροστά στη γκόμενα.
Μας ακούσανε μέχρι το Σούνιο και στο μεταξύ η γκόμενα είχε γίνει κατακόκκινη από ντροπή και μου ζήταγε να πληρώσει αυτή...
Καλα εκανες. Στην Ελλαδαρα νομιζουμε οτι ο αλλος ειναι μαλακας και θα βγαλουμε το μηνιατικο απο αυτον.Χτες ακουγα οτι χρεωσανε σε κατι τουριστες 26 ευρω για 2-3 μπυρες κουτακια. Γιαυτο δε θα παμε μπροστα ποτε και θα ειμαστε για παντα μπαστουνοβλαχοι.Κανονικα επρεπε να του φωναξεις την αστυνομια.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Μα αυτό είναι για μένα το ΠΙΟ καυλωτικό. Όπως έχω ξαναπεί, ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης έχει την ψυχολογία του βιαστή. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αν με γουστάρει η γκόμενα ή όχι. Από τη στιγμή που θα πάρω τα πατουσάκια της στο στόμα μου γίνομαι πύραυλος. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το να "συμμετέχει" η γκόμενα στο σεξ. Καλύτερα γουστάρω να είναι αμέτοχη και να δείχνει λίγο ότι πονάει.  :sunglasses:

Για να μιλήσω στη γλώσσα σου δεν δείχνει ότι πονάει... ΠΡΟΣΠΟΙΕΊΤΑΙ... ΟΛΑ FAKE... Άρα και σαν και εσένα κάποιος να ήταν, λογικά δεν ικανοποιείται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom