Νέα

Που πήγαν όλοι οι άνδρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα macnamara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 833
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πρότεινέ του την Άννα τη Σέρβα Κυριακή στο Κασσάνδρας :rockon:
σωστος γιατι και αυτο παιζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλα κι αυτος που θα δει την γκομενα του ή γυναικα του να μπαινει στα μπουρδελα τι θα πει με την ιδια λογικη...πρεπει να παρεξηγησει;

Επισκέπτης
σωστος γιατι και αυτο παιζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλα κι αυτος που θα δει την γκομενα του ή γυναικα του να μπαινει στα μπουρδελα τι θα πει με την ιδια λογικη...πρεπει να παρεξηγησει;

αν δεν την βρει να δουλεύει σε ενα απο αυτα υποθετω ότι είναι οκ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ουτε αυτο πειραζει αν σε αγαπα πραγματικα πιστεψε με...

σε αυτο νομιζω εχεις ενα δικιο.....

εγω προσωπικα δυσκολα θα το εκανα σε δικια μου εφοσον με καλυπτε ......

αλλα αλλο η ΑΓΑΠΗ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΕΞ ....

Πιστευω οτι υπαρχει ενας διαχωρισμος αλλα οχι τοσο ακραιος....

πολυ μπερδεμενο το πραγμα αυτο που λες.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
επειδη ειμαι σε φαση που τουρμπιζω τωρα ας μην τη συνεχισω τη συζητηση... :rolleyes:

αλλα η αντιστοιχη γκομενα που πηδιεται ειναι πουτανα ελεηνιδα ενω ο αντρας αν αγαπαει ειναι οκ!

θου κυριε φυλακι το στοματι μου!!! :-X :-X :-X
ρε φιλεναδα αλλο γαμησια αλλο αγαπη και καψουρα..αλλα στην τελικη αμα τον καλυπτεις καλα και στο θεμα αυτο δεν θα παει...δεν εχει κανεις λεφτα για πεταμα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τα τρωμε σουβλακια και μπυρες...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
να σου πω πως θα ναι τοτε?
οταν θα ξυπνησω μια μερα και θα χει φυγει η χρυσοσκονη του ερωτα απο τα ματια θα βρω καταλαθος στο μπου κανενα λογαριασμο του δικου μου με 20 κριτικες για τανες και σιτιτουρακια.

Εξαρτάται που ψάχνεις...Αν βρεις κάποιον τέτοιο, σημαίνει ότι τέτοιος ήταν πάντα...δεν έγινε από την άλλη ημέρα στην άλλη...

Λοιπόν κυρίες και κύριοι για να τελειώνει το παραμύθι...

Όποιος κύριος ή κυρία λέει
- ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
- ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
τότε σημαίνει δύο πράγματα

Ή έχει γνωρίσει όλες τις γυναίκες (ο άντρας) ή όλους τους άντρες (η γυναίκα), πράγμα αδύνατον (εκτός αν είναι όντως ο μεγαλύτερος πουτανιάρης ή πουτανιάρα όλων των εποχών)ή είναι ο ίδιος ή η ίδια προβληματική, διότι δεν είναι δυνατόν όλές μα όλες να είναι πουτάνες και όλοι να είναι άχρηστοι, αντίστοιχα...Άρα κάποιο πρόβλημα υπάρχει με αυτούς που τα λένε...Αλλά ακόμη και να ισχύει κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να σας προβληματίζει ότι συνέχεια τέτοιες και τέτοιους γνωρίζετε; Μήπως συμβαίνει κάτι βαθύτερο και με εσάς; Λέω, μήπως;

Επισκέπτης
σε αυτο νομιζω εχεις ενα δικιο.....

εγω προσωπικα δυσκολα θα το εκανα σε δικια μου εφοσον με καλυπτε απολυτα......

αλλα αλλο η ΑΓΑΠΗ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΕΞ ....

Πιστευω οτι υπαρχει ενας διαχωρισμος αλλα οχι τοσο ακραιος

"απολυτα¨" -------> αρα ακυρωνεις αυτο που ειπες μια και το απολυτο είναι σίγουρο ότι δεν θα το βρεις

επισης άλλο η εμπιστοσυνη, εγω θα φοβόμουν ασθενειες, και θα χανα γενικά την εμπιστοσύνη

βασικα μάλλον θα έπεφτε στα ματια μου και θα τον θεωρουσα χαζούλη αν τον ανακάλυπτα...

Επισκέπτης
Εξαρτάται που ψάχνεις...Αν βρεις κάποιον τέτοιο, σημαίνει ότι τέτοιος ήταν πάντα...δεν έγινε από την άλλη ημέρα στην άλλη...

Ή έχει γνωρίσει όλες τις γυναίκες (ο άντρας) ή όλους τους άντρες (η γυναίκα), πράγμα αδύνατον (εκτός αν είναι όντως ο μεγαλύτερος πουτανιάρης ή πουτανιάρα όλων των εποχών)ή είναι ο ίδιος ή η ίδια προβληματική, διότι δεν είναι δυνατόν όλές μα όλες να είναι πουτάνες και όλοι να είναι άχρηστοι, αντίστοιχα...Άρα κάποιο πρόβλημα υπάρχει με αυτούς που τα λένε...Αλλά ακόμη και να ισχύει κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να σας προβληματίζει ότι συνέχεια τέτοιες και τέτοιους γνωρίζετε; Μήπως συμβαίνει κάτι βαθύτερο και με εσάς; Λέω, μήπως;

πεσ τα χρυσοστομε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Βασικά ΟΛΟΙ , άντρες και γυναίκες, είμαστε κακομαθημένοι. Όλες αυτές οι προβληματικές συμπεριφορές και των δύο φύλων, πιστεύω έχουν ως βαθύτερη αιτία τους νεοέλληνες γονείς που νταντεύουν τα παιδιά μέχρι τα 30 και βάλε...
Δεν είναι όλες οι γυναίκες σκάρτες. Υπάρχουν και καλά κορίτσια. Αλλά πρέπει να τα καβαντζώσεις από νωρίς. Όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε σε αυτές τις περιπτώσεις

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
"απολυτα¨" -------> αρα ακυρωνεις αυτο που ειπες μια και το απολυτο είναι σίγουρο ότι δεν θα το βρεις

επισης άλλο η εμπιστοσυνη, εγω θα φοβόμουν ασθενειες, και θα χανα γενικά την εμπιστοσύνη

βασικα μάλλον θα έπεφτε στα ματια μου και θα τον θεωρουσα χαζούλη αν τον ανακάλυπτα...

Κοιτα να δεις εγω βασικα λειτουργω με το αισθημα και οχι με την αναγκη απλα ειπα τι πιστευω για πολλους.....

και βεβαια θα πρεπει να του δωσεις μια κλωτσια στο δοξα πατρι αμα καποιος σου κανει κατι τετοιο χωρις αιτια γιατι ολα γινονται με αιτια κατι .....

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Πρότεινέ του την Άννα τη Σέρβα Κυριακή στο Κασσάνδρας :rockon:

Πάντως εμένα η 'άννα η σέρβα εκ σερβά-ιβορ' στο πρόσωπο μου θύμιζε μέτρια Ελλεεινίδα και δεν την πήρα ποτές.

Πάς που πληρώνεις τουλάχιστον να συναντήσεις μια απόγονο των Βίκινγκς ή έστω μια ξανθή θεά της
Γερμανικής Μυθολογίας ή κάποια Ιβάννα την Τρομερή βρε αδερφέ.

Επισκέπτης
Αλλά πρέπει να τα καβαντζώσεις από νωρίς. Όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε σε αυτές τις περιπτώσεις

εμενα ακριβως αυτο μου λενε για τους άντρες!!!!

οποτε μαλλον για να είμαι ακαβατζωτη στα 28 μου μαλλον δεν πιάνομαι για καλο κοριτσι  :(

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Πολυ σωστο σε βρισκω και συμφωνω τα μαλα μαζι σου .....

Αλλα .......αποκλειεις το γεγονος ομως να υπαρχουν και ατομα που δεν ειχαν τις ευκαιριες να κανουν κατι ?

η να του ετυχαν ασχημες καταστασεις ......?

απλο παραδειγμα και οχι ακραιο η σιλβα......

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Δεν είναι όλες οι γυναίκες σκάρτες. Υπάρχουν και καλά κορίτσια. Αλλά πρέπει να τα καβαντζώσεις από νωρίς. Όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε σε αυτές τις περιπτώσεις

Συμφωνώ απόλυτα. Γι' αυτό και τα "καλά" παιδιά να μην κωλώνουν να την πέφτουν στα ίσα στην κοπέλα που γουστάρουν γιατί θα την βρει κανένας θρασύς ψευτόμαγκας, και θα το φάει το γκομενάκι, θα του γαμήσει τον χαρακτήρα και την ψυχολογία (στο γκομενάκι) ενώ το "καλό" παιδί θα αναθεματίζει την τύχη του λέγοντας ότι όλες είναι ίδιες κλπ κλπ κλπ. Έτσι θα έχουμε τα φαινόμενα του ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Τα πράγματα είναι πιο απλά...Αν μάθουμε να μπαίνουμε στο πετσί του άλλου και να ρίχνομε λίγο νερό στο κρασί μας, όλα θα είναι τόσο διαφορετικά...Η καφρίλα (εκ μέρους των αντρών) και το τουπέ και το στυλ "εγώ θα του την πω γιατί είμαι εγώ γυναίκα φίνα, ντερμπεντέρισσα"(εκ μέρους των γυναικών) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Συμφωνώ απόλυτα. Γι' αυτό και τα "καλά" παιδιά να μην κωλώνουν να την πέφτουν στα ίσα στην κοπέλα που γουστάρουν γιατί θα την βρει κανένας θρασύς ψευτόμαγκας, και θα το φάει το γκομενάκι, θα του γαμήσει τον χαρακτήρα και την ψυχολογία (στο γκομενάκι) ενώ το "καλό" παιδί θα αναθεματίζει την τύχη του λέγοντας ότι όλες είναι ίδιες κλπ κλπ κλπ. Έτσι θα έχουμε τα φαινόμενα του ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

φιλε ειπες μεγαλη κουβεντα......

πολυ σωστη η παρατηρηση σου.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εμενα ακριβως αυτο μου λενε για τους άντρες!!!!

οποτε μαλλον για να είμαι ακαβατζωτη στα 28 μου μαλλον δεν πιάνομαι για καλο κοριτσι  :(
δεν παιζει αυτο...απλα πασχουμε απο αποξενωση και μοναξια γενικως ωσ κοινωνια...δειτε ποσες γυναικοπαρεες και αντροπαρεες μαλακ....εξω χωρις να υπαρχει επαφη με το αλλο φυλο...δεν ειναι φαινομενο παρακμης και εκφυλισμου των σχεσεων των δυο φυλων;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom