Νέα

Πουτάνα ή σύζυγος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dthanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Πουτάνα ή σύζυγος; Ή αλλιώς σεξ ή οικογένεια; Ή αλλιώς επιλέγουν οι άντρες γυναίκα για σύζυγο/σύντροφο μια καλή και - σχετικά - άπειρη σεξουαλικά γυναίκα ή προτιμούν κάποια που να ταιριάζουν πολύ στο σεξ; Και στη 2η περίπτωση δεν είναι καμιά φορά ανησυχητικό ότι αυτή που πλέον είναι γυναίκα σου, μπορεί να την έχει 'πάρει' και η μισή πόλη;

Επισκέπτης
Δεν είμαι των άκρων αλλά θα σου πω το εξής: Καλύτερα να έχει πάρει την μισή πόλη ΠΡΙΝ παντρευτείς παρά να το κάνει μετά!!!

OP
OP
D

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Δεν είμαι των άκρων αλλά θα σου πω το εξής: Καλύτερα να έχει πάρει την μισή πόλη ΠΡΙΝ παντρευτείς παρά να το κάνει μετά!!!

Σωστό κι αυτό! Το ζήτημα είναι όμως ότι συνήθως ο άμεσα ενδιαφερόμενος ΔΕΝ θα το γνωρίζει!... Κι επίσης στη μισή πόλη μερικές φορές συμπεριλαμβάνονται και φίλοι, γνωστοί, κλπ...

Επισκέπτης

Εγω έχω διαφορετική αποψη. Με δεδομένο ότι και μέτα γάμου εμεις θα συνεχίσουμε να ξενογαμάμε ανεξάρτήτως των επιδώσεων της στο κρεβάτι, το ρπωταρχικό κριτήριο θα πρέπει να είναι η εφάνιση, η μόρφωση, η δουλιά της και η προίκα!! :2funny:

OP
OP
D

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Εγω έχω διαφορετική αποψη. Με δεδομένο ότι και μέτα γάμου εμεις θα συνεχίσουμε να ξενογαμάμε ανεξάρτήτως των επιδώσεων της στο κρεβάτι, το ρπωταρχικό κριτήριο θα πρέπει να είναι η εφάνιση, η μόρφωση, η δουλιά της και η προίκα!! :2funny:

Ξεχνάς βέβαια ότι μπορεί η γυναίκα είναι έξυπνη και εφαρμόζει τον κανόνα των γιαγιάδων μας: 'Για να σου είναι πιστός ο άντρας κούραζέ τον τόσο πολύ, ώστε να μην έχει κουράγιο να πάει με άλλη'...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Το διαζευτικό ή τι το χρειάζεσαι???? Πουτάνα σύζυγος σκέτο.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Στις μέρες που ζούμε επιτυχία είναι να είσαι ο τελευταίος άντρας στη ζωή μιας γυναίκας και όχι ο πρώτος!!! Αυτό νομίζω απαντά στο ερώτημα...

Επισκέπτης
Πουτάνα ή σύζυγος; Ή αλλιώς σεξ ή οικογένεια;

Απαντω καθαρα και ξαστερα..." Συζυγο + οικογενεια..".

Για αυτο τον λογο ειμαι ακομα ανυπαντρος....Γιατι απο νεαρος γυρναγα και γνωριζα μονο πουτανες..( κατι που κανω ακομα και σημερα και απο οτι βλεπω και στο μελλον...).

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εσυ μιλάς για τη γυναίκα των ονείρων μας!!!

Ή των εφιαλτών μας... Δεν ξέρω αν το είπε ο Χέμινγουεϊ(αυτή την εντύπωση έχω) : "Είναι τραγικό να μην μπορείς να έχεις αυτό που ονειρεύεσαι, και καταστροφή να το έχεις..." τα λέει όλα.
Πάντως ως πειραματικός τύπος, θα το δοκίμαζα και επίσημα να δω τι ψάρια πιάνει.

OP
OP
D

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Να προεκτείνω λίγο το ποστ: Αν έπρεπε λοιπόν όλοι μας να διαλέξουμε, τί θα διαλέγαμε: την καλή, (φαινομενικά) ήσυχη, όχι την παρτόλα-ξέκωλη-ρουφήχτρα για σύζυγο/σύντροφό μας ή την ξεσκισμένη που ναι μεν πήρε τη μισή πόλη (παίζεται το αν θέλει να πάρει και την υπόλοιπη μισή μετά το γάμο!) αλλά μας βγάζει κι όλα τα γούστα (μαζί με τον κουμπάρο βεβαίως βεβαίως)

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν υπαρχει κατι αναμεσα....θα πω την πρωτη....ας μην τοποθετουμε το πηδημα τοσο ψηλα οταν μιλαμε για αποφασεις ζωης. Αποψη μου ετσι? 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  το θεμα δεν ειναι τι γυναικα θα πάρεις

το θέμα ειναι τι γυναικα θα σου βγει. 

(η ψολίτσα μπορει να αποφασίσει οτι καλα πέρασε και να κατασταλαξει, η ησυχη μπορει μια μέρα να αποφασίσει οτι δεν έζησε τη ζωή της και να κάνει....... κοκ)

OP
OP
D

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
  το θεμα δεν ειναι τι γυναικα θα πάρεις

το θέμα ειναι τι γυναικα θα σου βγει. 

(η ψολίτσα μπορει να αποφασίσει οτι καλα πέρασε και να κατασταλαξει, η ησυχη μπορει μια μέρα να αποφασίσει οτι δεν έζησε τη ζωή της και να κάνει....... κοκ)

+1

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
[/quot

liomas  πολύ  σωστός. Φαντάσου  να  πάρεις  μία  άπειρη  σεξουαλικά  και  να  αρχίσει  να  παρελαύνει  ο  ανδρικός  πληθησμός  της  πόλης  μετά  το  γάμο. ʼμα  γλυκαθεί  το  μ...νί  στην  π..τσα  γάμησέ  τα.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αν δεν υπαρχει κατι αναμεσα....θα πω την πρωτη....ας μην τοποθετουμε το πηδημα τοσο ψηλα οταν μιλαμε για αποφασεις ζωης. Αποψη μου ετσι? 

Μπα δεν νομίζω φίλε μου. Ακριβώς επειδή είναι αποφάσεις ζωής, πρέπει να βάζουμε τον πήχη όσο ψηλότερα γίνεται.. και σύντροφος, και έξυπνος άνθρωπος και μία πουτάνα στο κρεβάτι, μόνο για την πάρτη σου.
Αλλιώς , άμα δεν βρούμε αυτό που θέλουμε, γιατί να παντρευτούμε? Είναι κάποια άγραφη υποχρέωση του αντρός που διάβασε ο Κάλχας στα σπλάχνα μιας τσιπούρας κάποτε? Ή παντρευόμενοι κάνουμε μια καλή πράξη για να θρέψουμε τις χιλιάδες δικηγόρων του λεκανοπεδίου?

Αυτά είναι γυναικεία κολλήματα.. Η γυναίκες τη δύναμη του μουνιού την έχουν συνειδητοποιήσει.. να δω πότε κι εμείς θα καταλάβουμε τί όπλο κουβαλάμε στο παντελόνι μας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom