kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Εσύ τύπε κάνεις δυο δουλειές να υποθέσουμε;
μαλλον ειναι ολιγαρχης
Εσύ τύπε κάνεις δυο δουλειές να υποθέσουμε;
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, "τράβα κάνε δυο δουλειές ή βρες τρόπο να βγάλεις χρήμα "
Δεν γί-νε-ται, deal with it
Εδώ δεν γινόταν στις καλές εποχές , θα γίνει τώρα ;
Εδώ δεν μπορείς να βρεις μια δουλειά , θα βρεις και δεύτερη ;
Από τα 18 θα έπρεπε να είναι τα παιδιά ανεξάρτητα, δεν αντιλέγω σε αυτό
ΥΓ. Προσωπικά οι δικοί μου μένουν από χρόνια σε άλλη πόλη (Γιάννενα)
Παρόλο που η εποχή ειναι δύσκολη η άποψη μου ειναι ότι κάποιος μέχρι τα 30 του πρέπει τουλάχιστον μην έχει απωθημένα. Να ξέρει τι θέλει στη ζωή του και να προσπαθεί να το αποκτήσει βάζοντας τα δυνατά του.
Να είναι ανεξάρτητος. Για μένα καλύτερα κάποιος/α που εχει μια δουλιτσα με 600-700 ευρώ να εχει μια γκαρσονιέρα εστω με 180-200 ευρουλάκια ή να συγκατοικήσει με κάποιον γνωστό ή φίλο και να ειναι πιο στριμωγμένος οικονομικά παρά να μένει με γονείς και να εχει λεφτά για καφέδες και βόλτες. Οσο μένει κάποιος με γονείς δεν είναι ανεξάρτητος και δεν μπορει να βελτιωθεί σαν προσωπικότητα οπως πρέπει. Ζει μια παρατεταμένη εφηβεία. Βρίσκεις γκομενα και την βγάζεις σε αμαξια και καβάτζες λες και εισαι 16χρονος.
Στο εξωτερικό που είναι και πολλά επίπεδα ανώτεροι σε βιοτικό επίπεδο (δυτικο κοσμο εννοω φυσικά) βλέπεις αποφοιτους που δουλεύουν να συγκατοικούν μεχρι τα 28-29 τους.Καλά φοιτητής δεν το συζηταμε. Δεν παίζει φοιτητής έξω να μένει μονος του ακομα και στο Χαρβαρντ να σπουδαζει και οι γονεις του να μην ξερουν τι εχουν.
Αλλά στην Ελλάδα ο κάθε φοιτητής και ο κάθε μετέπειτα νεοεργαζόμενος μπούλης θέλει σπιτι ολόκληρο μονο για πάρτυ του και άλλα 1000 ευρώ έξτρα καθαρά αλλιώς μένει στο πατρικό να του σιδερώνει η μαμάκα τα βρακιά.
Ξεφτιλέ καταστάσεις.
μαλλον ειναι ολιγαρχης
φιλε στην ελλαδα δεν υπαρχουν δουλειες παρτο χαμπαρι δεν ειμαστε αγγλια η αμερικη
Εχουμε διαφωνησει μεχρι σκοτωμου σε αλλα θεματα αλλά εδω εχεις απολυτο δικιοΚαφε, ντελιβερι, μπαρ και πολλες αλλες χωρις ιδιαιτερα προσοντα. Μια χαρα υπαρχουν οποτε.
Αν δεν θελεις να τις κανεις, δεν σε υποχρεωνει κανενας, μεινε με τους δικους σου να σε γηροκομησουν και να κλαιγεσαι.
και όλοι αυτοί οι Αλβανοι Πακιστανοί κλπ πως βρίσκουν δουλειά φίλε;φιλε στην ελλαδα δεν υπαρχουν δουλειες παρτο χαμπαρι δεν ειμαστε αγγλια η αμερικη
Γιατί κάνουν δουλειές που πια δεν μπορεί να τις κάνει έλληνας . Κάποτε δεν ήθελε να τις κάνει , τώρα και να θέλει δεν μπορεί.και όλοι αυτοί οι Αλβανοι Πακιστανοί κλπ πως βρίσκουν δουλειά φίλε;
Σκαλες δεν μπορεί να καθαρίζει;Σπίτια;Αγροτικές εργασίες πχ σταφύλια-πατάτες;ρε αδερφε συγγνωμη αλλα δηλαδη αν ειχες κορη θα της ελεγες να πα να γινει πουτανα επειδη πανε οι ροθμανες? τι συγκρινεις με τις δουλειες που κανουν τα πακια?
Σκαλες δεν μπορεί να καθαρίζει;Σπίτια;Αγροτικές εργασίες πχ σταφύλια-πατάτες;
Μονο πουτάνα μπορεί;
Δεν μπορείς να πλένεις αμάξια;Να βάζεις βενζίνη;Να φτιάχνεις παλέτες;Να πλένεις πιάτα;Να καθαρίζεις κήπους;Να κουβαλάς σακιά;Γιατί κάνουν δουλειές που πια δεν μπορεί να τις κάνει έλληνας . Κάποτε δεν ήθελε να τις κάνει , τώρα και να θέλει δεν μπορεί.
Είναι δουλειές για αυτούς.
Και αν παρουσιαστεί ένας έλληνας δεν μπορεί να στεριώσει γιατί υπάρχουν οι κλίκες που δημιουργήθηκαν και θα τον πετάξουν έξω
Ως φοιητητής μπορείς να κάνεις μια-δυο δουλειές
Όσο περνάν τα χρόνια δεν μπορείς.
Μετά δεν σε παίρνουν κιόλας.
Ποιός θα πάρει έναν σαραντάρη σερβιτόρο πια.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα παιδιά
Οταν εισαι ανειδικευτος τι ακριβως θα κανεις?esy δηλαδη κανεις τετοιες δουλειες?
Ναι ,και πολλές άλλες και δεν ντρέπομαι καθόλου.esy δηλαδη κανεις τετοιες δουλειες?
θα παρω χαρτζιλικι απο τον πατερα μου η θα κοιταξω για εξω θα πρεπιε να καθαρισω σκαλες δηλαδη?
Μηπως να ρωτησουμε τον Nikos_Plat να μας πει την συνταγη? Εκεινος ελεγε οτι τον Ιανουαριο μπηκαν στον λογαριασμο του 1.650 ευρω ως ανεργος απο τα επιδοματα χωρις να κανει τιποταΝαι ,και πολλές άλλες και δεν ντρέπομαι καθόλου.
Αν το στομάχι πρέπει να γεμίσει τι θα κάνεις;Θα περιμένεις να πέσει φαγητό απο το φορουμ ή απο τον ουρανό;
Ή μήπως κλαίγοντας στο ιντερνετ θα βρεις άκρη;
Συμπλήρωσα τον Ιούλιο νομίζω τα στοιχεία μου στην σελίδα για το ΚΕΑ.Μου έβγαλε επιδότηση 10€ ,ναι ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ.Να πανε να γαμηθούν.Μηπως να ρωτησουμε τον Nikos_Plat να μας πει την συνταγη? Εκεινος ελεγε οτι τον Ιανουαριο μπηκαν στον λογαριασμο του 1.650 ευρω ως ανεργος απο τα επιδοματα χωρις να κανει τιποτα
Εγώ προτιμώ να μην έχω ανάγκη κανέναν,μόνο την αξιοπρέπεια μου .θα παρω χαρτζιλικι απο τον πατερα μου η θα κοιταξω για εξω θα πρεπιε να καθαρισω σκαλες δηλαδη?
Οχι δεν τα πήρα.Να πανε να γαμηθούν ,δεν αξίζει τον κόπο για 10€ την μήνα να τρέχω να τους πάω κάτι χαρτιά που χρειάζονται.Tα πηρες ή τους τα χαρισες?