Νέα

Πρέπει οι άνδρες να πληρώνουν πάντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.497
Πόντοι
2.356
Ελάχιστα ενδιαφέρει τις γυναίκες το σεξ. Είναι πολύ κάτω στις προτεραιότητές τους. Όποιος νομίζει το αντίθετο είναι απλά μαλάκας. Ο άντρας πρέπει πάντα να πληρώνει για να αποδεικνύει την ανωτερότητά του, για να έχει το πάνω χέρι στη σχέση και για να επιβεβαιώνεται η ρήση ότι "όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες".  :sunglasses:

Αυτός ο Picker πόσο ποια σωστός μπορεί να είναι! RESPECT όμως! (στο κόκκινο χρώμα)

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
:2funny: :2funny: :2funny:

Η αληθεια ομως ειναι οτι αν τις αφηνεις αγαμητες η δεν τις γαμας καλα, το λιγοτερο απο τα θεματα τους θα ειναι τα λεφτα.

και αυτό σωστό.

όχι, όχι είπαμε, σκληρό γαμήσι, βαθιές διεισδύσεις (να αισθανθεί γυναίκα), βρώμικα κοπλιμέντα και eye contact.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ελάχιστα ενδιαφέρει τις γυναίκες το σεξ. Είναι πολύ κάτω στις προτεραιότητές τους. Όποιος νομίζει το αντίθετο είναι απλά μαλάκας.

είσαι distorted και distorting όπως πάντα.

δεν το κυνηγάνε ΟΠΩΣ και ΟΣΟ εμείς, αλλά όταν το βρουν όπως το θέλουν,

του δίνουν και καταλαβαίνει.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ναι γιατι η ελλακτικη αναγνωση ειναι οτι 84% των ανδρων και 61% των γυναικων δεν προσμετρανε το οικονομικο στην επιλογη συντροφου, ανεξαρτητα με το πως οριζεις εσυ την αυτοσυντηρηση
Αυτο δειχνει οτι ειναι περισσοτεροι οι αντρες που δεν υπολογιζουν το οικονομικο θεμα στο γαμο αποτι ειναι οι γυναικες. Η δικη μου ερμηνια σε αυτο ειανι οτι συμβαινει επειδη το ενστικτο της αυτοσυντιρησης για τον αντρα ειναι να βρει μια καλη μανα για τα παιδια του και μια γυναικα να στιρηζει το σπιτι του και για την γυναικα εναν καλο πατερα για τα παιδια της και εναν καλο κουβαλητη.Για μενα ειναι φυση ετσι. Οταν οι ανθρωποι που ηταν αγριοι και δεν ειχαν ιχνος λογικης και πολιτισμου αφηναν τις γυναικες να ταιζουν τα παιδια και πηγαιναν οι αντρες για κυνηγι (επειδη απο τη φυση τους εχουν εμγαλυτερη σωματικη δυναμη) ηταν επιλογη της φυσης.Οχι καποιου αρθρου.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το κλασικό στερεότυπο το ξέρουμε όλοι. Επιγραμματικώς: O άνδρας έλκεται πρωτίστως από την ωραία γυναικεία εμφάνιση. Η γυναίκα έλκεται από την αίσθηση ασφάλειας άνεσης και πολυτέλειας που ένας άντρας θα της προσφέρει.

Το παραπάνω στερεότυπο είναι καρφωμένο γονιδιακά στους ανθρώπους από την εποχή του Νεάτερνταλ και έχει γίνει ενστικτώδες. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας Αντρας αν περάσει μια γυναίκα σαν την Αντριάνα Λίμα να μην γυρίσει το κεφάλι του από μόνο του για να την παρατηρήσει καλύτερα. Όπως δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει ο Mick Jager από ένα χώρο και να μην καρφωθούν όλα τα γυναικεία βλέμματα πάνω του. Για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση βέβαια.

Το στερεότυπο λοιπόν έχει ενστικτώδη βάση και έτσι λειτουργούσαν οι κοινωνίες μέχρι το δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα. Με τα όποια μειονεκτήματα όπως πλήρης εξάρτηση της γυναίκας από τον άντρα, σουλτανικές συμπεριφορές των ανδρών κλπ. αλλά και με τα όποια πλεονεκτήματα όπως για παράδειγμα πολύ μικρά ποσοστά διαζυγίων.

Κάπου εκεί ήρθε ο φεμινισμός και το στερεότυπο άρχισε να αλλάζει. Οι γυναίκες δουλεύουν βγάζουν λεφτά κάνουν καριέρες και δεν εξαρτώνται πια οικονομικά από τον άντρα στον βαθμό που αυτό συνέβαινε.

Στη σημερινή μετα-φεμινιστική εποχή οι περισσότερες γυναίκες έχοντας βιώσει τι σημαίνει να κάνεις καριέρα και να κρατάς και ένα σπίτι το ξανασκέφτηκαν και αποφάσισαν ότι καλή η καριέρα, αλλά θα πρέπει ιδανικά να συνδυάζεται με 1 οικιακή βοηθό και 1 γκουβερνάντα για τα παιδιά. Και επειδή η καριέρα τους δεν μπορεί οικονομικά να το υποστηρίξει το μοντέλο πρέπει να βρούν ένα άντρα ανάλογου οικονομικού μεγέθους.

Και εδώ ξεκινάει το τσέρκουλο. Διότι οι άντρες αυτής της οικονομικής επιφάνειας εκτός του ότι είναι σπάνιοι, έχουν και τις ανάλογες απαιτήσεις. Και εδώ έρχεται το δεύτερο τσέρκουλο. Οι άντρες  αυτής της κατηγορίας Θέλουν δίπλα τους γυναίκες επιπέδου εμφάνισης μανεκέν, πανεπιστημιακής τουλάχιστον μόρφωσης και καλλιέργειας, ηπίου χαρακτήρα και γενικά ένα σύνολο επιθέτων υπερθετικού βαθμού που όλα μαζί είναι εξαιρετικά σπάνιο να βρουν σε μια γυναίκα.

Αποτέλεσμα οι άνθρωποι μένουν μόνοι μέχρι μεγάλες ηλικίες καιίσως όλη τους τη ζωή αν δεν καταλάβουν ότι πρέπει να συμβιβαστούν.  

Πρέπει λοιπόν να πληρώνουν οι άντρες τα πάντα ?? Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να πηγαίνεις κόντρα στα ένστικτά σου, η της γυναίκας που έχεις δίπλα σου. Πρέπει και τα δύο ένστικτα και το αντρικό και το γυναικείο να τα ικανοποιείς. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι αυτό που διαφοροποιεί τον άνθρωπο από τα ζώα είναι ότι λειτουργεί εκτός από ενστικτωδώς και με βάση τη λογική.  

Κοντολογίς αν εκτιμώ και αγαπάω τη γυναίκα που έχω δίπλα μου θα είναι χαρά μου να τη πληρώνω και να της ικανοποιώ το ένστικτο ασφάλειας που έχει σαν γυναίκα ανάγκη να ικανοποιείται. Για να την εκτιμάω και να την αγαπάω όμως θα πρέπει αυτό να μην το απαιτεί αλλά να μου το εμπνέει με την συμπεριφορά της και την όλη στάση ζωής της δίπλα μου. Με οποιοδήποτε τίτλο, γκόμενας, συζύγου, μητέρας κ.λ.π. Επιπλέον πρέπει να ικανοποιεί και το δικό μου ένστικτο που αφορά στην διατήρηση της ωραίας εμφάνισης στο μέτρο που οι βιολογικοί περιορισμοί επιτρέπουν.    

Συμπερασματικά οι άντρες πρέπει να πληρώνουν εφόσον μπορούν αλλά μόνο τις γυναίκες που πραγματικά το αξίζουν.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αυτός ο Picker πόσο ποια σωστός μπορεί να είναι! RESPECT όμως! (στο κόκκινο χρώμα)

μαλακιες ειναι το κοκκινισμενο, γιαυτο και υπαρχουν εκατομυρια κεραταδες μεσηλικες

η γυναικα δεν εχει την ιδια εμμονη με το σεξ που εχει ο αντρας, αλλο αυτο αλλο το δεν την ενδιαφερει το σεξ, αυτο ειναι μπουρδα ολκης

Επισκέπτης
Οι περισσότερες γυναίκες δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην οικονομική κατάσταση ενός μνηστήρα και στις επαγγελματικές φιλοδοξίες του.

Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο. Αυτή η πρόταση τα λέει όλα. Η γυναίκα είναι το ασθενές φύλο σε σώμα και πνεύμα και το λιγότερο σεξουαλικό. Ο άντρας είναι το ισχυρότερο, ικανότερο και εξυπνότερο φύλο και το περισσότερο σεξουαλικό. Η γυναίκα πάντα εκμεταλλεύεται την τεράστια σεξουαλική έλξη που ασκεί στον άντρα για να κερδίζει πράγματα από αυτόν. Όλα τα άλλα είναι φεμινιστικές μαλακίες που πολλοί άντρες δυστυχώς ασπάζονται είτε γιατί είναι βλάκες ή για να ρίχνουν ευκολότερα γκόμενες.  :-*

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αυτο δειχνει οτι ειναι περισσοτεροι οι αντρες που δεν υπολογιζουν το οικονομικο θεμα στο γαμο αποτι ειναι οι γυναικες. Η δικη μου ερμηνια σε αυτο ειανι οτι συμβαινει επειδη το ενστικτο της αυτοσυντιρησης για τον αντρα ειναι να βρει μια καλη μανα για τα παιδια του και μια γυναικα να στιρηζει το σπιτι του και για την γυναικα εναν καλο πατερα για τα παιδια της και εναν καλο κουβαλητη.Για μενα ειναι φυση ετσι. Οταν οι ανθρωποι που ηταν αγριοι και δεν ειχαν ιχνος λογικης και πολιτισμου αφηναν τις γυναικες να ταιζουν τα παιδια και πηγαιναν οι αντρες για κυνηγι (επειδη απο τη φυση τους εχουν εμγαλυτερη σωματικη δυναμη) ηταν επιλογη της φυσης.Οχι καποιου αρθρου.

αυτο δειχνει οτι 2 στις 3 γυναικες (συμφωνα με την ερευνα) γραφουν στο μνι τους το ποσα λεφτα εχει ο συντροφος τους. Η μια στις τρεις ανοικει στο στερεοτυπο που εφτιαξες εσυ στο μυαλο σου, και ψαχνει τον "κουβαλητη"

Γιαυτο ειναι κακο να προσπαθεις να χρωματισεις αριθμους με επιθετα, χανεις το νοημα..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
είσαι distorted και distorting όπως πάντα.

δεν το κυνηγάνε ΟΠΩΣ και ΟΣΟ εμείς, αλλά όταν το βρουν όπως το θέλουν,

του δίνουν και καταλαβαίνει.
Η επιστημη εχει αποδειξει και οποιος θελει την πιστευει οτι οταν οι γυναικες ερχοντε σε οργασμο ενεργοποιουντε παρα πολυ περισσοτερα νευρα στον εγκεφαλο...πραγμα που σημαινει οτι ευχαριστιουντε τον οργασμο και το σεξ παρα πολυ περισσοτερες φορες απο οτι εμεις.Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του...για μας ειναι σα να τρωμε λαγωτο απο τη δοδωνη.Γιαυτες ειναι σα να τρωνε τουρτα σοκολατα απο τη δεσποιαν εχοντας κανει 3 τσιγαρα πρωτητερα. Πουτανα φυση μας αδικησες!  :rockon:

Επισκέπτης
μαλακιες ειναι το κοκκινισμενο, γιαυτο και υπαρχουν εκατομυρια κεραταδες μεσηλικες

η γυναικα δεν εχει την ιδια εμμονη με το σεξ που εχει ο αντρας, αλλο αυτο αλλο το δεν την ενδιαφερει το σεξ, αυτο ειναι μπουρδα ολκης

Ζείτε στην κοσμάρα σας. Ελάχιστες γυναίκες απατούν τον άντρα τους γιατί τους λείπει το σεξ. Είναι τελείως διαφορετικοί οι λόγοι που το κάνουν. Στην κοσμάρα σας.  :uglystupid:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Συμπερασματικά οι άντρες πρέπει να πληρώνουν εφόσον μπορούν αλλά μόνο τις γυναίκες που πραγματικά το αξίζουν.

Παίκτη, αν αυτό, μαζί με όλο το προηγούμενο κείμενο, το έγραψες εσύ, είσαι ο νέος Σοπενάουερ.

Τι μαλακίες λέω, Μαξ Βέμπερ.

Χωρίς πλάκα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Παίκτη, αν αυτό, μαζί με όλο το προηγούμενο κείμενο, το έγραψες εσύ, είσαι ο νέος Σοπενάουερ.

Τι μαλακίες λέω, Μαξ Βέμπερ.

Χωρίς πλάκα.
Εγώ το έγραψα δεν το βρήκα.
Να ξεκινήσω καινούργια καριέρα ??
Θα είναι η πρώτη συγγραφική καριέρα που ξεκίνησε από το bou.com.  :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αυτο δειχνει οτι 2 στις 3 γυναικες (συμφωνα με την ερευνα) γραφουν στο μνι τους το ποσα λεφτα εχει ο συντροφος τους. Η μια στις τρεις ανοικει στο στερεοτυπο που εφτιαξες εσυ στο μυαλο σου, και ψαχνει τον "κουβαλητη"

Γιαυτο ειναι κακο να προσπαθεις να χρωματισεις αριθμους με επιθετα, χανεις το νοημα..
Δεν μιλησα για ποσοστα.Ειπα απλως οτι οι γυναικες που ΔΕΝ κοιτανε τα λευτα ειναι ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ απο τους αντρες που ΔΕΝ τα κοιτανε.Απλα ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ.Το πως θα το ερμηνευσει ο καθενας ειναι δικη του υποθεση.Δεν το εφτιαξα εγω το στερεοτυπο στο μυαλο μου.Το τι πιστευω εγω για σωστο..με το τι πιστευω οτι συμβαινει εχει πολυ μεγαλη αποσταση.Παρολα αυτα μου αρεσει δεν μου αρεσει με την δικη μου οπτικη γωνια,αυτο συμβαινει.Το θεωρω λογικο αν αναλογιστεις οτι πολλες πληροφωριες για την συμπεριφορα μας ειναι εγεγραμενες μεσα στο dna μας.Τωρα αν μου βρεις εσυ γυναικα που δεν την κολακευειε και δεν την ικανοποιει να ειναι καποιος κουβαλητης (ασχρτα αν ειναι και η ιδια) αλλα πρωτιμαει καποιον να ειναι τεμπελης στο σπιτι και να τον συντιρει ειναι αλλο θεμα.Παρολα αυτα πιστευω οτι οι περισσοτερες γυναικες δεν θα ελκονταν απο την ιδεα να συντιρουν αυτες τον γκομενο τους.Για αντρα τους δε το συζηταω ειναι αστειο να λεμε οτι θα γουσταρει η γυναικα να συντιρει τον αντρα της εκτος αν ειναι μεγαλη σε ηλικια φτασμενη και πλουσια και απλα ''προσλαμβανει'' boytoys για να περναει καλα.Εκει ομως δεν μιλαμε για πραγματικο γαμο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το κλασικό στερεότυπο το ξέρουμε όλοι. Επιγραμματικώς: O άνδρας έλκεται πρωτίστως από την ωραία γυναικεία εμφάνιση. Η γυναίκα έλκεται από την αίσθηση ασφάλειας άνεσης και πολυτέλειας που ένας άντρας θα της προσφέρει.

Το παραπάνω στερεότυπο είναι καρφωμένο γονιδιακά στους ανθρώπους από την εποχή του Νεάτερνταλ και έχει γίνει ενστικτώδες. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας Αντρας αν περάσει μια γυναίκα σαν την Αντριάνα Λίμα να μην γυρίσει το κεφάλι του από μόνο του για να την παρατηρήσει καλύτερα. Όπως δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει ο Mick Jager από ένα χώρο και να μην καρφωθούν όλα τα γυναικεία βλέμματα πάνω του. Για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση βέβαια.

Το στερεότυπο λοιπόν έχει ενστικτώδη βάση και έτσι λειτουργούσαν οι κοινωνίες μέχρι το δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα. Με τα όποια μειονεκτήματα όπως πλήρης εξάρτηση της γυναίκας από τον άντρα, σουλτανικές συμπεριφορές των ανδρών κλπ. αλλά και με τα όποια πλεονεκτήματα όπως για παράδειγμα πολύ μικρά ποσοστά διαζυγίων.

Κάπου εκεί ήρθε ο φεμινισμός και το στερεότυπο άρχισε να αλλάζει. Οι γυναίκες δουλεύουν βγάζουν λεφτά κάνουν καριέρες και δεν εξαρτώνται πια οικονομικά από τον άντρα στον βαθμό που αυτό συνέβαινε.

Στη σημερινή μετα-φεμινιστική εποχή οι περισσότερες γυναίκες έχοντας βιώσει τι σημαίνει να κάνεις καριέρα και να κρατάς και ένα σπίτι το ξανασκέφτηκαν και αποφάσισαν ότι καλή η καριέρα, αλλά θα πρέπει ιδανικά να συνδυάζεται με 1 οικιακή βοηθό και 1 γκουβερνάντα για τα παιδιά. Και επειδή η καριέρα τους δεν μπορεί οικονομικά να το υποστηρίξει το μοντέλο πρέπει να βρούν ένα άντρα ανάλογου οικονομικού μεγέθους.

Και εδώ ξεκινάει το τσέρκουλο. Διότι οι άντρες αυτής της οικονομικής επιφάνειας εκτός του ότι είναι σπάνιοι, έχουν και τις ανάλογες απαιτήσεις. Και εδώ έρχεται το δεύτερο τσέρκουλο. Οι άντρες  αυτής της κατηγορίας Θέλουν δίπλα τους γυναίκες επιπέδου εμφάνισης μανεκέν, πανεπιστημιακής τουλάχιστον μόρφωσης και καλλιέργειας, ηπίου χαρακτήρα και γενικά ένα σύνολο επιθέτων υπερθετικού βαθμού που όλα μαζί είναι εξαιρετικά σπάνιο να βρουν σε μια γυναίκα.

Αποτέλεσμα οι άνθρωποι μένουν μόνοι μέχρι μεγάλες ηλικίες καιίσως όλη τους τη ζωή αν δεν καταλάβουν ότι πρέπει να συμβιβαστούν.  

Πρέπει λοιπόν να πληρώνουν οι άντρες τα πάντα ?? Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να πηγαίνεις κόντρα στα ένστικτά σου, η της γυναίκας που έχεις δίπλα σου. Πρέπει και τα δύο ένστικτα και το αντρικό και το γυναικείο να τα ικανοποιείς. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι αυτό που διαφοροποιεί τον άνθρωπο από τα ζώα είναι ότι λειτουργεί εκτός από ενστικτωδώς και με βάση τη λογική.  

Κοντολογίς αν εκτιμώ και αγαπάω τη γυναίκα που έχω δίπλα μου θα είναι χαρά μου να τη πληρώνω και να της ικανοποιώ το ένστικτο ασφάλειας που έχει σαν γυναίκα ανάγκη να ικανοποιείται. Για να την εκτιμάω και να την αγαπάω όμως θα πρέπει αυτό να μην το απαιτεί αλλά να μου το εμπνέει με την συμπεριφορά της και την όλη στάση ζωής της δίπλα μου. Με οποιοδήποτε τίτλο, γκόμενας, συζύγου, μητέρας κ.λ.π. Επιπλέον πρέπει να ικανοποιεί και το δικό μου ένστικτο που αφορά στην διατήρηση της ωραίας εμφάνισης στο μέτρο που οι βιολογικοί περιορισμοί επιτρέπουν.    

Εισαι πολυ σωστος στα περισσοτερα απο τα σημεια που εθιξες

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ζείτε στην κοσμάρα σας. Ελάχιστες γυναίκες απατούν τον άντρα τους γιατί τους λείπει το σεξ. Είναι τελείως διαφορετικοί οι λόγοι που το κάνουν. Στην κοσμάρα σας.  :uglystupid:
Πικερ που εισαι ρε τρολια????  :rockon: :rockon: :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η γυναικα εχει ΠΟΛΛΗ περισσοτερη και μεγαλυτερη εμμονη απο τον ανδρα για σεξ.

Εσεις νομιζετε οτι επειδη γαματε/με τανες και γουσταρουμε συνεχεια κωλους και βυζια κλπ οι γυναικες ειναι διαφορετικες μαλακες.

Η μαλλον δεν σας εχει τυχει γυναικα ΓΥΝΑΙΚΑ που να γουσταρει συνεχες γαμησι για να ερχεται στα ισα της και να γουσταρει. ( κατι αντιστοιχο με αυτο που ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ πως ειμαστε εμεις δηλαδη )

Ο αντρας βαριεται ΠΟΛΥ πιο ευκολα το μουνι απο οτι η γυναικα τον πουτσο. Προσοχη δεν μιλαω για γυναικακια της σειρας η τιποτα κακομοιρες νοικοκυρουλες δηθεν η κανα πιτσιρικι που δεν ξερει που παταει και που βρισκεται.

Δεν ειναι τυχαιο οπως ειπε και πιο πανω καποιος πως εχει γεμισει ο τοπος μεσηλικες κεραταδες. Η γυναικα μετα τα 33-35 τρελαινεται απο τις ορμονες και αν δεν εισαι εκει να της δινεις το μουνι στο πιατο, αργα η γρηγορα θα κοιταξει να καβατζωθει αλλιως.

Οσο για τα λεφτα, ειμαι της αποψης πως λειτουργει συμπληρωματικα, ωστε να ξεπερνιουνται εμποδια. Δεν γινεται να μην εχεις λεφτα να βαλεις βενζινη και να περιμενεις το πουτανακι να ειναι ευχαριστημενο, εκτος αν ειναι ετσι η ζωη σου γενικοτερα και προσελκυεις γκομενες που γουσταρουν την ιδια κατασταση/φαση. Το σεξ ομως ΔΕΝ λειτουργει συμπληρωματικα, ειναι το Α και το Ω για μια υγιη η οχι σχεση.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Δεν μιλησα για ποσοστα.Ειπα απλως οτι οι γυναικες που ΔΕΝ κοιτανε τα λευτα ειναι ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ απο τους αντρες που ΔΕΝ τα κοιτανε.Απλα ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ.Το πως θα το ερμηνευσει ο καθενας ειναι δικη του υποθεση.Δεν το εφτιαξα εγω το στερεοτυπο στο μυαλο μου.Το τι πιστευω εγω για σωστο..με το τι πιστευω οτι συμβαινει εχει πολυ μεγαλη αποσταση.Παρολα αυτα μου αρεσει δεν μου αρεσει με την δικη μου οπτικη γωνια,αυτο συμβαινει.Το θεωρω λογικο αν αναλογιστεις οτι πολλες πληροφωριες για την συμπεριφορα μας ειναι εγεγραμενες μεσα στο dna μας.Τωρα αν μου βρεις εσυ γυναικα που δεν την κολακευειε και δεν την ικανοποιει να ειναι καποιος κουβαλητης (ασχρτα αν ειναι και η ιδια) αλλα πρωτιμαει καποιον να ειναι τεμπελης στο σπιτι και να τον συντιρει ειναι αλλο θεμα.Παρολα αυτα πιστευω οτι οι περισσοτερες γυναικες δεν θα ελκονταν απο την ιδεα να συντιρουν αυτες τον γκομενο τους.Για αντρα τους δε το συζηταω ειναι αστειο να λεμε οτι θα γουσταρει η γυναικα να συντιρει τον αντρα της εκτος αν ειναι μεγαλη σε ηλικια φτασμενη και πλουσια και απλα ''προσλαμβανει'' boytoys για να περναει καλα.Εκει ομως δεν μιλαμε για πραγματικο γαμο.

ΟΚ αλλα πρωτα βρες μου εσυ εναν αντρα που δε θα προτιμουσε να παντρευτει την Κειτ Απτον αντι για τη μεση γυναικα, βεβαια εκατομμυρια αντρες ειναι παντρεμενοι με νορμαλ γυναικες και κανενας τους με την Κειτ Απτον και το ανθρωπινο ειδος συνεχιζει να υπαρχει. H εναν αντρα που αντι να παντρευτει την Κουλα και να παει διακοπες στην Κινετα θα ελεγε οχι στη κορη του Ριμπολοβλεφ και διακοπες στον Σκορπιο.

Αλλο το μπονους αλλο ο κανονας, φυσικα κανενας δε λεει οχι στο καλυτερο, επιτυχια και χρημα = καλυτερη ποιοτητα ζωης, κανεις δε λεει οχι θελω καμαρουλα 2x3 στα καμινια, αλλο αυτο αλλο το κοβουν ολες βολτες πανω κατω τη Ροδων να βρουν γαμπρο.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Κατι το οποιο εδω μεσα γινεται κατα κορον  :2funny: :2funny: :2funny:

Βλεπε πυρφορισμοι σε στριπτιτζουδες, πουτανοκαψουρηδες κλπ.

Πολυ μεγαλη υποθεση το θηλυκο να αξιζει πραγματικα να κανεις πραγματα για αυτο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αμα δεν εχεις κανει σχεση με γυναικα τυπε και γαμας μονο πουτανες θα συμφωνεις με αυτα που λεει ο πικερ.
Η το δευτερο,θα γαμας σαν κοκορακι οπως ο πικερ για αυτο και δεν σε γουσταρουν οι γκομενες και εχεις σχηματισει
λαθος αποψη.Αλλη εξηγηση δεν υπαρχει.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ΟΚ αλλα πρωτα βρες μου εσυ εναν αντρα που δε θα προτιμουσε να παντρευτει την Κειτ Απτον αντι για τη μεση γυναικα, βεβαια εκατομμυρια αντρες ειναι παντρεμενοι με νορμαλ γυναικες και κανενας τους με την Κειτ Απτον και το ανθρωπινο ειδος συνεχιζει να υπαρχει. H εναν αντρα που αντι να παντρευτει την Κουλα και να παει διακοπες στην Κινετα θα ελεγε οχι στη κορη του Ριμπολοβλεφ και διακοπες στον Σκορπιο.

Αλλο το μπονους αλλο ο κανονας, φυσικα κανενας δε λεει οχι στο καλυτερο, επιτυχια και χρημα = καλυτερη ποιοτητα ζωης, κανεις δε λεει οχι θελω καμαρουλα 2x3 στα καμινια, αλλο αυτο αλλο το κοβουν ολες βολτες πανω κατω τη Ροδων να βρουν γαμπρο.
Για αρχη κανεις δεν μιλησε για ολες.Το περισσοτερες δεν σημαινει ολες.Ουτε το λιγοτεροι σημαινει κανενας. Συγνωμη εσυ δεν εχεις ερωτευτει ποτε? Φυσικα και οταν ερωτευεσαι μια κοπελα την εχεις χεσμενη την κειτ απτον και ολα τα λευτα του ριμπολοβλεφ μαζι ακομα και αν σου προσφερθουν ολα μαζι.Μπορει μετα να κλαψεις τη μοιρα σου που δεν πρωτιμησες αυτα αντι για την γκομενα.Μπορει και ΟΧΙ.Οσο για την λογικη του θεματος...ΟΛΟΙ θα πρωτιμουσαν το καλυτερο,καλυτερη εμφανιση,καλυτερη ζωη,καλυτερο χαρακτηρα,καλυτερης ποιοτητας κολοχαρτο...καλυτερα ολα.Το θεμα ειναι τι αντιμετοπιζεις πραγματικα.Το λεω ξανα...το τι θεωρει κανεις ιδανικο και με το τι συμβιβαζεται απεχουν πολλα χιλιομετρα.Και σιγουρα στην ζωη κανεις δεν βρισκει το τελειο.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν το εχει σαν επιθημια στο πισω μερος του μυαλου του και δεν ''διαλεγει'' με βαση αυτο..η με βαση ενα πολυ υποβαθμισμενο version του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom