Νέα

Που πήγαν όλοι οι άνδρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα macnamara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 833
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Πάντως αγαπητοί μου πρέπει να παραδεχθούμε οτι εμείς οι άντρες είμεθα πιο τυχεροί από τις γυναίκες,

έχουμε και τα μπουρδελάκια μας, και τα στουντιάκια μας και τα CG/CT μας οπότε αναζωογονούμεθα
καθ' ολοκληρίαν (τα πάντα όλα που λέμε εις την Νέαν Ελληνικήν).

Οι συμπαθείς μας Ελλεεινίδες όμως έχουνε και το εκ φύσεως αίσθημα του 'πότε θα γίνω μάνα' και
αγχώνονται. Ενώ εμείς και να μην τεκνοποιήσουμε δεν το φέρουμε και τόσον βαρέως.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Θα σας πω μία μικρή ιστορία με βάση αυτό που είπε ο κλώνος:

Μία φίλη μου (απλά φίλη και τίποτα περισσότερο) μου λέει συνεχώς το πόσο μόνη νιώθει γιατί δεν της την πέφτει κανένας (ενώ όντως είναι όμορφη), και πως βάφεται, χτενίζεται, είναι στην τρίχα, με τα σινολάκια της κλπ κλπ και δεν γίνεται τίποτα!Βγαίνουμε λοιπόν μια μέρα, μεγάλη παρέα, άντρες και γυναίκες, όπου παρατηρώ ότι υπάρχουν μερικοί εκτός παρέας που την φλερτάρουν, εμφανίσιμα παιδιά. Η φίλη μου όμως παίρνει το ύφος το ανθυγιεινό - κομμένο γάλα, και τα παλληκάρια όπου φύγουν φύγουν :sperm: Την επόμενη ημέρα μιλάμε στο τηλέφωνο, όπου σε μία φάση αρχίζει να μου λέει το πόσο μόνη νιώθει, ότι δεν της την πέφτει κανένας κλπ κλπ. Της λέω: Καλά με τα παλληκάρια που ήταν δίπλα μας γιατί δεν έκανες τίποτα;
Και αρχίζει: Ποιοι αυτοί οι χάλιες, οι μαλάκες που μου την πέφτανε;
Της λέω: Άλλο αν δεν σου αρέσει κάποιος και άλλο δεν σου την πέφτει κανείς!Και να σε ρωτήσω κάτι ακόμη, εμένα μου φάνηκαν εμφανισιακά ωραίοι, εσένα τι δεν σου άρεσε;
και...ακούστε απάντηση: Εγώ τον άντρα τον θέλω ψηλό πάνω από 185 και μελαχρινό, να ξυρίζει τα μαλλιά του αλλά να μην είναι καραφλός και να είναι αδύνατος και γυμνασμένος

Και μένω παγωτό! :crazy:

Θα ήθελα λοιπόν με αυτήν την μικρή ιστορία να πω σε κάποιες κυρίες, να μάθουν να δίνουν ευκαιρίες στους ανθρώπους να τις γνωρίζουν και να μην είναι κολλημένες σε μοντέλα αντρών. Και πως άλλο δεν μας την πέφτει κανείς και άλλο δεν μας την πέφτει αυτός που γουστάρουμε.
δικιο εχει η κοπελα ! Γιατι δηλαδή αν ειναι ομορφη να καταδεχτεί να είναι με ενα κοντο χαλια; εξαλλου το πέσιμο απο χαλιες δεν μετραει.. Εσενα αν στην πεφτουν χοντρες η ασχημες θα λες εχω περαση στις γυναικες; χαχαχαχα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι αλλα θα την πηδηξω....αυτη ειναι η διαφορα των δυο φυλων ερι

tsakatsoukas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα μου έχουν τύχει γκόμενες που ήταν όντως αδιάφορες και δε γούσταραν να γνωρίσουν κάποιον... γκόμενες που ψαχνόντουσαν γενικά αλλά δε γούσταραν εμένα...
Οι πιο ωραίες περιπτώσεις όμως είναι δύο...

1. Οι γκόμενες που σε γουστάρουν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σου το δείξουν και να ανταποκριθούν. Ωραία περίπτωση για ευνόητους λόγους... Γιατί θα περάσεις καλά, κι εσύ κι αυτή

2. Οι γκόμενες που παίζει το μάτι τους, που φαίνεται ότι θέλουνε να τις κοιτάνε όλοι, που στάνταρ αν πας να τις γνωρίσεις θα φας χυλόπιτα. Θα την φας γιατί ο σκοπός τους ολοκληρώθηκε εφόσον έδειξες ενδιαφέρον. Ο εγωισμός τους είναι εντάξει τώρα, μπορεί οι άντρες να είναι μαλάκες, μπορεί να είναι "ελεύθερες" γιατί δεν βρίσκουν τον "κατάλληλο", αλλά αρέσουν και αυτό τις γεμίζει σαν το πιο ωραίο γαμήσι. Έτσι νομίζουνε τουλάχιστον, γιατί αν τους κάτσει το πιο ωραίο γαμήσι και ξεφύγουν από τα ταμπού και τους μαλακισμένους εγωισμούς τους θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα (και τα πόδια). Αυτές είναι τρομερές περιπτώσεις γιατί μπορείς να λες και να ακούς φοβερές ατάκες, οι οποίες είναι αστείρευτη πηγή γέλιου για όλη την παρέα. Ας είναι καλά...

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
δικιο εχει η κοπελα ! Γιατι δηλαδή αν ειναι ομορφη να καταδεχτεί να είναι με ενα κοντο χαλια; εξαλλου το πέσιμο απο χαλιες δεν μετραει.. Εσενα αν στην πεφτουν χοντρες η ασχημες θα λες εχω περαση στις γυναικες; χαχαχαχα

συμφωνω

βανζελ οταν εγραψες πριν οτι ηταν εμφανισιμοι προφανως δεν θα ηταν τερατα της φυσης
ενας αντρας δεν μπορει να κρινει εναν αλλον αντικειμενικα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εμένα μου έχουν τύχει γκόμενες που ήταν όντως αδιάφορες και δε γούσταραν να γνωρίσουν κάποιον... γκόμενες που ψαχνόντουσαν γενικά αλλά δε γούσταραν εμένα...
Οι πιο ωραίες περιπτώσεις όμως είναι δύο...

1. Οι γκόμενες που σε γουστάρουν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σου το δείξουν και να ανταποκριθούν. Ωραία περίπτωση για ευνόητους λόγους... Γιατί θα περάσεις καλά, κι εσύ κι αυτή

2. Οι γκόμενες που παίζει το μάτι τους, που φαίνεται ότι θέλουνε να τις κοιτάνε όλοι, που στάνταρ αν πας να τις γνωρίσεις θα φας χυλόπιτα. Θα την φας γιατί ο σκοπός τους ολοκληρώθηκε εφόσον έδειξες ενδιαφέρον. Ο εγωισμός τους είναι εντάξει τώρα, μπορεί οι άντρες να είναι μαλάκες, μπορεί να είναι "ελεύθερες" γιατί δεν βρίσκουν τον "κατάλληλο", αλλά αρέσουν και αυτό τις γεμίζει σαν το πιο ωραίο γαμήσι. Έτσι νομίζουνε τουλάχιστον, γιατί αν τους κάτσει το πιο ωραίο γαμήσι και ξεφύγουν από τα ταμπού και τους μαλακισμένους εγωισμούς τους θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα (και τα πόδια). Αυτές είναι τρομερές περιπτώσεις γιατί μπορείς να λες και να ακούς φοβερές ατάκες, οι οποίες είναι αστείρευτη πηγή γέλιου για όλη την παρέα. Ας είναι καλά...
+1000

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Θα σας πω μία μικρή ιστορία με βάση αυτό που είπε ο κλώνος:

Μία φίλη μου (απλά φίλη και τίποτα περισσότερο) μου λέει συνεχώς το πόσο μόνη νιώθει γιατί δεν της την πέφτει κανένας (ενώ όντως είναι όμορφη), και πως βάφεται, χτενίζεται, είναι στην τρίχα, με τα σινολάκια της κλπ κλπ και δεν γίνεται τίποτα!Βγαίνουμε λοιπόν μια μέρα, μεγάλη παρέα, άντρες και γυναίκες, όπου παρατηρώ ότι υπάρχουν μερικοί εκτός παρέας που την φλερτάρουν, εμφανίσιμα παιδιά. Η φίλη μου όμως παίρνει το ύφος το ανθυγιεινό - κομμένο γάλα, και τα παλληκάρια όπου φύγουν φύγουν :sperm: Την επόμενη ημέρα μιλάμε στο τηλέφωνο, όπου σε μία φάση αρχίζει να μου λέει το πόσο μόνη νιώθει, ότι δεν της την πέφτει κανένας κλπ κλπ. Της λέω: Καλά με τα παλληκάρια που ήταν δίπλα μας γιατί δεν έκανες τίποτα;
Και αρχίζει: Ποιοι αυτοί οι χάλιες, οι μαλάκες που μου την πέφτανε;
Της λέω: Άλλο αν δεν σου αρέσει κάποιος και άλλο δεν σου την πέφτει κανείς!Και να σε ρωτήσω κάτι ακόμη, εμένα μου φάνηκαν εμφανισιακά ωραίοι, εσένα τι δεν σου άρεσε;
και...ακούστε απάντηση: Εγώ τον άντρα τον θέλω ψηλό πάνω από 185 και μελαχρινό, να ξυρίζει τα μαλλιά του αλλά να μην είναι καραφλός και να είναι αδύνατος και γυμνασμένος

Και μένω παγωτό! :crazy:

Θα ήθελα λοιπόν με αυτήν την μικρή ιστορία να πω σε κάποιες κυρίες, να μάθουν να δίνουν ευκαιρίες στους ανθρώπους να τις γνωρίζουν και να μην είναι κολλημένες σε μοντέλα αντρών. Και πως άλλο δεν μας την πέφτει κανείς και άλλο δεν μας την πέφτει αυτός που γουστάρουμε.
εισαι λιιγο υπερβολικος.
αν κρινω απο μενα αλλα και απο φιλες γνωσες συγγενεις κλπ
δεν εχουμε μοντελο συγκεκριμενο.γτ αλλιως θα μοιαζαν ολοι πρωην και νυν μεταξυ τους(δλδ ψηλος ξανθος πρασινα ματια)
αλλα αυτο γινεται?δεν γινεται... :rolleyes:

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
οχι ποδολαγνεια μονο πουτσο...χαχαχαχα

Αχαχα, τώρα που το λες θυμήθηκα κάποτε των καπότων, όπου είχα 'κάτσει' σε μια χοντρή
καμμιά εκατοστή κιλά έτσι για την εμπειρία (ανωμαλία μου να δοκιμάσω μια φορά και χοντρή).

Την είχα βάλει καμμιά ώρα να με πεολείχει (ώ μα τί κύριος που είμαι) και εγώ για να 'ανέβω'
ψυχολογικά έβλεπα την τσόντα στην τηλεόραση του γαμιστρών χοτέλ.

Τί καιροί τί ήθη. Γι΄αυτό σας λέγω κορίτσια, το μάτι του ανθρώπου αποφασίζει, το μάτι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αχαχα, τώρα που το λες θυμήθηκα κάποτε των καπότων, όπου είχα 'κάτσει' σε μια χοντρή
καμμιά εκατοστή κιλά έτσι για την εμπειρία (ανωμαλία μου να δοκιμάσω μια φορά και χοντρή).

Την είχα βάλει καμμιά ώρα να με πεολείχει (ώ μα τί κύριος που είμαι) και εγώ για να 'ανέβω'
ψυχολογικά έβλεπα την τσόντα στην τηλεόραση του γαμιστρών χοτέλ.

Τί καιροί τί ήθη. Γι΄αυτό σας λέγω κορίτσια, το μάτι του ανθρώπου αποφασίζει, το μάτι.
καλα την εκανες την χοντρη...επρεπε να τρως και πιτσα την ωρα της πεολειχιας...εσυ πιτσα αυτη πουτσα και να ζηλευει...χαχαχαχα.

Επισκέπτης
Αχαχαχα Εξαιρετικός ! ! ! Κατασυνεκινήθην τα μάλα, ορίστε τέτοια λέτε στις καημενούλες μας
τις Ελλεεινίδες και θα τους βλέπουν όλους με καχυποψία από τούδε και στο εξής !

Κορίτσια μην μας ακούτε εμείς είμεθα Ρεμάλια της Φωκίωνος Νέγρη και της Φυλής και μπουρδελιάρηδες.

Αλλά για να βρείτε άνδρα θα πρέπει να είστε και καλοβαλμένες εμφανισιακώς γιατί όπως και να το κάνουμε
εάν δεν είστε 16 κιλά λιγότερο από το ύψος σας σε εκατοστά (π.χ. για 1.76: 76 - 16 = 60 κιλά) και δεν
έχετε ένα γλυκό προσωπάκι θελκτικό για τα αρσενικά ατυχήσατε.

Γιατί ναί μεν βρισκόμαστε στο 2009 αλλά κατά βάθος είμεθα ζωάκια και όταν το μάτι του άνδρα
πέφτει πάνω στη γυναίκα ασυναίσθητα η ίδια η φύσις 'σας ζυγίζει' και αποφαίνεται εάν είσθε
κατάλληλες για 'τίποτα' , 'μόνο φίλοι' , 'σέξ' , 'για τεκνοποιία'. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει
και αντιστρόφως.
Αυτό που λές είναι άκυρο.Μια γυμνασμένη γυναίκα με ύψος 1.70 στα 58 κιλά είναι πάρα πολύ καλή.Στα 54 είναι  κρεμάστρα.Τώρα θα μου πεις πόσες είναι οι γυμνασμένες..Ελάχιστες.Τέλοσπάντων το -16 που λες μου φαίνεται υπερβολικό.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτό που λές είναι άκυρο.Μια γυμνασμένη γυναίκα με ύψος 1.70 στα 58 κιλά είναι πάρα πολύ καλή.Στα 54 είναι  κρεμάστρα.Τώρα θα μου πεις πόσες είναι οι γυμνασμένες..Ελάχιστες.Τέλοσπάντων το -16 που λες μου φαίνεται υπερβολικό.
υπερβαλλει οντως....

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
υπερβαλλει οντως....

Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, αν και το παραδέχομαι οτι αρέσκομαι σε μοντελόκορμες κορασίδες
με μηδέν τοις εκατό λιπαρά. Η μάνα φύσις έτσι με πρόσταξε τί να ειπώ κι εγώ ο δυστυχής.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, αν και το παραδέχομαι οτι αρέσκομαι σε μοντελόκορμες κορασίδες
με μηδέν τοις εκατό λιπαρά. Η μάνα φύσις έτσι με πρόσταξε τί να ειπώ κι εγώ ο δυστυχής.

H κενωνία η άτιμη σε πρόσταξε να κοιτάς αυτό το είδος κορασίδων, άσε τη φύση ήσυχη, η φύση λέει μόνο να κοιτάς τι έχεις μάθει ότι είναι το υγιές  :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
H κενωνία η άτιμη σε πρόσταξε να κοιτάς αυτό το είδος κορασίδων, άσε τη φύση ήσυχη, η φύση λέει μόνο να κοιτάς τι έχεις μάθει ότι είναι το υγιές  :boobies: :boobies: :boobies:

τι σχεση εχει η κενωνια με το καλο γουστο που πρεπει να εχουμε ολοι οπως ο φιλος? :)
Σας αρεσει η οχι η εμφανιση μετραει παρα πολυ σε μια σχεση...στο να θελεις τον αλλο και να τον γουσταρεις...οσοι λενε το αντιθετο και πηγαινουν με τπτ σαβουρες ειναι επειδη εχουν οι ιδιοι κομπλεξ και ανασφαλειες (α δεν θα με κερατωνει αν ειναι σαβουρα...το χω ακουσει..κουνια που τον κουναγε) η οσοι τις παντρευονται γιατι πιστευουν οτι μια σαβουρα θα ειναι χαμηλων τονων και του "σπιτιου" γυναικα.
Φυσικα θα αποφευγουν το πηδημα μαζι της συστηματικα και θα τρεχουν στην Φυλης :grin:

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6

Σωστό κι αυτό, γιατί κάπου στην Αφρική, στους Ζουλού νομίζω αν δεν απατώμαι,
το υγιές είναι η γυναίκα να έχει πολύ πεταχτό ποπό με ιδιαίτερα έντονη
συγκέντρωση λίπους στους γλουτούς. Και όσο πιο πεταχτός ποπός τόσο πιο Ναόμι
είναι η κορασίδα.

Ενώ κάπου αλλού βάζουν χρυσούς χαλκάδες στους λαιμούς τους και η πιο όμορφη είναι αυτή που έχει
πιο μακρύ λαιμό, ή αλλού κάνουν piercing με δίσκους στα χείλη και πιο όμορφη είναι αυτή με τον
μεγαλύτερο δίσκο.

Ευτυχώς πάντως που ζούμε Ελλάδα και δεν έχουμε τέτοια μοντέλα.

Επισκέπτης
τι σχεση εχει η κενωνια με το καλο γουστο που πρεπει να εχουμε ολοι οπως ο φιλος? :)
Σας αρεσει η οχι η εμφανιση μετραει παρα πολυ σε μια σχεση...στο να θελεις τον αλλο και να τον γουσταρεις...οσοι λενε το αντιθετο και πηγαινουν με τπτ σαβουρες ειναι επειδη εχουν οι ιδιοι κομπλεξ και ανασφαλειες (α δεν θα με κερατωνει αν ειναι σαβουρα...το χω ακουσει..κουνια που τον κουναγε) η οσοι τις παντρευονται γιατι πιστευουν οτι μια σαβουρα θα ειναι χαμηλων τονων και του "σπιτιου" γυναικα.
Φυσικα θα αποφευγουν το πηδημα μαζι της συστηματικα και θα τρεχουν στην Φυλης :grin:
Εσύ από εμφάνιση πως πας?Φτυστος ο Brand Pitt?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom