Νέα

Πράγματα που κάποιος θα πρέπει να έχει κάνει μεχρι τα 30

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 822
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα,  "τράβα κάνε δυο δουλειές ή βρες τρόπο να βγάλεις χρήμα "
Δεν γί-νε-ται, deal with it
Εδώ δεν γινόταν στις καλές εποχές , θα γίνει τώρα ;
Εδώ δεν μπορείς να βρεις μια δουλειά , θα βρεις και δεύτερη ;
Από τα 18 θα έπρεπε να είναι τα παιδιά ανεξάρτητα, δεν αντιλέγω σε αυτό

ΥΓ. Προσωπικά οι δικοί μου μένουν από χρόνια σε άλλη πόλη (Γιάννενα)

Εύκολα είναι φίλε μου. Όποιος θέλει μπορεί. Δουλειές υπάρχουν, ακόμα και σε καφέ, μπαρ, ντελιβερι μέχρι να βρεις κάτι καλό. Το αν κάποιος έχει απαίτηση να είναι διευθυντής και δεν έχει σπουδάσει είναι άλλο θεμα.

Το να κλαις κάτω απο το χυμενο γαλα, το μόνο εύκολο στις μέρες μας και στην Ελλάδα.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Παρόλο που η εποχή ειναι δύσκολη η άποψη μου ειναι ότι κάποιος μέχρι τα 30 του πρέπει τουλάχιστον μην έχει απωθημένα. Να ξέρει τι θέλει στη ζωή του και να προσπαθεί να το αποκτήσει βάζοντας τα δυνατά του.
Να είναι ανεξάρτητος. Για μένα καλύτερα κάποιος/α που εχει μια δουλιτσα με 600-700 ευρώ να εχει μια γκαρσονιέρα εστω με 180-200 ευρουλάκια ή να συγκατοικήσει με κάποιον γνωστό ή φίλο και να ειναι πιο στριμωγμένος οικονομικά παρά να μένει με γονείς και να εχει λεφτά για καφέδες και βόλτες. Οσο μένει κάποιος με γονείς δεν είναι ανεξάρτητος και δεν μπορει να βελτιωθεί σαν προσωπικότητα οπως πρέπει. Ζει μια παρατεταμένη εφηβεία. Βρίσκεις γκομενα και την βγάζεις σε αμαξια και καβάτζες λες και εισαι 16χρονος.

Στο εξωτερικό που είναι και πολλά επίπεδα ανώτεροι σε βιοτικό επίπεδο (δυτικο κοσμο εννοω φυσικά) βλέπεις αποφοιτους που δουλεύουν να συγκατοικούν μεχρι τα 28-29 τους.Καλά φοιτητής δεν το συζηταμε. Δεν παίζει φοιτητής έξω να μένει μονος του ακομα και στο Χαρβαρντ να σπουδαζει και οι γονεις του να μην ξερουν τι εχουν.
Αλλά στην Ελλάδα ο κάθε φοιτητής και ο κάθε μετέπειτα νεοεργαζόμενος μπούλης θέλει σπιτι ολόκληρο μονο για πάρτυ του και άλλα 1000 ευρώ έξτρα καθαρά αλλιώς μένει στο πατρικό να του σιδερώνει η μαμάκα τα βρακιά.
Ξεφτιλέ καταστάσεις.

φιλε ξερεις ποσους ανεξαρτητους ξερω που τους γραψανε σπιτια γιαγιαδες η τους αγορασαν σπιτια οι γονεις και μενουν μονοι τους ανεξαρτητοι!! πανω απο 10.... και καθε μερα ταπερακι απο την μανα... και καθε 2 βδομαδες ρουχα σιδερωμα η μανα... καθε βδομαδα σκουπισμα σφουγγαρισμα η μανα.... αυτα τα ανεξαρτητα ειναι για να λεμε καμια μαλακια να περασει η ωρα. τωρα για την γκομενα ειναι προφανες οτι ειναι καλυτερα να εχεις δικο σου σπιτι αλλα αυτο δεν σε κανει λιγοτερο μαμακια, απλα το κρυβεις κατω απο το χαλι

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
μαλλον ειναι ολιγαρχης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια κάνω και μένω μόνος μου. Σπούδασα και σαν φοιτητής ήμουν και σερβιτόρος και μετά ντελιβεράς για να τα βγάζω πέρα.
Όταν θέλεις μπορείς και βρίσκεις τρόπους, δουλειές υπάρχουν, το αν θέλεις να είσαι διευθυντής είναι άλλο θέμα.

Το να κλαίγεσαι κάτω από το χυμένο γάλα και να σου φταίνε οι άλλοι είναι σύνηθες στην Ελλάδα.

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
φιλε στην ελλαδα δεν υπαρχουν δουλειες παρτο χαμπαρι δεν ειμαστε αγγλια η αμερικη

Καφε, ντελιβερι, μπαρ και πολλες αλλες χωρις ιδιαιτερα προσοντα. Μια χαρα υπαρχουν οποτε.

Αν δεν θελεις να τις κανεις, δεν σε υποχρεωνει κανενας, μεινε με τους δικους σου να σε γηροκομησουν και να κλαιγεσαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καφε, ντελιβερι, μπαρ και πολλες αλλες χωρις ιδιαιτερα προσοντα. Μια χαρα υπαρχουν οποτε.

Αν δεν θελεις να τις κανεις, δεν σε υποχρεωνει κανενας, μεινε με τους δικους σου να σε γηροκομησουν και να κλαιγεσαι.
Εχουμε διαφωνησει μεχρι σκοτωμου σε αλλα θεματα αλλά εδω εχεις απολυτο δικιο

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.079
Πόντοι
7.216
Εκτός του γεγονότος ότι δουλειες υπάρχουν (η καθαρίστρια μου παιρνει 5€ την ώρα. Μαύρα.) να προσθέσω κάτι ακόμα.
Αν είσαι ανειδίκευτος ποτέ και πουθενά δεν θα μπορέσεις να ορθοποδισεις.
Είμαι μηχανικός 15 χρόνια και δουλευω φουλ με υδραυλικούς, ηλεκτρολογους κλπ. Δεν έχω βρει ούτε ένα συνεργείο που να έρχεται για δουλειά με λιγότερο από 60€ την μέρα.
Τα υπόλοιπα είναι απλά μαθηματικά. Κάντε τα μόνοι σας.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
και όλοι αυτοί οι Αλβανοι Πακιστανοί κλπ πως βρίσκουν δουλειά φίλε;
Γιατί κάνουν δουλειές που πια δεν μπορεί να τις κάνει έλληνας . Κάποτε δεν ήθελε να τις κάνει , τώρα και να θέλει δεν μπορεί.
Είναι δουλειές για αυτούς.
Και αν παρουσιαστεί ένας έλληνας δεν μπορεί να στεριώσει γιατί υπάρχουν οι κλίκες που δημιουργήθηκαν και θα τον πετάξουν έξω
Ως φοιητητής μπορείς να κάνεις μια-δυο δουλειές
Όσο περνάν τα χρόνια δεν μπορείς.
Μετά δεν σε παίρνουν κιόλας.
Ποιός θα πάρει έναν σαραντάρη σερβιτόρο πια.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα παιδιά

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ρε αδερφε συγγνωμη αλλα δηλαδη αν ειχες κορη θα της ελεγες να πα να γινει πουτανα επειδη πανε οι ροθμανες? τι συγκρινεις με τις δουλειες που κανουν τα πακια?
Σκαλες δεν μπορεί να καθαρίζει;Σπίτια;Αγροτικές εργασίες πχ σταφύλια-πατάτες;
Μονο πουτάνα μπορεί;

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Σκαλες δεν μπορεί να καθαρίζει;Σπίτια;Αγροτικές εργασίες πχ σταφύλια-πατάτες;
Μονο πουτάνα μπορεί;

οι πουτανες και οι τρελες εχουν τις τυχες τις καλες φιλε!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γιατί κάνουν δουλειές που πια δεν μπορεί να τις κάνει έλληνας . Κάποτε δεν ήθελε να τις κάνει , τώρα και να θέλει δεν μπορεί.
Είναι δουλειές για αυτούς.
Και αν παρουσιαστεί ένας έλληνας δεν μπορεί να στεριώσει γιατί υπάρχουν οι κλίκες που δημιουργήθηκαν και θα τον πετάξουν έξω
Ως φοιητητής μπορείς να κάνεις μια-δυο δουλειές
Όσο περνάν τα χρόνια δεν μπορείς.
Μετά δεν σε παίρνουν κιόλας.
Ποιός θα πάρει έναν σαραντάρη σερβιτόρο πια.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα παιδιά
Δεν μπορείς να πλένεις αμάξια;Να βάζεις βενζίνη;Να φτιάχνεις παλέτες;Να πλένεις πιάτα;Να καθαρίζεις κήπους;Να κουβαλάς σακιά;
Μονο καφετέρια,μπου.κομ και συζητηση ότι δεν υπάρχει δουλειά;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
esy δηλαδη κανεις τετοιες δουλειες?
Ναι ,και πολλές άλλες και δεν ντρέπομαι καθόλου.
Αν το στομάχι πρέπει να γεμίσει τι θα κάνεις;Θα περιμένεις να πέσει φαγητό απο το φορουμ ή απο τον ουρανό;
Ή μήπως κλαίγοντας στο ιντερνετ θα βρεις άκρη;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ή μήπως οι Πακιστανοί είναι ειδικευμένοι που τις κάνουν;

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
θα παρω χαρτζιλικι απο τον πατερα μου η θα κοιταξω για εξω θα πρεπιε να καθαρισω σκαλες δηλαδη?

Λοιπόν, τύπε συγγνώμη αλλά με τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω πως είσαι τεμπελάκος.

Πήγαινε να δουλέψεις και μην κλαίγεσαι, αλλιώς γίνεσαι ρεζίλι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι ,και πολλές άλλες και δεν ντρέπομαι καθόλου.
Αν το στομάχι πρέπει να γεμίσει τι θα κάνεις;Θα περιμένεις να πέσει φαγητό απο το φορουμ ή απο τον ουρανό;
Ή μήπως κλαίγοντας στο ιντερνετ θα βρεις άκρη;
Μηπως να ρωτησουμε τον Nikos_Plat να μας πει την συνταγη? Εκεινος ελεγε οτι τον Ιανουαριο μπηκαν στον λογαριασμο του 1.650 ευρω ως ανεργος απο τα επιδοματα χωρις να κανει τιποτα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μηπως να ρωτησουμε τον Nikos_Plat να μας πει την συνταγη? Εκεινος ελεγε οτι τον Ιανουαριο μπηκαν στον λογαριασμο του 1.650 ευρω ως ανεργος απο τα επιδοματα χωρις να κανει τιποτα
Συμπλήρωσα τον Ιούλιο νομίζω τα στοιχεία μου στην σελίδα για το ΚΕΑ.Μου έβγαλε επιδότηση 10€ ,ναι ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ.Να πανε να γαμηθούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom